Ο χρήστης argi έγραψε:
Δηλαδη το να κανεις ροντε την φτερη 2-3-5 φορες ειναι ποιο οικονομικο απο το να κανεις 2 σπριντ στην Αθηνα?Δεν νομιζω!
Γιώργο, είπα σε σχέση με ένα απλωμένο Παλάδιο, όχι δύο σπριντ. Κι εγώ θέλω σπριντ στην Αθήνα και δεν καταλαβαίνω γιατί δε γίνεται. Ο Αγ. Κωνσταντίνος τότε είχε πολύ κόσμο και ένα σωρό συμμετοχές. Αν τον θεωρούν πολύ γρήγορο ας πάνε σε κάτι πιο 'κλειστό'.
Με την οικονομικη κατασταση που επικρατει μονο με τοπικα κυπελλα θα βρεις τον ανταγωνισμο που θελεις.
Πες μου εκτος απο τα Ν4 και αλλα 4-5 αυτοκινητα ποσοι ηταν ολοι οι αλλοι που ακολουθησαν ενα ολοκληρο πρωταθλημα??
Γιατι το παλαδιο ειχε τοσες συμμετοχες???Δεν ειναι η ελλαδα για πρωταθληματα!!!!
Το να γίνουν 3 ή 4 τοπικά κύπελλα ασφάλτου περιλαμβάνοντας το καθένα ρόντε *, μίνι ράλλυ 3χ2, μίνι ράλλυ, και από ένα μεγάλο ράλλυ το καθένα, δεν αποκλείει την ύπαρξη πρωταθλήματος. Ειδικά αν υπάρχει διαβάθμιση συντελεστών για να δίνεται κάποιο κίνητρο στους ελάχιστους που διεκδικούν ώστε να πάνε στον ακριβό αγώνα του κάθε κυπέλλου, ίσως μπορούν να ζήσουν και 2 μεγάλα ράλλυ συνεπικουρούμενα από τις 'πρωταθληματικές' συμμετοχές. Έτσι κρατάς στη ζωή τους αγώνες και ίσως καταφέρεις να κερδίσεις το 'διπλό' ταμπλό που επεσήμανε ο van: ικανοποίηση για εμάς που θέλουμε 2, 3 ή το πολύ 4 κοντινούς/φτηνούς αγώνες και δεν κυνηγάμε τίποτα και ταυτόχρονα ικανοποίηση για τους 'Επαγγελματίες' που αντέχουν το κάτι παραπάνω ώστε να κρατιέται κάποιο επίπεδο ψηλά.
Τώρα, για το χώμα δεν ξέρω. Εκεί υπάρχει ήδη ένα κύπελλο με βόρειο όριο τη Λαμία με σπριντ, ρόντε και δύο ράλλυ, αλλά και πάλι το πρώτο ράλλυ αναβλήθηκε.
Όμως, τίποτα απ' αυτά δεν μπορεί να είναι μακροπρόθεσμο αν δεν υπάρξει ξανά φτηνή κατηγορία. Επιμένω, επαναφέροντας το θέμα: Όλες οι λύσεις μαζι να εφαρμοστούν, αν δεν εφαρμοστεί κάποια φόρμουλα ώστε να ξαναϋπάρξει δυνατότητα συμμετοχής με φτηνά αυτοκίνητα και ισότιμο συναγωνισμό, οι αγώνες μπορεί να επιβιώσουν για 5, 10, ίσως 15 χρόνια μέχρι να μεγαλώσουν οι σημερινοί 30άρηδες, αλλά όχι παραπάνω. Άνευ αυτού οι αγώνες είναι καταδικασμένοι σε θάνατο. Μην κοιτάς τη δεκαετία της φούσκας όπου μόνο εσύ και άλλοι 6-7 καταδεχτήκατε να τρέξετε με τα Micra και τα A048. Αυτή η εποχή τελείωσε ανεπιστρεπτί. Στα χρόνια που έρχονται θα είναι πρωταρχικός όρος επιβίωσης η ύπαρξη φτηνής λύσης, όπως ήταν τις δεκαετίες του '70, του '80 και του '90.
*λέω ρόντε και όχι σπριντ γιατί η διαφορά κόστους αυτών των δύο είναι αμελητέα.
ετοίμασα ένα excelάκι που μπορεί να φανεί χρήσιμο.
Επειδή θα με ενδιέφερε να το δω, σε παρακαλώ σώσε το ως xls (πχ. για Office 2000) και όχι ως xlsx γιατί δεν ανοίγει από παλιότερα Excel.