-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ibiza και polo = κολλητιλικια με το συνεργειο..από που πηγάζει αυτή η σοφία??
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
στη θεση σου θα επερνα xsara ( εχει και ωραιο ηχο ο TU) με 3-4Κευρω και τα υπολοιπα θα τα εκανα βενζινη
εγώ στη θέση του θα έπερνα 2cv...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στη θεση σου θα επερνα xsara ( εχει και ωραιο ηχο ο TU) με 3-4Κευρω και τα υπολοιπα θα τα εκανα βενζινη
εγώ στη θέση του θα έπερνα 2cv...
Όχι ρε! Βρίσκεις ωραιότατο Model T σε αυτά τα λεφτά...
-
... και τα υπολοιπα στην ανακατασκευη!!
-
Polo/clio/fiesta.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
focus/ka/fiesta. -
focus/ka/fiesta.
Ατιμε κοντρακια...
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Εχω κανει 27000 χλμ με το προ facelift clio 1.2 και προλαβα να αλλαξω κολωνα τιμονιου (εντος εγγυησης ευτυχως)
Το swift που εχει η κοπελια μου τωρα, στα 35000χλμ δεν εχει αλλαξει ουτε τακακια.τελειως αλλα αν θες ανεφερε τα συμπτωματα πριν χαλασει, η εδω η με πμ η στο αναλογο θεμα
-
swift γιατί είναι καρτάκι 1020 κιλά , δεν καίει και είναι και πλούσια εξοπλισμένο στα λ7 που δίνεις και μετά polo 1,2 tsi ποιότητα , γκάζι για τα κυβικά του και αυτό είναι οικονομικό . Το clio νομίζω ότι έχει κλείσει πιά τον κύκλο του και δεν αξίζει είναι 5ετίας πιά .
-
@jimhs το παλικάρι ζήτησε ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο η ξαρα πληροί προδιαγραφές euro3 (μπορεί και 2 δεν είμαι σίγουρος) και επίσης όσο καλό αμάξι κι αν είναι έχει και κάποια χρόνια στην πλάτη του οπότε θα του ζητάει και κάτι παραπάνω.Άσε που είναι δύσκολο να βρεις του 2004(είχε έρθει η C4 τότε)...Εγώ προτείνω 207(1.4)/C3(1.4)/Clio(1.2 TCe)/Grande Punto/Corsa/Colt(πριν το facelift).
-
Fabia 1.2 TSI.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
@jimhs το παλικάρι ζήτησε ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητοΕπίσης ζήτησε να είναι και φοιτιτο το αυτοκίνητο.
Clio και Ibiza στις 1.2Τ αν δεν ξεφεύγουν από το όριο των 15Κ. Όχι μόνο για τις επιδόσεις, που δεν είναι extreme, λες και μιλάμε για πυραύλους εδάφους-αέρος, αλλά κυρίως για το ότι θα καλυφθεί σε ταξίδια και θα πουληθεί με μεγαλύτερη ευκολία όταν το βαρεθεί. Δεν νομίζω να καίνε παραπάνω από σουπερμίνι των 60-80 ίππων στην πόλη, σίγουρα καίνε λιγότερο στο ταξίδι.
Αν η διαφορά στο κόστος αγοράς και χρήσης είναι σημαντική για το πορτοφόλι του φίλου μας, σε κάτι πιο μικρό (αμάξωμα και κινητήρα) δεν έχω κάτι να προτείνω που να ξεχωρίζει.
-
Αν δεν κάνω λάθος τα turbo έχουν και παραπάνω έξοδα στη συντήρηση (αν κάνω λάθος διορθώστε με) οπότε για το κλιό το μοτέρ κάντε το 1.4...
-
Ο χρήστης panaeas έγραψε:
γεια σας.ειμαι 19 χρονων και θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα φοιτιτο και φιλικο στο περιβαλλον αυτοκινητο. οι επιδοσεις με ενδιαφερουν αλλα οχι και πολυ.ειμαι αναμεσα στο νεο suzuki swift,opel corsa.fiat grande pundo.οποια αλλη προταση δεκτη.ευχαριστω για το χρονο σας.τα χρηματα που διαθετω ειναι εως 15000 ευρω.ευχαριστω για το χρονο σαςνομίζω οτι το παιδί είπαι φοιτητικό κ φιλικό προσ το περιβάλλον και εως 15.000 Ε
Εαν θες τούρμπο clio 1,2 tce/fabia 1,2 tsi ή ibiza 1,2 tsi(οτι σου αρέσει) polo 1,2 tsi ξεφεύγει απο αυτα τα λ7.
Εαν θες ατμο fiat punto evo multiair 1,4 105 ps/ford fiesta 1,4.
Κανε τεστ σε όλα κ παρε προσφορές, δες σου αρέσει κ αποφάσισε. Απ΄όλα αυτα εγώ σαν φοιτητης θα επέλεγα ford fiesta.Αλλα σ αυτα τα λ7 μπορεις να πάρεισ κ λεον 1,2 τσι με 14990 k eps,xds,16'ζάντες αλλα όχι χρήσιμο για την πόλη καθότι είναι πιο μεγάλο, (αλλά βολικό στα ταξίδια εαν θα κάνεις βέβαια).
-
Ας πάει να δει το ολοκαίνουργιο Σουίφτ που είναι πολύ αναβαθμισμένο μέσα και στα μηχανικά. Τα Κόρσα και Πούντο έχουν κάμποσα χρόνια στην πλάτη τους.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ας πάει να δει το ολοκαίνουργιο Σουίφτ που είναι πολύ αναβαθμισμένο μέσα και στα μηχανικά. Τα Κόρσα και Πούντο έχουν κάμποσα χρόνια στην πλάτη τους.συμφωνό για το κόρσα έχει χρόνια στην πλάτη του, το punto evo όμως έχει 1,5 χρόνο κυκλοφορίας μόνο! έχει ακομά χρόνο για να αλλάξει. Το grande όμως με το παλιό 95 αλόγων κ τους t-jet έχει απο το 2007 που βγήκε(τα έχει τα χρονάκια του).
-
Απο ιαπωνικά θα κοίταζα σίγουρα και το mazda 2, το οποίο πιθανόν να ήταν και η επιλογή μου, αν όχι το swift. Ενα απο τα 2 πάντως σίγουρα. Το swift βέβαια είναι πιο φρέσκο και με καλυτερο εξοπλισμό. Απο ευρωπαικά τώρα όλα καλά είναι, αλλά σίγουρα θα καίνε περισσότερο και δε θα είναι το ίδιο αξιόπιστα. Στα + τους το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο εσωτερικό τους (αρκετά πιο ποιοτικό του πολο)
-
Ibiza και polo = κολλητιλικια με το συνεργειο..
από που πηγάζει αυτή η σοφία??
Εχεις παει ποτε σε συνεργειο VAG; Εχεις μιλησει ποτε με μαστορα η κατοχο πολο και ibiza; Εσενα η γνωση σου απο που πηγαζει; Τελος offtopic.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος τα turbo έχουν και παραπάνω έξοδα στη συντήρηση (αν κάνω λάθος διορθώστε με) οπότε για το κλιό το μοτέρ κάντε το 1.4...Το clio εδω και 3 χρονια δεν βγαινει με 1,4 μοτερ, και οχι, η συντηρηση του 1,2TCe δεν ειναι καθολου ακριβη... λαδια γυρω στα 55 με 65 ευρω, μεγαλο σερβις καθε 20.000χλμ με 90 ευρω περιπου..
-
παιδια ειδα το εσωτερικο το clio 1.2tce και δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε.τωρα για τα αλλα ts1 που λετε μoυ arese to seat ibiza παρα πολυ και το fabia
αυτοκινητο εως 15000 ευρω