Ο χρήστης Σ.Λευκαδίτης έγραψε:
Ελληνικοί Αγώνες 2011=τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, και δεν εννοώ ούτε τον 24ωρο ούτε τον Τόψη.Όσον αφορά γενικότερα τους αγώνες τη νέα χρονιά αν αυτά που ακούγονται για το Π.Π.Ρ ισχύουν τότε το ήδη αυξημένο κόστος εκτοξεύεται οπότε άστο αλλά για τους υπόλοιπους αγώνες για μένα πρέπει να ακολουθηθεί ο νόμος της αγοράς.
Όταν θέλεις να αναβαθμίσεις ένα προϊόν μειώνεις τη ποσότητα, βελτιώνεις τη ποιότητα, και αυξάνεται αυτόματα η ζήτηση. Φέτος είχε ένα σωρό σπριντ με 2 ή 3 περάσματα και κυπελλά και χίλια άλλα δύο και τελικά πολλές ακυρώσεις.
Πρόταση: μαζεμένοι αγώνες και εξηγούμαι,
φανταστείτε για παράδειγμα έναν αγώνα του Π.Π.Ρ που στη μία ειδική του που θα επαναλαμβάνεται 3 φορές θα μπορούν να συμμετέχουν και σαν σπρίντ με μικρό παράβολο όσοι το επιθυμούν. Άρα εγώ που δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά ένα ράλλυ κάνω ένα σπριντ με το συναγωνισμό και την οργάνωση του Π.Π. Η εφαρμογή με λίγη θέληση είναι εύκολη αφού οι του ράλλυ θα συνεχίζουν τις υπόλοιπες ειδικές και οι του σπρίντ σέρβις μέχρι το επόμενο σκέλος, νούμερα και βαθμολογίες λεπτομέρειες που βρίσκονται.Αυτά τα είχα γράψει το Δεκέμβρη και αν και μπάζει σαν ιδέα από παντού νομίζω ότι είναι καλή σαν βάση.
Η φθίνουσα πορεία των αγώνων έρχεται από πολύ παλαιότερα, όμως έχοντας ένα προβληματικό 2010 δεν έγινε καμμία πρόβλεψη για το 2011, και όχι μόνο αυτό, αλλά ενώ ο ασθενής αργοπεθαίνει του κλείνουμε ραντεβού για εξετάσεις τον άλλο μήνα.
Σαν αγωνιζόμενος επιθυμώ να συμμετέχω σε αγώνες με πολλές συμμετοχές και πολύ συναγωνισμό κι ας τερματίσω 10ς, παρά να τρέχω εγώ κι άλλος ένας και να είμαι 2ος.
Το να γίνουν πέντε τοπικά κύπελλα νομίζω κακό θα κάνουν παρά καλό. Το θέμα όμως είναι ότι η βάση του σπορ θέλει να πάει το Φλεβάρη στην απονομή. Σέβομαι τους εκάστοτε τοπικούς οδηγούς, όμως θα γίνουν καλλίτεροι όχι αν τρέχουν μόνοι τους, άλλωστε έχουν και τοπική κατάταξη, αλλά αν είναι το επίπεδο υψηλότερο.Για μένα πρέπει να καταλάβουν αυτοί που έχουν τις τύχες του σπορ ότι πρέπει κάτι ν'αλλάξει και ν'αλλάξει ΤΩΡΑ.
Μέχρι στιγμής γίνονται προσπάθειες για διάσωση και αυτό διογκώνει συνεχώς το πρόβλημα.
Συμφωνώ απόλυτα μ'αυτούς που υποστηρίζουν ότι οι λύσεις που βρέθηκαν είναι όχι για να γίνουν αγώνες σωστοί για 50 συμμετοχές, αλλά αγώνες φτηνοί για να μπορούν οι λέσχες να τους κάνουν και με 30 συμμετοχές.
Το να κάνεις τη συμμετοχή του ΕΛΠΑ απο 900, 700 δεν βοήθησε και πολύ οπότε πως θα βοηθήσει το από 450, 350?Σάββας Λευκαδίτης
Με την οικονομικη κατασταση που επικρατει μονο με τοπικα κυπελλα θα βρεις τον ανταγωνισμο που θελεις.
Πες μου εκτος απο τα Ν4 και αλλα 4-5 αυτοκινητα ποσοι ηταν ολοι οι αλλοι που ακολουθησαν ενα ολοκληρο πρωταθλημα??
Γιατι το παλαδιο ειχε τοσες συμμετοχες???Δεν ειναι η ελλαδα για πρωταθληματα!!!!