-
@greg_ce said in Carspotting [#7]:
Ένα αυτοκίνητο έργο τέχνης!
MANSORY Stallone, που βασίζεται στη Ferrari 812.Αν και αυτή είναι από τις λιγότερο άσχημες Mansory (Γερμανοί υπερ-κάγκουρες), έχουμε προφανώς διαφορετική άποψη για το τι είναι έργο τέχνης... Άραγε αυτή η αεροτομή πόσο μελετήθηκε σε CFD και wind tunnel και πόσο fownforce συνεισφέρει, στα πόσα χ.α.ω., και με τι efficiency ratio (αναλογία downforce/drag);
ΥΓ: Το ίδιο κακή εντύπωση έχω και για τις κιτς Pagani...
-
Πόσα καλά θα μπορούσε να πάει όταν Γερμανός βάζει χέρι σε ιταλική σχεδίαση;
Αν δε κάνω λάθος ο Αριστοτέλης έλεγε πως όταν κάτι έχει φτάσει στην τελειότητα αν επέμβεις για να το κάνεις ακόμα καλύτερο θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.
Ε αυτοί επενέβησαν... -
@panos2171 said in Carspotting [#7]:
Πάντα καλύτερα....οι Γερμανοί βελτιώνουν τα πάντα! uber alles....!!
-
Πέτυχα το Τούρκικο Suv . Είμαι 100% σίγουρος ότι είχα για αρκετά χιλιόμετρα δύσκολου σκοπιανικού επαρχιακού δρόμου μπροστά μου αυτό :
Παρκάραμε δίπλα δίπλα , απλά θηριώδες. Είχε κάτι καρακιτσαριό από διαμαντέ λεντάκια σε όλη την μπροστινή γρίλια . Κατά τα άλλα ένα αδιάφορο γομάρι. Δε το ξεχώριζες εύκολα από κινέζικα στύλ Σέρες πχ που πετυχαίνω συχνά καθώς κυκλοφορεί ένα στη γειτονιά μου.
Φωτογραφίες δεν έχω , καθώς με το παρκάρισμα , αποβιβάστηκε βλοσυρός θηριώδης γείτονας από μέσα και μου κόπηκε όποια διάθεση .
Απορώ που φόρτιζε εκτός ξενοδοχείου στη γείτονα χώρα...
-
@fanis75 said in Carspotting [#7]:
@panos2171 said in Carspotting [#7]:
Πάντα καλύτερα....οι Γερμανοί βελτιώνουν τα πάντα! uber alles....!!
Μπα σε καλό σου...
Carspotting [#7]