-
H γυναίκα θα οδηγεί το Volvo v50, με τα δερμάτινα της, τα θερμαινόμενα ήλεκτρικα καθίσματα της τα xenon της κτλ . Πριν αρκετά χρόνια, οδηγούσε, για να πάει δουλειά-σπίτι το 106R με τα semi/rally tyres, γιατί αυτό είχαμε μόνο.... Μερικές φορές με ρώταγε, γιατί στο δρόμο με κοιτάνε κάπως Όσο απασχολεί εμένα τι χρώμα μπλουζάκι θα φορέσω σήμερα, άλλο τόσο απασχολεί τη γυναίκα μου, τι αυτοκίνητο θα οδηγεί
@popolaros, άσε, όχι μόνο πήγα στη seat, αλλά μπήκα και μέσα
@red_monster. όταν έδωσα 27 για το V50, είχα την απαίτηση να είναι προσεγμένο παντού, τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να προσφέρει οδηγική απόλαυση στις στροφές και στις πίστες.
@funkyreverend, πριν λίγο ο silencer51 το αγόρασε αν θυμάμαι καλά ... και έμαθα ότι τώρα κάνει 'μόνο' 21Κ, αλλά δρν θυμάμαι να απογοητεύτηκε από την επιλογή του -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Ένα ακόμα αρνητικό του rs ειδικά αν το οδηγαει πολλές ώρες γυναίκα είναι το άσχημο εσωτερικό ...
Όταν δίνεις 21000 έχεις απαίτηση να είναι προσεγμένο παντού...Abarth 500
+1
Δεν κλεινει εντελώς το esp και για τη δουλειά που το θέλει δεν κάνει.
Στην συγκεκριμένη (κοντή... ) καρότσα, βρίσκω θετικό να μην κλείνει το ESP.
Για την δουλειά που το θέλει (να το οδηγεί η γυναίκα δηλαδή... ), βρίσκω πως του κάνει!Επιπλέον, είναι πιο βολικό από το RS, για δεύτερο αυτοκίνητο: πιο μικρό, λιγότερα τέλη-ασφάλειες, κατανάλωση, κλπ κλπ...
Νομίζω είναι ό,τι καλύτερο για την περίπτωση του φίλου μας.
-
ναι! αλλά θα έβαζα και τα μπάκετ....
-
Στο 500 Abarth EsseEsse, μήπως κλείνει εντελώς το ESP άραγε;
-
Και το DS3 σίγουρα θα 'γοήτευε' μια γυναίκα και είναι στα ίδια λεφτά.
Το ESP του απενεργοποιείτε πλήρως? -
παιδιά ... η γυναίκα είπαμε θα οδηγεί το VolvoV50.
-
Το μόνο άλλο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Cooper S.
Νομίζω μπορείς να βρεις σε αυτά τα λεφτά το καινούριο με τον turbo κινητήρα της BMW/PSA.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
παιδιά ... η γυναίκα είπαμε θα οδηγεί το VolvoV50.Καλά!!!
Και το DS3 σίγουρα θα 'γοήτευε' έναν άντρα και είναι στα ίδια λεφτά.
Το ESP του απενεργοποιείτε πλήρως? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για 'παιχνίδι' κάποιο απο τα γρήγορα και μικρότερα Twingo θα προτιμούσα και ιδίως το 1,6 RS!Και το Clio RS πάντως σ' αυτή τη τιμή είναι ...
Τι έργαλείο είναι αυτό το twingo rs , για μένα αυτό είναι το σύγχρονο rallye .
-
Αν μπορείς να διαθέσεις το ποσό αρχικά, και να το συντηρείς το Clio RS μετά με τα όποια τέλη μπορεί να απαιτεί, χτύπα το....Με τιμή +/- 21.000 είναι απλά όλα τα λεφτά και δεν θα μπλέξεις με μεταχειρισμένο! Θα χαρείς έναι καινούριο αυτοκίνητο!
Αλλιώς αν δεν παλευεται οικονομικά για τη 'δουλειά' που το θέλεις και το Twingo RS είναι πολύ καλή επιλογή! Αυτή τη στιγμή βγαίνει κάτω από τα 16 χιλιάρικα, οπότε σου μένουν και 5.000 στη τσέπη τουλάχιστον!
-
αξίζει κατά την γνώμη σας το αυτοκίνητο τα χρήματα που ζητά? Πιστεύω ότι το επόμενο clioRS θα έχει 1.6Τ και DSG.- Γιατί τεχνολογικά, πέραν του σχήματος, που είναι υποκειμενικό θέμα και μου αρέσει, του στησίματος και των τετραπίστονων δεν νομίζω ότι έχει να παρουσιάσει κάτι, ειδικά απέναντι στο turbo-ανταγωνισμό.
- Έχει βαρύνει περισσότερο από όσο θα ήθελα για ένα σπόρτ όχημα 1250kg+
- Φορολογικά στο ελλαδισταν έχεις θέμα με τα 2.000cc
- Αυτοί οι 203Ηp, απλά δεν υπάρχουν.
- Η θέση οδήγησης του, μου έχει φανεί μέτρια και νομίζω ότι κάθομαι ψηλά.
- Θέλει ΜΟΝΟ 100αρα ?? δεν ξέρω ρωτάω ....
- Η μαμά ανάρτηση μπορεί να χειριστεί semislick ελαστικά ή θα πρέπει σίγουρα, να βάλω πιο σκληρά ελατήρια ?
Σαν φιλοσοφία τα μικρά γρήγορα πυρ-αυλάκια μου αρέσουν, αλλά πιστεύω, ότι τελικά έχουν βαρύνει πάρα πολύ και οι 'μάγκες (106R) δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο 1* στο EuroNCAP'.
θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας ... μιας και μου αρέσει η φιλοσοφία του, χωρίς όμως να έχω ξετρελαθεί. Οσες φορές το έχω οδηγήσει, περίμενα περισσότερα .... μεγάλες προσδοκίες. Εχει νέο testdrive την παρασκευή.
από ΣΕΠ/10 ίσως στην οικογένεια χρειαστούμε 2 αυτοκίνητα, όποτε, σκέφτομαι να προτείνω στη γυναίκα ένα μικρό clio RS . Τα χλμ που θα κάνει, θα είναι 30χλμ την μέρα στη μαραθώνος (σπίτι-δουλεία 6η με 80χαω ) και τα ΣΚ θα οργώνει τα βουνά ... πεντέλη και διόνυσο ενώ μια δυο φορές το 3μηνο θα πηγαίνει σερρες-μεγαρα.
Μήπως δώσω 21Κ και ξενερώσω για τους παραπάνω 1-6 λόγους ?
Εναλλακτικά, σκέφτομαι και TypeR EP3, αλλά φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο να βρεις καθαρό, θα είναι μτχ και λιωμένο. Μχ5-MR2 δυστυχώς απορρίπτονται μιας και κάποιες φοράς θα πρέπει να μπουν 3 άτομα στο όχημα.
σας μπέρδεψα ε ???
Καλέ μου άνθρωπε και συμφορουμίτη, ψάχνεις αυτοκίνητο για να κάνεις το κέφι σου και θέλεις να δώσεις τόσα πολλά χρήματα; Για δες λίγο παρακάτω:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/478208/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/762477/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/769428/ -
όταν το clio κάνει 21, τα 16 του twingo, μου φαίνονται πάρα πολλά.
@govus, τα έχω δει κι αυτά
-
To Clio RS είναι το πιο σκληροπυρηνικό hot supermini hatch. Όλα τα υπόλοιπα (πλην Cooper S Works) δεν είναι καν ανταγωνιστές του. Και το καινούριο με τα 203 άτια, τα δείχνει τα άλογά του (αρκει να το δουλεύεις ψηλά). Αν είχα 21 χιλιάρικα για αυτοκίνητο δρόμου-πίστας και άντεχα τα πάγια έξοδα, δεν θα σκεφτόμουν κανένα άλλο.
-
Εγω θα το επαιρνα με κλειστα ματια σε αυτη την τιμη ιδιως ,με μοναδικη προυποθεση οτι αντεχω τα τελη..Το θεωρω και οτι πιο ομορφο εξωτερικα σε αυτη την 'ειδικη' κατηγορια. Ειναι πραγματικα φτηνο για αυτα που προσφερει εντωμεταξυ και σε αυτη τη λογικη ισως το εκανα παραγγελια και cup..
Γενικα χτυπα το.. -
εχεις καποιο δικιο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω θα το επαιρνα με κλειστα ματια σε αυτη την τιμη ιδιως ,με μοναδικη προυποθεση οτι αντεχω τα τελη..Το θεωρω και οτι πιο ομορφο εξωτερικα σε αυτη την 'ειδικη' κατηγορια. Ειναι πραγματικα φτηνο για αυτα που προσφερει εντωμεταξυ και σε αυτη τη λογικη ισως το εκανα παραγγελια και cup..
Γενικα χτυπα το..Cup, με μειωμένο Τέλος ταξινόμησης δεν υπάρχει ....
-
αξίζει κατά την γνώμη σας το αυτοκίνητο τα χρήματα που ζητά? Πιστεύω ότι το επόμενο clioRS θα έχει 1.6Τ και DSG.- Γιατί τεχνολογικά, πέραν του σχήματος, που είναι υποκειμενικό θέμα και μου αρέσει, του στησίματος και των τετραπίστονων δεν νομίζω ότι έχει να παρουσιάσει κάτι, ειδικά απέναντι στο turbo-ανταγωνισμό.
- Έχει βαρύνει περισσότερο από όσο θα ήθελα για ένα σπόρτ όχημα 1250kg+
- Φορολογικά στο ελλαδισταν έχεις θέμα με τα 2.000cc
- Αυτοί οι 203Ηp, απλά δεν υπάρχουν.
- Η θέση οδήγησης του, μου έχει φανεί μέτρια και νομίζω ότι κάθομαι ψηλά.
- Θέλει ΜΟΝΟ 100αρα ?? δεν ξέρω ρωτάω ....
- Η μαμά ανάρτηση μπορεί να χειριστεί semislick ελαστικά ή θα πρέπει σίγουρα, να βάλω πιο σκληρά ελατήρια ?
Σαν φιλοσοφία τα μικρά γρήγορα πυρ-αυλάκια μου αρέσουν, αλλά πιστεύω, ότι τελικά έχουν βαρύνει πάρα πολύ και οι 'μάγκες (106R) δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο 1* στο EuroNCAP'.
θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας ... μιας και μου αρέσει η φιλοσοφία του, χωρίς όμως να έχω ξετρελαθεί. Οσες φορές το έχω οδηγήσει, περίμενα περισσότερα .... μεγάλες προσδοκίες. Εχει νέο testdrive την παρασκευή.
από ΣΕΠ/10 ίσως στην οικογένεια χρειαστούμε 2 αυτοκίνητα, όποτε, σκέφτομαι να προτείνω στη γυναίκα ένα μικρό clio RS . Τα χλμ που θα κάνει, θα είναι 30χλμ την μέρα στη μαραθώνος (σπίτι-δουλεία 6η με 80χαω ) και τα ΣΚ θα οργώνει τα βουνά ... πεντέλη και διόνυσο ενώ μια δυο φορές το 3μηνο θα πηγαίνει σερρες-μεγαρα.
Μήπως δώσω 21Κ και ξενερώσω για τους παραπάνω 1-6 λόγους ?
Εναλλακτικά, σκέφτομαι και TypeR EP3, αλλά φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο να βρεις καθαρό, θα είναι μτχ και λιωμένο. Μχ5-MR2 δυστυχώς απορρίπτονται μιας και κάποιες φοράς θα πρέπει να μπουν 3 άτομα στο όχημα.
σας μπέρδεψα ε ???
Σου απαντώ ως κάτοχος αναφορικά με τα παραπάνω που θέτεις:
- Τεχνολογικά, δεν βλέπω τι παραπάνω έχει να παρουσιάσει ο ανταγωνισμός (δεν ανέφερες το ψαγμενο μπροστινό σύστημα που η renault παρουσίασε πριν τη ford)
- Όντως είναι λίγο βαρύ, αλλά λόγω του στησίματος του δεν σε ενοχλεί. Σίγουρα όμως επηρεάζει τις επιδόσεις ειδικά στις χαμηλομεσαίες
- Ουδέν σχόλιο. Ο καθένας κανονίζει ανάλογα με τα οικονομικά του,
- Οι 203 ίπποι υπάρχουν και παρά υπάρχουν, αλλά πάνω από τις 5500 στροφές. Από στάση, είναι από τα ταχύτερα. Στις χαμηλές και μεσαίες, δεν έχει καμμία σχέση με τουρμπο, αλλά δεν το λες και δυσάρεστο. Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας ήταν **επιλογή **της ρενό, ακριβώς για να δώσει αυτό τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο, με τα συν (ήχος, αμεσότητα, γραμμικότητα, ευστροφία) και πλην (θόρυβος, σχετική έλλειψη ροπής χαμηλά) που αυτό συνεπάγεται. Με τουρμπο μοτέρ, απλά δεν θα έστριβε όπως τώρα
- Το αν σε βολεύει ή όχι η θέση οδήγησης εξαρτάται από τον σωματότυπο του καθενός. Εμένα με βολεύει. Το κάθισμα επίσης είναι εξαιρετικό και ξεκούραστο σε μεγάλα ταξίδια
- Δουλεύει κανονικά με 95αρα (Το γράφει και στην τάπα του ρεζερβουαρ)
- Δεν ξέρω να σου απαντήσω Δεν έχω δοκιμάσει / ακούσει
Το αυτοκίνητο αυτό είναι μια ειδική αγορά. Αν δεν ξέρεις γιατί το αγόρασες, μπορεί να το πουλήσεις γρήγορα.. Όμως ως πρώην κάτοχος 106 (κι εγώ), νομίζω δεν υπάρχει άλλη πρόταση αντίστοιχη σε καινούριο αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά.
-
TO θεμα ειναι οτι πρεπει να το φυσας πολυ για να σκασεις 20++ για καινουργιο αμαξι χωρις να σε ενδιαφερει το τι και το πως στη σημερινη εποχη
γιατι οταν μπορεις να παρεις κλιο αριστη κατασταση με 14 και κατω ποιος ο λογος να το παρεις καινουργιο 23???????????????
προσωπικα τζονι επειδη τα εχω οδηγησει και τα δυο κλιο επιμενω οτι αν πας να το κανεις βολτα θα κλειδωσεις το τοπικ και θα πας να παρεις το 106 σου πισω... σωστα φτιαγμενο 106 οπως ηταν το δικο σου εχει τοση σχεση με το κλιο οση η μουσχουρη με τη βανδη
οκ φωναρες και μελαχρινες και οι δυο ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ επι της ουσιαςπαντως το φειςλιφτ μου φανηκε πολυ πιο ζωηρο απο το παλιο σε γκαζι...
-
απλα με τα μεταχειρισμενα clio RS, ενα παιδι απο το renault club ψαχνει αυτον τον καιρο και εχει δει φαινομενικα αψογα αυτοκινητα, αλλα να εχουν τριπλασια χιλιομετρα και αλλα να ειναι τα μισα αλλαγμενα απο τρακαρισμα..
αμα θελετε μπορω να στειλω κοπι πειστ σε πμ το ποστ του...
-
έγινε δοκιμή, ibiza cupra .....
σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγείς playmobil. Το DSG, σε σπορ οδήγηση, απλά** ΔΕΝ **και το πλαίσιο, τιμόνι, ανάρτηση μετριότατο.
το μόνο θετικό, ήταν ο κομπρέσορας χαμηλά, που ξεκινούσε πολύ πιο καλά σε σχέση πχ με clio 1.2Tce, που είχα οδηγήσει στο παρελθόν. από κατανάλωση 17+λτ/100Δεν κάνει για μένα αυτό το όχημα.
@rafi, αν θες προώθησε το λίνκ, σε ευχαριστώ .....
@pskarm, πολύ καλή η παρομοίωση σου .... με τις τραγουδιάρες . Σήμερα, άρχισα να κοιτάω 'κρυφά' και 106 στο car.gr . To θέμα με το 106, είναι ότι αν πάρω κάποιο θα πρέπει να δώσω άλλα 2-3Κ για αναρτήσεις, λάστιχα, μαζέματα, service κτλ, κτλ .... Μπορεί όμως τελικά να είναι καλύτερη επιλογή από τα αποστειρωμένα σημερινά οχήματα.
Clio RS fl με +-21.000€, αξίζει σαν αγορά ?