-
δεν ξερω ποια ειναι ακριβως αλλα μαλλον ειναι σπανια (?)
-
Mercedes 280 SE. Είχα κάνει ταξίδια με τέτοια πιτσιρικάς. Πραγματικό πλοίο!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Πηγαινε στα κλασσικα! Κουκλαρα W 108 Ολες οι S class ειχαν μια αρχοντια και μια ομορφια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Στα καλασικά βάλτο στο Σαφάρι τους
-
Uploaded with ImageShack.us
Τι έπαθε; Δεν πιστεύω τέτοιο όχημα να χάλασε; Ή ήταν τρακαρισμένο από μπροστά και δεν φένεται στην φωτογραφία;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Τι έπαθε; Δεν πιστεύω τέτοιο όχημα να χάλασε; Ή ήταν τρακαρισμένο από μπροστά και δεν φένεται στην φωτογραφία;
αυτά τα 'ακριβά' και αν χαλάνε
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Στα καλασικά βάλτο στο Σαφάρι τους
που στο καλο ειναι αυτο δεν το εχω βρει ακομη
-
Βρε ας το Ram Και πιάσε την κόκκινη 360!!!
ΥΓ: Οδός Πεύκης;
-
Στον αμερικάνικο δεινόσαυρο ούτε βλέφαρο δε θα έριχνα, στον αγγλικό μπορεί μια φευγαλέα ματιά απλά για δω τη ράτσα του (μην είναι Rolls, μην είναι Bentley... κάτι μπασταρδεμένο τελωπάντων). Το βλέμμα θα κέρδιζε το ιταλικό καθαρόαιμο άλογο κούρσας σε σχέση με τα δυο workhorses.
-
καλα το θυμόμουν οτι κάποιος το ειχε ξαναβάλει πριν λιγο καιρό:
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
καλα το θυμόμουν οτι κάποιος το ειχε ξαναβάλει πριν λιγο καιρό:Uploaded with ImageShack.us
Παλι καλα που την βρηκες γιατι θελω να την ανεβασω και αλλου αλλα δεν τη βρισκω στο κινητο.
Επισης χθες κατα τις 8μμ 360 modena στo Βαρδαρη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στον αμερικάνικο δεινόσαυρο ούτε βλέφαρο δε θα έριχνα, στον αγγλικό μπορεί μια φευγαλέα ματιά απλά για δω τη ράτσα του (μην είναι Rolls, μην είναι Bentley... κάτι μπασταρδεμένο τελωπάντων). Το βλέμμα θα κέρδιζε το ιταλικό καθαρόαιμο άλογο κούρσας σε σχέση με τα δυο workhorses.Μπορω να πω οτι δε το περιμενα..
Ασημι R8 επι της παραλιακης της Πατρας πριν απο λιγο..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στον αμερικάνικο δεινόσαυρο ούτε βλέφαρο δε θα έριχνα, στον αγγλικό μπορεί μια φευγαλέα ματιά απλά για δω τη ράτσα του (μην είναι Rolls, μην είναι Bentley... κάτι μπασταρδεμένο τελωπάντων). Το βλέμμα θα κέρδιζε το ιταλικό καθαρόαιμο άλογο κούρσας σε σχέση με τα δυο workhorses.++++
-
Ωραία παρεούλα όλα μαζί...
Φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης κάνει γενική καθαριότητα ή απεντόμωση στο γκαράζ του και τα έβγαλε στο δρόμο να αεριστούν. Και έβαλε την πιο πολύτιμη στη μέση και σφηνωτά για προστασία! -
Μaybach προχθές στην άνοδο της Λ. Μεσογείων στο ύψος της ΕΡΤ με Ελληνικές πινακίδες. Φαντάζομαι δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν Maybach στην Ελλάδα για να μαθαίναμε ποιος ήταν...
-
Γιάννα Αγγελοπούλου η μια απο ότι έχω ακούσει.έχει άλλη;;;
-
Μια ιδια και στο χρωμα bentley (?) ειναι χρονια αφημενη στη Καλλιθεα.
-
Υπάρχει ακόμα αυτή?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Υπάρχει ακόμα αυτή?Εχω 2 καλοκαιρακια να περασω..
-
Εγώ έχω 5-6.
Carspotting [#7]