-
- Η a class και η gla είναι ΠΟΛΥ όμορφα αυτοκίνητα.
- Η τιμή είναι ΠΟΛΥ καλή.
- Από επιδόσεις ΤΑΦΟΣ, από χώρους πολύ κάτω του group vag.
Διαλέγεις και παίρνεις..
-
@ils
Εννοειται οτι παιρνουμε οτι μας αρεσει
@stefan147
Το επιχειρημα μου μπορει να μην σ αρεσει αλλα τα νουμερα λενε παντα την αληθεια.
@nrg_polini
Η ομορφια ειναι θεμα γουστου καθως εμενα δεν μ αρεσει ουτε η a class ουτε η gla και επισης καλες τιμες η mercedes;Δεν νομιζω. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επιλογές έχεις πάρα πολλές (καμια 20αρια έτσι στα γρήγορα), το θέμα όμως (όπως έγραψα και πιο πριν) είναι αρέσει ΣΕ ΕΣΕΝΑ!! Από όλα αυτά που έχει γράψει τόσες ημέρες, είναι ξεκάθαρο ότι η Α160d είναι το αυτοκίνητο που σου αρέσει (και μόνο αυτό καταλαβαίνω εγώ) σε αυτά τα χρήματα. Οπότε δεν έχει και πολύ νόημα όλη αυτή η κουβέντα (σαν να ψάχνεις να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου αυτή την αγορά ενώ ΔΕΝ χρειάζεται...αυτό γουστάρεις, αυτό αγοράζεις!!), γιατί ότι και να σου έχει προταθεί το έχεις απορρίψει (και καλά κάνεις αφού δεν σου αρέσει).
Οπότε προχώρα και μην κοιτάς πίσω...κάνε το κέφι σου!Όσο εύκολο ακούγεται τόσο δύσκολο είναι. Δυστυχώς, σε αυτά τα χρήματα οι επιλογές για μικρομεσαίο είναι λίγες και ειδικά όταν σκοπεύει να το κρατήσει 10 χρόνια δηλαδή μιλώντας για επιλογή all arounder. Το θέμα εργοστασιακής τιμή και συνάμα εξοπλισμού δημιουργεί επίπεδα αγορών 2 και 3 ταχυτήτων.
Επίσης αυτό που διαφημίζεται δεν είναι και αυτό που υπάρχει. Η ατάκα '...με τιμή από....€' είναι μαύρη τρύπα -
Πηγαινε ρωτα για το α3 το εχει σε εκπτωση και ατοκες δοσεις με 4 χρονια εγγυηση. Ο χιλιαρης θα σου καιει μονο μισο με ενα λιτρο πανω απο τον 1.5. Αν δεν σου κανει παιρνεις ακλασσ και τελειωνεις..
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Πηγαινε ρωτα για το α3 το εχει σε εκπτωση και ατοκες δοσεις με 4 χρονια εγγυηση. Ο χιλιαρης θα σου καιει μονο μισο με ενα λιτρο πανω απο τον 1.5. Αν δεν σου κανει παιρνεις ακλασσ και τελειωνεις..ρωτησα και περιμένουν ενημέρωση για το άτοκο και τα δωρεάν service
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το δωρεάν service και το άτοκο ισχύει για την Audi για 10 μέρες ακόμα .Το συνεργείο που πάω το a3 με απογοήτευσε για τα diesel όχι τόσο για ενδεχόμενη κατάργηση αλλά μου είπε ότι υπάρχουν θέματα με ζημιές οι οποίες πληρώνονται παρα Μα παρα πολύ ακριβά
-
Μόλις χθες βρέθηκα με ένα φιλο που έσκασε για το προηγούμενης γενιάς ιγκνις 600 ευρώ για καμένη φλάτζα κλπ. Το αμάξι είναι λαχείο. Αν σου βγει το κρατάς και το ευχαριστιέσαι. Αν αρχίσει τα κουλά... ΔΙΑΖΥΓΙΟ!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μόλις χθες βρέθηκα με ένα φιλο που έσκασε για το προηγούμενης γενιάς ιγκνις 600 ευρώ για καμένη φλάτζα κλπ. Το αμάξι είναι λαχείο. Αν σου βγει το κρατάς και το ευχαριστιέσαι. Αν αρχίσει τα κουλά... ΔΙΑΖΥΓΙΟ!αυτο σκέφτομαι και εγώ 12 χρονια τώρα γύρω στο 1000αρικο ζημιές δεν τα θεωρώ πολλά λεφτά .Οταν τώρα συνεργείο σου λέει με λίγα λόγια φίλε θα γλιτώσεις καταναλωση αλλά θα τα πληρώσεις άλλου προβληματίζεσαι .Επισης όταν πάω το a3 12 ετών αμάξι σε συνεργεία αγοραστών Μα το τσεκάρουν και μέχρι Μα πάω σπίτι έχουν πάρει 10 τηλέφωνα και ανεβάζουν και τη τιμή για να το αγοράσουν ε τότε μπαίνω σε σκεψη ότι ίσως έχω το λαχείο και δεν το έχω καταλάβει καλα
-
Πάντως το συνεργείο μου προτείνει tfsi και όχι diesel
-
Ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να κρατήσεις το αμάξι πάρε βενζίνη......σου το λέω εγώ που έχω δυο ντίζελ.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να κρατήσεις το αμάξι πάρε βενζίνη......σου το λέω εγώ που έχω δυο ντίζελ.Sent from my iPad using Tapatalk
εγω χθες έτοιμος ήμουν να πάρω ένα τελευταίο που είχαν στην έκθεση.Πριν πάω πήγα από το συνεργείο μου και έτυχε να έχει μέσα diesel 4 ετών που ήθελε αλλαγή αντλίας πετρελαίου .Ο μάστορας μου πρότεινε tfsi 1.0 θα δω λέει μέσα στη πόλη 6-6,5 lit κατανάλωση .Επισης τρέχει προσφορά συην Audi 4 χρονια άτοκα δωρεάν service και εγγύηση .Ετσι κατέληξα σε a3 sb η το a3 sport sedan .Oοικονομικά και τα δυο και με καλύτερους χώρους από αυτό που έχω .
-
Εγώ δεν το λέω για τυχόν προβλήματα , άλλωστε έχω ένα Citroën C4 6 χρόνια τώρα και δεν έχει κάνει ούτε κιχ . Απλά φοβάμαι ότι θα επιδιώξουν την παραδειγματική τιμωρό των ντίζελ . Για θέματα οικονομίας, ροπής και άνεσης τα ντίζελ είναι πολύ μπροστά.
-
Άνεση, γιατί;
-
Γιατί βάζεις μια έκτη και πας ταξίδι πολλών χλμ δίχως αλλαγές ταχύτητας. Σαν να έχεις αυτόματο ένα πράγμα...
-
Εμένα που είναι και αυτόματο ταξιδεύω με 130 με 6η με 1900 σαλ και καααμαλωση 4 λίτρα, φορτωμένος .....ε αυτό δεν αγοράζεται. Μπόνους η καλή λειτουργία του κλιματισμού κάθε εποχή του χρόνου λόγω ροπής από μηδέν στροφές !
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να κρατήσεις το αμάξι πάρε βενζίνη......σου το λέω εγώ που έχω δυο ντίζελ.
εγω χθες έτοιμος ήμουν να πάρω ένα τελευταίο που είχαν στην έκθεση.Πριν πάω πήγα από το συνεργείο μου και έτυχε να έχει μέσα diesel 4 ετών που ήθελε αλλαγή αντλίας πετρελαίου .Ο μάστορας μου πρότεινε tfsi 1.0 θα δω λέει μέσα στη πόλη 6-6,5 lit κατανάλωση .Επισης τρέχει προσφορά συην Audi 4 χρονια άτοκα δωρεάν service και εγγύηση .Ετσι κατέληξα σε a3 sb η το a3 sport sedan .Oοικονομικά και τα δυο και με καλύτερους χώρους από αυτό που έχω .
Θα δώσεις το A3 και θα πάρεις A3?
-
Γιατί ρε Νικ; Αυτό είναι προνόμιο των φορντάκηδων ή των χιουντάηδων τογιοτάκηδων μόνο;
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Θα δώσεις το A3 και θα πάρεις A3?
a3 3πορτο του 2006 έχω .Το a3 sb και το sport sedan έχουν από 30 έως 125lit παραπάνω χώρο αποσκευών από το δικό μου
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Γιατί βάζεις μια έκτη και πας ταξίδι πολλών χλμ δίχως αλλαγές ταχύτητας. Σαν να έχεις αυτόματο ένα πράγμα... [emoji38]Οικονομία οκ, αλλά άνεση δε νομίζω
Και με βενζίνη σε εθνική μια έκτη βάζεις και τέλος, συν του ότι υπάρχουν και τα αυτόματα που δε σε νοιάζει πλέον. -
Ξέρεις κάτι? Αν ξεχαστώ με το ντίζελ και πέσω στις 1500 στροφές (νο προμπλεμ) στην Εθνική ή όπου αλλού. Αν το ίδιο συμβεί στην βενζίνη με 5η ή 6η θα χρειαστεί να κατεβάσω ταχύτητα. Αν και η πρόταση μου έχει μεγάλες δόσεις αστεϊσμού εντούτοις έχει και μεγάλες δόσεις αλήθειας. Είσαι σίγουρος πως το ίδιο ισχύει για την βενζίνη;
Mercedes A-class 2012