-
Λάθος . Για τα πολλά κουμπιά τις έκραζαν που βέβαια αν δεν ήταν το σταθερό κέντρο , θα μπερδευόσουν αν ήθελες να πατήσεις κάποιο ενώ έστριβες το τιμόνι .
Εκτός των άλλων βέβαια τα σταθερό κέντρο επέτρεπε την ύπαρξη 1,5 φορά μεγαλύτερου αερόσακκου .
Αλλά είπαμε ότι κάνουν τα πρίμιουμ είναι καλά καμωμένα . Δείτε τον εμετό της νέας Α με τις 2 οθόνες από τα λίτντλ...
-
Το ίδιο πραγμα λέμε! Απλα τα πολλα κουμπιά ήταν μαζεμένα στο τιμόνι. Κ πραγματικά απαιτούσαν αρκετη εξοικείωση για να τα χρησιμοποιήσεις σύμφωνα με τη δικη μου εμπειρία.
Κανεις δεν είπε τίποτα για τα πριμιουμ. -
Ναι αλλά τώρα τους κράζουμε ότι δεν έχουν κουμπιά και είναι όλα από την οθόνη , την στιγμή που οι πρίμιουμ ακολουθούν δευτερότριτοι και ιδρωμένοι και με υπερβολές άγχους ... Οπως εκείνη η αστειότητα της βάγκ που βγάζει ψηφιακό ταμπλώ , αλλά με μόνη δυνατότητα εμφάνισης το απλό ταμπλώ..
-
Θα προτιμούσα μια οθόνη με όλα τα πλήκτρα σε μορφή εικονιδίων
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδη αναφερθηκαν τα citroen 10ετιας και κατι. Ο ''ειδικος'' ( ) τυπος ειχε καποιες ενστασεις κυριως για τη θεση των αλαρμ της c5 και για το σταθερο ομφαλο των τιμονιων οχι για τα κουμπακια.
-
Νονέ επειδή τα έχω διαβάσει όλα τα τέστ της εποχής , το αλάρμ το είχαν για να το κοροιδεύουν , ότι το άναβε ο συνοδηγός και να μας λένε εργονομικό το γερμανικό που αρχικά ήταν πάνω στην κολώνα του τιμονιού και μετά μπροστά από το χειρόφρενο στην κονσόλα
Ταυτόχρονα έκραζαν το σταθερό κέντρο , που όμως είχε όπως είπα 1,5 φορά μεγαλύτερο αερόσακκο από τα αγαπημένα τους και βέβαια έλεγαν για πολλά κουμπιά που θέλουν χρόνο να τα συνηθίσεις και διάφορα άλλα αντικειμενικά...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ΚΙΑ ΒΕΛΜΑΡ, Λεωφόρος Κηφισίας. Θα σου κάνουν έξτρα έκπτωση.
Storm ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη!
Μου έκαναν την καλυτερη προσφορά στα 14,376€.
Απο εκεί θα το αγοράσωΚαλή φάση! Με το καλό να το παραγγείλεις και να το παραλάβεις!...
Τελικά το αυτοκίνητο παραγγέλθηκε και περιμένω να το παραλάβω.
Πηγα στην έκδοση 1.4mpi premium η οποία με όλες τις εκπτώσεις βγηκε στα 15.500€.
Παρήγγειλα την πλούσια έκδοση γιατί μου έκανε ένα κλικ παραπάνω και μιας το και το αμάξι θα το κρατήσω αρκετά χρόνια δεν ήθελα να μετανιώνω επειδή θα έλειπε κατι.
Εντυπώσεις με την παραλαβή του! -
Νομίζω ότι έκανες την καλύτερη κίνηση. Και εγώ αν είχα χώρο στο γκαράζ μου το Ceed θα έπαιρνα.
Αναμένουμε εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης alf έγραψε:
ΚΙΑ ΒΕΛΜΑΡ, Λεωφόρος Κηφισίας. Θα σου κάνουν έξτρα έκπτωση.
Storm ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη!
Μου έκαναν την καλυτερη προσφορά στα 14,376€.
Απο εκεί θα το αγοράσωΚαλή φάση! Με το καλό να το παραγγείλεις και να το παραλάβεις!... [emoji106]
Τελικά το αυτοκίνητο παραγγέλθηκε και περιμένω να το παραλάβω.
Πηγα στην έκδοση 1.4mpi premium η οποία με όλες τις εκπτώσεις βγηκε στα 15.500€.
Παρήγγειλα την πλούσια έκδοση γιατί μου έκανε ένα κλικ παραπάνω και μιας το και το αμάξι θα το κρατήσω αρκετά χρόνια δεν ήθελα να μετανιώνω επειδή θα έλειπε κατι.
Εντυπώσεις με την παραλαβή του!Το φέρνουν πλέον με δύο οθόνες πολλαπλών,θερμαινομενα κλπ,όπως ενδειξη λωρίδας; Εγώ πήρα το gt-line νομίζοντας πως είναι κανονικά πλήρες από εξοπλισμό και ξενέρωσα κάπως..
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα έχει όλα πλην θερμαινόμενων καθισμάτων.
Έχει μια οθόνη 7 ιντσών στην μέση του ταμπλό και μια μικρότερη στον πίνακα οργάνων που δείχνει στοιχεία για καταναλώσεις κτλ αλλά και την ένδειξη λωριδας.
Δεν είναι πορτοκαλί αλλά έγχρωμη.
Παίζει επειδή είναι από τα τελευταία κομμάτια να είναι πιο πλήρες απο το gt line μιας και έχει και αισθητήρα βροχής -
Ο χρήστης alf έγραψε:
Τα έχει όλα πλην θερμαινόμενων καθισμάτων.
Έχει μια οθόνη 7 ιντσών στην μέση του ταμπλό και μια μικρότερη στον πίνακα οργάνων που δείχνει στοιχεία για καταναλώσεις κτλ αλλά και την ένδειξη λωριδας.
Δεν είναι πορτοκαλί αλλά έγχρωμη.
Παίζει επειδή είναι από τα τελευταία κομμάτια να είναι πιο πλήρες απο το gt line μιας και έχει και αισθητήρα βροχήςΕίναι το ίδιο απλά τώρα βάλανε και την οθόνη,'έξω' έχει ακόμα περισσότερο εξοπλισμό... Σε συζήτηση που είχα, μου είπαν πως ο προηγούμενος κεντρικός εισαγωγέας ήταν ότι να'ναι..
Κανονικό.
Και ΕλληνικόΣτάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτο που παρήγγειλα ειναι το ίδιο με το πάνω.
Δεν έχει βεβαια μπουτόν εκκίνησης αλλά κανονικά με το κλειδί.
Επίσης το τιμόνι είναι ίδιο με το κάτω.
Εισαι ευχαριστημένος γενικά με το αυτοκίνητο; -
Ο χρήστης alf έγραψε:
Αυτο που παρήγγειλα ειναι το ίδιο με το πάνω.
Δεν έχει βεβαια μπουτόν εκκίνησης αλλά κανονικά με το κλειδί.
Επίσης το τιμόνι είναι ίδιο με το κάτω.
Εισαι ευχαριστημένος γενικά με το αυτοκίνητο;Είναι εξαιρετικό σε ποιότητα και ηχομόνωση,ειδικά συγκριτικά με κάτι γαλλογερμανικα της κατηγορίας του. Πας με 200 και δεν νιώθεις τπτ! Από 120 και μετά ξεκινά από 6/100 και άνω με περί τα 9-9,5/100 με κάνα 180αρι σταθερά.
Επίσης το κάθισμα του είναι φοβερό,του γκραντε πουντο και ένα 2008 που είχα δοκιμάσει, μου είχαν σπάσει τη μέσηΣτάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... wards-2018
-
αν και πάντα τέτοια τεστ...ενέχουν 'υποκειμενικότητα'...Στην κορυφή η ΚΙΑ!
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 158219.asp
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
αν και πάντα τέτοια τεστ...ενέχουν 'υποκειμενικότητα'...Στην κορυφή η ΚΙΑ!https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 158219.asp
Ενταξει μωρε παιδια τωρα...ελληνική έρευνα περιοδικού...τρίχες....
Να χαμε καμια Γερμανική απο πιό αναγνωρισμένο ερευνητή...να πω ενταξει....
http://www.jdpower.com/press-releases/j ... lity-study
Καμια Βρετανική???
http://www.jdpower.com/press-releases/2 ... lity-study
'Καλάααα, ευρωπαικές βλακειές...στον υπόλοιπο κόσμο...π.χ. Αμερική?'
https://www.kia.com/us/k3/content/media ... 017iqs.pdf
-
Εντάξει για την KIA πρέπει να είμαστε σίγουροι.
Τόσα χρόνια βγαίνει στις πρώτες θέσεις σε όλα τα τεστ αξιοπιστίας , δεν μπορεί να είναι πειραγμένα.
Και από τον περίγυρο μας εγώ δεν έχω ποτέ ακούσει τίποτα από θέμα βλαβών.
Το ίδιο και η Mazda σίγουρα.
Ακολουθούν και οι άλλοι Ιάπωνες από κοντά.Τώρα για VAG παγιώνεται και και εκεί ένα αρνητικό κλίμα από όλα τα τεστ αξιοπιστίας , αλλά παίζει πολύ από μοντέλο σε μοντέλο και από κινητήρα σε κινητήρα , κιβώτιο σε κιβώτιο λόγω των πολλών επιλογών που προσφέρει το group , και σε συνδυασμό με το πολύ καλό μάρκετινγκ και τις σχέσεις με τον τύπο οι εντυπώσεις είναι συγκεχυμένες.
Από πολύ κοντά και BMW και Mercedes στα αντίστοιχα τεστ και πάλι ανα μοντέλο και επιλογές.Πάντως ο πάτος που πιάνει στο Autoτριτη η VW δεν είναι αντιπροσωπευτικό.
Είναι συγκεντρωμένοι όλοι όσοι είχαν αρνητικές εμπειρίες και μόνο , και το γνωρίζω αυτό και από δική μου εμπειρία τόσα χρόνια καθώς όσοι αγόρασαν VW νόμισαν πως αγόρασαν premium και απογοητεύτηκαν περισσότερο.Τις καλές εποχές όσοι δεν έφταναν BMW και Mercedes αγόραζαν VW με το κιλό , για τους ίδιους , παιδί, γυναίκα , το έβλεπαν από την πλευρά όμως του κλειδιού και του σήματος περισσότερο.
Εγώ πήγα προς τα εκεί μόνο για τους TSI και τις επιδόσεις σε καλό και ασφαλές πακέτο οδηγικής ευχαρίστησης που το Golf ήταν βασιλιάς σε σχέση με τους ατμοσφαιρικούς τάφους των 1.6 των ανταγωνιστών.
Και μετά ακολούθησαν οι thp σε Γάλλους και BMW mini, και οι TCE , και οι Ιταλοί ,και όλα τα άλλα τουρμπακια που δεν ήταν και αυτά τόσο αξιόπιστα αρχικά.
Απλά ο Έλληνας νόμισε ότι αγόρασε εργαλείο, και εκτός leasing όταν το εργαλείο χαλούσε κόστιζε πάρα πολύ και σε χρήμα και σε περηφάνεια.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Νταξ μωρε...Ολα σχετικά ειναι και στις έρευνες και σε όλα...
Κάπου σε ξένο μέσο, είχα διαβάσει το εξής, το οποίο και θεωρώ σωστό:
Σε αυτές τις έρευνες μετράνε πολλά στοιχεία, όπως το πως νιώθει ο Χ κάτοχος, ο οποίος έδωσε το Υ ποσό για να πάρει ένα ακριβότερο αμάξι και του παρουσίασε πρόβλημα, θεωρώντας οτι επειδή ήταν ακριβότερο, θα ήταν και πιο αξιόπιστο...Επιπλέον, οι πιο ακριβές εταιρείες, προκειμένου να ηγηθούν στην κούρσα της καινοτομίας, συνήθως εισάγουν και νέες τεχνολογίες, οι οποίες (ως νέες) μπορεί να βγάλουν και προβλήματα στις πρώτες παραγωγές (είτε ειναι οι πρώτοι TSI, είτε κάποιο νέο ηλεκτρονικό σε μια BMW, είτε ένα νεο και προτότυπο infotainment και πάει λέγοντας.
Η ΚΙΑ π.χ., όπως και η Hyundai, δεν μπορείς να πεις οτι έχουν εισάγει και καμια τρομερή καινοτομία... Χρησιμοποιούν δοκιμασμένες λύσεις αλλα βέβαια έχουν και 'Ιαπωνική' πειθαρχία και προσήλωση στην αποτελεσματικότητα , συνεπώς βγάζουν αξιόπιστα και ποιοτικά (σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής) αυτοκίνητα. (Αντίστοιχα και τα Facelift μοντέλα όλων των εταιρειών, είναι συνήθως πιο αξιόπιστα - ολοκληρωμένα)
Αλλα φυσικά και δεν είναι οι μόνες...Ολες οι εταιρείες πλέον δίνουν βάση στα προβληματα παραγωγής και προσπαθούν να τα διορθώνουν.
Απλά η δεδομένη πλέον αξιοπιστία των KIA - HYUNDAI σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή, βοηθάει ακόμα περισσότερο στον υψηλο δείκτη 'Value For Money'.
Ενα προβληματάκι με τον σχεδιασμό είχανε (ηταν λίγο...'Ανατολιζέ ) αλλά πήραν... Γερμανό και το έλυσαν .
-
Πριν το kia είχα Citroen C4 b7 1.4vti αγορασμενο το 2011.
Το αυτοκίνητο εβγαλε ολα τα κλασσικά ζητήματα του συγκεκριμένου κινητήρα αλλά ζήτησε επιπλέον θερμοστάτη αξίας 260€, κρεμαγιερα, αντλία νερού και άλλα πολλά τα οποία διορθώθηκαν με μεγάλο οικονομικό κόστος.Το αυτοκίνητο συντηρήθηκε ευλαβικά και προσεχτηκε ιδιαίτερα.
Πωλήθηκε με 68.000 χιλιόμετρα και ελπίζω ο επόμενος ιδιοκτήτης να το χαρεί μιας και ενημερώθηκε για ολα πληρως και πως τα προβλήματα ολα διορθώθηκαν.
Το χειρότερο είναι πως η επίσημη αντιπροσωπεία δεν ήταν διατεθειμένη να βοηθήσει για κανένα ζήτημα.
Ο αδελφός μου το ίδιο διάστημα αγόρασε το ceed.
Τώρα έχει 95.000χλμ και δεν το προσέχει γενικά.
Το μόνο ζήτημα που είχε ηταν 2 καμμένες λάμπες και το γνωστό ζητημα με το ταμπλό που λύθηκαν σε χρόνο dt απο την αντιπροσωπεία η οποία ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμη.
Σε εμένα τον απλό αγοραστή αυτά δείχνουν αξιοπιστία και καλό after sales.
Τωρα που κοίταξα για αυτοκίνητο τα μονα που κοίταξα ήταν το ceed και i30.
Με κέρδισε η απωανατολίτικη αξιοπιστία. -
Τα ΚΙΑ έχουν κάνει άλματα και δικαίως αξίζουν την προσοχή του υποψηφίου αγοραστή. Δυστυχώς η εμπειρία του φίλου μας με το Σιτροέν έχει να κάνει με την νοοτροπία των κατα τόπους αντιπροσωπειών. Έχω κάκιστη εμπειρία από τις δυο Σιτροέν της Θεσσαλονίκης ενώ από τα Γιαννιτσά έχω άριστη εμπειρία! Ειναι όλα θέμα ανθρώπων. Ένα περίεργο πράγμα...όσους ξέρω με c4 b7 βενζίνης είχαν και έχουν διαφορά θέματα που το ίδιο αμάξι σε πετρέλαιο δεν έχει εμφανίσει ποτέ!
KIA Forum