-
Τα πρωτα 2 cactus στο δρομο.. Χθες λευκο με καφε μετα την Ελευσινα και πινακιδες Καστοριας και σημερα λεμονι με μαυρο στη πλατεια της Νεας Πεντελης με αυτοκολλητα για τεστ περιοδικου και αθηναικες πινακιδες.
-
Μαυρη Rolls Royce Phantom κατερχομενη για Χαλκιδικη. Βουλγαρικη φυσικα.
Α και Χ4 μαυρο στο Δερβενι -
επι της βουλιαγμενης lambo aventador γκρι....απλαα
πινακιδες ΕΕ αλλα οχι ελληνικες.. -
-
Δηλαδή είδες αυτό το σούργελο και σου φάνηκε όντως για F50?
-
ελα νταξει μετατροπη απο 360 spider ειναι...ασε λιγο να ονειρευτουμε
-
Πέρα από το προφανές ότι δεν είναι F50, μήπως δεν είναι καν Ferrari και είναι κανένα Toyota MR-2;
Πόσοι κάγκουρες να υπάρχουν, οι οποίοι έχουν 360 και να θέλουν μοιάζει με F50;
-
360 ειναι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
εχω και φωτο απο την 360 περσινη...ιδια πινακιδα
-
Νεα Σμυρνη
τζιπ αλλα τιποτα τιο τρομερο, RAV 4 μαλλον
πινακιδα ARM 011
την σημαια της αρμενιας και τιποτα αλλο διακριτικο.
αν ηταν διπλωματικο δεν θα ειχε τις μπλε CD;; -
Με κρατικες πινακιδες στο Βολο..
-
Πρώτη Panamera που είδα στο Ηράκλειο πριν λίγο. Πινακίδα ΝΙΧ
-
Tην ειχα δει πριν κανα μηνα,με ξανθια οδηγο και 2πιτσιρικια πισω.
Οικογενειακη πορσε. -
Ρε παιδιά πριν κανέναν μήνα πρέπει να είδα ένα shelby cobra με ξένες πινακίδες. Ήταν πραγματικά υπέροχο, δεν είμαι σίγουρος για το μοντέλο, αλλά είχε την κλασσική κόμπρα πίσω. Είχε ξένες πινακίδες και από ότι έμαθα ο τύπος τριγυρνάει στο κολωνάκι. Γνωρίζετε τίποτα για το μοντέλο? ήταν υπέροχο και από ήχο ίσως απ' τα καλύτερα που έχω ακούσει
-
Οποιος τριγυρναει στην Πλακα αυτες τις μερες να βαλει καμια φωτογραφια απο το de tomaso pantera που σουλατσαρει..
-
Παντέρα ! Που πως πότε ?
-
Είχε εμφανιστεί σε γκρουπ του facebook. Κάπου σε πλακόστρωτο της Πλάκας.. μάλλον αμερικάνικων προδιαγραφών.
-
Εγώ το είχα δει στην εκδήλωση της Maseratti στο μουσείο αυτοκινήτου στο υπόγειο parking.
-
Πληρης,αχτυπητη,απινακιδωτη και πολυ σκονισμενη ferrari 360 modena σε ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΗΡΙΟ λιγο εξω απο την Αθηνα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πληρης,αχτυπητη,απινακιδωτη και πολυ σκονισμενη ferrari 360 modena σε ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΗΡΙΟ λιγο εξω απο την Αθηνα..Πωλείται 22000€ για ανταλλακτικά...
Carspotting [#7]