-
Μετά από τη συζήτηση η άποψη μου παραμένει καινούριο Clio RS, πάντα με την τιμή των 21.000 γιατί αν ήταν η κανονική τιμή άλλαζε το θέμα.
Αφού φαίνεται ότι δεν υπάρχει θέμα ως προς τον δίλιτρο κυβισμό γιατί να τα δίνεις για ένα παλιό αυτοκίνητο? Θα έχει και τη γλύκα του καινούριου....Δεν θα μπλέξεις στην όλη φάση ψάξιμο για μεταχειρισμένο! Κ στη τιμή αυτή αξίζει μέχρι κ το τελευταίο του euro!
Πάντως έχω την αίσθηση ότι αν είναι για νέο Clio θα πρέπει να κόψεις μια βόλτα από κάποια έκθεση, γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν πρόκειται για περισσότερα από 10 με 15 κομμάτια (-1 που αγόρασε ο Silencer, χεχε) στην τιμή των 21.000! Και εκτός των άλλων δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα σε χρωματικές επιλογές σε αυτή τη τιμή!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Στο Μρ2, αργά ή γρήγορα, ΑΝ, θα μπει κομπρέσσορας (σκέφτομαι στο μυαλό μου). Φαντάζομαι, υπάρχουν αξιόπιστες, τέτοιες έτοιμες λύσεις για αυτό το μοτέρ. ε?.Απο το να πάρεις το mr2,και να μπλεξεις με πατεντες και αμφιβόλου ποιοτητας λύσεις γιατί δεν χτυπάς μια Λίζα πρώτης γεννιας;;http://www.car.gr/classifieds/cars/view/647639/
Ότι πιο οδηκοκεντρικο μπορείς να πάρεις με ανόθευτη συμπεριφορά , χωρίς καθόλου ηλ/κα ( ούτε καν Σέρβο στα φρένα) με βαρύ έμβλημα και πανέμορφο σχήμα...
Και οταν τα 122 hp σε 780 kg αρχίσουν να σου φαίνονται λίγα , υπάρχει κιτ Απο τη λότους που τις δίνει πολλά παραπάνω ατια Απο αυτά που βγήκε Απο το εργοστάσιο.. -
με βάζεις σε σκέψεις ....
clioRS, υπάρχουν αρκετά ακόμα, στα περισσότερα χρώματα.
-
με βάζεις σε σκέψεις ....clioRS, υπάρχουν αρκετά ακόμα, στα περισσότερα χρώματα.
Στα 21 ή στα 24 χιλιάρικα? Στα 24 σίγουρα υπάρχουν...Αν κ θεωρώ καλύτερα ενημερωμένος θα είσαι εφόσον ενδιαφέρεσαι!
-
στα 21Κ.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Στο Μρ2, αργά ή γρήγορα, ΑΝ, θα μπει κομπρέσσορας (σκέφτομαι στο μυαλό μου). Φαντάζομαι, υπάρχουν αξιόπιστες, τέτοιες έτοιμες λύσεις για αυτό το μοτέρ. ε?.
Απο το να πάρεις το mr2,και να μπλεξεις με πατεντες και αμφιβόλου ποιοτητας λύσεις γιατί δεν χτυπάς μια Λίζα πρώτης γεννιας;;http://www.car.gr/classifieds/cars/view/647639/
Ότι πιο οδηκοκεντρικο μπορείς να πάρεις με ανόθευτη συμπεριφορά , χωρίς καθόλου ηλ/κα ( ούτε καν Σέρβο στα φρένα) με βαρύ έμβλημα και πανέμορφο σχήμα...
Και οταν τα 122 hp σε 780 kg αρχίσουν να σου φαίνονται λίγα , υπάρχει κιτ Απο τη λότους που τις δίνει πολλά παραπάνω ατια Απο αυτά που βγήκε Απο το εργοστάσιο..Ναι αλλά μιλάμε για 13 ετών αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι αλλά μιλάμε για 13 ετών αυτοκίνητο.
Ναι, αλλα οχι για καθε μερα
H πιο οικονομική λύση, είναι 106R (1.600cc)
με λίγα παραπάνω 306gti (2.000cc)
μετά μτχ ClioRS ή TypeR EP3 (2.000cc)
και μετά ClioRS καινούριο (2.000cc)σπόντα .... toyota Mr2
Απο αυτα που αναφερεις φιλε μου, ποιο σε καλυπτει περισσοτερο οδηγικα???
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
επίσης δεν θέλει 2θεσιο.
Μχ5-MR2 δυστυχώς απορρίπτονται μιας και κάποιες φοράς θα πρέπει να μπουν 3 άτομα στο όχημα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επίσης δεν θέλει 2θεσιο.
διαβασα κατι για MR2 πριν!! θεωρησα λοιπον πως αν παρει διθεσιο ο ανθρωπος, θα παρει κι ενα μικρο για καθημερινο
Τελοσπαντων, εγω απ'οσα εχω διαβασει θεωρω πολυ καλη επιλογη το ΡΣ. Ο φιλος ομως μας ειπε οτι κατι τον 'χαλασε' σε αυτο... Μας ειπε μετα πως θα ηθελε μια ελις η ενα ΝΣΧ (κεντρομηχανα πισωκινητα) στις επιλογες του ομως ειχε κυριως προσθιοκινητα gti, γι'αυτο εκανα κ τη διευκρινιστικη ερωτηση προηγουμενως...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
H πιο οικονομική λύση, είναι 106R (1.600cc)
με λίγα παραπάνω 306gti (2.000cc)
μετά μτχ ClioRS ή TypeR EP3 (2.000cc)
και μετά ClioRS καινούριο (2.000cc)σπόντα .... toyota Mr2
Απο αυτα που αναφερεις φιλε μου, ποιο σε καλυπτει περισσοτερο οδηγικα???
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την ανταλλαγή απόψεων πάνω στον προβληματισμό μου.
@efthymis, χωρίς να έχω οδηγήσει το MR2, από τα μπροστιοκίνητα, μου άρεσε οδηγικά περισσότερο ένα 306Race που έτυχε να κάνω βόλτα.
@elteo, όπως είπα το Mr2 ή όποιο διθέσιο, είναι ένα πρόβλημα, γιατί για την όποια οικογενειακή μετακίνηση θα πρέπει να την κάνουμε μόνο με το V50. Αλλά αν το Mr2, είναι τόσο καλό, θα με κάνει να το σκεφτώ σοβαρά. Το βλέπω σαν υπέρβαση.
-
Λοιπόν φιλε Τζονι το rs ειναι το μονο στην κατηγορία του που μπορει να σου δωσει καλυτερη αγωνιστική συμπεριφορα στην καθημερινότητά σου.Για γυναικες δεν ταιριάζει.
Ατμοσφαιρικος 2λιτρος σημαινει κατεβασματα και αναλογο θορυβο,αρα α π ό λ α υ σ η.
Αναρτηση αψογη αρα αυτό που θες χωρις υστερίες και απολυτες επιδοσεις που εχει ενα υπερτροφοδοτούμενο της κατηγοριας του.
Για μενα παρ'το. -
@elteo, όπως είπα το Mr2 ή όποιο διθέσιο, είναι ένα πρόβλημα, γιατί για την όποια οικογενειακή μετακίνηση θα πρέπει να την κάνουμε μόνο με το V50. Αλλά αν το Mr2, είναι τόσο καλό, θα με κάνει να το σκεφτώ σοβαρά. Το βλέπω σαν υπέρβαση.Στη περίπτωση 2θέσιου θα κοίταζα το ... Copen!
Απλή, πρωτόγονη, μικρή, ξεχωριστή, σκληρή, αξιόπιστη, προσιτή κατασκευή με διαθεση για παιχνίδι και ανοιχτό που αρέσει στις γυναίκες. Εντελώς 'ειδικό' και για συγκεκριμένες ανάγκες χωρίς πολλά φρου φρου, αλλά αυτό που προσφέρει θεωρώ πως δεν το δίνουν τα άλλα χλιδάτα 2θέσια!
Φυσικά το RS είναι πιο ολοκληρωμένο ... το πόδι του οδηγού θα 'ρυθμίσει'¨αν θα πάει και τα παιδιά στο σχολείο ή αν θα 'παίξει' σε μια πίστα! -
Εγώ νομίζω ότι το Clio είναι ότι πιο κοντινό στα παλαιά Rallye. Μικρό, ευέλικτο, στριφτερό, δυνατό και παίρνει και 4 άτομα αν χρειαστεί.
2λιτρο μεν αλλά και την εποχή που αγοράζαμε τα σαξόραλλα τα 1600 κ.εκ. ήταν απαγορευτικά αν θυμάστε οι παλαιότεροι. Αλλά η πόρωση και η αγάπη για δαύτα δεν μπορούσε να χωρέσει σε οικονομοτεχνικά κριτίρια.
Αν γουστάρεις κάτι το παίρνεις τελεία κ παύλα. Και για αυτό παραδέχομαι τον silencer51 που τόλμησε χωρίς να το ψειρίζει 100 σελ. στο φόρουμ και τώρα γουστάρει.
Δεν θες να σκάσεις 21 δώσε 13-14 για μεταχείρο. Για αυτά που προσφέρει τσάμπα είναι. Εδώ πουλάνε τα ΠεζΑ_106 ...... 7-8 χιλιάρικα.
-
Στο Μρ2, αργά ή γρήγορα, ΑΝ, θα μπει κομπρέσσορας (σκέφτομαι στο μυαλό μου). Φαντάζομαι, υπάρχουν αξιόπιστες, τέτοιες έτοιμες λύσεις για αυτό το μοτέρ. ε?.Ευχάριστα διλήμματα όλα τα αυτοκίνητα που ανέφερες.
Για το MR2, η επίσημη λύση βελτίωσης ήταν ένα χαμηλής πίεσης turbo που ανέβαζε την ιπποδύναμη
στα 180+ άλογα και στα 25+ κιλά ροπής.
Επιδόσεις , λέγεται , κοντά στα 5.7 για το τυπικό 0-100.Bolt on συστήματα έβγαλαν κι άλλες εταιρίες εκτός ΤΤΕ, ενώ έγιναν και engine swaps με τον κινητήρα
2ΖΖ-GE της Celica (1.8 VVTL-i).
Επιφυλάσσομαι για το αν έπαιξε και ο περίφημος BEAMS. ( ο ίδιος ο Beams θα σε ενημερώσει καλύτερα )Κρίνεται ως το πιο καλοστημένο MR2 που βγήκε.
Μερικά διαφωτιστικά links
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... a_mr2.html
http://www.evo.co.uk/carreviews/evolong ... a_mr2.htmlΠάντως, απο προσθιοκίνητα που κοιτάς , θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για το Clio RS, αρκεί
να αντέχεις τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας. -
στα 21Κ.Απορώ γιατί δεν το έχεις κλείσει ακόμα...
-
Εγω θα κανω μια κουφη προταση(θα πεσει να με φαει ο pskarm )
Μεταχειρισμενο ελαφρως leon II cupra στα 20Κ.
Και να το οδηγα η γυναικα και για να παιξεις με αυτο στα track day!
Βεβαια θα απαιτει ημισλικ 17ρια... -
Aπό ότι κατάλαβα θεωρεί ντροπή να οδηγά SEAT.
@popolaros, άσε, όχι μόνο πήγα στη seat, αλλά μπήκα και μέσα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπό ότι κατάλαβα θεωρεί ντροπή να οδηγά SEAT.@popolaros, άσε, όχι μόνο πήγα στη seat, αλλά μπήκα και μέσα
Ε δεν είναι και ότι καλύτερο ...
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Aπό ότι κατάλαβα θεωρεί ντροπή να οδηγά SEAT.
@popolaros, άσε, όχι μόνο πήγα στη seat, αλλά μπήκα και μέσα
Ε δεν είναι και ότι καλύτερο ...
Οντως! Δεν είναι πρίμιουμ σαν την VW ή την......AR ...
Clio RS fl με +-21.000€, αξίζει σαν αγορά ?