-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και τώρα επί 3 σελίδες κάποιοι θα λένε πως ο φοιτητής θα πρέπει να έχει το πολύ ζάσταβα yugo, άλλοι θα λένε πως ο κηπουρός τους έχει μία veyron για να αποθηκεύει τους γκασμάδες κλπ κλπDéjà vu
Φοιτητης κατοχος lambo ή φερραρικου..?
@gre
Που τριγυρνας εσυ σε τετοια μερη..? -
πριν από λίγο,ferrari ENZO στη Μπρατισλάβα.έχω δει σχεδόν όλα τα supercars αλλά πρώτη φορά είδα κάτι τόσο εξωγήινο δυστυχώς φώτο δεν έβγαλα
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
πριν από λίγο,ferrari ENZO στη Μπρατισλάβα.έχω δει σχεδόν όλα τα supercars αλλά πρώτη φορά είδα κάτι τόσο εξωγήινο δυστυχώς φώτο δεν έβγαλαΕίχες σοκαριστεί φαντάζομαι και δεν σκέφτηκες ούτε το κινητό να πιάσεις...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπονοείς ότι είναι φοιτητής κι έχει Evo;
Δεν είναι και κάτι φοβερό.....ξέρω φοιτητή με 599.
ναι μωρέ, δεν είναι κάτι φοβερό
ο απλός καθημερινός φοιτητής της διπλανής πόρτας
Δεν θέλετε να μιλήσουμε για φοιτήτριες της διπλανής πόρτας καλύτερα;
Χτες το βράδυ Ferrari 458 Italia λευκή με μαύρη οροφή στην Λ. Ανθούσας. Πολύ φουτουριστική.
Και βέβαια η γνωστή 430 έξω από το Kartland. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
@gre
Που τριγυρνας εσυ σε τετοια μερη..?Δεν φταίω εγώ......έχει ωραία πράγματα εκεί.......ειδικά αν κάτσεις μέχρι το πρωί έχει κάτι ωραία show
Εν το μεταξύ και το συνεργείο ίδιο ωράριο έχει.....πήγαμε ένα βράδυ στις 1 η ώρα να παρκάρουμε στο χώρο του συνεργείου και ξαφνικά μες το σκοτάδι άνοιξαν τα ρολά και μας είπαν να μην αφήσουμε το αυτοκίνητο εκεί γιατί μπαινοβγαίνουν αυτοκίνητα στο service!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χτες το βράδυ Ferrari 458 Italia λευκή με μαύρη οροφή στην Λ. Ανθούσας. Πολύ φουτουριστική.
Ναι ο Βούλγαρος τριγυρνάει πολύ στα βόρεια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
.....Είχες σοκαριστεί φαντάζομαι και δεν σκέφτηκες ούτε το κινητό να πιάσεις...
έπαθα την πλάκα της ζωής μου.τέτοιο διατημικό σχήμα δεν έχω ξαναδεί.στις φωτογραφίες πάντως αδικείται άπειρα,ίσως όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο.δυστυχώς δεν την είδα σταματημένη για να την επεξργαστώ με την άνεσή μου.αλλά και πάλι,ήταν αρκετό για να μείνω άναυδος
-
Brabus GL... φωτό δεν έβγαλα γιατί σας λυπάμαι... τεράστιο και κακάσχημο...
-
Ειδα προχθες ενα τογιοτα sienna με κοκκινες πινακιδες, σαν αυτο εδω
περιττο να πω οτι αγνοουσα εντελως την υπαρξη του μεχρι τοτε...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μιά ENZO στην Κηφισιά μπροστά από το ''Πεντελικόν''....Του Todt είναι αυτή;
Πάντως ο ιδιοκτήτης της 360 μπροστά, θα ένιωσε πολύ μειονεκτικά...
-
Πάντα θα υπάρχει κάποιος που την έχει μεγαλύτερη από εσένα (Κομφούκιος).
-
http://forum.gtspirit.com/strange-ferra ... t7968.html
-
Δεν απορώ, το διάβασα το τόπικ πριν το ποστάρω
-
H κοκκινη εχει πινακιδα ENZO ενω οι αλλες δυο ENZOF .
-
Ωραίο μαγαζάκι!
-
Χθες και σήμερα συνάντησα μαύρη MB S550 που είχε και το σύμβολο ///AMG. Κατ' αρχήν, υπάρχει S550;
-
Είχε ελληνικές πινακίδες. Επαναπατρισμός ή καγκουριά άραγε;
-
Φαινεται αν ειναι αμερικανικων προδιαγραφων αν εχει στους μπροστινους προφυλακτιρες χαμηλα πορτοκαλι φωτιστικα σωματα.
-
σορυ αλλα αυτα τα αυτοκινητα τα κοιταζαμε οταν ειμασταν πιτσιρικαδες
-
Σε πιο παλιο μοντελο θυμαμαι η 'αμερικανικη' να εχει χρυσα σηματακια ( το αστερι,τα διακριτικα στο φτερο V12;,τα σηματακια στο καπο) , αφτερ μαρκετ ισως;
Carspotting [#7]