-
Αν ήταν Alto αντί Χ5 θα το έκανε λιγότερο ή καθόλου ζώο? Όχι δα!
-
Ίσως φταίει που είναι αυτοκίνητα που αγοράζουν όσοι θέλουν απλά να φαίνονται, γιατί στην πράξη δεν κάνουν τίποτα καλά (τα αυτοκίνητα), ή όσοι απλά θέλουν να παίρνουν σβάρνα τους υπόλοιπους πληβείους από κάτω τους για να είναι αυτοί ασφαλείς εκεί ψηλά. Και ο κόσμος ο υπόλοιπος να πα να γ@μηθεί.
Ίσως φταίει που σκοτώθηκε προχθές η αδερφή φίλου μου από μεθυσμένο ζώο με Cayenne που την πήρε παραμάζωμα και έκανε το Polo της που περίμενε σε φανάρι χαλκομανία κι αυτός έσπασε ένα πόδι μόνο ή κάτι τέτοιο... -
γιατί ρε ζωα μπαίνετε στη ΛΕΑ οτα έχει κίνηση?
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Ίσως φταίει που είναι αυτοκίνητα που αγοράζουν όσοι θέλουν απλά να φαίνονται, γιατί στην πράξη δεν κάνουν τίποτα καλά (τα αυτοκίνητα), ή όσοι απλά θέλουν να παίρνουν σβάρνα τους υπόλοιπους πληβείους από κάτω τους για να είναι αυτοί ασφαλής εκεί ψηλά. Και ο κόσμος ο υπόλοιπος να πα να γ@μηθεί.
Ίσως φταίει που σκοτώθηκε προχθές η αδερφή φίλου μου από μεθυσμένο ζώο με Cayenne που την πήρε παραμάζωμα και έκανε το Polo της που περίμενε σε φανάρι χαλκομανία κι αυτός έσπασε ένα πόδι μόνο ή κάτι τέτοιο...αυτο που αναφερεις ειναι εντελως ατοπο και εαν ηρεμησεις και το καλοσκεφτεις θα αλλαξεις γνωμη. το τι κανει ενα αυτοκινητο ο ιδιοκτητης του ειναι προσωπικη του επιλογη. το εαν ειναι καφρος ή οχι, δεν παιζει ρολο τι αμαξι εχει
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Ίσως φταίει που είναι αυτοκίνητα που αγοράζουν όσοι θέλουν απλά να φαίνονται, γιατί στην πράξη δεν κάνουν τίποτα καλά (τα αυτοκίνητα), ή όσοι απλά θέλουν να παίρνουν σβάρνα τους υπόλοιπους πληβείους από κάτω τους για να είναι αυτοί ασφαλής εκεί ψηλά. Και ο κόσμος ο υπόλοιπος να πα να γ@μηθεί.
Ίσως φταίει που σκοτώθηκε προχθές η αδερφή φίλου μου από μεθυσμένο ζώο με Cayenne που την πήρε παραμάζωμα και έκανε το Polo της που περίμενε σε φανάρι χαλκομανία κι αυτός έσπασε ένα πόδι μόνο ή κάτι τέτοιο...Θα πρέπει να σου ζητήσει την άδεια για να αγοράσει ακριβό SUV;
Όσο για το ατύχημα η ξαδερφή σου θα μπορούσε να οδηγεί cayenne και ο μεθυσμένος να οδηγεί νταλίκα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί ρε ζωα μπαίνετε στη ΛΕΑ οτα έχει κίνηση?+1000, το έχω ξαναγράψει. Κουτοπονηριά.
Όσο για το ζώο με τη bmw, τι να πω; Εκεί είναι διάβαση ΑΜΕΑ. Αλλά εξίσου ζώο είναι και ο οδηγός του peugeot. Αυτός πρέπει να έχει παρκάρει και αντίθετα από την κατεύθυνση (δεν διακρίνω καλά την 'πινακίδα' );
-
Ζώα που βγαίνουν στον αυτοκινητόδρομο με χιονιά χωρίς να ξέρουν πώς να βάλουν αλυσίδες, χωρίς καθόλου αλυσίδες, που πάνε και κλείνουν επιπλέον τη ΛΕΑ...
-
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν έχει πιάσει καθόλου χιόνι αλλά αυτό δεν μας πειράζει ... Οι συνάνθρωποι μας μας σκέφτονται και φέρνουν μπόλικο πάνω στα αυτοκίνητα τους από τις γύρω περιοχές !!! Επιτέλους να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα, να αισθανθούμε λίγο εξοχή, να γλιστρήσουμε σαν άνθρωποι ...
-
Uploaded with ImageShack.us
Μα τι που ειναι....επειδη εχει SUV νομιζει οτι μπορει να παρκαρει οπου βρει???Ας παει να το βαλει σε σημειο με ποιο ψηλο κρασπεδο,δηλαδη ο δυσμοιρος κατοχος μη SUV θα πρεπει να το παρατησει οπου να ναι επειδη ενας βλακας του κλεισε τη ραμπα???Ντροπη και αισχος!!!
-
Mπορει αυτός που έβγαλε την φωτο να την στείλει στην Τροχαία με email να φαίνονται και οι πινακίδες και να μου κοινοποιήσει την απάντηση της Τροχαίας στο αν μπορούν να βεβαιώσουν κλήση από την φωτό?
Αίσχος ρε π@@#τη!!!!!
-
Ζωο χθες ο παππουλης με το audi80 στην Α.Ο.
Ημουν τερμα δεξια κινουμενος με 80 μαξιμουμ..(χαλαρα γιατι κοιμοταν η αγαπη διπλα)
Στην μεσαια ειχα μπροστα μου ενα αλλο αυτοκινητο και η αριστερη τελειως αδεια...Ε ο παπακουλας ερχοταν σβελτα στην μεσαια και αντι να περασει απο αριστερα,εκανε σφηνα χωρις φλας χωρις τπτ και περασε στο τσακ μπροστα μου και μπηκε τερμα δεξια στην λωριδα μου...
ετσι στα καλα καθουμενα ρε πουστη να τρακαρουμε!!!
Τελικα βγηκε στην επομενη εξοδο κανα χιλιομετρο απο την μανουβρα...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ζωο χθες ο παππουλης με το audi80 στην Α.Ο.Ημουν τερμα δεξια κινουμενος με 80 μαξιμουμ..(χαλαρα γιατι κοιμοταν η αγαπη διπλα)
Στην μεσαια ειχα μπροστα μου ενα αλλο αυτοκινητο και η αριστερη τελειως αδεια...Ε ο παπακουλας ερχοταν σβελτα στην μεσαια και αντι να περασει απο αριστερα,εκανε σφηνα χωρις φλας χωρις τπτ και περασε στο τσακ μπροστα μου και μπηκε τερμα δεξια στην λωριδα μου...
ετσι στα καλα καθουμενα ρε πουστη να τρακαρουμε!!!
Τελικα βγηκε στην επομενη εξοδο κανα χιλιομετρο απο την μανουβρα...
Πάντως αδερφέ, επικίνδυνο να κοιμάται ο/η συνοδηγός, φοράει/δε φοράει ζώνη. Αν γίνει καμιά στραβή το λιγότερο που θα πάθει είναι το σοκ...
-
Συμφωνω και επαυξανω φιλε μου απλα ηταν λιγο θεμα ανωτερας βιας.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πάντως αδερφέ, επικίνδυνο να κοιμάται ο/η συνοδηγός, φοράει/δε φοράει ζώνη. Αν γίνει καμιά στραβή το λιγότερο που θα πάθει είναι το σοκ...Τί εννοείς; Για πες περισσότερα..
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πάντως αδερφέ, επικίνδυνο να κοιμάται ο/η συνοδηγός, φοράει/δε φοράει ζώνη. Αν γίνει καμιά στραβή το λιγότερο που θα πάθει είναι το σοκ...
Τί εννοείς; Για πες περισσότερα..
Οι ζώνες έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται σε σωστή στάση του σώματος. Όταν κάποιος κοιμάται συχνά γέρνει προς το πλάι, το κεφάλι προς τον ώμο, καμιά φορά (εδικά γυναίκες) ψιλο-κουλουριάζουν κλπ. Εκεί πέρα η ζώνη μπορεί ακόμα και να σε τραυματίσει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Uploaded with ImageShack.us
Μα τι που ειναι....επειδη εχει SUV νομιζει οτι μπορει να παρκαρει οπου βρει???Ας παει να το βαλει σε σημειο με ποιο ψηλο κρασπεδο,δηλαδη ο δυσμοιρος κατοχος μη SUV θα πρεπει να το παρατησει οπου να ναι επειδη ενας βλακας του κλεισε τη ραμπα???Ντροπη και αισχος!!!
ΛΑΘΟΣ κύριοι, ο sv2 ήθελε να καταδείξει τα ζώα που με τα αυτοκόλλητα τους έκρυψαν την απαγορευτική πινακίδα στην άκρη του δρόμου...
-
Το ζώο με το πεζό πάντως δεν προκαλεί πια καμία αντίδραση
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Οι ζώνες έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται σε σωστή στάση του σώματος. Όταν κάποιος κοιμάται συχνά γέρνει προς το πλάι, το κεφάλι προς τον ώμο, καμιά φορά (εδικά γυναίκες) ψιλο-κουλουριάζουν κλπ. Εκεί πέρα η ζώνη μπορεί ακόμα και να σε τραυματίσει.
Σωστός. Το χειρότερο είναι να γλυστρίσεις κάτω από τη ζώνη και να σκάσεις πάνω στο ταμπλό.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Σωστός. Το χειρότερο είναι να γλυστρίσεις κάτω από τη ζώνη και να σκάσεις πάνω στο ταμπλό.
Απο περιστατικο πραγματικο, φιλικου μας ζευγαριου..Οδηγοντας βραδυ, μεθυσμενος κουρασμενος κ.λ.π. η γυναικα του σχεδον ξαπλωμενη και κοιμησμενη δεν ξερω για ζωνες.... αλλα εμβολισαν νταλικα και ο οδηγος καταλαβαινετε τι επαθε... η συζηγος την εβγαλε σχετικα καθαρη.... (επεζησε....)
Ετρεχαν να προλαβουν να πανε στο Ναυπλιο για την καθαρα Δευτερα....
-
ζώα οι υπεύθυνοι των μηχανισμών που κοιμόντουσαν σπίτια τους και δε μερίμνησαν για έκτακτο προσωπικό να ρυθμίσει τις συνέπειες της κακοκαιρίας. πολλά φανάρια τώρα το πρωί ήταν off
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]