-
εγώ πάντως, ιδίως στα ταξίδια το θεωρώ παράδεισο!!! ούτε έξτρα τσάντα, ούτε τίποτα!
Εκτός εάν έχω να γράψω πολλά κείμενα, οπότε παίρνω το air.
-
Υπάρχουν χρήσεις για τις οποίες το μέγεθος και κυρίως το form factor με βολεύει πολύ περισσότερο ακόμα και από 11άρι MacBook Air:
Στην τάξη, για να καταγράφω στοιχεία μαθητών, απουσιολόγια, συμπεριφορές, εργασίες που πρέπει να φέρουν, για να βρίσκω πράγματα στο internet και να τους τα δείχνω δευτερόλεπτα αφού τα αναφέραμε κλπ
Στις εκδρομές, για να πετάω μέσα τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τραβάμε από σκι και parapente και να ελευθερώνω χώρο στις κάμερες, αλλά και γενικότερα ως μια συσκευή πρόσβασης στο internet που έχει μεγάλη οθόνη, αλλά δεν απαιτεί ουσιαστικό χώρο στις αποσκευές και έχει καλύτερη αυτονομία από οποιοδήποτε laptop.
Στο cafe, όταν θέλω να δείξω σε φίλους συγκεκριμένα πράγματα.
Στην πλατεία του χωριού κάτω από τα πλατάνια, για να χαζέψω τα forum και να διαβάσω τις εφημερίδες ενώ πίνω το καφεδάκι μου!
Για casual παιχνίδια -στις τελευταίες μου πτήσεις έχω ξεσκίσει τα jigsaw puzzles, αλλά υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες φθηνοί τίτλοι σχεδιασμένοι ειδικά για το iPad.
-
Εμένα όλα αυτά δεν μου χρησιμεύουν, Ίσως είναι και λόγω φόρτου εργασίας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν έχει υπάρξει εφαρμογή που να μην πηγαίνει σφαίρα στο iPad 2 μου. Κορυφαία συσκευή πραγματικά, άξιζε τα χρήματα της μέχρι το τελευταίο λεπτό.+1
Το καλυτερο ηλεκτρονικο μηχανημα που εχω αγορασει ποτε. Να ειχε και Εξελ/Word θα εκλεινε πολλα μαγαζια.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Πάντως το 1 είναι τραγικά αργό πλέον...Δυστυχως ειχε μονο 256 μνημη. 512 ειναι υπεραρκετα αυτην την στιγμη για ιΟς. Το 1 το ειχα αποριψει λογω βαρους και μονο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Οκ thanks. Ήταν να μου το δίνε ένας φίλος αλλά χάνει το σήμα πού κ πού κ έχει λήξει η εγγύηση
απ'όσο διαβάζω στο νετ λύνεται με απενεργοποίηση της sim lock (να μην ζητάει pin δηλαδή). είναι όντως έτσι;
αν έχει πάντως κανείς 4s για σμπρώξιμο ας μου πει
λοιπόν με ενεργοποιημένα τα δεδομένα και απενεργοποιημένο το 3G είναι που χάνει εντελώς το σήμα, έχει δηλαδή πρόβλημα με GPRS ΚΑΙ δεδομένα. Θα πρέπει να δοκιμαστεί και με άλλη sim μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα από μεριά της
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Οκ thanks. Ήταν να μου το δίνε ένας φίλος αλλά χάνει το σήμα πού κ πού κ έχει λήξει η εγγύηση
απ'όσο διαβάζω στο νετ λύνεται με απενεργοποίηση της sim lock (να μην ζητάει pin δηλαδή). είναι όντως έτσι;
αν έχει πάντως κανείς 4s για σμπρώξιμο ας μου πει
Υπάρχει 4S 32GB μαύρο εάν σε ενδιαφέρει
-
αν και δε χρειάζομαι τόσα gb, για 16 έλεγα, πες μια τιμή
-
Καλημερα!
Χθες το βραδυ επεσε στα χερια μου ενα Iphone5.. Καταρχας φαινεται λιγο μακροστενο... Ειναι πιο γρηγορο απο το Neo V μου και η κυλιση απο σελιδα σε σελιδα μου φαινεται ενα κλικ καλυτερη απο τη δικη μου.. (Σε σχεση με το 4 που εχει ενας φιλος μου, δεν ειδα και καποια μεγαλη διαφορα..) Αντιθετα η οθονη του 5 σε σχεση με το 4 μου φανηκε λιγο πιο 'ζωντανη'.. Τελος η καμερα τραβουσε πολυ καλες φωτο.. Και μετα αρχισε η Οδυσσεια του κατεβασματος εφαρμογων.. Δεν ξερω αν εφταιγε που η γνωριμια με το κινητο εγινε σε μπουζουκερι και εχοντας κανει και ολιγον κεφαλι αλλα το App store της Apple δεν μου φανηκε κι ο,τι πιο βολικο.. Επισης, για ολες τις εφαρμογες πρεπει να πληρωνετε? Παλι καλα που ειχε την αναζητηση για να κατεβασω πχ. τα Angry birds..Κατα τα αλλα ωραιο κινητο αλλα δε νομιζω να εδινα 740 € για να το παρω...(παραλιγο να μου πεσει καποια στιγμη κι αυτη που το ειχε μονο που δεν λιποθυμησε )
Ασχετο, αλλα αυτη που το ειχε, της το πηρε δωρο το αγορι της
-
ήσουν απλά ντίρλα...
το απλ είναι πολύ πιο απλό από το μαρκετ... και προφανώς και υπάρχουν και τσάμπα , ακόμα και οι επί πληρωμή
-
Γιατί είναι πιο απλό όμως; αυτό δε το καταλαβαίνω
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Γιατί είναι apple.
FFS ρε συ Qsis.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Iphone5 vs Neo VΑτυχής η σύγκριση που πας να κάνεις.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Iphone5 vs Neo V
Ατυχής η σύγκριση που πας να κάνεις.
Το ξερω αλλα αυτο εχω! Γι'αυτο και δεν εγραψα κατι παραπανω..
-
Houston we have a problem
Σημερα μπαινω στο appstore να κατεβασω κανα δυο εφαρμογες που θελω και βαζω το password του apple id και δεν μου το δεχεται
Οκ λεω δεν μπορει να το εβαλα λαθος.ξαναπροσπαθω ξανα μανα τιποτα
Λεω οκ μπορει να φταιει το αλτσχαιμερ,
Βγαινει μνμ αν θελω να κανω reset το password και παταω yes
με παει σε μια σελιδα και μου ζηταει ονοματεπωνυμο και email (αυτο που εχω δηλωσει),τα βαζω και τι μηνυμα μου βγαζει?Δεν υπαρχει λογαριασμος apple id με αυτα τα στοιχεια
Τι κανω ρε παιδες?
-
Παντως εγω εχω να ανοιξω το λαπτοπ εδω κ 3 εβδομαδες, οπου πηρα το ipad (εκτος απο 1 φορα που ηθελα να κατεβασω κατι). Αν ειχε κ usb...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ειναι πιο γρηγορο απο το Neo V μου και η κυλιση απο σελιδα σε σελιδα μου φαινεται ενα κλικ καλυτερη απο τη δικη μου.. -
υπάρχει τρόπος να βάλεις usb στο ipad? νομίζω κάτι είχα διαβάσει...
-
USB host όχι, μόνο με camera kit για φωτο/βιντεο αλλιώς Android που σε αυτό απλά είναι πολύ μπροστά
-
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...