-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Clio RS (θρησκεία!).Ακόμα να το κλείσεις;
Αν φυσικά αντέχεις τα πάγια ενός δίλιτρου... που για να το συζητάς, τα αντέχεις μάλλον.
-
Πόσο πάει το clio RS με τις προσφορές;
-
Αν έχω καταλάβει καλά, στα 23650 με την προσφορά...
-
γράψε λίγα λόγια για το CR-Z αν δεν σου κάνει κόπο μετά το test drive
-
Αν αντεχεις διλιτρο,απο τη στιγμη που εισαι κολλημενος με renault sport, δεν τιθεται κανενα αλλο θεμα..
clio 203 RS -
Έτσι αν μπορείς χτύπα το RS
Το CRZ ξέρεις ότι δεν είναι παρά ένας ανθρωπομεταφορέας μπροστά του.ΥΓ δηστυχώς όμως ευτές τις μέρες μιλάει και η λογική με τα κάυσιμα στα ύψη
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Αν αντεχεις διλιτρο,απο τη στιγμη που εισαι κολλημενος με renault sport, δεν τιθεται κανενα αλλο θεμα..
clio 203 RSΔεν ειμαι κολλημένος με τίποτα, απλά δεν εχω ακούσει ούτε ενα άσχημο για το Clio RS (αρχικά μονο για το υπερβολικά κοντο κιβώτιο, κάτι που διορθώθηκε μετα απο μερικούς μήνες με νέο revision με μεγαλύτερες σχέσεις).
Όντως η λογική λέει CR-Z.
Θα δείξει αύριο που θα τα οδηγήσω - όσα μπορέσω. Δε φαντάζομαι να υπάρχει RS για τεστ ντραιβ ε;
-
silencer δε πας για νανι σιγα σιγα...αντε μη φας καμια φαπα βραδυ βραδυ...μου θες και κλιο διλιτρο
-
Οπως έγραψα και στο Renault forum υπάρχουν κ κομμάτια συγκεκριμένα με 21.000
Clio RS για test drive ίσως έχει κανένα δημοσιογραφικό η Automobile...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
silencer δε πας για νανι σιγα σιγα...αντε μη φας καμια φαπα βραδυ βραδυ...μου θες και κλιο διλιτρο -
clio 203 RSΔεν ειμαι κολλημένος με τίποτα, απλά δεν εχω ακούσει ούτε ενα άσχημο για το Clio RS (αρχικά μονο για το υπερβολικά κοντο κιβώτιο, κάτι που διορθώθηκε μετα απο μερικούς μήνες με νέο revision με μεγαλύτερες σχέσεις).
Όντως η λογική λέει CR-Z.
Θα δείξει αύριο που θα τα οδηγήσω - όσα μπορέσω. Δε φαντάζομαι να υπάρχει RS για τεστ ντραιβ ε;
Ανέκαθεν ημουν ερωτευμένος με το Clio Rs... .
εγω ειμαι αθώωος.. εσυ δηλωσες ερωτευμενος
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οπως έγραψα και στο Renault forum υπάρχουν κ κομμάτια συγκεκριμένα με 21.000Clio RS για test drive ίσως έχει κανένα δημοσιογραφικό η Automobile...
samatista αν μπορεις δωσε ενα λινκ που τα γραφει αυτα να δουμε τιμες κ τα συγκεκριμενα που λες γιατι δεν τα βρισκω...
θενξ
-
Λινκ δεν έχω βρεί!
Μας το είπε αντιπρόσωπος όταν κοιτούσε φίλος το Clio 1.2 TCE!
Ισως πρόκειται γι'αυτά που υπάρχουν στα best deals της renault:
http://www.renault.com.gr/best_deals
και να προστίθεται η έκπτωση -4.000 που ισχύει για τα RS.
Θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες λογικά ο silencer όταν ρωτήσει!Υ.γ: σου στέλνω π.μ. το όνομα της αντιπορσωπείας που έδωσε την πληροφορία
-
-
TWINGO με όφελος έως 1.200 ευρώ
-
CLIO βραβευμένο με ασφάλεια 5 αστέρων από το Euro NCAP, με όφελος έως 4.000 ευρώ
Αυτο το λινκ δε λετε??? http://www.renault.com.gr/discover/offers.html
-
-
Τελικά ισχύει η προσφορά, με ψάξιμο βρήκα ετοιμοπαράδοτο RS σε μαύρο 22.000 με τα κλειδια στο χέρι. Επίσης μπορούν να πάρουν το Megane μου γύρω στα 5-6 χιλιάρικα που δεν ειναι κακή τιμή...
Με βλέπω να προχωράω σε παραγγελία...
-
Τελικά ισχύει η προσφορά, με ψάξιμο βρήκα ετοιμοπαράδοτο RS σε μαύρο 22.000 με τα κλειδια στο χέρι. Επίσης μπορούν να πάρουν το Megane μου γύρω στα 5-6 χιλιάρικα που δεν ειναι κακή τιμή...Με βλέπω να προχωράω σε παραγγελία...
-
Αν είσαι σίγουρος πως δεν θα πιεστείς οικονομικά από βενζίνες, ασφάλιστρα, τέλη κυκλοφορίας, τυχόν τεκμήρια και λοιπά έξοδα κατοχής και συντήρησης, προχώρα το άφοβα!
-
Τεκμήριο δε με πιάνει. Ασφάλιστρα παλεύονται. Απο κατανάλωση, ψαχνωντας στο ιντερνετ, βλέπω νορμάλ νούμερα με φυσιολογική οδήγηση.
Απο συντήρηση κλπ. ειναι κλασσικό Ρενώ, ξέρω τι να προσέξω και που να πάω για να μη μου πιάσουν τον κώλο.
Η 'κόλαση' ειναι φυσικά τα τέλη που ειναι μεγάλο το ποσό...Αλλα απ τη μια υπάρχει η φήμη της ενσωματωσης των τελών στη τιμή της βενζίνης κι απ την άλλη αυτό το καταραμένο το διαβολάκι διπλα στο κεφάλι μου που μου λέει 'αν δε πάρεις τώρα ενα τέτοιο αυτοκίνητο δε θα το πάρεις ποτέ'...
-
Με βάση τα γραφομενά σου, χτύπα το...
-
[...] κι απ την άλλη αυτό το καταραμένο το διαβολάκι διπλα στο κεφάλι μου που μου λέει 'αν δε πάρεις τώρα ενα τέτοιο αυτοκίνητο δε θα το πάρεις ποτέ'...Θέμη μόνο κ μόνο για αυτό go for it. Καλόστριφτο και καλοτάξιδο. Αγοράζεις μία μικρή βόμβα!
Αγορά καινούριου με μαξ. οριο τα 23.000