-
δεν υπαρχει καμια σχεση αναμεσα σε coupe και hachback..οταν λεμε coupe εννοουμε το sedan με δυο πορτες. τελος
Επαυξάνω. Όταν εγώ λέω ότι το RX-8 είναι σεντάν, το Μπρέρα χατσμπακ και το Φερράρι ΦΦ στέισον δεν με ακούνε ορισμένοι.
-
Ο χρήστης solonts έγραψε:
To είδα προχθές κοντά στο Rüsselsheim με την 20αρα ζάντα. Jesus, why? Ακόμα και με αυτά τα καρούλια μοιάζει με παραφουσκομένο κρουασάν.Και το gtc είναι ενα παραφουσκωμένο κρουασάν (copyrighted) που λέει ο συνάδελφος παραπάνω
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Όταν εγώ λέω ότι το RX-8 είναι σεντάν, το Μπρέρα χατσμπακ και το Φερράρι ΦΦ στέισον δεν με ακούνε ορισμένοι.Το πρόβλημα με το να ορίζουμε ξεκάθαρα το καθένα ξέρεις ποιο είναι;
Πως το παρακάτω δε θα το πούμε ποτέ cabrio...
-
Das ist Coupe...
-
Αυτο ειναι ψυγειο με ροδες ξεκολλα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο ειναι ψυγειο με ροδες ξεκολλα.Ψυγείο ηταν το Berlingo ρε
-
Εκεινο ηταν ψυγειοκαταψυκτης.. Την επομενη φορα παρε εστω πλυντηριο..
-
Άρα έχω ενα coupe ψυγείο...
Pas mal! λολ -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Das ist Coupe...
Αυτό μάλιστα! Ήτανε και ακριβό (όταν βγήκε ) οπότε πληροί όλα τα κριτήρια.
ΥΓ: ζάντες επιγόντως!
-
Ναι θελει και ζάντες και λάστιχα... αλλά δεν ημαστε τωρα για τέτοια...
Οσο για την τιμή του... ε το πηρα με 87% κάτω σε σχέση με τον προηγούμενο Καλά είναι...
-
Θα σε φτιαξει ο Γιωργακης ο αιγιωτης για ζαντολαστιχα μην αγχεσαι..
-
Ε ναι τώρα. Ντροπής πράματα. Opel ( ) με 20αρες και Bmw COUPE με φτωχή 16αρα?
-
-
H AR GT είναι κατ' εξοχήν coupe! Πιο κουπέ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ που έλεγε και η διαφήμιση της γνωστής σοκολάτας!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
- Μην ακούω ότι η Μπρέρα είναι κουπέ γιατί με πιάνει αναγούλα.. την είδα κιόλας και έχω ανακατευτεί.
Τόσο κακόγουστος είσαι?
Ίσα που είμαι καλόγουστος.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ε ναι τώρα. Ντροπής πράματα. Opel ( ) με 20αρες και Bmw COUPE με φτωχή 16αρα?316 105 hp (78 kW) and 165 N·m
318 118 hp (88 kW) and torque to 180 N·m και αργοτερα 2.0 L BMW N42. 143 hp (107 kW) and 200 N·m
και αυτα με 1549 kg μεχρι να παρει χαμπαρι η bmw οτι το coupe της τσαμπα καιει αλλαξε και η μοδα απο τα 2000cc και πανω μιλαμε για 'σωστο' αμαξι. εγω που ειχα bmw πραγματικα ντρεπομουν για της μικες πατωζες που ειχαν το ιδιο σημα με μενα -
To ειδα και γω σημερα και μαλιστα 2 φορες, ενα μαυρο και ενα λευκο.Μου αρεσε αρκετα σαν σχεδιο, ειδικα το μαυρο του πηγαινε.Φυσικα εδωσα προσοχη και στις ζαντες, ηταν απλες σιδερενιες μαλλον 16αρες με τεραστιο προφιλ και παρ ολα αυτα η αποσταση απο του θολους ηταν παραπανω απο αισθητη.
Απο μακρυα δεν φαινεται και τοσο αλλα οσο πλησιαζεις φαινεται η γελειοτητα που καναν οσον αφορα τους τροχους. -
παντως η γελοιοτητα με τις ζαντες φαινεται και στο νεο μπιτλ στη διαφημιση εκει που το δειχνει απ το πλαι
-
Λοιπόν, μετά από πολύ καιρό αμέλειας, είδα από κοντά το νέο GTC, μπήκα μέσα, το χάζεψα αρκετά και μπορώ να πω ότι εμφανισιακά το μαύρο είναι εντυπωσιακό. Το λευκό που είδα δεν το βοηθούσε, σε αντίθεση με άλλα, πχ σιρόκο αλλά και μεγκάν. Το θέμα που γράφετε με τις ζάντες, η sport εκδοση με τις 18ρες είναι ότι πρέπει, τουλάχιστον εμφανισιακά. Έχουν διαθέσιμο για test drive ένα 1.4@140 και θα το οδηγήσω σύντομα και θα σας γράψω τη γνώμη μου. Ενα πρόβλημα προσωπικό, σε μένα που κοιτάω κυρίως το megane, είναι οτι είναι τεράστιο, μαξιμαλιστικό, και σε δεδομένα Αθήνας δεν είναι αμάξι για πολλά-πολλά. Έχει παρόμοιο πρόβλημα ορατότητας από το πίσω φινιστρίνι, όπως και στο μεγκάν αλλά και στο σιρόκο.
Έχουν μια προσφορά στην sport έκδοση με έξτρα πακέτο ορατότητας και ΝΑΒΙ, με το ηχοσύστημα CD 600 που φαίνεται πολύ καλό. Δυστυχώς δεν συνοδεύεται από bluetooth και κάνα δυο άλλες κουλαμάρες μου χτύπησαν λίγο άσχημα. Υπάρχουν έξτρα φυσικά της αντιπροσωπείας, αλλά τελική τιμή με απόσυρση γύρω στα 19Κ δεν είναι και πολλά, αν σκεφτείς πόσο έκανε όταν κυκλοφόρησε. Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά πάντως, αφού το οδηγήσω φυσικά και δω τι παίζει με το σύστημα διεύθυνσης.
Έχει κανένας υπόψη του κανένα σοβαρό τεστ του συγκεκριμένου κινητήρα, όχι κάτι autotriti, γιατί δεν βρήκα τίποτε αξιόλογο ψάχνοντας; -
Ελα και τα βραβεία:
http://www.newsauto.gr/2012/07/06/�%B ... astra-gtc/
Opel Astra (J) GTC