-
Δεν υπήρξε τραυματισμός, οπότε πολύ σωστά έκρινε το ηλεκτρονικό σύστημα και καλά έκανε ο αεροσακος και δεν ενεργοποιηθηκε.
-
Τι ωραίο βίντεο από Σαρημπαλίδη!
Μπαίνει σε πλοίο που φέρνει καμία 600αρια ΚΙΑ ( ειδα και κάποια Niro μέσα , έρχονται τελικά Ελλάδα; ) και κάποια Peugeot και Citroen , και ψάχνει για το ...μοναδικό Stinger.
Στην διάρκεια βλέπεις και την διαδικασία του ξεφορτωματος.
Ωραίος , σπάνιες εικόνες!
Youtube VideoPS : στο τέλος του βίντεο εκεί που έχει παρκάρει το Stinger απέναντι είναι παρκαρισμένα μια σειρά από SUV που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα μάρκα/μοντέλο
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
πω πω κουκλα
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
PS : στο τέλος του βίντεο εκεί που έχει παρκάρει το Stinger απέναντι είναι παρκαρισμένα μια σειρά από SUV που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα μάρκα/μοντέλο
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Και εγώ δεν βγάζω άκρη...μάλλον Subaru Forester πρέπει να είναι....
Το Stinger είναι πάντως
-
Κορρεκτ ανσουερ. Τεν ποιντς.
Φορεστερ ειναι.
Καταπληκτικο το στινγκερ αλλα χωρις ψηφιακο πινακα οργανων. Στα 45000 επρεπε να το χε.
Οχι μοιαζει, καραμοιαζει με τριαινα του πωσειδωνα.
-
Έχω δει το Stinger από κοντά, σε επίδειξη στο αεροδρόμιο της Μπρατισλάβα. Εξαιρετικό design, αφήνεις τα μάτια σου πάνω του! Θα έλεγα ότι σε αναλογίες και ειδικά από 3/4 πίσω, θυμίζει αρκετά Audi A7, το οποίο επίσης είναι πανέμορφο.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Τι ωραίο βίντεο από Σαρημπαλίδη!
Μπαίνει σε πλοίο που φέρνει καμία 600αρια ΚΙΑ ( ειδα και κάποια Niro μέσα , έρχονται τελικά Ελλάδα; )Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Έτυχε να δω ένα αγγλικό βιντεάκι στο youtube για το Niro και μου κίνησε το ενδιαφέρον να δω και υπόλοιπα (αγγλικά κι ιταλικά κυρίως). Φαίνεται πολύ καλό υβριδικό (πολύ καλοί χώροι,στυλ crossover με ~16εκ. απόσταση από το έδαφος,καλοεξοπλισμένο από τη βασική έκδοση,καίει στις δοκιμές γύρω στα 5,0-5,5λτ./100km,1600κ.εκ.,141hp,0-100 ~11sec.,έχει αυτομ.κιβώτιο διπλού συμπλέκτη,αντί για cvt).Αρχική τιμή στην Ιταλία 25000 ευρώ, 7ετή εγγύηση -με κάλυψη της μπαταρίας-,με 3 εκδόσεις εξοπλισμού,κυκλοφορεί εκεί περίπου 1μησι χρόνο.Για οικογένεια είναι πιο πλήρες από το CHR (καίει όμως ~1λτ/100km περισσότερο από το TOYOTA).
Νομίζω πως μέσα στο 2019 θα αρχίσει να το εισάγει η αντιπροσωπία.Αν πάω ΣΚ στην έκθεση,επειδή άκουσα πως θα το φέρουν,θα ρίξω μια ματιά.
Κατά τη γνώμη μου, αν κάποιος δεν θέλει diesel, τα υβριδικά είναι η επόμενη επιλογή για να έχεις τις παραπλήσιες καταναλώσεις (κι ίσως για την Ελλάδα η μόνη άμεση εναλλακτική μεταξύ πετρελαίου και βενζίνης).Το φ.α. -αν και φθηνότερο- έχει ακόμη πρόβλημα με το δίκτυο και κάποια θέματα με ορισμένες φιάλες,τα αμιγώς ηλεκτρικά ή τα plug-in είναι ακόμη με τις γνωστές δυσκολίες στην Ευρώπη που θέλουν χρόνο να λυθούν,πόσο μάλλον εδώ. -
Tα γνωστά προβλήματα των ηλεκτρικών στην Ελλάδα είναι του τύπου :
' Σούλα ρίξε την μπαλάντεζα! Και φερε και μια καρέκλα να φυλάω καραούλι όσο φορτίζει να μην μας τα κλέψουν! Α Πιάσε όπως θα έρχεσαι και τον φραπέ και τα τσιγάρα και μια κουβέντα γιατί το @αμημενο κάνει 4 ώρες για να φορτίσει!'
Μα Μήτσο μου δεν είπαμε να το φορτιζεις το βράδυ που έχουμε νυχτερινό;...να σου βγάλω και την ξαπλώστρα να την πέσεις με την ησυχία σου;!!!
Για τέτοιες Χάι τεκ καταστάσεις μιλάμε!!!
Φυσικά αυτά ισχύουν για την πλεμπα! Το 95% των Ελλήνων έχει κλειστό υπόγειο πάρκινγκ με ρολά και προεγκατασταση πρίζας με ξεχωριστή γραμμή για φόρτιση! Ευρώπη λέμε!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάρα πολλοί έχουν κλειστό γκαράζ. Η πρίζα συνήθως δεν υπάρχει, αλλά είναι πολύ εύκολο να τραβηχτεί γραμμή από το ρολόι (που συνήθως είναι στο υπόγειο).
-
Αν στην Ελλάδα κολλάμε στην παροχή ρεύματος και όχι στο κόστος κτίσης,τότε πραγματικά έχει έρθει η ανάπτυξη και έχει εκτιναχθεί το ελατήριο....
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ε κοίτα αν τελικά τόσοι πολλοί έχουν κλειστό γκαράζ μάλλον δεν θα κολλάνε να το αγοράσουν κιόλας.
Εγώ απλά εστιάζω στις μηδενικές υποδομές που έχουμε για να συζητάμε για ηλεκτρικά αμάξια. Στις επαρχίες που υπάρχουν μεγάλο ποσοστό διοροφων κατοικιών τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα σε Αθήνα Θεσσαλονίκη δλδ στο 60% με τις παρούσες συνθήκες το ξεχνάμε το ηλεκτρικό. Αλλά και στην επαρχία που είναι πιο εύκολη η φορτιση δεν υπάρχει το κατά κεφαλήν εισόδημα για αγορά αμιγώς ηλεκτρικου αμαξιού!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάρα πολλοί έχουν κλειστό γκαράζ. Η πρίζα συνήθως δεν υπάρχει, αλλά είναι πολύ εύκολο να τραβηχτεί γραμμή από το ρολόι (που συνήθως είναι στο υπόγειο).Συμφωνώ! Έχω πάει και εγώ στη Ουάσιγκτον..........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Συμφωνώ! Έχω πάει και εγώ στη Ουάσιγκτον..........Για Αθήνα μιλάω.
-
Αααααα ........ μάλιστα! Αθήνα όμως δεν είναι μόνο Εκάλη, Βουλιαγμένη
-
Έτσι είναι ! Δυστυχώς...πολλοί έχουμε εσφαλμενη εικόνα γιατί πχ συναναστρεφομαστε με περίγυρο μιας αξιόλογης οικονομικής κατάστασης και μας φαίνονται κάποια πράγματα φυσιολογικά απλα και αυτονόητα!
Αν υπάρχουν 10 που έχουν κλειστό δικό τους πάρκινγκ υπάρχουν και 1000 που δεν έχουν!
Όπως ο άλλος φίλος που έλεγε ότι πολλοί συνάδελφοι του που είχαν Μερσεντές το γύρισαν στο 3008 ! Και όλοι αναρωτιόμασταν που δουλεύει!....για αυτόν ήταν κάτι φυσιολογικό γιατί αυτή ήταν η καθημερινότητα του! Απλά.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αααααα ........ μάλιστα! Αθήνα όμως δεν είναι μόνο Εκάλη, ΒουλιαγμένηΦυσικά και όχι...είναι και: Αγ. Παρασκευή, Βριλήσσια, Μελίσσια, Μαρούσι, Βύρωνας, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Ραφήνα, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Αιγάλεω κλπ. Οι νέες πολυκατοικίες έχουν υποχρεωτικά γκαράζ. Παλιές πολυκατοικίες έχει κυρίως το κέντρο (το κολωνάκι πχ έχει πρόβλημα). Πάρα πολλά τα διαμερίσματα με θέση στάθμευσης...τώρα ναι, δε κάτι πολυκατοικίες του '70 δεν υπάρχει (όπως αυτή στο πατρικό μου). Αλλά μιλάμε τουλάχιστον για το 50% του πληθυσμού που μένει εκτός κέντρου, ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν μετακομίσει πάρα πολλοί στα Ανατολικά (από Παλλήνη μέχρι και Σπάτα).
Τώρα, εάν κάποιος δίνει €40.000 για αυτοκίνητο, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση να μην έχει θέση στάθμευσης (όταν την προσφέρουν διαμερίσματα των €150.000). Τέσπα, κουβέντα να κάνουμε.
-
Εγώ πάλι βλέπω κάτι Χ5 -6 παρκαρισμένα σε καβαλλημενα πεζοδρόμια σε μόνιμη βάση στην περιοχή μου....και δεν μένω στο κέντρο...
Επίσης το ότι οι πολυκατοικίες της τελευταίας 35ετιας έχουν όλες πυλωτες απλά και χώρους στους ακάλυπτους δεν σημαίνει ότι αλλάζει το σκηνικό του αμολα καλούμπα για την φόρτιση, απλά δεν είσαι στον δρόμο ο κίνδυνος της δολιοφθοράς ή οι δυσκολίες για την φόρτιση παραμένουν.
Επίσης δεν χρειάζεται να πάμε στο 1970 για να βρούμε οικοδομές χωρίς πάρκινγκ. Ο νόμος για υποχρεωτική δημιουργία πάρκιγκ υπάρχει από το 1981. Από το 1970 ως το 1981 υπάρχουν χιλιάδες οικοδομές χωρίς πάρκινγκ.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχουμε ξεχωριστό θέμα για τα ηλεκτρικά. Αλλά αφού η κουβέντα γίνεται εδώ, να πω ότι η οικιακή πρίζα είναι το τελευταίο που μας λείπει. Προηγούνται άλλα τρία με σειρά σπουδαιότητας:
ανοιχτά μυαλά
φράγκα για να τα αγοράσουμε
υποδομέςΣτο εξωτερικό, που έχουν λυμένα τα τρία παραπάνω, μια χαρά αγοράζουν ηλεκτρικό και χωρίς φόρτιση στο σπίτι. Ξέρουν ότι όταν πάνε στο σούπερ μάρκετ, όταν πάνε στο πάρκινγκ για να κάνουν τα ψώνια τους, όταν πάνε σινεμά, θα το πριζώσουν κι όλα καλά. Ο ταρίφας ξέρει ότι θα το φορτίσει στην πιάτσα, ο πωλητής στον πελάτη που θα επισκεφθεί.
Και για να είμαι εντός θέματος, το Niro βγαίνει σε ηλεκτρικό κι είναι λουκούμι:
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχουμε ξεχωριστό θέμα για τα ηλεκτρικά. Αλλά αφού η κουβέντα γίνεται εδώ, να πω ότι η οικιακή πρίζα είναι το τελευταίο που μας λείπει. Προηγούνται άλλα τρία με σειρά σπουδαιότητας:
ανοιχτά μυαλά
υποδομέςΠάρα πολύ σωστά!!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
ανοιχτά μυαλά
υποδομέςΣτο εξωτερικό, που έχουν λυμένα τα τρία παραπάνω, μια χαρά αγοράζουν ηλεκτρικό και χωρίς φόρτιση στο σπίτι. Ξέρουν ότι όταν πάνε στο σούπερ μάρκετ, όταν πάνε στο πάρκινγκ για να κάνουν τα ψώνια τους, όταν πάνε σινεμά, θα το πριζώσουν κι όλα καλά. Ο ταρίφας ξέρει ότι θα το φορτίσει στην πιάτσα, ο πωλητής στον πελάτη που θα επισκεφθεί.
Και για να είμαι εντός θέματος, το Niro βγαίνει σε ηλεκτρικό κι είναι λουκούμι:
Εγώ αυτό που λέω ,μεταξύ άλλων, για τα ηλεκτρικά είναι ότι αν δεν έχεις απόλυτα ελεγχόμενο χώρο που να κλειδώνει στην Ελλάδα του να ψοφισει η κατσίκα του γείτονα και στην Ελλάδα που κλέβουν τα πάντα , αν αφήνεις μόνιμα εκτεθημενο αμάξι με καλώδια να κρέμονται και ένα κάρο μπαταρίες, απλά θα σου κλέψουν πρώτα τα καλώδια ,είτε για δολιοφθορά είτε γιατί κάποιος μπορεί απλά να το κάνει, και όταν καταλάβει ότι το αμάξι σου είναι φουλ ηλεκτρικό σύντομα μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα λείπουν όλες οι μπαταρίες.
Τόσο απλά...όσο για συστήματα ασφαλείας για gps στις μπαταρίες κλπ αυτά τα ακουν οι γύφτοι και κόβονται στα γέλια...
Ηλεκτρικό αμάξι = κλείδωμα σε γκαράζ κλειστό. Ότι άλλο είναι απλά πεταμένα λεφτά...
Εδώ κλέβουν τις μοναχικές μπαταρίες από τα συμβατικά αμάξια, φανταστείτε τι θα γίνει όταν μυριστουν ολόκληρη συστοιχία!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KIA Forum