-
Πάντως στο προσέχουν καλά...Πριν από λίγο που γύριζα σπίτι όλα τα άλλα της Photo δίπλα σου είναι εκεί και η θέση του μαύρου RS άδεια! Χαχα!
Τις ευχές τις έχω πεί από την παραγγελία ήδη! Και πάλι καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο και καλόστριφτο
-
καλορίζικο και με πολλές και απολαυστικές στροφοδιαδρομές
-
Καλοταξιδο...
-
άντε ρε που είσαι ; Ολα ΟΚ ;
-
καλά χιλιόμετρα
-
με γεια το αμαξακι...νταξ δε λεει και πολλα πραματα το κουβαδακι που πηρες...δηλαδη ψιλοακυρη η αγορα...μαπα το καρπουζι...2000 κυβικα για αυτο το πραγμα? πανε τα λεφτα σου φιλε...κοιτα αμα θες μπορω να σου δωσω μερικα...7-8 χιλιαρικα να μετριασεις τη χασουρα σου δηλαδη...μου δινεις το κλιο και οποτε εχεις μου τα γυρνας...
παλι θυσια θα γινω...
-
Σας ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά
Ηταν να το παραλάβω σήμερα, βγήκαν χαρτιά - πινακίδες κλπ... αλλα... μου το χάλασε η ασφαλιστική!
Χαλάλι ομως μιας και θα παίξει καλή έκπτωση στα ασφάλιστρα. Οπότε.. αύριο!
-
!!
Καλά χιλιόμετρα ! -
Είναι στα χέρια μου!!!
Έχω πάθει πλάκα...
Βασικά συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο ειναι το 'gap' ανάμεσα στο Clio, που ειναι σπορ κατασκευή, και στο οικογενειακό Megane που οδηγούσα 7 χρόνια τώρα.
Όλα ειναι πιο άμεσα: απ τη σκληρότητα του τιμονιού και το 'κόψιμό του μέχρι τις κοντές διαδρομές του επιλογέα και το ηλεκτρόγκαζο που θυμίζει εποχές ντίζας...
Εντωμεταξύ ειναι οσο σφιχτό χρειάζεται χωρίς να κοπανάει... Π.χ. σε δρόμο που το Megane κοπανάει, με τα κίτρινα ΚΟΝΙ, το Clio περνάει αέρα χωρίς να σου σπάει τη μέση...
Ειναι θορυβώδες, ναί. Αλλα αυτό το γουργουρητό της μηχανής στο ρελαντί που αυξάνει σταθερά οσο ανεβαίνουν οι στροφές ειναι απλά πορωτικό!
Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα, πάω να το 'τεστάρω' λίγο..
-
-
Καλοτάξιδο με απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Επειδή το έχω οδηγήσει ξέρω τι λες και όλα αυτά που περιγράφεις. Καλές βόλτες!
-
Τιμής ένεκεν, να το βάλω εδώ το βιντεάκι ...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Είναι στα χέρια μου!!!Έχω πάθει πλάκα...
Βασικά συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο ειναι το 'gap' ανάμεσα στο Clio, που ειναι σπορ κατασκευή, και στο οικογενειακό Megane που οδηγούσα 7 χρόνια τώρα.
Όλα ειναι πιο άμεσα: απ τη σκληρότητα του τιμονιού και το 'κόψιμό του μέχρι τις κοντές διαδρομές του επιλογέα και το ηλεκτρόγκαζο που θυμίζει εποχές ντίζας...
Εντωμεταξύ ειναι οσο σφιχτό χρειάζεται χωρίς να κοπανάει... Π.χ. σε δρόμο που το Megane κοπανάει, με τα κίτρινα ΚΟΝΙ, το Clio περνάει αέρα χωρίς να σου σπάει τη μέση...
Ειναι θορυβώδες, ναί. Αλλα αυτό το γουργουρητό της μηχανής στο ρελαντί που αυξάνει σταθερά οσο ανεβαίνουν οι στροφές ειναι απλά πορωτικό!
Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα, πάω να το 'τεστάρω' λίγο..
καλά στροφιλίκια!
-
Κλασσικά σα ψυχαναγκαστικός αφού γύρισα σπίτι απ' τη βόλτα έλεγξα εξονυχιστικά στάθμες υγρών λαδιών κλπ. (δεν εμπιστεύομαι πολύ το PDI, ειδικά για αμάξι το οποίο έχει κάτσει καιρό στην αποθήκη...
Όλα οκ!
Uploaded with ImageShack.us
Θα ναι δύσκολο να βάλει κανεις χέρι σ αυτο το κινητήρα... Η διαρρύθμιση δε μοιάζει καθόλου με τον 1600άρη K4M (αυτός του Megane) και ο χώρος ειναι ελάχιστος...
Μου έκανε εντύπωση το εξής...
Εκτός του σωλήνα που οδηγεί απ' την εισαγωγή στο φιλτροκούτι, υπάρχει ακόμα ένας που ειναι σα να βγαίνει απο το σύστημα εισαγωγής και καταλήγει δεξιά (οπως κοιτάζουμε το engine bay) σε μια ανοιχτή απόληξη σαν καραμούζα ( ) η οποία έχει και 2 αισθητήρες επάνω (ακριβώς πριν την απόληξη)...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να ειναι αυτό; Αν δεν ήξερα οτι το αυτοκίνητο ειναι ατμοσφαιρικό θα το περνούσα για σκάστρα ή κάτι τέτοιο..
Επίσης, δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο dipstick λαδιού - περίπου 50-60 εκατοστά, τραβάς τραβάς και λες 'ταχυδακτυλουργός το χει σχεδιάσει'; :Ρ (Ειναι ψηλά τοποθετημένο το stick και για να φτάσει μέχρι το κάρτερ έχει δρόμο...)
Α! Επίσης το στερεοφωνικό υποστηρίζει usb sticks με mp3
-
Πολύ πιθανό να υπάρχει διπλή εισαγωγή που να ανοίγει επιλεκτικά ανάλογα με το πάτημα του γκαζιού, κάτι τέτοιο έχει πχ το 206 RC που έχει παρόμοιας φιλοσογίας μοτέρ...
-
No comment !!!
-
Καλές βόλτες με τη γαλλιδούλα
-
Κλασσικά σα ψυχαναγκαστικός αφού γύρισα σπίτι απ' τη βόλτα έλεγξα εξονυχιστικά στάθμες υγρών λαδιών κλπ. (δεν εμπιστεύομαι πολύ το PDI, ειδικά για αμάξι το οποίο έχει κάτσει καιρό στην αποθήκη...Όλα οκ!
Θα ναι δύσκολο να βάλει κανεις χέρι σ αυτο το κινητήρα... Η διαρρύθμιση δε μοιάζει καθόλου με τον 1600άρη K4M (αυτός του Megane) και ο χώρος ειναι ελάχιστος...
Μου έκανε εντύπωση το εξής...
Εκτός του σωλήνα που οδηγεί απ' την εισαγωγή στο φιλτροκούτι, υπάρχει ακόμα ένας που ειναι σα να βγαίνει απο το σύστημα εισαγωγής και καταλήγει δεξιά (οπως κοιτάζουμε το engine bay) σε μια ανοιχτή απόληξη σαν καραμούζα ( )
Ξέρει κανείς τι μπορεί να ειναι αυτό; Αν δεν ήξερα οτι το αυτοκίνητο ειναι ατμοσφαιρικό θα το περνούσα για σκάστρα ή κάτι τέτοιο..
Μήπως είναι βουβουζέλα ??
-
Α! Επίσης το στερεοφωνικό υποστηρίζει usb sticks με mp3
ΩΧ αυτό θα πόνεσε πολύ τον Storm. Και ήταν και στα μέτρα του 4μετρο αμαξάκι ...
Αγορά καινούριου με μαξ. οριο τα 23.000