-
75 ειναι το κοστος του παραβολου, ενα ειναι. Χρεωνουν οσο θελουν γιατι υπαρχουν και εξοδα προετοιμασιας κλπ
-
Εχοντας οδηγησει το κασκαι 1.5d που μου φανηκε καλο παιζει το τιγκουαν 1.6d να μην ειναι καλο?Οσον αφορα επιδοσεις εννοω.Το κασκαι ζυγιζει 1365-1481 ενω και το τιγκουαν με ενα ατομο και 90% ρεζερβουαρ παιζει στα 1500.Καταναλωση την υπολογιζω στα 6λτ το μεγιστο.Δεν υπαρχει τεστ αφου τωρα φτιαχνεται και μου εγινε μια καλη συμφωνια και το σκεφτομαι
-
Δεν υπάρχει κάτι να σκέφτεσαι, πάρε το VW.
Αν πάρεις οτιδήποτε άλλο θα σου μείνει καημός και θα σε φάει η γκρίνια [emoji846] -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εχοντας οδηγησει το κασκαι 1.5d που μου φανηκε καλο παιζει το τιγκουαν 1.6d να μην ειναι καλο?Οσον αφορα επιδοσεις εννοω.Το κασκαι ζυγιζει 1365-1481 ενω και το τιγκουαν με ενα ατομο και 90% ρεζερβουαρ παιζει στα 1500.Καταναλωση την υπολογιζω στα 6λτ το μεγιστο.Δεν υπαρχει τεστ αφου τωρα φτιαχνεται και μου εγινε μια καλη συμφωνια και το σκεφτομαιΔεν υπάρχει άλλο μοντέλο με τον ίδιο κινητήρα για test drive, ώστε να το οδηγήσεις;
Πέρα από τις επιδόσεις είναι και τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του κάθε κινητήρα που είναι διαφορετικά. Ήμασταν έτοιμοι να κλείσουμε το Focus και είπαμε να κάνουμε μια βόλτα με το 1.5 diesel. Όσο καλό ήταν το 1.0 βενζίνης με τα 125 άλογα, τόσο χάλια μας φάνηκε το 1.5 πετρέλαιο. Πολύς θόρυβος κατά την επιτάχυνση, ενώ ένιωθες και αρκετά βαρύ το εμπρός μέρος. Τον 1.5 της Nissan αντίστοιχα τον θεωρώ πολύ πιο αθόρυβο.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Εχοντας οδηγησει το κασκαι 1.5d που μου φανηκε καλο παιζει το τιγκουαν 1.6d να μην ειναι καλο?Οσον αφορα επιδοσεις εννοω.Το κασκαι ζυγιζει 1365-1481 ενω και το τιγκουαν με ενα ατομο και 90% ρεζερβουαρ παιζει στα 1500.Καταναλωση την υπολογιζω στα 6λτ το μεγιστο.Δεν υπαρχει τεστ αφου τωρα φτιαχνεται και μου εγινε μια καλη συμφωνια και το σκεφτομαι
Δεν υπάρχει άλλο μοντέλο με τον ίδιο κινητήρα για test drive, ώστε να το οδηγήσεις;
Πέρα από τις επιδόσεις είναι και τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του κάθε κινητήρα που είναι διαφορετικά. Ήμασταν έτοιμοι να κλείσουμε το Focus και είπαμε να κάνουμε μια βόλτα με το 1.5 diesel. Όσο καλό ήταν το 1.0 βενζίνης με τα 125 άλογα, τόσο χάλια μας φάνηκε το 1.5 πετρέλαιο. Πολύς θόρυβος κατά την επιτάχυνση, ενώ ένιωθες και αρκετά βαρύ το εμπρός μέρος. Τον 1.5 της Nissan αντίστοιχα τον θεωρώ πολύ πιο αθόρυβο.
Ειχα κανει περσι τεστ το rapid 1.6d και μου φανηκε αρκετα καλο.Θα κανω ενα τεστ σε ενα στεισον βαγκον γκολφ που ειναι κοντα στα κιλα του τιγκουαν
-
Αν είναι να πάρεις κάτι μεγάλο ναι πήγαινε στο tiguan ... καλύτερη ποιότητα υλικών σίγουρα .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tiguan 2.0 tdi 150hp dsg 33600€ καινούργιο ή bmw x1 1.5 sdrive 18i αυτόματο m sport 32900€ ελαφρώς μεταχειρισμενο ? Τι λέτε?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Προτιμώ το Χ1 (σαφώς εγώ), αλλά με χαλάει το M-Pack (εάν είναι M Pack και όχι το απλό Spot). Από εξοπλισμό στα ίδια επίπεδα?
-
Η μπέμπα ξέρεις τι είναι, τι θα σου βγάλει κλπ. Το tiguan απλά είναι ολοκαίνουργιο με ότι καλό ή κακό σημαίνει αυτό.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο καινούριο, από αντίληψη περί καινούριου. Αλλά οι συμφορρουμιτες είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με την μπέμπα.
Πραγματικό δίλημμα
Υ.γ. Σε βοήθησα πολύ εεεεεε;nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Tiguan 1.5 tdi 150hp dsg 33700€ καινούργιο ή bmw x1 sdrive 18i αυτόματο m sport 32900€ ελαφρώς μεταχειρισμενο ? Τι λέτε?Sent from my iPad using Tapatalk
To Tiguan σαφέστατα. Το άλλο λίγο ή πολύ μεταχειρισμένο είναι... και φυσικά θα συμφωνήσω με τον Nick. Για να ενισχύσω λίγο ακόμη την άποψή μου, το vw είναι περισσότερο ένα όχημα πολλαπλών ρόλων ενώ το x1 m sport σαφέστατα έχει πιο ασφάλτινο χαρακτήρα.
-
Σαφώς καινουριο > μτχ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Προτιμώ το Χ1 (σαφώς εγώ), αλλά με χαλάει το M-Pack (εάν είναι M Pack και όχι το απλό Spot). Από εξοπλισμό στα ίδια επίπεδα?To tiguan advance πακέτο. Το bmw μόνο το msport πακετο, το αυτόματο κιβώτιο, γύρω στα 2500 χμ test drive. Σαν ποιότητα και αξιοπιστία δε διαφέρουν?
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Tiguan 1.5 tdi 150hp dsg 33700€ καινούργιο ή bmw x1 sdrive 18i αυτόματο m sport 32900€ ελαφρώς μεταχειρισμενο ? Τι λέτε?Sent from my iPad using Tapatalk
Υπάρχει 1500άρης diesel με 150 άλογα ή κατάλαβα λάθος; Γιατί μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Tiguan 1.5 tdi 150hp dsg 33700€ καινούργιο ή bmw x1 sdrive 18i αυτόματο m sport 32900€ ελαφρώς μεταχειρισμενο ? Τι λέτε?
Υπάρχει 1500άρης diesel με 150 άλογα ή κατάλαβα λάθος; Γιατί μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει;
Ναι έχεις δίκιο, διλιτρος ειναι
-
Θα επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Θεωρώ ότι διαφέρουν τα 2 αμάξια σε αρκετά σημεία. Ανάλογα με το τι χρήση θα κάνεις ταιριάζει ή το ένα ή το άλλο. Θεωρώ γενικά το x1 πιο sport αμαξι κ ξεκάθαρα προσανατολισμένο στην άσφαλτο κ ας έχει off road δυνατότητες λόγω ροπής. Το tiguan είναι γενικά πιο οικογενειακό κ πιο value for money αλλά - από τις κριτικές που διαβάζω - κ ένα κλικ κάτω στα 'οδηγικα χαρακτηριστικά'
Θα προσέθετα ότι συμφέρει γενικά το tiguan...το χ1 είναι κ για να ικανοποιήσεις 'οδηγικες καυλες'...
-
Εγω θα προτιμουσα το καινουριο δηλαδη το τιγκουαν. Μου φαινονται πολλα τα 32.900 για μεταχειρισμενο. Αν σκεφτοσουν καινουρια bmw και εκανε 40.000 και την επαιρνες 32.000 το συζηταμε αλλα αν οχι τοτε καινουριο.
Στάλθηκε με tapa
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εγω θα προτιμουσα το καινουριο δηλαδη το τιγκουαν. Μου φαινονται πολλα τα 32.900 για μεταχειρισμενο. Αν σκεφτοσουν καινουρια bmw και εκανε 40.000 και την επαιρνες 32.000 το συζηταμε αλλα αν οχι τοτε καινουριο.Στάλθηκε με tapa
40.000€ κάνει καινούργια η εν λόγω bmw
-
Που κολλαει το Διλιτρο με τo 1,5 ? Επισης το ενα ειναι diesel και το αλλο βενζινη. Για να απαντησει καποιος πρεπει να ξερει τη χρηση που θα γινει. Εγω θα πηγαινα σε διλιτρη μπεμπα.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακυρο το προηγουμενο γιατι δεν μου εμφανιζε τα επομενα σχολια.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ένα 2λιτρο diesel, το άλλο 1.5λιτρο βενζίνη....δεν πιστεύω ότι συγκρίνονται, με την έννοια ότι είναι για διαφορετική χρήση / απαιτήσεις / κοινό.
ΥΓ: Με 2.500χλμ. δεν τον θεωρώ μεταχειρισμένο το αυτοκίνητο....καινούργιο είναι ουσιαστικά. Αλλά επειδή τυπικά είναι μεταχειρισμένο θα πρέπει η έκπτωση από την τιμή του καινούργιου να είναι σημαντική, αλλιώς δεν έχει νόημα. Γενικά είμαι υπέρ των μεταχειρισμένων (εξάλλου από τα 6 αυτοκίνητα πού έχω αλλάξει τα 2 μόνο ήταν καινούργια), εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση και προσφέρονται σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από το καινούργιο.
ΥΓ2: τώρα είναι ότι έγραψες την τιμή του καινούργιου. Για εμένα για να αξίζει ως μεταχειρισμένο θα πρέπει να το πάρεις €30.000 ή να σου κάνουν δώρο την 5ετή επέκταση εγγύησης.
SUV/Crossovers Forum