-
Έχουν βγει και κάτι τρελές προσφορές σε C - Class...
-
Γεια σας αυτό το αυτοκίνητο είναι αξιόπιστο ;Το εχει κανείς να μας πει την εμπειρία του ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τελικά δεν βλεπω να εχει πάρει κανει αυτο το αμαξι
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Γεια σας έχει πάρει κανένας a class 160d η 180d;
-
Δεν εχει νοημα να ρωτας το ιδιο πολλες φορες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν εχει νοημα να ρωτας το ιδιο πολλες φορες.οταν είναι να δώσεις τα λεφτά σου στην Ελλάδα των μνημονίων ρωτάς και ξαναρωτά μέχρι να αποφασίσεις ποιο είναι το σωστό για σένα .Αν τώρα σε ενοχλεί απλά με αγνοείς .Φιλικα πάντα
-
Εγω αποκλειεται να σε αγνοησω Εσυ ισως θα επρεπε να προσαρμοστεις στο πως λειτουργουν οι διαδικτυακες κοινοτητες..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω αποκλειεται να σε αγνοησω Εσυ ισως θα επρεπε να προσαρμοστεις στο πως λειτουργουν οι διαδικτυακες κοινοτητες..προσβαλα κάποιον και δεν το κατάλαβα ;Φίλε μου εγώ αναζητώ κατόχους αυτού του αυτοκινήτου εσυ από τη στιγμή που δεν μπορείς να νε βοηθήσεις γιατί ασχολείσαι ;
Αυτό που κάνετε ονομάζεται spamming και απαγορεύεται από τον Κανονισμό του Forum. Εάν κάποιος γνωρίζει και θελήσει να σας απαντήσει θα το κάνει και στην πρώτη σας ερώτηση. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. [Admin]
-
Απάντηση στο ερώτημά σου ενδεχομένως να βρεις εάν διαβάσεις σχόλια για την αξιοπιστία του κινητήρα σε Nissan και Renault. Η Α180d έχει τον κινητήρα του Qashqai 1.5d, το οποίο έχω από το 2014 δίχως το παραμικρό πρόβλημα.
Σύμφωνοι, στη συνολική αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου δε μετράς μόνο τον κινητήρα, αλλά μιας και έως τώρα δεν έχεις πάρει απάντηση, ίσως σε βοηθήσει εάν ψάξεις κι αλλού. -
Ο χρήστης trader έγραψε:
Απάντηση στο ερώτημά σου ενδεχομένως να βρεις εάν διαβάσεις σχόλια για την αξιοπιστία του κινητήρα σε Nissan και Renault. Η Α180d έχει τον κινητήρα του Qashqai 1.5d, το οποίο έχω από το 2014 δίχως το παραμικρό πρόβλημα.
Σύμφωνοι, στη συνολική αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου δε μετράς μόνο τον κινητήρα, αλλά μιας και έως τώρα δεν έχεις πάρει απάντηση, ίσως σε βοηθήσει εάν ψάξεις κι αλλού.Σε Ευχαριστω για τον κινητήρα ξέρω για τη συνολική εικόνα δεν ξέρω .
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Γεια σας αυτό το αυτοκίνητο είναι αξιόπιστο ;Το εχει κανείς να μας πει την εμπειρία του ;ils, εχω την A200 βενζινη (προ fl), και τωρα κλεινει 3 χρονια.
Για γερμανικο, θα το χαρακτηριζα αξιοπιστο. Η μονη βλαβη που εβγαλε ηταν ο ηλεκτρικος μηχανισμος στο πορτακι του ρεζερβουαρ, που απο οτι διαβαζω στα ξενα forums ειναι συνηθης βλαβη, τουλαχιστον για τα pro fl.
Θετικα εκπληξη, οτι δεν εχει βγαλει κανενα τριγμο (που ειχα παλιοτερα σε αλλα γερμανικα σε αντιστοιχη 3ετια)
, και μαλιστα παρα τις 18αρες ζαντες και sport αναρτηση που εχει.
Στα αρνητικα το αργο και αναποφασιστο αυτοματο κιβωτιο.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης GeorgeP έγραψε:
Γεια σας αυτό το αυτοκίνητο είναι αξιόπιστο ;Το εχει κανείς να μας πει την εμπειρία του ;
ils, εχω την A200 βενζινη (προ fl), και τωρα κλεινει 3 χρονια.
Για γερμανικο, θα το χαρακτηριζα αξιοπιστο. Η μονη βλαβη που εβγαλε ηταν ο ηλεκτρικος μηχανισμος στο πορτακι του ρεζερβουαρ, που απο οτι διαβαζω στα ξενα forums ειναι συνηθης βλαβη, τουλαχιστον για τα pro fl.
Θετικα εκπληξη, οτι δεν εχει βγαλει κανενα τριγμο (που ειχα παλιοτερα σε αλλα γερμανικα σε αντιστοιχη 3ετια)
, και μαλιστα παρα τις 18αρες ζαντες και sport αναρτηση που εχει.
Στα αρνητικα το αργο και αναποφασιστο αυτοματο κιβωτιο.Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπερα Γιωργο,μου έχουν δώσει προσφορά για την a160 diesel (90ps)έκδοση style λευκό χρήμα με τα ωραία καθίσματα ,κάμερα οποσθοπορειας με οθόνη Κτλ με το μηχανικό κιβώτιο στα 22500e με το κλειδί στο χέρι .Πριν μερικούς μήνες η συγκεκριμένη είχε 1000e διαφορά με την 180 και ήταν πανω από 25000e .Επειδη τα ps δεν με ενδιαφέρουν ,γενικά είμαι αργος οδηγος και κάνω χλμ μέσα στη πόλη και ψάχνω για diesel ,από την άλλη το Audi έχει γράψει 162000χλμ και καίει 10 λίτρα μέσα στη πόλη .Τωρα που έχει πέσει η τιμή της και με 50% προκαταβολή έχει 12μηνο άτοκο διακονίσμο και με βολεύει για να μη μπλέξω με τραπεζες και τοκους .Εχω μπει στο πειρασμό να την αγοράσω .Κινητήρα φοράει τον γνωστό της Renault που λένε ότι είναι αξιόπιστος .Αυτο που με χαλάει είναι ότι έχει μικρό χώρο αποσκευών (341lt) ενώ το a3 360lt και δεν ξέρω με τη γυναικα και το παιδί αν με βολέψει .Τα service φαντάζομαι θα είναι πανάκριβα ,εμένα μου είπαν κάθε 25000χλμ η χρόνο ;Οπως σου είπα είμαι στο πειρασμό έχω και το a3 που έχει βγει σχετικά αξιόπιστο και φοβάμαι μη μπλέξω με βλάβες προβλήματα πανάκριβη συντήρηση κτλ .Επισης έκανες επέκταση εγγύησης συμφέρει αν θα το πάρω να την κάνω;
-
Πριν προχωρήσεις σε αγορά , σκεψου καλα κ δες τους χώρους του, Κατ εμε ΔΕΝ κανει για οικογένεια το αμάξι αυτο
-
Οι επεκτασεις εγγυησης εχουν συνηθως ψιλα γραμματα και καλυπτουν πολυ βασικα πραγματα που δυσκολα χαλανε... Επισης δεν ειναι εργοστασιακες με οτι συνεπαγεται αυτο με το ''παζαρι'' που μπορει να κανουν αν ερθει η ωρα χτυπα ξυλο...
Προσοχη. -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Πριν προχωρήσεις σε αγορά , σκεψου καλα κ δες τους χώρους του, Κατ εμε ΔΕΝ κανει για οικογένεια το αμάξι αυτοΚαλησπερα αυτό με προβληματίζει αλλά έχει σχέση και ποσά μέλη είναι η οικογένεια άλλο ένα παιδί άλλο δυο .Το a3 το είχα πάρει οταν ήμουν εργένης.Με τη γέννηση του παιδιού δυσκολεύτηκα στο ότι είχε 2 πόρτες .Τωρα που είναι 4 δεν έχω τα καροτσάκια και ολα αυτά της βρεφικής ηλικίας .Τωρα να βάλω μέσα ένα ποδήλατο;αυτό γίνεται σε suv.Δεν ξέρω έχω κοιτάξει πολλά αυτοκίνητα με ταβάνι τα 22-23000e .Εχω κοιτάξει από suv sportage Tucson qq μέχρι και hrv και chr.Τα suv που είναι για οικογένεια στα test drive που έκανα κατάλαβα ότι εγια μένα δεν έχουν νόημα με 2 ταξίδια εκτός πόλης το χρόνο .Το αυτοκίνητο το θέλω για 60km κάθε μέρα εντός Αθήνας για τη δουλειά ,θέλω να μπορώ εύκολα να το παρκάρω και να μπορώ να μπαίνω και σε ένα στενό .Η μόδα των suv είναι λάθος για τους δρόμους της Αθήνας.Οπως και τα sedan δεν με βολεύουν Αυτο που μου φάνηκε πράγματι μικρό είναι το Volvo v40 μικροτερος χωρος αποσκευών από το a class αν και έχω δει πολλούς με οικογένεια με αυτό το αμάξι ,άλλη πρόταση είναι το a3 το 5 θυρο αλλά σε αυτά τα λεφτά βγαίνει 1000cc 3κυλινδρος που δεν έχω ακούσει τα καλητερα.Επισης δεν δίνουν ούτε ένα cruise control είναι πολύ γυμνό το αμάξι σε σχέση με με την a class.Υπαρχουν πολλά σε αυτή τη τιμή πρόσφατα κοίταζα το sportage έχει τα πάντα μέσα αλλά όταν έκανα test drive είπα στον εαυτο μου τι να το κάνω αυτό μέσα στη Αθήνα άσε που δεν έχω και γκαράζ .
-
Τη επεκταση την πηρα δωρο (εναλλακτικα των 2 service) και την προτεινω. Εχει ενα σεντονι απο εξαιρεσεις οπως λεει και ο nonos, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι εργοστασιακη. Αλλα καλυπτει τα κυρια μερη του κινητηρα, κιβωτιο και τα κυρια ηλεκτρικα συστηματα.
Εμενα με καλυψε οταν χαλασε (στον 3ο χρονο) η ηλεκτρομαγνητικης της ταπας ρεζερβουαρ. Βεβαια ηταν 80κατι ευρω μονο (κοστος εργασιας και ανταλλακτικο).Θα προτεινα να την διαπραγματευτεις ως δωρο.
Οσο αφορα το κοστος των service οι τιμες εξουσιοδοτημενων ειναι παρομοιες αν οχι φτηνοτερες απο αντιστοιχες VAG. Και το
βενζινοκινητο εχει και καδενα οποτε γλιτωνεις ενα μεγαλο κοστος ανα 4-6 χρονια.Συμφωνω με τον koralli. Απο a3 σε aclass για οικογενειακο το θεωρω υποβαθμιση, λογω πορτ μπαγκαζ. Δεν εχει καν αερα αν βγαλεις εταζερα.
Οι αρετες του ειναι το πατημα στο δρομο, καλα σε δυναμη και διαρκεια φρενα, η ηχομονωση ακομα
και σε υψηλες ταχυτητες, καλη παθητικη ασφαλεια, καθισματα με
καλη στηριξη χωρις να κουραζουν και - υποκειμενικα - ξεχωριστο εσωτερικο και εξωτερικο σχεδιασμο.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Εγω αποκλειεται να σε αγνοησω Εσυ ισως θα επρεπε να προσαρμοστεις στο πως λειτουργουν οι διαδικτυακες κοινοτητες..
προσβαλα κάποιον και δεν το κατάλαβα ;Φίλε μου εγώ αναζητώ κατόχους αυτού του αυτοκινήτου εσυ από τη στιγμή που δεν μπορείς να νε βοηθήσεις γιατί ασχολείσαι ;
Αυτό που κάνετε ονομάζεται spamming και απαγορεύεται από τον Κανονισμό του Forum. Εάν κάποιος γνωρίζει και θελήσει να σας απαντήσει θα το κάνει και στην πρώτη σας ερώτηση. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. [Admin]
μου διέφυγε
-
Ο χρήστης GeorgeP έγραψε:
Τη επεκταση την πηρα δωρο (εναλλακτικα των 2 service) και την προτεινω. Εχει ενα σεντονι απο εξαιρεσεις οπως λεει και ο nonos, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι εργοστασιακη. Αλλα καλυπτει τα κυρια μερη του κινητηρα, κιβωτιο και τα κυρια ηλεκτρικα συστηματα.
Εμενα με καλυψε οταν χαλασε (στον 3ο χρονο) η ηλεκτρομαγνητικης της ταπας ρεζερβουαρ. Βεβαια ηταν 80κατι ευρω μονο (κοστος εργασιας και ανταλλακτικο).Θα προτεινα να την διαπραγματευτεις ως δωρο.
Οσο αφορα το κοστος των service οι τιμες εξουσιοδοτημενων ειναι παρομοιες αν οχι φτηνοτερες απο αντιστοιχες VAG. Και το
βενζινοκινητο εχει και καδενα οποτε γλιτωνεις ενα μεγαλο κοστος ανα 4-6 χρονια.Συμφωνω με τον koralli. Απο a3 σε aclass για οικογενειακο το θεωρω υποβαθμιση, λογω πορτ μπαγκαζ. Δεν εχει καν αερα αν βγαλεις εταζερα.
Οι αρετες του ειναι το πατημα στο δρομο, καλα σε δυναμη και διαρκεια φρενα, η ηχομονωση ακομα
και σε υψηλες ταχυτητες, καλη παθητικη ασφαλεια, καθισματα με
καλη στηριξη χωρις να κουραζουν και - υποκειμενικα - ξεχωριστο εσωτερικο και εξωτερικο σχεδιασμο.Sent from my iPhone using Tapatalk
Γεα σου δεν έχω το 5θυρο a3 αλλά με τις 2 πόρτες .Οι διαστάσεις μήκος πλάτος ύψος είναι μικρότερες του a3 που έχω από το a class.Ο χώρος αποσκευών μου είναι 9 λίτρα πάνω από τη a class.Επισης πίσω τα πόδια δεν βρίσκουν όσο στο a3 ίσως επειδή έχει sport καθίσματα .Το ποιο στενό για μένα ήταν το Volvo v40 και όμως δεκάδες οικογένειες βλέπω νε αυτό .Οπως και να έχει όμως δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από τι τιμή αυτή .
-
Με 1 παιδι εισαι οκ στη μερσεντες. Με 2 το ξεχνας εκτος αν βαλεις μπαγαζιερα. Φιλος με σμαρτ πηγε στη μερσεντες για το πρωτο σερβις και εδωσε 160 ευρω. Μπορεις να πας για τα πρωτα δυο χρονια και μετα εξω. Ο κινητηρας ειναι γνωστος σε πολλους.
Το sportage ειναι καλη περιπτωση. Αν δεν εχεις θεμα παρκινγκ εχει καλη τιμη -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Με 1 παιδι εισαι οκ στη μερσεντες. Με 2 το ξεχνας εκτος αν βαλεις μπαγαζιερα. Φιλος με σμαρτ πηγε στη μερσεντες για το πρωτο σερβις και εδωσε 160 ευρω. Μπορεις να πας για τα πρωτα δυο χρονια και μετα εξω. Ο κινητηρας ειναι γνωστος σε πολλους.
Το sportage ειναι καλη περιπτωση. Αν δεν εχεις θεμα παρκινγκ εχει καλη τιμηΤο smart έχει πολύ ακριβό service ακόμη και έξω. Γενικά όμως ακούγεται ότι τα αναλώσιμα και τα service των μικρών Mercedes δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Mercedes A-class 2012