-
-
-
johanndelta wrote:
νιώθω πολύ γέρος βλέποντας τα αμάξια αυτής της ηλικίας.
Παιδάκι πάνω στο βουνό να κάνω πάρτυ ακούγοντάς τα να έρχονται και βλέποντάς τα να φεύγουν μες την σκόνη
Καμένα Βούρλα, Repsol Ford πορτοκαλί χρώματα, με τον Carlos Sainz (τον μεγάλο, όχι το μικρό της F1!) να βγαίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και να περπατάει ανάμεσα στον κόσμο στην παραλία χαλαρά. Μου έχει μείνει αυτή η εικόνα, μικρό παιδάκι τότε. Ίσως από τα πρώτα ερεθίσματα που με κάνανε να ακολουθήσω το αυτοκίνητο ως καριέρα.
-
Αυτα που έχουμε ζησει οι άνω των 40 ειδικά αν ασχολούμασταν με αγώνες δεν υπάρχουν...
Οι νέοι βέβαια έχουν πολύ καλύτερο σημείο εκκίνησης από εμάς με πολύ πιο γρήγορα αυτοκίνητα αν είναι 'ανήσυχοι'.
Εν τω μεταξύ έπεσα το απόγευμα σε ένα X1/9 και μια 3λιτρη 75. Η συγκινησις ήτο τέτοια αγαπητοί μου που δεν έβγαλα φωτό. Οι ιδιοκτητες τους αύριο πάνε υπουργείο συγκοινωνιών για αλλαγή χρώματος...
-
-
Μια καγκουριά είναι το όλο concept....
-
Εννοείται βρε. Εγώ απορώ πως δούλευε αναρτησιακα αυτό το πράγμα...
-
Απλά δε δουλεύει
-
-
Εδώ βλέπουμε ένα κόκκινο VW Polo
-
Σήμερα το πρωί στο φανάρι της Λ. Πεντέλης που στρίβει για Α.Ο είδα ένα TVR Tuscan με Ελληνικές (!!!) πινακίδες, δεξιοτίμονο. 1η φόρά βλέπω TVR με Ελληνικές πινακίδες (έχω δει άλλες 2 φορές με Αγγλικές όμως). Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό.
-
Αν θυμάμαι ένας ποδοσφαιριστής είχε ένα...
-
TVR ε; Χαρά στο κουράγιο του...
-
Άμα θες να βάλεις φωτιά στο δρόμο...
-
Κυριολεκτικά όμως
-
Είχανε πολλά θέματακαι προβλήματα, αλλά πάντα ήθελα να έχω ένα TVR στο ονειρικό γκαράζ μου....λεφτά δεν έχω!!!
-
Είχανε πολλά θέματακαι προβλήματα, αλλά πάντα ήθελα να έχω ένα TVR στο ονειρικό γκαράζ μου....λεφτά δεν έχω!!!
το εχω δει αυτο. αθλιο αμαξι. σωληνες πλαισιο απο την δεκαετια του 60 τεχνολογια, πλαστικα πανελς. γεματα προβληματα.
ενα καθαρο 911 ειναι η καλη επιλογη απο τα παλαιοτερα.
-
Fanis75 wrote:
το εχω δει αυτο. αθλιο αμαξι. σωληνες πλαισιο απο την δεκαετια του 60 τεχνολογια, πλαστικα πανελς. γεματα προβληματα.
ενα καθαρο 911 ειναι η καλη επιλογη απο τα παλαιοτερα.
Επειδή ζω Αγγλία (για όσο έχουμε δουλειές ακόμα... ) είναι πολύ πιο διαδεδομένα εδώ ως αμάξια παιχνίδια για αρκετό κόσμο που τα είχε όνειρο. Αυτό που συνήθως συμβαίνει (έχω και συναδέλφους που έχουν/είχαν TVR διαφόρων γενεών) είναι το αγοράζουν πάντα έχοντας υπόψιν ότι θα είναι δεύτερο ή και τρίτο αυτοκίνητο και ότι θα σε αφήσει στο δρόμο ανά πάσα στιγμή, και μετά από λίγο καιρό που το 'wow factor' περνάει το πουλάνε και πάνε σε κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι με όλο το δραματικό σχεδιασμό και τον ήχο που κάνουν, δεν είναι σήμερα πια και τόσο τρομερά σαν εμπειρία οδήγησης για να αξίζουν τον κόπο όλες οι θυσίες στην αξιοπιστία. Ένα Caterham συνήθως είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και αξιόπιστο και εκεί καταλήγουν οι περισσότεροι για 'weekend car'.
-
Είναι όμως πανέμορφα και έχουν φανταστικό ήχο!! Είναι για να βγαίνει βόλτα για λίγο έτσι να 'ξεκαπνίζεις' και πίσω! Τα χάζευα συνέχεια όταν έμενα Αγγλία!
-
Carspotting [#7]