-
εγω το εχω το Αιφον 5 εδω και 5 μερες....
αυριο που ελπιζω να μου δωσουν τον Μακ (αναβαθμιση hdd-->ssd) θα γραψω εντυπωσεις.
ασχετο.Περισσευει σε κανεναν ασπρο 4s που να μην λειτουργει η να εχει σπασει οθονη κλπ? Το ατομο που το ψαχνει πληρωνει μεχρι και 200€
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σπύρο, αν ψάξεις λίγο στο google με τον όρο purple fringing θα δεις ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρατηρείται σχεδόν σε όλες τις compact μηχανές, χωρίς να είναι εντελώς απαλλαγμένες ακόμα και οι DSLR με τους μεγάλους αισθητήρες και ακόμα μεγαλύτερα κρύσταλλα φακών. Αυτό που αλλάζει στο iPhone είναι η βάση χρηστών. Αντί να μιλάμε για λίγες εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους ενός συγκεκριμένου μοντέλου, μιλάμε για πολλά εκατομμύρια.Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να τραβάς φωτογραφίες αξιώσεων (π.χ. σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό) και το κάνεις αποκλειστικά με το τηλέφωνο σου, θεωρώ ότι κάνεις κάτι λάθος. Αν πάλι θέλεις να έχεις μαζί σου μια συσκευή που να σου δίνει αξιοπρεπείς φωτογραφίες και να είσαι σίγουρος ότι όποτε και να την χρειαστείς θα είναι μαζί σου, (από ότι διαβάζω) το iPhone είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του.
Το purple fringing είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πως μπορούμε να δημιουργήσουμε θέμα από το τίποτα όταν για τον α ή β λόγο θέλουμε να αποδείξουμε ότι μια μάρκα έχει προβλήματα.
Δεν απορεις που σε ολα τα προηγουμενα iphone, οπως και στο 99% των λοιπων κινητων δεν υπαρχει αυτο το φαινομενο;
-
Ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχει;
-
Σε ποιο αλλο iphone υπαρχει;
-
Σε όλα. Όπως και σε όλα τα κινητά και σε όλες τις φωτογραφικές με μη αποχρωματικούς φακούς.
Όρεξη να έχεις να ψάχνεις και αρκετά μεγάλο δείγμα από συγκεκριμένα μοντέλα.
-
-
Σε όλα. Όπως και σε όλα τα κινητά και σε όλες τις φωτογραφικές με μη αποχρωματικούς φακούς.Όρεξη να έχεις να ψάχνεις και αρκετά μεγάλο δείγμα από συγκεκριμένα μοντέλα.
Σε αυτο το βαθμο προφανως και δεν υπαρχει. Και αντε δεχομαι αυτο που ειπωθηκε πως λογω της απηχησης του βγαινουν πιο εντονα τα προβληματα του στη φορα, με τα προηγουμενα γιατι δεν υπηρξε τουλαχιστον αυτο το προβλημα?
-
Γιατί δεν το πρόσεξε κανείς; Γιατί δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα για την χρήση που προορίζεται η συσκευή; Γιατί δεν έχει σημασία;
-
και γιατι αποφασισαν να το προσεξουν τωρα , μετα απο τοσα χρονια?
παντως πλεον κατανταει βαρετο να ασχολειται ο κοσμος με προβληματα του iphone, παντου βλεπω φατσα φορα τετοια threads και αρθρα
ε ο,τι και να λενε οι εγκαθετοι haters θα πουλησει, ο μονος τροπος να μην πουλησει ειναι με καποιο τροπο να το βαρεθουν οι αγοραστες του , γιατι οσο και να προσπαθει κανεις να τους πεισει οτι κατι αλλο ειναι καλυτερο πολυ απλα δε θα πειστουν
μονο οταν το παρουν οι ιδιοι αποφαση αλλαζουν εταιρεια, σχεδον ποτε δεν ειδα καποιον να πειθεται με επιχειρηματα..
-
Α γεια σου.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως πλεον κατανταει βαρετο να ασχολειται ο κοσμος με προβληματα του iphone, παντου βλεπω φατσα φορα τετοια threads και αρθρα
= περισσότερα clicks
-
ναι αλλα κατανταει πολυ βαρετο πλεον.. ενταξει βγηκε , γελασαμε , ειπαμε οτι ειναι να πουμε , του χρονου παλι..
αυτη τη χρονια μου φαινεται οτι το τραβανε πολυ
σιγουρα η φαση γινεται για τα κλικς, γιατι δεν παιζει να μην ξερουν οι διαφοροι 'θιγμενοι' μετα moderators τι προκειται να ακολουθησει
το κανουν ομως..
-
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2410272,00.asp
Εδώ κάνουν τέστ το iphone 5 και μερικά άλλα κινητά.
Δύο παρατηρήσεις:
-
Δέν είναι η γωνία σε όλες τις φωτογραφίες ίδια οπότε το τέστ δέν είναι πολύ αξιόπιστο κατα τη γνώμη μου. Πχ στη φωτογραφία του S3 η πηγή φωτός είναι για τα καλά μέσα στο κάδρο. Το πρόβλημα με το lens flare εντείνεται όταν η πηγή είναι στα όρια του κάδρου, οπως στη φωτογραφία του iphone 5.
-
Παρόλα αυτά το lens flare στο 5 είναι έντονα μώβ ενώ στα άλλα κινητά είναι πιό λευκό. Αυτό είναι που ενοχλεί πιό πολύ κατα τη γνώμη μου και όχι το ίδιο το lens flare.
-
-
...ε ο,τι και να λενε οι εγκαθετοι haters θα πουλησει, ο μονος τροπος να μην πουλησει ειναι με καποιο τροπο να το βαρεθουν οι αγοραστες του , γιατι οσο και να προσπαθει κανεις να τους πεισει οτι κατι αλλο ειναι καλυτερο πολυ απλα δε θα πειστουν.
Όταν σταματήσει να υπάρχει αυτή η ευκολία και απλότητα (στον χρήστη) που έχει, θα έλεγα εγώ. Ο καλός σχεδιασμός έχει καταφέρει αυτήν την επιτυχία.
μονο οταν το παρουν οι ιδιοι αποφαση αλλαζουν εταιρεια, σχεδον ποτε δεν ειδα καποιον να πειθεται με επιχειρηματα..
τι επιχείρημα μπορείς να θέσεις σε κάποιον που σου λέει 'με βολεύει' ή 'μπορώ και συνεννοούμαι μαζί του' καλύτερα από το xyz που είχα ή δοκίμασα;
-
Σε όλα. Όπως και σε όλα τα κινητά και σε όλες τις φωτογραφικές με μη αποχρωματικούς φακούς.Όρεξη να έχεις να ψάχνεις και αρκετά μεγάλο δείγμα από συγκεκριμένα μοντέλα.
σε 3gs και 4 αρη που έχω δουλέψει σίγουρα ΔΕΝ...
-
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345527
πόσο φυσιολογικό μπορεί να είναι...
επειδή γενικά έχω μια καχυποψία με το ιντερνετ και τους κολλημένους που το απαρτίζουν , μέχρι να δω οτι έχει τόσο θέμα δεν παίρνω θέση...
-
γιατι 1ον πολλοι δεν εχουν καν δοκιμασει ή εχουν δοκιμασει και συγκρινουν με low end συσκευες και 2ον η ευκολια ειναι κατι το συζητησιμο..
μπορω να σου επιχειρηματολογω για σελιδες γιατι θεωρω καλυτερο να παρεις μια android συσκευη και οχι μονο για δικους μου υποκειμενικους λογους, αλλα και για πραγματα που αντικειμενικα και περα απο καθε αμφισβητηση στεκουν κι εσυ να αρχισεις να μου λες για περισσοτερη ευκολια (χωρις να ισχυει , για μενα το ios μαλιστα ειναι δυσχρηστο , αλλα αυτο ειναι προσωπικο γουστο ) για καλυτερη σταθεροτητα (κατι το οποιο επισης δεν ισχυει και εχει δημιουργηθει τρελος μυθος γυρω απο αυτο) για ταχυτητα (το ιδιο, εδω δε σχολιαζω καν τη μυθολογια που επικρατει..) και να μη βγαλουμε ακρη γιατι πολυ απλα εχεις παρει την αποφαση σου, ασχετα με το τι θα σου πω εγω ή ο καθε τυχαρπαστος στο internet
μπορεις φυσικα να μου πεις και πραγματα τα οποια ισχυουν, ομως δυστυχως ειναι πολυ συχνο φαινομενο ο αλλος προκειμενου να δικαιολογησει την επιλογη του να λεει και πραγματα που δε στεκουν ειτε γιατι δεν εχει κατσει να ασχοληθει με το τι ισχυει, ειτε γιατι καταληγει να διαστρευλωνει την αληθεια προκειμενου να πεισει ακομα και τον ιδιο του τον εαυτο
επισης μπορεις να μου πεις και το πιο καλο απο ολα , το 'δε με νοιαζει' το χ,y χαρακτηριστικο πραγμα παραλογο για μια εξυπνη συσκευη
μαλιστα στα θεματα με του χαρτες και τη καμερα ειδα πολλα fanboys να λενε ποιος ενδιαφερεται για τους χαρτες, ή ποιος παιρνει το κινητο για να βγαζει φωτο ? ε τοτε για τι το παιρνεις ρε μεγαλε? για facebook και angry birds?απλα υπαρχουν συνεχως threads και αρθρα στο ιντερνετ τα οποια δημιουργουνται μονο και μονο για να ριξουν λαδι στη φωτια, παρα για να ενημερωσουν και αυτο εμενα εχει αρχισει να μου τη δινει στα νευρα
-
ΜΕΓΑΛΕ STEVE JOBS ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
-
απλα υπαρχουν συνεχως threads και αρθρα στο ιντερνετ τα οποια δημιουργουνται μονο και μονο για να ριξουν λαδι στη φωτια, παρα για να ενημερωσουν και αυτο εμενα εχει αρχισει να μου τη δινει στα νευρα
συμφωνώ απόλυτα
-
Τελικά όπως φαίνεται θα έχουμε κυκλοφορία του jesus phone 15-20 Οκτωβρίου. Εγώ σε αυτόν που έκανα κράτηση μου είχε πει 18 του μήνα θα είναι στο κατάστημα.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...