-
Πάντως το 406 κατά τη γνώμη μου είναι πολύ όμορφο, δείχνει ελάχιστα γερασμένο και ακόμη και το εσωτερικό του είναι άκρως ικανοποιητικό. Αγόραζα πολύ άνετα ένα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπάρχουν και καλύτερα Γρηγόρη... E36 Μ3, 156 GTA, Impreza STi, Evo V - VI...Εκεινη την εποχη, Ε36 Μ3 και 156GTA στην Ελλαδα δεν βλεπαμε ουτε με κυαλια...
Προσωπικα, Ελληνικη (γνησια) Μ3 Ε36 sedan δεν ειδα ουτε ΜΙΑ.
AR 156 GTA ειχα δει καποιες φορες του Μοσχου (μια μπλε αν θυμαμαι καλα...)
Μονο η ιδεα της εισαγωγης ενος τετοιου αυτοκινητου, φανταζε ως ανεκδοτο.
Τα impreza και Evo ουσιαστικα προλαβαν στο τσακ τα 90's, οι 'καλες' εκδοσεις ειδικα
ηταν το 99' με το Impreza sti (3πορτο P1, 4πορτο RB5 και 22Β λιγο αργοτερα) και με το Evo VI αντιστοιχα.
Αν χωριζοταν η κατηγορια, σε early/mid 90's , για εμενα, σιγουρα Sierra Cosworth 4x4, αν μιλουσαμε για late 90's (1999 με 2000 ουσιαστικα) τοτε, Evo VI (Tommy Makinnen Εdition). -
Το κατασκευαστες και μοντελα μεχρι ποιας ηλικιας αυτοκινητα αφορα; ρωταω επειδη ειμαι και λιγο νεος αν και διαβαζω μονο καπιους μηνες
Αφου υπαρχουν και τα ιστορικα, τα αυτοκινητα των 90'ς εκει πανε σιγα σιγα
-
Απο της αγαπημένες μου Mercedes -
To 406 είναι πραγματικά αγέραστο!
Ωραίο θα ήταν με κανα μοτεράκι από 106rallye/gti! -
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Το κατασκευαστες και μοντελα μεχρι ποιας ηλικιας αυτοκινητα αφορα; ρωταω επειδη ειμαι και λιγο νεος αν και διαβαζω μονο καπιους μηνεςΑφου υπαρχουν και τα ιστορικα, τα αυτοκινητα των 90'ς εκει πανε σιγα σιγα
Τα ιστορικα ειναι απο 30 χρονων κ πανω
-
Πολύ κλασσικούρα γερμανική σε σχέση με τα υπόλοιπα γερμανικά. -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πάντως το 406 κατά τη γνώμη μου είναι πολύ όμορφο, δείχνει ελάχιστα γερασμένο και ακόμη και το εσωτερικό του είναι άκρως ικανοποιητικό. Αγόραζα πολύ άνετα ένα!η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το συμπαθώ, ειδικά οταν είδα κι αυτό παλιότερα
Youtube Videoγια πες όμως, xedos 2.0 ή πεζω 2.0? (γιατί ΙΜΟ ακόμα και ο 1.8 ήταν απλά επαρκής)
-
Δεν θυμάμαι αν έβγαινε με το 8βου 1,8 90 ατίθασων άτιων πάντως αυτό το μοτόρι πήγαινε πάρα πολύ στην Xantia ροπάρες
Τρίφτυ φυσικά και Πιουτζότ -
Tσου, XU7 μόνο με 16βου κεφαλή
Μετά 2λιτρο με 136 ή πόσα είχε. Προσωπικά, θα διάλεγα αυτό με τον 2λιτρο CT Άλογα, ροπή, περιορισμένο σχετικά βάρος σε σχέση με τον 6κυλινδρο.Eντιτ: οπως λεει και ο θυμιος, λαθος θυμαμαι, έβγαινε και 8βου αλλά Ελλάδα δεν πρέπει να έχει εισαχθεί έτσι ποτέ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πάντως το 406 κατά τη γνώμη μου είναι πολύ όμορφο, δείχνει ελάχιστα γερασμένο και ακόμη και το εσωτερικό του είναι άκρως ικανοποιητικό. Αγόραζα πολύ άνετα ένα!
η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το συμπαθώ, ειδικά οταν είδα κι αυτό παλιότερα
Youtube Videoγια πες όμως, xedos 2.0 ή πεζω 2.0? (γιατί ΙΜΟ ακόμα και ο 1.8 ήταν απλά επαρκής)
Στο 406 υπήρχε πάλι ο 8β, αλλά με την εξωφρενική ισχύ των..103 ίππων
Ο 1.8/16β με τα 116 ήταν πολύ καλύτερος, αλλά ο 2,0 με τα 135 ήταν μια χαρά. Τρίφτη σε επιδόσεις φυσικά και δεν φτάνει το μαζντα με τον φοβερό V6 (και την επίσης φοβερή κατανάλωση...), αλλά δεν νομίζω οτι τίθεται σύγκριση ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα επί του συνόλου...
Και μια και έχεις κότερο, μάθε οτι στην πίστα δοκιμών των ναυπηγεία απ όπου προέρχεται η βάρκα σου, υπήρχε για χρόνια ένα 406 και κανένα αβενσις δεν κατάφερε να το πιάσει...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το συμπαθώ, ειδικά οταν είδα κι αυτό παλιότερα
Youtube VideoΟι Τροπολιτσόται πάντως είναι γκαζοφόν
-
Έχουμε κι εμείς εξωφρενικό V6
Στα δίλιτρα η διαφορά ήταν 10 αλογάκια και μετέπειτα 5 υπέρ του τζαπωνιού αλλά θεωρώ τον γάλλο πιο ολοκληρωμένο -
Επίσης υπήρχε και 2.0 light turbo με 147 ιππους και 24 κιλά ροπής
-
Μιας και ειπατε ολοι την γνωμη σας ας πω κι εγω την δικη μου υποκειμενικη αποψη:
με τον 2λιτρο τουρμπο κιολας εισαι αρχοντας -
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Απλά μια άποψη για την τότε 316/318 της επταετίας 1990-1997 απο μέλη της οικογένειας μου.
Το 1989 ο θείος μου είχε πάρει απο το Βέλγιο ένα Πασάτ 1.8GT/112 HΡ, ένα αυτοκίνητο που στην Ελλάδα πουλήθηκε αρκετά στα 1600/75ΗΡ και 1800/90ΗΡ, αλλά στους καλούς 1800ρηδες με 112και 136ΗΡ και στην έκδοση GT δεν πρέπει να πουλήθηκαν πάνω απο 20-30 αυτοκίνητα.
Μιλάω για ακριβώς αυτή την έκδοση που δείχνει η διαφήμιση της εποχής με τα λευκά φλάς και τις συκεκριμένες ζάντες οπως και την αεροτομή που είχε η έκδοση GT.
http://il.youtube.com/watch?v=UFticA1TA ... re=related
Ένας φίλος μου, ο πατέρας του το 1991 πήρε την τότε καινούργια 318. Ο τελευταίος προσκάλεσε για μια βόλτα Θείο και πατέα με την BMW. Όταν γύρισαν σπίτι τους ρώτησα για την 318 και μου είπαν πάνω κάτω τα ίδια. Ωραίο αυτοκίνητο αλλά όχι για ταξίδι. Σε σύγκριση με το Πασάτ κατώτερο αν και ΒΜW. Απο τότε ότι καλό και να γράφτηκε για το σειρά 3 απο τα περιοδικά το αυτοκίνητο αυτό το θεωρούσα πάντα υπερεκτιμημένο.
-
Να πω κι εγώ ένα μικρομεσαίο, που πιστεύω ότι ήταν μέσα στα 3 καλύτερα σεντάν που πέρασαν από τη χώρα μας τη συγκεκριμένη δεκαετία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπα, προτιμώ να μείνω μέσα, έχει δροσιά και παίζει ανέκδοτα από μέγιστους αστειάνακτες.Tρομερές ομοιότητες, σαν τις αδερφές Κανονίδου ένα πράμα.
Περίφημη λέξη
Αστυάναξ : ο γιος του Έκτωρα και της Ανδρομάχης τον οποίο έριξε από τα τείχη ο Οδυσσέας μετά την κατάληψη της Τροίας -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
[
Περίφημη λέξη
Αστυάναξ : ο γιος του Έκτωρα και της Ανδρομάχης τον οποίο έριξε από τα τείχη ο Οδυσσέας μετά την κατάληψη της ΤροίαςΑστειάναξ όμως? ποιός ήταν...μάλλον ποιοί???? ε????
-
Την άλλαξα λίγο για να περιλαμβάνει την έννοια του αστείου
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s