-
Δηλαδη με χρονους δικου σου....5 με 6 ετη.... χεχε
-
Fanis75 wrote:
REALZEUS wrote:
Η εργατοώρα στις αντιπροσωπείες χρεώνεται περίπου 40 Ευρώ.
Δεν ξέρω για Θεσσαλονίκη Αλέξανδρε, αλλά Αθήνα τα €40/ώρα ούτε με το κυάλι (εκτός εαν λες 40+ΦΠΑ). Η χαμηλότερη χρέωση που έχω δεί είναι €60/ωρα και φυσικά BMW ξεπερνάει τα €100 (€105 ήταν όταν είχα ακόμα την 116!).
46+φπα η Ford στη Θεσσαλονίκη για εργατοώρα.
Αυτό ακριβώς, δεν διευκρίνισα ότι εννοούσα συν τον ΦΠΑ.
-
Εξωτερικό συνεργείο για να μου περάσει λασπωτηρες που λέτε να ρωτήσω μπας και; Σε αξεσουάρ, σε φαναρτζη; Ρωτάω επειδή πρέπει να κατέβουν οι προφυλακτήρες...
Αν πρέπει να κατέβουν οι προφυλακτήρες, σίγουρα σε φαναρτζή. Έχω έναν πολύ καλό λαμαρινά στα δυτικά, αν σε ενδιαφέρει.
-
Αν πρέπει να κατέβουν οι προφυλακτήρες, σίγουρα σε φαναρτζή. Έχω έναν πολύ καλό λαμαρινά στα δυτικά, αν σε ενδιαφέρει.
Θεσσαλονίκη είσαι; Αν ναι στείλε κάνα pm μην θεωρηθεί διαφήμιση γιατί μάλλον το ίδιο θα λέμε. Έχω έναν πολύ καλό και εγώ. Κοίτα στα άλλα αμάξια μου δεν κατέβαιναν οι προφυλακτήρες αλλά σαυτό έτσι μου είπαν όποτε δεν θα ρισκάρω. Περιμένω pm.
-
REALZEUS wrote:
Θεσσαλονίκη είσαι; Αν ναι στείλε κάνα pm μην θεωρηθεί διαφήμιση γιατί μάλλον το ίδιο θα λέμε. Έχω έναν πολύ καλό και εγώ. Κοίτα στα άλλα αμάξια μου δεν κατέβαιναν οι προφυλακτήρες αλλά σαυτό έτσι μου είπαν όποτε δεν θα ρισκάρω. Περιμένω pm.
Σου έστειλα mail.
-
Εδω βιντεακι με την ττετρακινηση τπυ eclipse.
Γιατι λεει 8at speed...cvt δεν εχει;
Μηπως εννοει τις προεπιλεγμενες σχεσεις του cvt;;
-
Μεταξύ άλλων σήμερα βρέθηκα σε αντιπροσωπεία HONDA/Mitsubishi για td στο Civic. Είδα και eclipse s-cross. Ok πάω πάσο είναι φοβερά ατσουμπαλο από κοντά. Μέσα έξω. Με χάλασε τόσο πολύ που πήρα td το Civic και έφυγα ακυρώνοντας το td που είχα κανονίσει για αύριο. Επίσης αδιάφορο το HRV. Ευχαριστη νότα της ημέρας στις Kia/Hyundai που πήγα να δω Sportage/Tuscon το Xceed! Πανέμορφο, με καλούς πρακτικούς χώρους και πολύ ποιοτικό για Hyundai. Έκλεισα να το οδηγήσω αύριο αν και έχει το 1000αρι μόνο.
-
Το μονο σημειο που οντως βγαζει κορεατιλα ειναι η σχεδιαση κατω απο την κεντρικη οθονη εκει στην περιοχη τπυ κλιμα.
Σε ολα τα αλλα σαν ενα υπερσυγχρονο αυτοκινητο μοιαζει και το βασικο ατου; οδηγεις με απλωσιες σε ποδια και ωμους.
Περα απο την citroen εχει και αυτο υδραυλικα bumb stops, μονο ομ ς στο ανω ακρο. (Η citroen εχει και στο κατω...δηλαδη δυο υδραυλικα bumb stops ανα αμορτισετ)
Λεπτομερειες που εχουν τη σημασια τους συν τα 7 ετη εγγυηση
Sabba εσυ που εισαι ελαφρως φραγκατος μπορεις να το παρεις φουλ εξτρα ....τα παντα ολα
-
Βρε σατανά στο μυαλό μου είσαι; Τώρα αυτό το video έβλεπα γιατί διαβάζω ότι ο 1.4 είναι λίγο κοιμισμένος χαμηλά στις στροφές!
Όχι φραγκατος δεν είμαι, ακριβά γούστα έχω και κυρίως αδυναμία στα αυτοκίνητα...
-
Χεχε
Πανε δες το και οδηγα το διοτι με ενδιαφερει και εμενα το xceed, την ψαχνω την δουλεια... αν και ειναι ακριβο και πανω απο τα ποσα που θα εδινα για αυτοκινητο.
Εβαλα αυτο το βιντεο οδηγηαης διοτι ει αι απο τους λιγους που φορα την καμερα σε σημειο που παιρνεις στα αληθεια μι αποαψη απο την θεση οδηγησης. Ολοι οι αλλοι την εχουν σαν περικεφαλαια στο κεφαλι.
-
αν δεν κάνω λάθος πάντως όλα ceed έχουν ίδιο πάτωμα. ceed κλασικό χατς, xceed crossover φάση κερδίζεις ύψος,αναρτηση,μπες βγες, proceed κερδίζεις αποσκευές,πιο σπορ στυλ.
αλλά σε όλα οι χώροι των πίσω δν είναι τοπ.
-
αν δεν κάνω λάθος πάντως όλα ceed έχουν ίδιο πάτωμα. ceed κλασικό χατς, xceed crossover φάση κερδίζεις ύψος,αναρτηση,μπες βγες, proceed κερδίζεις αποσκευές,πιο σπορ στυλ.
αλλά σε όλα οι χώροι των πίσω δν είναι τοπ.
Για το πάτωμα δεν είναι σίγουρος οπότε το αφήνω για κάποιον άλλο. Σίγουρα έχει ελάχιστα μεγαλύτερη καμπίνα από Ceed/Proceed. Για τους χώρους να σου πω ότι στο Xceed μπαίνω άνετα και κάθομαι μπροστά/πίσω μου (1,83 135kgr). Έχει χαμηλό κεντρικό τούνελ ανάμεσα στα πόδια πίσω και θα κάτσουν 3 νορμάλ ενήλικες, όχι των δικών μου κυβικών. Παιδάκια άνετα. Οι πόρτες πίσω ανοίγουν καλά για βάλε/βγάλε καθισματακια ενώ μπαίνεις/βγαίνεις 'στα ίσια' λόγο ιδανικής απόστασης από το έδαφος για τον μέσο χρήστη. Δεν καμπτεις γόνατα, δεν 'πέφτεις' όπως στα χαμηλά, δεν τεντώνεις πόδι δεν 'πέφτεις' βγαίνοντας όπως στα ψηλά. Καλύτεροι εσωτερικοί χώροι συνολικά από b_suv όπως 2008, CHR, Juke, Puma, HRV, Kona, Stonic, ASX. Καλύτεροι από τα hatchback Focus, Mégane, 308, Corolla (με το sedan είναι το ίδιο άνετα). Μπήκα πολύ καλύτερα πίσω στο Civic sedan και μπροστά είναι αντίστοιχα άνετο αλλά με πολύ πιο 'πολεμική' χαμηλή θέση οδήγησης όντας ταυτόχρονα άνετη για το Civic (η θέση οδήγησης του Civic είναι βγαλμένη από υγρά όνειρα αλλά ίσως κουράσει στο μπες βγες της ρουτίνας μετά από λίγο καιρό. Μετά θα φτάσεις στην 3η και θα το ξεπεράσεις). Ελάχιστα καλύτερα σε χώρους τα c_suv όπως QQ & eclipse s-cross με κακή διαρρύθμιση και απλά άχρηστο χώρο αποσκευών αντίστοιχα. Ο χώρος αποσκευών του Xceed έχει μεγάλο κατοφλι φόρτωσης και πολύ καλό σχήμα/χώρο. Αποτι θυμάμαι με ρεζέρβα.
~> Αυτά που θα σε χαλάσουν στους εσωτερικούς χώρους του Xceed είναι μόνο τα δύο που θα σου πω:
-
Δεν βγάζει πίσω θύρες usb (έχει αεραγωγούς κανονικά),
-
Αν δεν μπορείς να το πάρεις στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού, χωρίς τον ψηφιακό πίνακα supervision και το καλό Infoteinment με τα οποία βάζει τα γυαλιά στα περισσότερα ευρωπαϊκά αντίστοιχα μοντελα, βγάζει μια 'κορεατιλα' σε εμφάνιση. Η ποιότητα του παραμένει πολύ καλύτερη από το vfm που περιμένεις από την Kia.
-
-
Η αγορά περιμένει μέχρι τις 15 του μήνα , δηλαδή στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τους ρύπους , τα τέλη ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας .
Ταυτόχρονα βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν καθόλου διαφημίσεις για αυτοκίνητα και προσφορές , αφού όλοι περιμένουν που θα κάτσει η μπίλια .
Κατά τα άλλα η χώρα σκίζεται για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα , αλλά πάντα οι ίδιοι διαχρονικοί ηλίθιοι των υπουργείων , με την ονομασία υπηρεσιακοί παράγοντες , νομοθετούν με μόνη σκέψη πως δεν θα χάσουν πενταροδεκάρες τα ταμεία και όχι πως η ανάπτυξη θα φέρει εκατομμύρια στα ταμεία .
Ελπίζω τουλάχιστον να βρεθεί ένας με κοινό νου ανάμεσα στην ομάδα των ηλιθίων και να πει ότι πρέπει να μειώσουμε τα τέλη στα παλιά δίλιτρα και πάνω , μήπως πάρει ο κόσμος τις πινακίδες πίσω και πάρουν και κανένα φράγκο από τα τέλη τους το κράτος .
Δεν ελπίζω και πολύ πάντως , γιατί οι ηλίθιοι εκεί αλληλοϋποστηρίζονται .
-
Δεν νομίζω να αλλάξουν τα τέλη στα παλιά, μάλλον βλέπω να ακριβαίνουν και στα καινούργια!
-
Η αγορά περιμένει μέχρι τις 15 του μήνα , δηλαδή στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τους ρύπους , τα τέλη ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας .
Ταυτόχρονα βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν καθόλου διαφημίσεις για αυτοκίνητα και προσφορές , αφού όλοι περιμένουν που θα κάτσει η μπίλια .
Κατά τα άλλα η χώρα σκίζεται για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα , αλλά πάντα οι ίδιοι διαχρονικοί ηλίθιοι των υπουργείων , με την ονομασία υπηρεσιακοί παράγοντες , νομοθετούν με μόνη σκέψη πως δεν θα χάσουν πενταροδεκάρες τα ταμεία και όχι πως η ανάπτυξη θα φέρει εκατομμύρια στα ταμεία .
Ελπίζω τουλάχιστον να βρεθεί ένας με κοινό νου ανάμεσα στην ομάδα των ηλιθίων και να πει ότι πρέπει να μειώσουμε τα τέλη στα παλιά δίλιτρα και πάνω , μήπως πάρει ο κόσμος τις πινακίδες πίσω και πάρουν και κανένα φράγκο από τα τέλη τους το κράτος .
Δεν ελπίζω και πολύ πάντως , γιατί οι ηλίθιοι εκεί αλληλοϋποστηρίζονται .
Δευτερώνω!
Για ιδεατες πενταροδεκάρες - που συχνά υπάρχουν μόνο στα χαρτιά, αφου κανεις δεν πληρωνει αυτα που έχουν δηθεν υπολογίσει - τορπιλίζουν κάθε νέα ιδέα! Και έχουν τον τρόπο να το κάνουν και εκβιαστικά γραφοντας στην έκθεση του ΓΛΚ οποιας νεας ρυθμισης πάει για ψηφιση, η οποια βασίζεται στα στοιχεία που αυτοί δίνουν, ως αρμόδια υπηρεσια, το μαγικό 'απώλεια εσόδων για το δημόσιο ΧΧΧ' που είναι ο φόβος και ο τρόμος κάθε κυβερνητικού και η χαρα καθε αντιπολιτευόμενου πολιτικάντη!
Welcome to Greece!!!
-
Δεν νομίζω να αλλάξουν τα τέλη στα παλιά, μάλλον βλέπω να ακριβαίνουν και στα καινούργια!
Δυστυχώς, οι άσχετοι των υπουργείων θεωρούν αυτό που γράφεις ως μείωση τελών στα παλιά αυτοκίνητα. Αν το παλιό 2λιτρο πληρώνει 615 ευρώ και το νέο 150, τότε αυξάνοντας τα τέλη του νέου αυτοκινήτου στα 500 ευρώ, αποκτάς λόγο να πάρεις πίσω τις πινακίδες του παλιού, αφού για 100 ευρώ διαφορά, δεν πρόκειται να σου 'βγαίνει' η δόση για την απόκτηση καινούριου.
Εσύ δεν έχεις άδικο, η διεστραμμένη κι εκτός πραγματικότητας λογική τους (ή καλύτερα έλλειψη λογικής) φταίει
-
Το ειδα και εγω χθες απο κοντα το xceed...δεν το οδηγησα.
Λοιπον εχει ποιοτητα σε λεπτομερειες σαν αυτοκινητο πολυτελειας.
Το κλεισιμο της πορτα και η αισθηση γενικα της απομονωσης μολις κλεισει μοιαζει με πολυ ακριβο αυτοκινητο.
Τωρα, το κιβωτιο θυμιζει σε αισθηση αλλαγων πολυ αυτη του focus. Παρα πολυ μαλιστα. Ο συμπλεκτης ειναι σφιχτος μεχρι τη μεση και ξαφνικα μαλακωνει. Το κιβωτιο κλονωποιηση του focus.
Τα πλαστικα αψογα, παντου μαλακα ακομα και στο ανω μερος των θυρων.
Σαν χωροι παρα πολυ καλοι, σαν εξοπλισμος παρα πολυ καλος. Οκ αυτη η κορεατιλα υπαρχει αλλα ειναι παρα πολυ λιγη στην ουσια... το τιμονι εχει και μια αισθηση πολυτελειας στην υφη....τα υλικα του και τα πλαστικα του ειναι εξαιρετικης ποιοτητας.
Με λιγα λογια με 22.000 ευρω ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο τουλαχιστον σε στατικη αισθηση και 140 αλογα.
Εσεις που μπορειτε να αγγιξετε τα 30.000 περνετε τα παντα ολα και δυνατο κινητηρα.
Εδω για παραδειγμα, το αυτοκινητο δεν θυμιζει σε τιποτα στην αισθηση ποιοτητας που αποκομιζεις απο κοντα. Στα βιντεο γενικα πολλα αυτοκινητα φαινονται χειροτερα απο οτι ειναι.
-
@Lap επειδή σήμερα το οδήγησα και εγώ το αμάξι θα συμφωνήσω μαζί σου. Η δική μου αναζήτηση ολοκληρώθηκε και πλέον τους επόμενους μήνες θα βάλω κάποια πράγματα σε σειρά και θα πάω να το κλείσω. Πραγματικά όπως λες το αμάξι γίνεται πλήρες αν πας γύρω στα 29.500€. Δεν γίνεται πλήρες με την έννοια του full extra, ας είναι καλά το φορολογικό μας σύστημα γι'αυτό, αλλά μπορεί να κάνεις μικρές διαμορφώσεις για να καλύψεις τα θέλω σου αν δεν είσαι φαταουλας και τα θέλεις όλα! Τέλος να πω ότι ο σωστός κινητήρας για το όχημα είναι ο 1.4, οχι ο 1.0. Το 1000αρι δεν είναι κακό, είναι vfm, απλά για να έχεις την δύναμη και την άνεση πας στο 1.4. Χρήσιμη πληροφορία. Με το αυτόματο DCT πας γύρω στα -120€ τέλη κυκλοφορίας στον 1.4, να το έχουν υπόψη τους όσοι ενδιαφέρονται...
-
Χεχεχε
Κοιτα πως τα φερνει η ζωη....ουτε να το ακουσεις δεν ηθελες μολις σου το προτεινα πριν καποια 24ωρα.
Και τωρα θα το ζητησεις επισημως και απο τα πεθερικα.....(χιουνταϊ)
Κανε ενα review οταν δεν βαριεσε.
Γενικα η αποσβεση ειχε αυτην την ποιοτητα με τα υδραυλικα bump stops;;;
-
@Lap ειδικά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όσα βίντεο κι αν είδα στο youtube, δεν είχαν καμία σχέση με την αίσθηση που μου άφησε όταν μπήκα μέσα και πόσο μάλλον όταν το οδήγησα. Ακόμα και πίσω όταν κάθησα (πήγα με φίλο ο οποίος επίσης ενδιαφέρεται και οδηγήσαμε εναλλάξ), είχα την αίσθηση ότι ήμουν μέσα σε ακριβό αυτοκίνητο και καθόμουν πάρα πολύ άνετα. Κατέβασα και το υποβραχιώνιο και ήμουν βασιλιάς. Κανένας θόρυβος στην καμπίνα και περνούσαμε τις λακούβες λες και πηγαίναμε με 5 χλμ/ώρα. Με τον 1000άρι είναι vfm στην έκδοση launch edition III. Απο εκεί και πέρα νομίζω πως η σχέση value/money μικραίνει κατά πολύ.
SUV/Crossovers Forum