-
Ε τελικα στη γλυφαδα τα βλεπεις 'ολα'..το πιο ευκολο carspotting
-
Πριν λίγο ένα Peugeot 508 ολοκαίνουριο και ήταν μαύρο αν είδα καλά. Φωτογραφία χάλια λόγω νύκτας. Στη Γλυφάδα και αυτό..
-
Είδα 2 508.
Ένα πηγαίνοντας Πεντέλη κι ένα γυρνόντας
Πολύ όμορφο ειδικά από πίσω -
Και εγω ειδα ενα S class W140
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Είδα 2 508.
Πολύ όμορφο ειδικά από πίσωΓια το μπροστά ήμουν σίγουρος ότι θα είναι όμορφο από τις φωτογραφίες. Εφόσον λες πως είναι ωραίο και το πίσω που είχα ενδιασμούς τότε ... επιτέλους ξαναέφτιαξαν μετά απο χρόνια ένα πολύ καλό μεσαίο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είδα 2 508.
Πολύ όμορφο ειδικά από πίσωΓια το μπροστά ήμουν σίγουρος ότι θα είναι όμορφο από τις φωτογραφίες. Εφόσον λες πως είναι ωραίο και το πίσω που είχα ενδιασμούς τότε ... επιτέλους ξαναέφτιαξαν μετά απο χρόνια ένα πολύ καλό μεσαίο!
Ακριβώς έφτιαξαν ένα τέλειο μεσαίο και φυσικά πανέμορφο. Βέβαια και το νέο Passat μοιάζει με σεντάν υψηλής κλάσης ειδικά σε μαύρο που είδα και από κοντά. Βέβαια το 508 δείχνει πιο σπορ
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Είδα 2 508.
Πολύ όμορφο ειδικά από πίσωΕΙΔΙΚΑ από πίσω, εμένα μου μοιάζει για κινέζικο
Κρίμα, αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι ο κύριος όγκος των πωλήσεων προορίζεται για την κινεζική αγορά. -
Καλο ειναι αλλα λιγο κοινοτυπο..Τη c5 τη θεωρω πολυ ανωτερη ενω τη Laguna σαφως κατωτερη..
Αναμενω το 508 coupe..Εκει λογικα θα γινουν οργια..
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλο ειναι αλλα λιγο κοινοτυπο..Τη c5 τη θεωρω πολυ ανωτερη ενω** τη Laguna σαφως κατωτερη.**.Αναμενω το 508 coupe..Εκει λογικα θα γινουν οργια..
Έλα πες αλήθεια τώρα.Επίτηδες το κάνεις αυτό(άσχετα αν συμφωνώ μαζί σου )
Βασικά έχω μια απορια να δω την Facelift -
-
Γειά χαρά,
σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά δεν έτυχε να σχολιάσω ποτέ. Ορίστε ένα σημερινό carspotting στο δρόμο προς Περαία(Θεσσαλονίκη) για αρχή:
(ζητώ συγνώμη για την ποιότητα της φωτογραφίας, είναι από κινητό.. )
-
Aston DBS το απόγευμα στην παραλιακή.
-
Ferrari F40 ενος φίλου
Χτες το βραδυ στη Βουλα -
Lotus Esprit εξω απο το Kitchen Bar στον Πειραια κατα τις 11μιση το βραδυ! Πολυ ωραιο αυτοκινητο!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ferrari F40 ενος φίλου
Χτες το βραδυ στη Βουλα
http://img824.imageshack.us/i/img14931.jpg/Εχουμε κοινούς φίλους .
-
Aυτη που συχναζε στην Αγγελακη ειναι??
-
Έχω πετύχει και γω μια Lotus στο πάρκινγκ στο Χωριό της Ειρήνης (Καρδία, Θεσσαλονίκη)
-
Uploaded with ImageShack.us
Αυτή είδα κι εγώ χθες στην Περαία με κατεύθυνση ανατολικά. Σε εσένα έρχονταν;
Στον δικό σου ήταν παρκαρισμένη χθες βράδυ μια μαύρη Gallardo Spider με αθηναικές... αλλά τι στο λέω, προφανώς το ξέρεις και έχεις και φωτό!
-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Ferrari F40 ενος φίλου
Χτες το βραδυ στη ΒουλαΥπέροχη!
Αν πήγες βόλτα (ή ακόμα καλύτερα την οδήγησες), οι εντυπώσεις σου στο φόρουμ της Ferrari θα ήταν καλοδεχούμενες.
Carspotting [#7]