-
Η ποντιακ ειναι η αντιστοιχη του οπελ gt αν δεν κανω λαθος . Αρκετα πιο ομορφο το οπελ..
-
Δεν κάνεις λάθος
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μερικα απο Ν.ΥορκηΌταν βλέπουμε μαύρη λίμο με πινακίδες NJ, δεν φωτογραφίζουμε, δεν στεκόμαστε και χαζεύουμε, αλλά επιταχύνουμε το βήμα σφυρίζοντας αδιάφορα..
-
224.v πες μου λιγο το υψος σου για να στο στειλω συστημενο...
-
Λευκή California (η δεύτερη σε 2 μέρες, η άλλη ήταν γκρι) στην Κηφισιά πριν καμιά ώρα! Μου πέσαν τα σαγόνια...ξανάκανα το τετράγωνο για να τη χαζέψω καλύτερα...
-
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μερικα απο Ν.Υορκη,
[..]
και εκει τα 'ακριβα' εχουν ιδιαιτερη μεταχειριση στη σταθμευση εστω και για λιγο...Αν πω ότι το Hyundai Equus μου αρέσει περισσότερο θα με κράξετε;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μερικα απο Ν.Υορκη
Όταν βλέπουμε μαύρη λίμο με πινακίδες NJ, δεν φωτογραφίζουμε, δεν στεκόμαστε και χαζεύουμε, αλλά επιταχύνουμε το βήμα σφυρίζοντας αδιάφορα..
Καλοι αυτοι οι κανονες... αλλα ο οδηγος ηταν Ινδος, το αφησε και μπηκε στο κτηριο..!!!, μηπως εχετε επηρεαστει πολυ απο τα κινηματογραφικα εργα??? Οι ανθρωποι εκει ειναι απιστευτα ευγενικοι.... ασπροι μαυροι πορτογαλοι λατινοι ολοι ειναι με το σεις και με το σας.... αν θελεται βεβαια το πιστευετε αλλα ετσι ειναι, οδηγος λεωφορειου περιμενε 1,5 λεπτα για να 'βρει' η γυναικα μου ψηλα... για να πληρωσει το εισητηριο μας (5η λεωφορο) και κανενας δεν διαμαρτυρηθηκε απο τους επιβατες ειτε απο τα αυτοκινητα πισω μας... δεν το πιστευα.....(δεν δεχονται χαρτονομισματα... μονο κερματα και καρτα εισητηριου... )
Το υψος ειναι 1.74.....
-
-
Χεχε... τελικά κάποιος έπραξε το σωστό και την φωτογράφησε!
-
Στη Βάρκιζα κάπου είδα ένα BMW 750i και στην Πωσειδώνος ένα VW Phaeton.
Πάντως γενικά αν θέλετε να βλέπετε ακριβά και σπάνια αυτοκίνητα κάντε μια ανλυτική βόλτα στις περιοχές:
Καβούρι, Γλυφάδα, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Κηφησιά, Εκάλη, Έξω από τη Μεγάλη Βρετανία, Μπουρνάζι και έξω από κανα κατάστημα με κουστούμια αντρών και στο Parking του The Mall και θα χαρείτε όσο δεν παίρνει άλλο. -
Αφιερωμένο στον...ξέρει ποιός!
-
-
Ξέρω ποιος ... τελικά ΟΧΙ! Θέλω να με μιλάει!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ξέρω ποιος ... τελικά ΟΧΙ! Θέλω να με μιλάει!!! -
Πέτυχα πριν από λίγο στην Εγνατία μία μαύρη Porsche 911 χαμηλωμένη, με bodykit και μία απίστευτη αεροτομή πίσω. Σαν στυλ μου θύμισε 911 GT3 Cup. Είχε πινακίδες Θεσσαλονίκης (ΝΙΚ χχχχ), οπότε λογικά ο SV2 ή κάποιος άλλος Βόρειος θα την έχει ξανασυναντήσει. Δυστυχώς φωτογραφία δεν υπάρχει.
-
viewtopic.php?f=5&t=43902&p=2127819&hilit=%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89#p2127819
?
-
Νεο μαυρο ford focus πριν κανα 2ωρο στην περιοχη των Υψηλων Αλωνιων Πατρων..Νυχτα κιολας, στους ογκους του θυμιζει delta..Δε προλαβα να το επεξεργαστω.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=43902&p=2127819&hilit=πίσω#p2127819?
Αυτή πρέπει να ήταν, σβήνει και ο SV2 τις πινακίδες και δεν μπορώ να καταλάβω
Λέω και εγώ, είναι δυνατών να μας έχει ξεφύγει -
WTF
θα υπάρχει κανένα σασί από pajero από κάτω
Carspotting [#7]