-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Εγώ μιλάω σαν όνομαΣαν όνομα είναι μια χαρά.
Τα Κορεάτικα βρωμάνε Κορεατίλα...Θυμάμαι αυτό υποστήριζε ο συρφετός εδώ μέσα για να πείσουν μέλη (όπως και μένα) για να μην αγοράσουν Κορεάτικο...
-
Αυτά είναι για όσους δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτοκίνητα , ή για όσους δεν έχουν κανένα φίλο καλό ή συγγενή που να γνωρίζει 2 πράγματα από αυτοκίνητα να τους συμβουλέψει , και επ ουδενί για όσους διαβάζουν ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ.
Άλλο το όνομα και άλλο η πραγματική αξία ή το VFM όταν κάποιος θα ζητήσει την γνώμη σου για την επιλογή ενός αυτοκινήτου.Πχ ακόμη και τώρα που μιλάμε , παρά τις τιμές χώμα που έχει το golf και με πλούσιο εξοπλισμό λόγω αναμονής του VIII , θα μπορούσατε να το προτείνετε σε κάποιον δικό σας άνθρωπο σε σχέση με το ολόφρεσκο Ceed με 7 έτη εγγύηση στην έκδοση premium είτε στα 1.0 η στα 1.4 λίτρα;
Αντίστοιχα CRDi 1.6 115 DCT premium 23.690€ και ΤDI 115 DSG7 Generation 27.400€.
Ο μοναδικός λόγος που βλέπω εγώ για Golf είναι το DSG στις εκδόσεις 1.0 Generation και 1.5 130 bluemotion με τιμές λίγο κάτω από 22.000€.Το Ceed σε αυτές τις τιμές είναι παντού καλύτερο από το απερχόμενο Golf.
Όταν βγει το VIII τα ξαναλέμε , αλλά και εκεί βλέπω για άλλη μια γενιά, να ακολουθείται η πολιτική μάρκετινγκ της Apple.PS: και μιας και το ανέφερα σε προηγούμενο post το drive.gr πέτυχε στην Γερμανία το Proceed μάλλον.
Youtube VideoΑλλά τι να το κάνεις το Κορεατακι , θα βρωμάει ψαρίλα - ποδαριλα , θα πάρω το Golf VIII 1.0 85ps 5MT comfortline κλειδί στα 26.000€ καλύτερα.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Εγώ πάντως δεν θα έλεγα όχι στο KIA RIO το οποίο ήταν στις επιλογές μου.
Αλλά δυστυχώς η έκδοση που ήθελα για να έχει υποβραχιόνιο έβγαινε πολύ ακριβή.Πάντως και οι τιμές του Ceed τις θεωρώ κάπως τσιμπημένες.
Δυστυχώς με τσιμπημένες τιμές Hyundai/KIA δύσκολα θα πουλήσουν στη Ελλάδα. Και από ότι βλέπω και η ΒΕΛΜΑΡ δεν νομίζω να καίγεται να πουλήσουν οι δύο κορεάτικες. Λογικό. Ανταγωνισμός εντός του ομίλου; Με τίποτα.Και από την άλλη έχουμε και το εξής παράξενο/παράδοξο (τουλάχιστον στην Αττική).
Διάλυση του δικτύου εξυπηρέτησης.
Αγοράζεις ΒΕΛΜΑΡ ... και πας και σε συνεργείο ΒΕΛΜΑΡ. Και εδώ ανταγωνισμός γιοκ. -
Το sportage facelift 1.6 με τα 115 άλογα στην έκδοση upgrade θα πλησιάζει τα 25 χιλιάρικα με μεταλλικό και όλα τα έξοδα (δεν ξέρω αν θα παίξουν εκπτώσεις, δε νομίζω στο λανσάρισμα). Και από εξοπλισμό δεν το λες και τούμπανο, ειδικά σε εξοπλισμό ασφαλείας. Με τα 136 άλογα στην ίδια έκδοση θα φτάνει σχεδόν τα 28, μπροστοκίνητο πάντα!! Αυτά μου είπαν από το τηλέφωνο 2 πωλητές, το αυτοκίνητο αναμένεται στις εκθέσεις το νωρίτερο τον Οκτώβριο. Από τα περίπου 22 χιλιάρικα του τωρινού 1.7 diesel η διαφορά είναι μεγάλη.
Μόνο σε εμένα φαίνεται ακριβό? Είμαστε για αλλαγή αυτοκινήτου λόγω χώρων και ήταν στα υποψήφια αλλά βγήκε από την λίστα με αυτές τις τιμές. -
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου Storm , όντως το i30 με τους ίδιους κινητήρες, εξοπλισμό αλλά και με το DCT επιπλέον είναι πιο συμφέρουσες επιλογές .
Ένα ελαφρυντικό για το Ceed ίσως να είναι πως αποτελεί φρέσκο μοντέλο , αλλά θα δείξει στο μέλλον τι ισχύει πραγματικά , πάντως και με την τιμολόγηση του Sportage τα πράγματα είναι περίεργα όπως αναφέρθηκε παραπάνω
Πάντως αυτή την στιγμή που μιλάμε το πιο φρέσκο μοντέλο με εξαιρετική τιμολόγηση - εξοπλισμό VFM σε αυτή την κατηγορία τελικά είναι το νέο Ford focus κατά την άποψη μου και έχει να προσφέρει σαν κερασάκι στην τούρτα ένα καταπληκτικό σασί.
Και ως προς το Rio συμφωνώ μαζί σου , αλλά το Fabia και όταν το επέλεξες αλλά αν δεν κάνω λαθος και σήμερα αποτελεί με σημαντική διαφορά την απόλυτη VFM επιλογή της κατηγορίας , κατά μέσο όρο αποτελεί την κορυφαία πρόταση στην κατηγορία.
-
Το RIO έχει ποιο σύγχρονη σχεδίαση, μεγαλύτερους χώρους και προσωπικά μου φάνηκε ότι είναι πολύ ποιο ογκώδες από το Fabia.
Το Fabia έχει ελλείψεις στον εξοπλισμό του.
Για αυτό θεωρητικά είναι VFM.
Δηλαδή ακόμη και η ποιο ακριβή έκδοση STYLE έχει σημαντικές ελλείψεις. Αλλά δίνει υποβραχιόνιο.
Το RIO για να σου δώσει υποβραχιόνιο, θα πρέπει να πας σε εκδόσεις Premium, οι οποίες έχουν τιμές τσιμπημένες ανάλογα το μηχανικό σύνολο. Αλλά οι εκδόσεις Premium του RIO είναι φουλ από εξοπλισμό. Οπότε κάποιος που θέλει πλούσιο εξοπλισμό και διαθέτει και χρήματα πάει στο RIO.Κάποιος που έχει βάλει όριο στα χρήματα και αναζητά εργοστασιακό υποβραχιόνιο μπορεί να βολευτεί και με το FABΙΑ, αν του αρέσει φυσικά και αν του ταιριάζει σαν αυτοκίνητο.
Εγώ το Fabia δεν το θεωρώ VFM.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το RIO έχει ποιο σύγχρονη σχεδίαση, μεγαλύτερους χώρους και προσωπικά μου φάνηκε ότι είναι πολύ ποιο ογκώδες από το Fabia.Το Fabia έχει ελλείψεις στον εξοπλισμό του.
Για αυτό θεωρητικά είναι VFM.
Δηλαδή ακόμη και η ποιο ακριβή έκδοση STYLE έχει σημαντικές ελλείψεις. Αλλά δίνει υποβραχιόνιο.
Το RIO για να σου δώσει υποβραχιόνιο, θα πρέπει να πας σε εκδόσεις Premium, οι οποίες έχουν τιμές τσιμπημένες ανάλογα το μηχανικό σύνολο. Αλλά οι εκδόσεις Premium του RIO είναι φουλ από εξοπλισμό. Οπότε κάποιος που θέλει πλούσιο εξοπλισμό και διαθέτει και χρήματα πάει στο RIO.Κάποιος που έχει βάλει όριο στα χρήματα και αναζητά εργοστασιακό υποβραχιόνιο μπορεί να βολευτεί και με το FABΙΑ, αν του αρέσει φυσικά και αν του ταιριάζει σαν αυτοκίνητο.
Εγώ το Fabia δεν το θεωρώ VFM.
Και 1 Χ 2 να σε παίξω .......??θα χάσω!!!!!
Μετά από τοοοοση έρευνα αγοράς, πήρες κάτι που δεν θεωρείς ότι αξίζει τα €€€€ του,για ένα υποβραγχιονιο;;; -
Κάτι ξεχνάς μου φαίνεται...
Εγώ είμαι ένας πελάτης. Δεν είμαι όλοι οι πελάτες.
Για την δική μου περίπτωση ήταν και είναι η καλύτερη αγορά.
Αλλά για την πλειοψηφία των αγοραστών σίγουρα δεν είναι. Οι λόγοι πολλοί.
Αν είχα 2500euro παραπάνω θα αγόραζα εύκολα το Rio. Αλλά δεν τα είχα.
Όπως επίσης αν περίμενα άλλους 5 μήνες θα αγόραζα το Ecosport. Αλλά δεν περίμενα...Το θέμα πάνω/κάτω γνωστό. Κοιτάζω το πολύ μέχρι 15000euro. Τελική τιμή.
Και φυσικά απορρίπτεται όποιο αυτοκίνητο δεν διαθέτει υποβραχιόνιο και usb.https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 9#p3214288
-
Το ριο δεν ειναι φοβερο βαλιου, θελει περιπου, εξτρα 1100€ ακομα και απο την πριμιουμ εκδοση, για να αγορασει κανεις το συστημα αυτοματου φραναριαματος και αναγνωρισης πεζου.
Ουτε λογος για ανταπτιβ κρουιζ καθως δεν προσφερεται ουτε ως εξτρα, κατι που στο μπαλενο προσφερεται απο το 2016, ως αντιπαλο φθηνο αυτοκινητο, μαζι με τα αλλα αυτοματα φρεναριαματα για αυτοκινητα και πεζους.
Ολα αυτα στην πλουσια εκδοση αλλα με 13 και κατι χιλιαρικα.
Μπραβο στο πολο που τα δινει απο την βασικη του εκδοση. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Το sportage facelift 1.6 με τα 115 άλογα στην έκδοση upgrade θα πλησιάζει τα 25 χιλιάρικα με μεταλλικό και όλα τα έξοδα (δεν ξέρω αν θα παίξουν εκπτώσεις, δε νομίζω στο λανσάρισμα). Και από εξοπλισμό δεν το λες και τούμπανο, ειδικά σε εξοπλισμό ασφαλείας. Με τα 136 άλογα στην ίδια έκδοση θα φτάνει σχεδόν τα 28, μπροστοκίνητο πάντα!! Αυτά μου είπαν από το τηλέφωνο 2 πωλητές, το αυτοκίνητο αναμένεται στις εκθέσεις το νωρίτερο τον Οκτώβριο. Από τα περίπου 22 χιλιάρικα του τωρινού 1.7 diesel η διαφορά είναι μεγάλη.
Μόνο σε εμένα φαίνεται ακριβό? Είμαστε για αλλαγή αυτοκινήτου λόγω χώρων και ήταν στα υποψήφια αλλά βγήκε από την λίστα με αυτές τις τιμές.Κοίτα αν συγκρίνουμε το 1.7 στα 22 με το 1.6 στα 28 η διαφορά φαντάζει μεγάλη. Ένα μέρος της διαφοράς φορτώνεται πιθανόν στην αλλαγή υπολογισμού των ρύπων.
Τα υπόλοιπα στην πολιτική της κια.
Σου λέει βγάζω πλέον συγχρονο ντίζελ euro6d adblue 1.6 και αφήνω το κοσουμι 1.7 δεκαετίας.
Έχω εμφάνιση (έστω λίγο αμφιλεγόμενη για κάποιους) , χώρους ανταγωνιστικούς, εντάξει δεν έχω το πιο σύγχρονο και ποιοτικό εσωτερικό αλλά δεν είμαι και του πεταματου!
Οπότε γιατί να τιμολογω κάτω από τους άλλους; 28 ο ανταγωνισμός 28 και εγώ! Εμένα πάντως εσωτερικα από το τουσον ακόμα και το fl το προ fl sportage μου αρέσει καλύτερα. Εξωτερικά η μούρη του τουσον κερδίζει στο πλάι και πίσω το κια μου αρέσει περισσότερο! Τέλος το κια έχει και 7 εργοστασιακά εγγύηση που δεν δίνει κανείς.
Αν μπορείς να περιμένεις ως αρχές 19 ίσως βρεθεί το c5 air στο δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού κάτω από τα 30000 το 1.5 130 και θα μείνεις και στην Σιτροέν (c4 δεν έχεις τώρα αν θυμάμαι καλά)?
Το c5 τα κερδίζει όλα σε χώρους θα είναι φρεσκαδουρα με κινητήρα αιχμής για ντίζελ με σύχρονο εσωτερικό.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να το και επίσημα το Proceed.
Εμένα μου αρέσει πολύ!
Και οικογενειακό με τεράστιο πορτμπαγκάζ και σπορτιφ.
Μοναδικό μειονέκτημα με σε σχέση με τα SUVακια το παραπανω σκύψιμο για το παιδικά καθισματακια.
Youtube VideoΣτάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικά εμένα,μου αρέσει περισσσότερο το νέο ceed GT.
Το Proceed μου φαίνεται πολύ μακρύ σαν κάτι Mercedes (δε θυμάμαι το μοντέλο).Βέβαια,πολύ πρακτικά μοντέλα τα τύπου sw (και με σημαντική κυκλοφορία στην Ευρώπη),όμως κάπως ασυνήθιστα στο μάτι μου.Αλλά,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Εδώ είμαστε,
https://youtu.be/gB63j57mErc
Πρώτη δοκιμή του proceed GT.
Το ... απόλυτο οικογενειακό αυτοκίνητο με 600 λίτρα πορτπαγκαζ που βλέπεται , για μένα η κορυφαία εναλλακτική στα περίπτερα με ρόδες.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Τις λαδιερες εννοείς; Πεστο ολοκληρωμένα γιατί μερικοί μπερδεύονται ....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εδώ είμαστε,
https://youtu.be/gB63j57mErc
Πρώτη δοκιμή του proceed GT.
Το ... απόλυτο οικογενειακό αυτοκίνητο με 600 λίτρα πορτπαγκαζ που βλέπεται , για μένα η κορυφαία εναλλακτική στα περίπτερα με ρόδες.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Τις λαδιερες εννοείς; Πεστο ολοκληρωμένα γιατί μερικοί μπερδεύονται ....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχει σχέση το αν κινείται με oil .
Και αυτό με τον 1.6 136 πετρελαίου σε σχέση με τον 1.4 T 140 μια χαρά επιλογή μπορεί να είναι αναλόγως της διαφοράς τιμής που θα έχουν μεταξύ τους και των ετήσιων χιλιομέτρων που διανύει κάποιος.Το θέμα είναι να στρίβει λιγάκι πιο γρήγορα χωρίς να ζαλίζεσαι και ταυτόχρονα να έχει μεγαλύτερο πορτπαγκαζ , και αν είναι τόσο όμορφο και στυλάτο όπως αυτό τότε πέτυχες φουλ του άσσου.
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... kia-ced-gt
Είναι όμορφο το άτιμο!!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/news/article/me-204-ipous-ke-7ari-kivotio-to-neo-kia-ced-gt
Είναι όμορφο το άτιμο!!!!Και πολύ 'βολικό' για τα ελληνικά δεδομένα (1600άρης κινητήρας). Και με διπλού συμπλέκτη για όποιον προτιμά αυτόματο. Με μια καλή τιμολόγηση (και ρύπους κάτω από 160gr) θα είναι ταμάμ!
-
Αν οι τιμές είναι αντίστοιχες του απλού ceed, μάλλον θα παίξει στα 20-25..
-
Αντε και άλλο ένα βίντεο
Μόνο σε εμένα αρέσει ρε παιδιά;
Το βρίσκω πα-νέ-μο-ρφο!!!
Youtube VideoΜάλλον αυτό το βίντεο είναι πιο κατάλληλο για να του ρίξετε μια ματιά παραπάνω!
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Αντε και άλλο ένα βίντεο
Το βρίσκω πα-νέ-μο-ρφο!!!Κι εμένα μου αρέσει!
Επίσης ως όγκος και αναλογίες μου θυμίζει και την επίσης αγαπημένη DS5. -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Αντε και άλλο ένα βίντεο
Το βρίσκω πα-νέ-μο-ρφο!!!Κι εμένα μου αρέσει!
Επίσης ως όγκος και αναλογίες μου θυμίζει και την επίσης αγαπημένη DS5.Ω!
Εμείς οι δυο ταιριάζουμε!
Πολύ αγαπημένο και για εμενα το DS5 !
Δεν είχα συνδυάσει στο μυαλό μου πως κάπως μοιάζουν σε γραμμές, για αυτό μου αρέσει τόσο το proceed μάλλον
Συνέχεια ψάχνω στο car για κάποιο thp αλλά δεν υπάρχει.
Μόνο τα hybrid τα οποία είναι μάλλον ξένα αλλά πάρα τον φόρο πολυτελείας συμφέρουν λόγω των χαμηλών τελών κυκλοφορίας.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KIA Forum