-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
- Ποιος αγοράζει το 2008
- Η Χ1 πολύ πεσμένη, σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.
- Το C-HR ξεκίνησε πολύ δυνατά, παρά την έλλειψη diesel κινητήρα. Η Honda να τα βλέπει αυτά με το HRV και τις τιμές στον θεό.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Καλύτερα, γιατί πολλοί αρχίσαμε να μαζευόμαστε τελευταία...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τι να πούμε και εμείς
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Οσο ακριβότερο ενα αυτοκινητο τοςο περισσότερο το χτυπάει το τελευταίο φοροεισπρακτικό σύστημα που εφάρμοσαν οπότε λιγο αναμενόμενη η πτώση.
Καλύτερα βέβαια για σένα. Αν θες μπορείς να την πουλήσεις μετα 1-2 χρόνια οσο την αγορασες -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατό το λές αυτό? Σωστό είναι το site, έχεις τις τρέχουσες τιμές. Απλά στο N Connecta έχουν λάθος την διάσταση για τις ζάντες. Κατά τα άλλα οι τιμές είναι οι σωστές (η προσφορά που είχα πάρει πριν 1 μήνα περίπου αυτές τις τιμές είχε).
Πολύ μπέρδεμα και πουθενά δεν φαίνονται σωστά οι εξοπλισμοί.
Το συζήτησα και με παιδιά στο J11 Forum και οι τιμές είναι τελικά ψηλότερες από όταν είχα αγοράσει εγώ. Πάντως διαπιστώνω ότι ευτυχώς το πούλησα καλά ειδικά ενόψει facelift που θα ρίξει την αξία των μτχ.
πάντως εσύ πως ασχολήθηκες να ρωτήσεις για το qashqai. Υπήρχε περίπτωση να το αγόραζες; -
Ήθελα να ήξερα που βρέθηκαν 303 να αγοράσουν το Qashqai....
Σύμφωνα με απόψεις κατόχων και μη που κατά καιρούς γράφονται στο παρόν forum, το αμάξι έχει 'τα γνωστά θέματα':
-τρίζει,
-έχει το χειρότερο ποιοτικά εσωτερικό της κατηγορίας,
-το εξωτερικό καταρρέει,
-χάλια οδική συμπεριφορά με τρομερές αστάθειες και πλεύσεις στις ευθείες,
-έχει προβληματικούς γαλλικούς κινητήρες,
-σοβαρό πρόβλημα χώρων,
-κ.λπ., κ.λπ.Κρίμα για τους νέους κάτοχους.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Σύμφωνα με απόψεις κατόχων και μη που κατά καιρούς γράφονται στο παρόν forum, το αμάξι έχει 'τα γνωστά θέματα':
-τρίζει,
-το εξωτερικό καταρρέει,
-σοβαρό πρόβλημα χώρων,
Προφανώς και δεν διαβάζουν όλοι τα φόρουμ.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Οσο ακριβότερο ενα αυτοκινητο τοςο περισσότερο το χτυπάει το τελευταίο φοροεισπρακτικό σύστημα που εφάρμοσαν οπότε λιγο αναμενόμενη η πτώση.
Καλύτερα βέβαια για σένα. Αν θες μπορείς να την πουλήσεις μετα 1-2 χρόνια οσο την αγορασεςΈχεις δίκιο για το κόστος.
Ήδη είναι 4-5k παραπάνω...από όσο πήρα το δικό μου, ωστόσο το αμάξι πάντα χάνει σε αξία, αν και μακάρι να το κρατήσω πολλά χρόνια.
Εγώ πάντως δεν θέλω να βλέπω και παντού το αμάξι μου, αν και οι εταιρίες αυτό ακριβώς θέλουν! Η Nissan έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με το QQ!!Πάντως, προχθές βλέπουμε με τη γυναίκα μου μια Χ1 16d (κυκλοφορούν αρκετές τέτοιες καθώς και 18i στα Γιάννενα...) και μου λέει :
- Να ένα Χ1 σαν το δικό μας!
- Δεν είναι ακριβώς ίδιο, της απαντώ εγώ, είναι 16d!
Και με 'γειώνει' λέγοντας: - Ίδια φαίνονται!! Πού να το καταλάβεις!!
-
Ο χρήστης lexota έγραψε:
-τρίζει,
-το εξωτερικό καταρρέει,
-σοβαρό πρόβλημα χώρων,
Προφανώς και δεν διαβάζουν όλοι τα φόρουμ.
Προφανώς, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
Μακάρι να το διαβάζανε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, θα είχε σωθεί πολύ κόσμος. -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Και το Kuga μόνο 27ΤΟΡ 20 σε πωλήσεις SUV τον Ιανουάριο
Nissan Qashqai 303
VW Tiguan 130
Peugeot 2008 109
Suzuki Vitara 102
Toyota C-HR 79
Jeep Renegade 67
Suzuki SX4 61
Audi Q2 56
Peugeot 3008 43
Opel Mokka 42
Audi Q3 40
Dacia Duster 35
Renault Captur 33
Honda HR-V 32
BMW X1 30
Ford Kuga 27
Nisan Juke 22
Fiat 500X 14
SEAT Ateca 13
Volvo XC90 12http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/ta-suv-pou-agorasan-i-elines-ton-ianouario
Ανεβασμένο και το ασχημόπαπο scross 61 μονάδες τέτοιο νούμερο δεν είχε πιάσει νομίζω το 2016. Από το 3% που είχε το 2016 μερίδιο στην κατηγορία του τώρα ξεκίνησε στο +8%
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
-τρίζει,
-το εξωτερικό καταρρέει,
-σοβαρό πρόβλημα χώρων,
Ρε παιδια κάποιος να πει, οχι ρε Ανδρέα μια χαρά ειναι το qq.
Ακόμη περιμένει το παλικαρι -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
πάντως εσύ πως ασχολήθηκες να ρωτήσεις για το qashqai. Υπήρχε περίπτωση να το αγόραζες;
Στέφανε, ήταν στα πλαίσια της έρευνας που έκανα για αυτοκίνητα της κατηγορίας. Παρόλο που έχω διαβάσει διάφορα (και από εσένα), είπα να το δώ πριν το αποκλείσω και σε συνδυασμό με τις νέες τιμές ήθελα να έχω άποψη από 1ο χέρι. Όντως έχουν μειωθεί οι τιμές και ειδικά η έκδοση N Connecta κοστίζει μόνο €1.000 πάνω από την Accenta και προσφέρει πολύ πιο πλούσιο εξοπλισμό (ακόμα και από την κατηργημένη Accenta Premium η οποία κόστιζε 1.500 παραπάνω εάν θυμάμαι καλά). Απλά, με απογοήτευσε η ποιότητα του εσωτερικού στο αυτοκίνητο της έκθεσης και έτσι αποκλείστηκε από τα υποψήφια, παρόλο που ακόμα και σήμερα το βρίσκω από τα πιο όμορφα SUV της κατηγορίας!
ΥΓ: Για το 2008, δεν μου έκαναν εντύπωση οι πωλήσεις, γιατί βλέπω αρκετά (πλέον) στον δρόμο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΥΓ: Για το 2008, δεν μου έκαναν εντύπωση οι πωλήσεις, γιατί βλέπω αρκετά (πλέον) στον δρόμο.
Το περιεργο ειναι οτι εδω μεσα αυτο μαζι με το 500Χ ειναι σα μην υπαρχουν Ποτε καμια αναφορα και κουβεντα απο κανεναν
-
Ανεβασμένο και το ασχημόπαπο scross 61 μονάδες τέτοιο νούμερο δεν είχε πιάσει νομίζω το 2016. Από το 3% που είχε το 2016 μερίδιο στην κατηγορία του τώρα ξεκίνησε στο +8%
Και λίγα έκανε...
Νομίζω είναι το μόνο 4χ4 σε κοντινές διαστάσεις που έχει καθαρή αξία κάτω απο 17.000 (16.908 για την ακρίβεια και έτσι γλιτώνουμε ένα 1-1,5 χιλιάρικο) οπότε έχει φτιάξει πλέον πολύ μεγάλη χρηματική διαφορά απο τους ανταγωνιστές του και είναι και εξαιρετικό στο δρόμο.
(Αλλά νταξ, ασε το ταμπλο που μπορεί να μην σπάει να μην χαλάει αλλά δεν βλέπεται, εκείνος ο σχεδιαστής της μάσκας, τι είχε πιεί????)Έχει άραγε την δουλειά του ακόμα???Κατα τα άλλα το Ateca το περίμενα χαμηλά, αλλά οχι και ετσί...Βέβαια οπως έιχα γράψει και στο αντίστοιχο θέμα, παίζει να είμαστε η μόνη χώρα...στην Ευρώπη που η βασική είναι πιο ακριβη απο το Qashqai
Εντύπωση μου έκανε και το chr που μόλις που πρόλαβε να πατήσει το πόδι του Ελλάδα....
Α! και κάτι για τα **γατιά **του υπουργειου...: Μόλις 2 μοντέλα με αρχική πάνω απο 17.000 στην πρώτη δεκάδα, μιας και τα άλλα είναι πλέον απλησιάστα για τον απλό κοσμάκι. Ας κάνουν εκείνοι τα μαθηματικά για το πόσους φόρους χάσανε...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το περιεργο ειναι οτι εδω μεσα αυτο μαζι με το 500Χ ειναι σα μην υπαρχουν Ποτε καμια αναφορα και κουβεντα απο κανεναν
Το 2008 δεν μου αρεσει πολυ, οποτε δεν εχω αποψη. Παντως παιζει στα ιδια λεφτα με το captur, και για εμενα το 2008 ειναι και πιο ομορφο και καλυτερο.
Το 500X (επειδη το κοιταγα), αδικειται πολυ απο την τιμη του και μονο εαν καποιος βρει σε προσφορα αξιζει. Ειχα βρει ενα απο €26.500 στα €19.800 τελικη τιμη!! Το πρωι μου το ειπαν απο την Βελμαρ, το απογευμα φευγοντας απο την δουλεια πηρα τηλεφωνο να παω να το δω και ειχε ηδη πουληθει. Αλλιως €26.500 για το δικινητο ντιζελ με ελλειψεις στον εξοπλισμο πιστευω οτι ειναι πολλα λεφτα για το 500Χ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το περιεργο ειναι οτι εδω μεσα αυτο μαζι με το 500Χ ειναι σα μην υπαρχουν [emoji38] Ποτε καμια αναφορα και κουβεντα απο κανεναν
Τα αναφέρω τακτικά εγώ.
Ιδίως το 2008 1.2Τ θα το θελα... χθες.Γενικά αυτή η κατηγορία, του Juke, Captur, 500X, 2008 και Vitara νομίζω ότι είναι σε όλα καλύτερη πλην των χώρων και των δυνατοτερων μηχανικών επιλογών σε σχέση με τα μεγαλύτερα καράβια. Πχ θα προτιμούσα ένα Captur 1.6d 130hp σε σχέση με τις μεγαλύτερες μαουνες QQ/Kadjar.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ρε παιδια κάποιος να πει, οχι ρε Ανδρέα μια χαρά ειναι το qq.
Ακόμη περιμένει το παλικαρι [emoji38]WTF??
Ευτυχώς δεν περιμένω επιβεβαίωση από κανέναν, πόσο μάλλον από εσένα [emoji6] [emoji6] -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το περιεργο ειναι οτι εδω μεσα αυτο μαζι με το 500Χ ειναι σα μην υπαρχουν [emoji38] Ποτε καμια αναφορα και κουβεντα απο κανεναν
Τα αναφέρω τακτικά εγώ.
Ιδίως το 2008 1.2Τ θα το θελα... χθες.Γενικά αυτή η κατηγορία, του Juke, Captur, 500X, 2008 και Vitara νομίζω ότι είναι σε όλα καλύτερη πλην των χώρων και των δυνατοτερων μηχανικών επιλογών σε σχέση με τα μεγαλύτερα καράβια. Πχ θα προτιμούσα ένα Captur 1.6d 130hp σε σχέση με τις μεγαλύτερες μαουνες QQ/Kadjar.
Όπως όμως υπονοεις και εσύ Κώστα μου με εξαίρεση ίσως το Vitara τα υπόλοιπα δεν αρκούν για οικογένεια...
-
Βασίλη ναι. Οι χώροι τους ίσα που αρκούν για μια τριμελη οικογένεια. Γι αυτό και έχουν μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον τα μεγαλύτερα που στην ουσία αντικατεστησαν τα SW & MPV τα αμιγώς οικογενειακά.
-
Το 500Χ νομίζω έχει ανάλογους χώρους με το Vitara. Μέσα ήταν αρκετά άνετο (δεν είχα θέμα ακόμη και στα πίσω καθίσματα), απλά είχε σχετικά μικρό χώρο αποσκευών, αλλά και το Vitara δε θυμάμαι να είχε πολύ μεγαλύτερο.
ΥΓ. Τώρα που το έψαξα, 350lt το 500Χ, 375lt το Vitara.
SUV/Crossovers Forum