-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μη στεναχωριέσαι, εγώ ήμουνα αυτός με το R8 και τελικά όταν της μίλησα μου είπε ότι όντως εσένα κοίταγε.Η στιχομυθία μου θύμισε ένα ποστ που ο sv2 έβγαζε φωτό μέσα απ' την 430 κάτι (δε θυμάμαι τι) και κάποιος ταυτόχρονα έβγαζε την 430 και η φωτό περιλαμβάνει και τα 2.
-
shelby COBRA ασπρη στιν πρεβεζα οταν εκανα διακοπες τον αυγουστο! ..μια φορά στιν παραλιακιη είχα μπροστά μου μια cammaro ss μιλάμε τι να κάνει η ηχομόνωση του γκολφ πολύ μπάσο ρε παΐδι μου! παιζι τα νοτια προαστια να έχουμε ξεφύγει απο θεμα επιδηξης και μονο!
-
Mercedes ml 63 amg κοντά στο σπίτι μου
- άλλη μια στο δρόμο για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης σήμερα
+1 bmw 750 σε ένα εκπληκτικό σιέλ χρώμα,απίστευτα κομψή
- άλλη μια στο δρόμο για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης σήμερα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ford GT σήμερα πήγαινε προς τον Λαιμό στην Βουλιαγμένη. Πανέμορφο και με βαθύ υποβλητικό ήχο σε κάθε γκαζιά. NiceΜαύρο, πολύ χαμηλό;
-
Μαύρο, ή πολύ σκούρο μπλε (ήμουν στην παραλία όταν το είδα). Χαμηλά δεν είναι όλα τα GT?
-
Ειδα χτες το καινουριο ASX το οποιο αγορασε ο πατερας της γκομενας ενος φιλου μου.Το συγκεκριμενο το αγορασε με τον 1.8 τουρμπο ντιζελ κινητηρα.Μουρη πολυ ωραια αλλα πισω χαλαγε πολυ ασχημα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χαμηλά δεν είναι όλα τα GT?Σαύρες σκέτες
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πλεον εδω και χρονια οι Πορσε δεν μου κανουν καμια αισθηση οταν τις βλεπω.............Προσωπικά αν αγόραζα Πόρτσε ( ) δεν θα το έκανα για να με κοιτάνε λες και βλέπουν εξωγήινο, αλλά για να γουστάρω κάθε φορά που μπαίνω μέσα. Μακάρι η επόμενη boxster να έχει tsi (με σωστό ήχο) για να γίνει ακόμα πιο προσιτή.
Και φυσικά χέστηκα αν σταματήσει να θεωρείται in και σταματήσουν να την κυκλοφορούν μπουζουκόβιοι και λοιποί ποζεράδες... -
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
( ναι, γενικά δε μ'αρέσει.. )
tefuck dude
-
Και η Χοντα εχει προσοντα σε αλλες χωρες!!!
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
caterham (δεν ξερω αν το λεω σωστα) εχτες το ειδα να μπαντιλικωνει στην στροφη που ειναι το σπιτι μου στην αργυρουπολη! δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω χρομα κ λοιπα... πάντως έκανε κάλο μπαντιλικι!αν και το οδηγούσε πιτσιρίκας!Tι χρωμα ηταν ; Μπορει να ηταν και westfield και να μπερδευτηκες ...
-
+1 peugeot rcz,πολύ όμορφο μου φάνηκε!! -
-
Η πρωτη ροζ carrera yesssssssssssssssssssss στην χωρα μας το ποιας ειναι το λεει νομιζω ξεκαθαρα το δημοσιευμα
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... a-911.html -
Επιβεβαιωνω, την ειδα στη Ν.Ερυθραια.
-
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
Η πρωτη ροζ carrera yesssssssssssssssssssss στην χωρα μας το ποιας ειναι το λεει νομιζω ξεκαθαρα το δημοσιευμα
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... a-911.htmlτζουλια σαμπάνιααα .....
-
....Ας την εβαφε σανπανιζέ
-
ακομη και το αμαξι καταλαβε ποσο χαλια ειναι και ανοιξε τον αεροσακο
-
Έχει πλάκα να είναι 1.4 το Octavia???
Carspotting [#7]