-
Θέμα εμφάνισης και γενικότερης φιλοσοφίας κατασκευής. Μου θυμίζει την αυτοκινητιστική θεώρηση που είχαν κάποιοι Αμερικανοί τη δεκαετία του 1950. Τεράστιο station wagon (a.k.a. πλοίο της στεριάς) + αεροπορικός κινητήρας Allison 2000+ ίππων + συμπλέκτης από ρυμουλκό πλοίο (γιατί κανένας κανονικός συμπλέκτης, ούτε καν φορτηγού δεν μπορούσε να αντέξει τόση ροπή) = dragster car!
-
Πολύ πιο ολοκληρωμένο το ποστ του REALZEUS οφείλω να ομολογείσω...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
afou den tou aresei ti na kanoyme?Re paidia. Den prospa8w na allaksw thn gnwmh kanenos... Chill out.....
-
δεκτα ολα αυτα. κι εμενα οι lotus μου αρεσουν.
αλλα τουλαχιστον ειναι μια εξαιρετικη εκτελεση μιας διαφορετικης φιλοσοφιας. -
Ayth einai pio palia. Den 8ymamai an thn exw ksanabalei
-
Dream garage!
Περί Veyron, παρότι δεν το ποθώ ούτε το βρίσκω ελκυστικό σαν σχήμα, σέβομαι απόλυτα την μηχανολογική τελειότητα και υπέρβαση αυτού του οχήματος,αν ήμουν βαθύπλουτος ίσως σκεφτόμουν την αγορά μίας καθαρά για συλλεκτικούς λόγους...
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Υπάρχει ειδικό τόπικ για το κράξιμο στην Veyron (με τη λέξη 'ματαιοδοξία στον τιτλο ).
Τώρα το πως η Veyron (η απλή, όχι η SS) είναι μόνο για ευθείες αλλά είναι πιο γρήγορη στην ανεξάρτητη μέτρηση του Top Gear από πχ μία Enzo ή μία MC12 είναι άλλο θέμα
-
Urban legend, σαν τους κροκόδειλους στη ΝΥ ένα πράγμα.
-
Πάντως απο συμμετοχικότητα, πρέπει να σκίζει, τι τα έχει τα γονίδια του sirocco...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ayth einai pio palia. Den 8ymamai an thn exw ksanabaleiΜπουκαρουμε τα βουταμε και φευγουμε και αμα μας πιασουνε δεν πειραζει ,της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες....Ποσο μαλλον για τους petrolhead λεβεντες
-
Arnage
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει ειδικό τόπικ για το κράξιμο στην Veyron (με τη λέξη 'ματαιοδοξία στον τιτλο ).viewtopic.php?f=15&t=6152
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αγαπητέ μου Αννίβα δεν βλέπω τίποτα ελκυστικό σε αυτόν τον βροντόσαυρο (μου έχουν κάνει και βόλτα).
μπλιαχ και βροντοσαυρος η bugatti veyron?? τι αλλο θ' ακουσουμε...
Eιχα την ιδια αποψη με σενα οταν την εβλεπα σε φωτο και απορουσα πως την θεωρουν ασχημη.Οταν την ειδα απο κοντα ειπα ''τι αυτo εδω ειναι η veyron???'' .H continental GT που βρισκοταν διπλα της ηταν μακραν ποιο ωραιο αυτοκινητο.
Επισης σημερα ειδα για αρκετη ωρα την panamera.Καλη ειναι ρε σεις,οσο την κοιταζεις τοσο ποιο πολυ την συνιθιζει το ματι.
-
Oyte egw eblepa alla oso perissotero to psaxnw to aytokinhto kai anakalyptw thn texnologia, ta composites kai fysika ka8e fora poy to bgazw test drive moy aresei olo kai perissotero.....
Έχεις οδηγήσει βευρόν
αυτά είναι
Και εμένα κάποτε μου άρεσαν τα σπορ γονίδια, οι ιστόρίες, οι συμμετοχικότητες κτλ. Από τότε που βγήκε η Φουφού, κατάλαβα ότι η μπουγκάτι ήταν απλώς ένα βήμα μπροστα...
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Ayth einai pio palia. Den 8ymamai an thn exw ksanabalei
Μπουκαρουμε τα βουταμε και φευγουμε και αμα μας πιασουνε δεν πειραζει ,της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες....Ποσο μαλλον για τους petrolhead λεβεντες
Εγω παιρνω την Elise ! (προλαβα )
-
Den einai elise kammia apo tis dyo. To leyko einai exige apo to lotus cup me manual dogbox kai to prasinaki einai prwhn gt4 spec me sadev seiriako.....
-
Κίτρινη F430 με ζάντες σαν της Challenge Stradale προ 2-3 ημερών στην Κοζάνη.
-
Den einai elise kammia apo tis dyo. To leyko einai exige apo to lotus cup me manual dogbox kai to prasinaki einai prwhn gt4 spec me sadev seiriako..... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με πινακίδες από Α....
Γιατι να βαλει κανεις τηλεειδοποιηση στον συναγερμο , η gps, στο ακριβο του αυτοκινητο. Παιρνεις τηλ τον sv2 και σου λεει που ειναι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με πινακίδες από Α....
Γιώργο πινακίδες δεν είδα. Είδα μόνο τον ποπό της παρκαρισμένη σε ένα πάρκινγκ εδώ στη γειτονιά μου. Μου είπαν κανα δυο γνωστή πως κυκλοφορεί μια εδω και κάτι μέρες αλλά δεν είχα την τύχη να την ακούσω λιγάκι!
Carspotting [#7]