-
Εντάξει το l είναι καλύτερο από το Χ , αλλά το αδελφάκι του Ρενεγκέιτ είναι καλύτερη υλοποίηση .
Το θέμα είναι ότι αυτά όπως και το Βιτάρα ουσιαστικά ξεκινάνε εκεί που τελειώνει το αιρκρος στις τιμές .
Και μάλιστα στις πρώτες τιμές του σαν καινούργιο που είναι , ενώ τα άλλα είναι παλιότερα ..
-
Και εγώ το renegade θα προτιμούσα σε σχέση με το αυγό με ρόδες.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Κακίες εκατέρωθεν...Το aircross είναι ένα όμορφο και συνάμα πολυχρηστικό αυτοκίνητο που καλείται να εξυπηρετήσει ακόμη και ένα νεανικό ζευγάρι με ένα ή δύο μικρά κουτσούβελα. Αν κρίνω από τις δυνατότητες και χώρους μια χαρά μπορεί να τα καταφέρει. Στην εν λόγω κατηγορία των σούπερ των μίνι κροσσόβερ όπως τα βλέπω εγώ αναμένονται μεγάλες πωλήσεις και οι υλοποιήσεις είναι πολλές και πολύ όμορφες. Προσωπικά πάντα και λόγω ιδιοσυγκρασίας όπως μου άρεσε εξαρχής το τιγκουάν το ίδιο και περισσότερο μου αρέσει από όλα το VW T-Roc αν και πολλές οι επιφυλάξεις μου για την φίρμα... Από εκεί και μετά σαν δεύτερα μικρά αυτοκίνητα και μόνο θα παιζόμουν ανάμεσα στο κόνα το aircross και το captur. Τα υπόλοιπα της ομάδας δίχως να θεωρώ πως υστερούν στους ίδους ρόλους εντούτοις δεν... Αναφέρομαι στο όπελ, τα σέατ, σκόντα κλπ. Το 500l , το vitara θεωρώ πως ως προδιαγραφές απευθύνονται και σε μεγαλύτερες απαιτήσεις για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Εκτός και αν κάποιος θεωρεί για παράδειγμα ότι με το captur μπορεί να πάει όπου και το βιτάρα, ή κάποιος πιστεύει πως η χρηστικότητα του κόνα μπορεί να είναι η ίδια με του 500l. Τότε πάω πάσο...Ωραίο το troc αλλά αν επιλέξει κάποιος το karoq παίρνει με τα ίδια λεφτά περισσότερο αυτοκίνητο. Το ατσουμπαλο kona γιατί το προτιμάς από το stonic?
-
Εντάξει είπαμε να ρίξω και μια ματιά στην Άπω Ανατολή αλλά μη το τερματίσουμε κιόλας. Το Κονα μια χαρά εγχείρημα είναι και ισορροπημένα ντιζαϊνάτο και προχωρημένο αλλά το στόνικ μόνο μετά από 2-3 τζιν με τόνικ
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Το Κονα μια χαρά εγχείρημα είναι και ισορροπημένα ντιζαϊνάτο και προχωρημένοOk το όμορφο είναι και υποκειμενικό ζήτημα,αλλά
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
γούστα είναι αυτά!
Πάντα σέβομαι αυτούς που τολμούν έστω και αν αποτυγχάνουν! Οι γάλλοι σε αυτόν τον τομέα δοκιμάζουν, άλλοτε με υπέροχα αποτελέσματα π.χ. 3008, και άλλοτε με τραγικά π.χ. 2008, κάκτος...
Το aircross δεν είναι χειρότερο από τον κάκτο...αλλά εξακολουθεί να είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενο...(για μένα άσχημο)
Π.χ. αν το συγκρίνεις με το 500άρι - το οποίο είναι πολύ όμορφο, αν και έχει θέματα με τους χώρους (μικρό πορτ παγκάζ) - είναι σαν την πεντάμορφη και το τέρας...Δε ξερω αν αναφερεσαι στο Χ ή στο L. Το X θεωρω οτι ειναι ομορφο ,καλοεξοπλισμενο και με καλη τιμη οταν το ψαχνα για καποιον τριτο. Το L ειναι σαν υποθετο και με οδικη συμπεριφορα αμφιλεγομενη...Χαλι μαυρο.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
H εταιρεία αυτή πάντοτε πρωτοπορεί . Αλλοτε με επιτυχία , άλλοτε με αποτυχία . Αλλιώς μπορείτε να κοιτάτε τα νέα μοντέλα με εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση της δεκαετίας του 80...Το κακό είναι που δεν έχουν κασσετόφωνο για να ακούτε και τις ανάλογες επιτυχίες...
Μονο που το aircross δεν εχει ΚΑΜΙΑ πρωτοπορεια. Ουτε θα βαφτιζεις πρωτοπορεια τη διαφορετικοτητα απλα για τη διαφορετικοτητα χωρις να προσφερει τιποτα ουτε αισθητικα ουτε στα ουσιαστικα.
-
H μόνη επαφή που έχω με το aircross είναι αυτή με το crossland
Εκεί λοιπόν είδα χώρους εξαιρετικούς για το μέγεθος του αυτοκινήτου .
Για το αιρκρός θα ξέρω την επόμενη εβδομάδα .
Πάντως και η διαφορετικότητα πρωτοπορεία είναι . Αλλιώς μπορείς να είσαι γκόλφ , κορόλα κλπ
Είναι σαν κάτι κατασκευαστές του συναφιού μου , που επί 30-40 χρόνια φτιάχνουν την ίδια όψη στα κτίρια με κάτι ψαλιδοκολιές στα μπαλκόνια για να ξέρουν οι αγοραστές ότι είναι η δική τους κατασκευή...
Και μπορώ να σου πω ότι πουλάνε....
-
Πάντως και η διαφορετικότητα πρωτοπορεία είναι .Μονο ως αστειισμο μπορω να εκλαβω το παραπανω..
Είναι σαν κάτι κατασκευαστές του συναφιού μου , που επί 30-40 χρόνια φτιάχνουν την ίδια όψη στα κτίρια με κάτι ψαλιδοκολιές στα μπαλκόνια για να ξέρουν οι αγοραστές ότι είναι η δική τους κατασκευή... ]
Και μπορώ να σου πω ότι πουλάνε....
Πουλανε σ αυτους που δε θελουν να πληρωσουν αρχιτεκτονα να σχεδιασει και τα δινουν σε πολιτικο πακετο. Πολλοι δε θελουν να πληρωσουν, γι αυτο εχουμε πηξει στα κτιρια κουτακια. Οπως ειναι και πολλοι που παιρνουν κουτι με ροδες και οχι κατι ομορφο. 'Η παιρνουν κατι ασχημο τυπου aircross γιατι ειναι ''διαφορετικο'' αφου και αλλωστε ως γνωστων πολλοι αρχιτεκτονες εχουν τελειωσει Universita di Firenze...
-
Το Grandland X γιατί δεν μπαίνει στην εξίσωση για VFM SUV?
-
Noνέ δεν με κατάλαβες . Μιλάω για κατασκευαστές που φτιάχνουν πολυκατοικίες με τις ίδιες προσόψεις επί 30 χρόνια , γιατί λένε αυτή είναι η υπογραφή τους ...
Οπότε δεν έχουν κάτι να κάνουν οι αγοραστές . Η τον επιβραβεύουν αγοράζοντας τα διαμερίσματα , ή δεν αγοράζουν . Και σου λέω ότι αγοράζουν , γιατί θεωρείται καλός κατασκευαστής . Ακριβώς όπως αγοράζουν αμάξια γιατί της συγκεκριμένης χώρας είναι γερά , ενώ τα άλλα βγάζουν βλάβες...
Προφανώς η διαφορετικότητα είναι πρωτοπορεία . Αλλιώς θα μέναμε στον σχεδιασμό του Κ-70
-
Ο επιτηδευμενα διαφορετικος καταντα γελοιος.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συμφωνώ . Οπως και αυτός που φοράει κουστούμι του 30 και καβουράκι , επειδή φοβάται να αλλάξει...
-
Συμφωνώ . Οπως και αυτός που φοράει κουστούμι του 30 και καβουράκι , επειδή φοβάται να αλλάξει...Πω τι μου θύμησες τώρα....παλιός καλός Τσιφόρος, 'Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα' φάση
-
Συμπαθητικό το aircross. Μπορώ να ότι πω μου αρέσει σε σχέση με κάτι duster, juke, cactus...
-
Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος lol
-
Πωλήσεις 2017 μέχρι και Οκτώβριο (σε παρένθεση του Οκτωβρίου)
Σταθερά πρώτο το QQ, ξαναπέρασε 2η η Χ1 και πολύ καλές οι πωλήσεις του Κuga, που πέρασε το Tiguan!!!- Qashqai : 2159 (186)
- X1: 1190 (145)
- GLA: 1140 (90)
- Kuga: 897 (109)
- Tiguan: 890 (67)
- Vitara: 886 (102)
- C-HR: 835 (65)
- 2008: 793 (86)
- Q2: 691 (88)
- Renegade: 653 (24)
- 3008: 537 (44)
- Duster: 508 (54)
13: Mokka: 443 (24) - SX4: 419 (35)
- Q3: 365 (24)
- C4 Cactus: 365 (36)
- GL-Series: 290 (24)
- 500X: 279 (39)
- Captur: 257 (30)
- Tucson: 206 (33)
- Countryman (NEW): 202 (29)
- Juke: 176 (8)
- Kodiaq: 178 (26)
- HRV: 163 (12)
- Ecosport: 145 (3)
- Sportage: 158 (20)
- XC60: 155 (26)
- XC90: 127 (7)
- CRV: 113 (16)
- Crossland X: 110 (30)
- JIMNY: 102 (8)
- Ateca: 100 (8)
- X-Trail: 99 (37)
- Kadjar: 92 (7)
- RAV4: 85 (6)
- X3: 80 (6)
- X5: 72 (8)
- Q5: 65 (10)
- Compass: 59 (33)
- Tivoli: 44 (0)
- X4: 43 (1)
- Evoque: 40 (3)
- Range Rover: 35 (1)
- X6: 31 (1)
- Wrangler: 29
- ASX: 29 (10)
- Grandland X: 28 (26)
- Macan: 28 (0)
- Stonic: 22 (22)
- F-Pace: 21 (1)
- NX-Series: 19 (2)
- Stelvio: 19 (2)
Πηγές:
http://x1gr.boards.net/post/2135
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... 10-seg.pdf -
Το Kuga σημειώνει τεράστια άνοδο (3ο στις πωλήσεις του μήνα!), κάτι το οποίο είναι λογικό και αναμενόμενο (ούτε η Ford δεν θα το περίμενε).
Το 3008 συνεχίζει τις χαμηλές πωλήσεις.
Το Kadjar αναμενόμενα πάτος, ελπίζω να ανέβει λίγο τώρα που μείωσαν τις τιμές.
Το QQ απλά δεν έχει αντίπαλο (αν και η Χ1 πλησιάζει σε μηνιαίες πωλήσεις)!!
Το CHR, σχετικά καλά...εάν είχε περισσότερους χώρους πιστεύω ότι θα ήταν ακόμα πιο ψηλά! -
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Το Grandland X γιατί δεν μπαίνει στην εξίσωση για VFM SUV?Όταν παίρνεις με καλό εξοπλισμο δικινητα crossovers diesel με χώρο αποσκευών απο 430 λίτρα και πανω: duster με 16χιλ, και scross qashqai kadjar με 22χιλ τοτε το grandland δεν το λες το απόλυτο vfm
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το Kuga σημειώνει τεράστια άνοδο (3ο στις πωλήσεις του μήνα!), κάτι το οποίο είναι λογικό και αναμενόμενο (ούτε η Ford δεν θα το περίμενε).
Το 3008 συνεχίζει τις χαμηλές πωλήσεις.
Το Kadjar αναμενόμενα πάτος, ελπίζω να ανέβει λίγο τώρα που μείωσαν τις τιμές.
Το QQ απλά δεν έχει αντίπαλο (αν και η Χ1 πλησιάζει σε μηνιαίες πωλήσεις)!!
Το CHR, σχετικά καλά...εάν είχε περισσότερους χώρους πιστεύω ότι θα ήταν ακόμα πιο ψηλά!Πολύ καλές οι πωλήσεις του kuga αλλά προσωπικά θα το περίμενα να κοντράρεται με το QQ και όχι να πουλάει λιγότερο ανα μήνα από αμάξια 10+ χιλιάδων ακριβότερα.
Δεν έχει λογική να ξεκινάει από 22Κ και να πουλάει σχεδόν το 1/3 των μονάδων του άμεσου ανταγωνιστή του στην κατηγορία.
Τι στο καλό γίνεται με το QQ δεν καταλαβαίνω.
Που να ήταν και ποιοτικά σαν το kuga ας πούμε. Τι θα πουλούσε τότε ;
SUV/Crossovers Forum