-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
σαν κατι χιουνται που βαζουν το T λες και θα τους δωσει αυτοματα 100 αλογα
Δεν το βάζουν γι΄αυτό αλλά γιατί στο εξωτερικό είναι γνωστό ως Tuscani και έχει αυτό το σήμα
http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Coupe#Marketing_and_branding
Ή και Tiburon.
-
ότι να ναι...
-
-
Κοκκινο R8 στην Λ.Νικης.Καθολου δε μου αρεσε,τα σκουρα χρωμα του παν πολυ περισσοτερο.
-
Sv2 τι αυτοκίνητα θα στερηθεί το carspotting της Θεσσαλονίκης μετα την σύλληψη του κυκλώματος ?
-
Ένα Cadillac SRX με βουλγάρικες πινακίδς πριν λίγο.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ένα Cadillac SRX με βουλγάρικες πινακίδς πριν λίγο.Μεγαλο νεο
-
Μαυρη jag xk 4.2 στο Ζαππειο σημερα το απογευμα..
-
εδω η στα κλασσικα?
-
Πάει άνετα και στα δύο
-
Μόλις πέρασε κίτρινη F430 κάτω από το σπίτι μου!
-
Παλιά πράσινη Μερσεντές Ε200 χτες στην Ν.Ιωνία χωρίς κλασσικές πινακίδες, αλλά με μία που έγραφε Τάδε Ταδόπουλος, Αρχηγός Ελλήνων Τσιγγάνων.
-
Εχει μπει και φωτο παλαιοτερα.
-
Πριν καμιά ώρα στη Μεσογείων στο Χολαργό πέτυχα γκρι California με ζευγάρι 40ηδων και 2 πιτσιρίκια πίσω σαρδελοποιημένα! Απαράδεκτο θέαμα γιατί την είχε ανοιχτή και τράβαγε και ξερογκαζιές ενώ τα πιτσιρίκια είχαν κολλήσει στα μπροστινά καθίσματα!
-
Μια lamborghini gallardo χρωματος μολυβι στη Παρνηθα και μια κατακοκκινη γκαμπριο 360 modena στα ψηλαλωνια του Αιγιου.
-
Επικο carspotting σημερα στο μουσειο Νασιουτζικ στην εκθεση κλασικων αυτοκινητων. Και τι δεν ειδα ... πολλες φωτογραφιες στο τελος της εβδομαδας γιατι δεν εχω μαζι μου το καλωδιο της ψηφιακης.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Επικο carspotting σημερα στο μουσειο Νασιουτζικ στην εκθεση κλασικων αυτοκινητων. Και τι δεν ειδα ... πολλες φωτογραφιες στο τελος της εβδομαδας γιατι δεν εχω μαζι μου το καλωδιο της ψηφιακης.Ηταν εκει κι ο πατερας μου σημερα! Μου ειχε πει οτι ισως τραβηξει καποιες φωτο.. Αν μου τις στειλει θα τις ανεβασω κι εδω!
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Επικο carspotting σημερα στο μουσειο Νασιουτζικ στην εκθεση κλασικων αυτοκινητων. Και τι δεν ειδα ... πολλες φωτογραφιες στο τελος της εβδομαδας γιατι δεν εχω μαζι μου το καλωδιο της ψηφιακης.Μιλάς για την εκδήλωση για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, στην οποία δεν είχαν προσκληθει οι πρωταγωνιστές του αγώνα, δηλαδή οι οδηγοί?
-
Τι να σου πω ρε ταυρε, δεν ξερω ... εγω κατι για τεχνικο ελεγχο του ιστορικου Ακροπολις ειχα ακουσει, κατι για εκθεση κλασικων αυτοκινητων, ειδα την προσκληση σπιτι και δεν πολυ ψηνομουν. Το θεμα ειναι οτι πειναγα εκεινη την ωρα και οταν μου ανεφεραν οτι θα εχει μπουφε και τα σχετικα, δεν φανταζεσαι για ποτε ειχα βαλει το πουκαμισακι μου. Τσαμπα καλο φαι, πανεμορφα αυτοκινητα (αν και καποια ειχαν ερθει απλυτα), ωραιες παρουσιες και μπολικα γκολντεν ριτριβερ που καθοντουσαν και τα χαιδευες. Ειδαμε φιλους-γνωστους, θυμηθηκαμε περασμενα σκηνικα με Ford Capri που ονειρευομασταν να το κανουμε τουμπανο σαν αυτο που ειδαμε εκει και δεν συμαζευεται ...
-
Εσύ λες τι είδες. Εγώ σου αναφέρω το παραλειπόμενο...
Carspotting [#7]