-
Χαχαχαχαχα!!!Άσχετο...Σου έτυχε εσένα τίποτα τέτοιο με το fluence;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
άμα δεις αντίστοιχο δείκτη γερμανισμού ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ θα σου πέσουν τα μαλλιά από τις ελληνικές ανακρίβειες...
ξέρεις πόσα πόλο και πόσα ιμπιζα κυκλοφορούν?? όλα τα βιομηχανικά προιόντα έχουν ένα ποσοστό αστοχίας... είνα λογικό νομίζω...
την ίδια αξία που έχει το δικό σου παράδειγμα έχει και το δικό μου...λες να είναι χαζός τόσος κόσμος παγκοσμίος που αγοράζει πόλο??
Ναι, ειδικα ο Γερμανος θα σου δωσει τα αληθη γεγονοτα ειδικα για Γερμανικα αυτοκινητα . Ειναι τοσο τιμιος βλεπεις και θελει η χωρα του να προοδευει γι' αυτο και τα τελευταια χρονια μας εχει δωσει αυτοκινητα με μνημειωδη αξιοπιστια. Golf με πολλαπλασιαστες που καιγονται σαν τα κερακια της λαμπρης, Ibiza με συγχρονιζε που λιωνουν στα 30000 χλμ, πολο που ανεβαζουν θερμοκρασια σα βραστηρες...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Από την άλλη, στην εποχή μου (2002-2003-2004 όπου ήμουν 1-2-3 έτος αντίστοιχα) το 5θ όχημα σήμαινε αυτόματα (για τους συμφοιτητές που δεν έχουν αμάξι) ότι είσαι ο προσωπικός τους ταξιτζής.Προσωπικά βρήκα τον τρόπο για να το 'κόψω' αυτό το χούι.
Αν και ot, θα με ενδιέφερε να μάθω τον τρόπο (πιθανώς σε κάποιο άλλο σχετικό τόπικ)
Εγώ πάντως βρήκα εύκολα την ησυχία μου με το smart και μετά με το ττ. Στο πανεπιστήμιο λίγο έλειψε να το βάψω κίτρινο.
end otΠιστεψτε με και 3θυρο να παρεις θα εξακολουθουν μερικοι να σε βλεπουν σαν taximan... Θα ηθελα και να μαθω αυτον τον τροπο, εστω και με πμ
Στο θεμα μας τωρα
Αν ο φιλος μας θελει ενα ομορφο αυτοκινητο τοτε υπαρχουν οι επιλογες του Ibiza 1,2t και του Fiesta 1,4. Στο Ibiza βεβαια το εσωτερικο του αποτελει κατα τη γνωμη μου ενας λογος μη αγορας (πολυ απλο και μουντο ρε παιδια) αλλα αυτα ειναι γουστα..
Μετα υπαρχει και η λυση του Polo 1,2t στο οποιο ομως δεν θυμαμαι να μπαινουν φωτα xenon...
Οτι κι αν επιλεξεις καλοταξιδο να ειναι!!! -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Αν θέλεις να στηρίξεις το έξυπνος και μορφωμένος, διόρθωσε τα ορθογραφικά.
δηλαδή ρε φίλε εγώ που από πάντα έκανα ορθογραφικά αλλά βρίσκομαι στο διδακτορικό μου ως φοιτητής στη φιλοσοφική είμαι λιγότερο έξυπνος και μορφωμένος από εσένα που γράφεις το σκατό με ο; ε ρε τι ακούμε
Συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να μην το γράψω έλεος δηλαδήΑν αυτό 'έπιασες' εσύ (με διδακτορικό στη φιλοσοφική), έλεος δηλαδή. Το σκατώ γράφεται με ωμέγα, γιατί είναι ρήμα.
Τέλως oftopik
Το μεταχειρισμένο 1.4αρι Clio έχει πολύ κοντό κιβώτιο και δεν υπερέχει σε κάτι του 1.2Τ. Ούτε ροπή ούτε κατανάλωση ούτε αξιοπιστία. Αν το βρίσκει σημαντικά πιο φθηνά, ίσως αξίζει όμως.
Εγώ πάντως μάλλον στα VAG 1.2Τ θα πήγαινα...Τα xenon δεν θα τα άφηνα να επηρεάσουν την επιλογή μου. Θα προτιμούσα να μου άρεσε όσο περισσότερο γινόταν το αυτοκίνητο, να αργήσει λίγο παραπάνω η μέρα που θα το βαρεθώ. Για τις νύχτες που θα το γούσταρα, τα απλά φώτα επαρκούν.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Χαχαχαχαχα!!!Άσχετο...Σου έτυχε εσένα τίποτα τέτοιο με το fluence;Φάε τη γλώσσα σου βρε
Μακριά απο μας αυτά και με τη Laguna τους είχαμε αλλάξει όλους -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και μετά οδηγείς σύγχρονο turbάτο diesel και διαπιστώνεις ότι μπορείς ταυτόχρονα να κάνεις και οικονομίασωστος!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ: ξέρω ότι είναι ίσως λίγο άτοπο, αλλά όταν επιλέξεις αμάξι, δες αν παίρνει και xenon φώτα (εργοστασιακά).Είναι πραγματικά από τα καλύτερα extra που μπορείς να προσθέσεις στο αμάξι σου, δίνοντάς σου απίστευτη επιπλέον ασφάλεια στις βραδυνές διαδρομές.Ειλικρινά σου λέω ότι αξίζει να περιμένεις ακόμα και την ειδική παραγγελία.
ΥΓ2: Αν είχα υιό τώρα και μου ζητούσε αμάξι, polo 1.2TSI 5θ με xenon φώτα θα του έπαιρνα.Η χρυσή (για μένα) τομή ανάμεσα στις επιδόσεις και την οικονομία (όσο αναφορά τον κινητήρα),την ασφάλεια (παθητική+ενεργητική+ φωτισμός το βράδυ), ενώ και η ποιότητα του εσωτερικού αγγίζει αυτήν μιας μεγαλύτερης κατηγορίας (Golf-Astra-A3-Megane)συμφωνώ απόλυτα με τον κάβουρα, τόσο για τα xenon φώτα (όποιος έχει οδηγήσει, ξέρει, σημαντική διαφορά, αξίζει την επιπλέον επένδυση) όσο & για το εσωτερικό του polo (απλά οτι πιο ποιοτικό στην κατηγορία).
αυτοκινητο εως 15000 ευρω