-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aλλαγή μπαταρίας μάλλον.Λες ε?Δεν το σκεφτηκα καν,γιατι την ιδια μερα νεκρωσε και η optimus7αρα απο μπαταρια και μου φανηκε πολυ κουλο να νεκρωσαν την ιδια μερα.θα το ψαξω λιγο να δω αν αξιζει..
-
Αν δεν τίθεται θέμα με το καλώδιο ή τον φορτιστή, τότε είναι η μπαταρία όπως λέει ο drdino.
-
iTunes 11, διαθέσιμο από το software update.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν δεν τίθεται θέμα με το καλώδιο ή τον φορτιστή, τότε είναι η μπαταρία όπως λέει ο drdino.Οχι το εχω τσεκαρει με 3-4 καλωδια και σε αρκετα pc.Ξεκιναω ερευνα αυριο.Ευχαριστω !
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν δεν τίθεται θέμα με το καλώδιο ή τον φορτιστή, τότε είναι η μπαταρία όπως λέει ο drdino.
Οχι το εχω τσεκαρει με 3-4 καλωδια και σε αρκετα pc.Ξεκιναω ερευνα αυριο.Ευχαριστω !
Ποιο iPod έχεις (θυμάμαι ότι ήταν το touch, αλλά δεν θυμάμαι generation);
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Οχι το εχω τσεκαρει με 3-4 καλωδια και σε αρκετα pc.Ξεκιναω ερευνα αυριο.Ευχαριστω !
To 4o ειναι
-
To 4o ειναι
Αν μπορείς να τα καταφέρεις:
http://www.ifixit.com/Guide/iPod+Touch+4th+Generation+Battery+Replacement/9829/1(+ βίντεο)
Εμένα δεν πιάνει το χέρι μου, ρε γμτ.
-
Δε πιανει ουτε το δικο μου,κ επιπλεον κατω δεξια εχει ραγισμενη την οθονη οποτε αν το ανοιξω εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι δε θα αποσυντεθει πληρως.Και πιστευω για αυτον ακριβως τον λογο δε θα το αναλαβει ευκολα και καποιο συνεργειο.Αν φτιαξουμε και οθονη + μπαταρια σε τι κοστος να παω αραγε?
-
Οθόνη και digitizer πάνε μαζί, οπότε ανεβαίνει το κόστος. Γενικά, οι τιμές είναι συνήθως εξωφρενικές (πχ. > 200 ευρώ) και τα αποτελέσματα αμφίβολης ποιότητας (εξαιτίας των διάφορων φιδέμπορων), αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου.
-
Αν ηταν λιιιγο καλυτερες οι εποχες θα πηγαινα καρφι για το 5αρι που ειναι πανεμορφο και απειρως πιο στιβαρο και πιο κοντα στο iphone απο το 4αρι μου..Θα παω να κανω μια ερωτηση σε 2-3 μαγαζια εδω για μπαταρια τι μπορουμε να κανουμε κ αναλογα με τις τιμες που θα μου δωσουν,θα προσανατολιστω σε καμια καινουρια συσκευη media player
-
Δες τι θα σου πούνε. Έχω την εντύπωση ότι δεν αξίζει να το δώσεις να στο φτιάξουν για οθόνη + digitizer + μπαταρία. Μόνο για μπαταρία, ίσως.
Πάντως, αυστηρά για media player (χωρίς παιχνίδια, κλπ - κυρίως για μουσική), πάλι σε iPod θα πήγαινα (μετά ξεφεύγουμε σε τιμές).
-
Ομολογω πως δεν ειχε ποιοτητα ήχου αναλογη των χρηματων του,ομως του δινω ελαφρυντικο καθοτι ποτε δε το δοκιμασα με ακριβα ακουστικα.Overall ομως σα συσκευη με βολεψε απιστευτα και λογω του wifi του και λογω της μεγαλης αυτονομιας στη μουσικη και με την χαλια καμερα του και γενικα μου λειπει μερικες φορες.Θα το ξαναεπαιρνα αν ειχα τα χρηματα.Ειδωμεν
-
Τα ακουστικά της Apple είναι απαράδεκτα.
Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως τα AKG K317.
-
Μα της apple τα αλλαξα σχεδον αμεσως.Ειχα και τα δικα σου καποτε,αλλα δε με βολεψε ποτε το σχημα τους.Περνοντας απο καποια entry level yamaha,denon,philips,sony δε βρηκα με κανενα ηχο να με ενθουσιαζει στο Ipod.
Παντως μπηκα ηδη σε ιδεες -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τα ακουστικά της Apple είναι απαράδεκτα.Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως τα AKG K317.
Επιεικώς απαράδεκτα εννοείς.
Προσωπικά έχω βολευτεί με τα aJays Four. Τα σπάνε, απλά!
-
Και ναι!!! Είναι γεγονός!!! Η μπαταρία του iPhone 5 κράτησε περισσότερο από 48 ώρες
Χωρίς σκληρή χρήση βέβαια, αλλά το 4αρι δεν θα έπιανε τέτοια απόδοση ποτέ. -
Δε πιανει ουτε το δικο μου,κ επιπλεον κατω δεξια εχει ραγισμενη την οθονη οποτε αν το ανοιξω εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι δε θα αποσυντεθει πληρως.Και πιστευω για αυτον ακριβως τον λογο δε θα το αναλαβει ευκολα και καποιο συνεργειο.Αν φτιαξουμε και οθονη + μπαταρια σε τι κοστος να παω αραγε?η οθόνη δουλεύει? αν ναι μόνο το τζάμι αλλάζεις...
http://www.ebay.com/itm/iPod-Touch-4-4t ... 460a6fdd25
ΟΕΜ μπαταρία
http://www.ebay.com/itm/OEM-Replacement ... 4d06765346
27 ντολαρς στην πόρτα σου...
δεν θα σκορπίσει, το ανοίγεις , αλλάζεις μπαταρία, και αν δουλεύει αλλάζεις και το τζάμι
είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις , αρκει να ακολουθείς ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις οδηγίες
-
iPhone 4s έχει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση;
-
στην ελλάδα ένα φυσικά
-
Οκ thanks. Ήταν να μου το δίνε ένας φίλος αλλά χάνει το σήμα πού κ πού κ έχει λήξει η εγγύηση
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...