-
Το κια σε 10,20 χρονια θα αρχισει να ζητα ανταλακτικα οπότε ως τοτε προλαβαινει η Κορρεα να ξαναφτιαξει βιομηχανια!
Πάρτο ....θα με θυμηθείς! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το κια σε 10,20 χρονια θα αρχισει να ζητα ανταλακτικα οπότε ως τοτε προλαβαινει η Κορρεα να ξαναφτιαξει βιομηχανια!
Πάρτο ....θα με θυμηθείς!Σωστος εχει πολυ καλος μου φιλος το Pro Ceed εδψ και δυο χρονια, του εχει κανει περι τις 30000 χλμ και τα σερβις που του κανει λαδια φιλτρα ειναι με μηδαμινο κοστος αντιστοιχα αλλος φιλος με το τσιροτο Scirocco το πηγαινει που και που στο συνεργειο για κατι ψιλα που του βγαζει
-
Χιλιες φορες το τσιροτο και μερικες βλακειουλες παρα το προ σηντ και να πεθανω από
Αλλά οκ, γούστα είναι αυτά, είπαμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χιλιες φορες το τσιροτο και μερικες βλακειουλες παρα το προ σηντ και να πεθανω απόΑλλά οκ, γούστα είναι αυτά, είπαμε.
Εγω παλι στηριζω ΚΙΑ ετσι για σπασιμο στον αλλο που κοκορευεται με το τσιροτο και συχνα πυκνα λεει και κανα γεια στην αντιπροσωπεια
-
Από τα επιλεγμένα fabia λόγω dsg7.-
-
Εμένα πάλι τώρα τελευταία κάτι μου λέει το Grande Fundo... για έναν ανεξήγητο λόγο...
Δεν το έχω οδηγήσει βέβαια...
-
Για γκραντε φουντο ναι, το εβο το χαλασαν.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
φιλος με το τσιροτο Scirocco το πηγαινει που και πουστο συνεργειοΕ που να το πηγαινει, σε ζαχαροπλαστειο?
Εμένα πάλι τώρα τελευταία κάτι μου λέει το Grande Fundo... για έναν ανεξήγητο λόγο...
Δεν το έχω οδηγήσει βέβαια...
Καλο ειναι αλλα πλεον...ασχημο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για γκραντε φουντο ναι, το εβο το χαλασαν.Για έναν περίεργο λόγο και τα δύο το ίδιο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για γκραντε φουντο ναι, το εβο το χαλασαν.τι χαλασαν το σχημα;
μια χαρα μου φαινεται και τωρα.
αλλο; -
ο Pundo Evo Για Fundo ειναι ετσι οπως το εκαναν το βλεπω στο παρκιγνκ που παρκαρω και αναρωτιεμαι τι του βρηκε, το G.Punto ειναι σχτικα πιο ομορφο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Για γκραντε φουντο ναι, το εβο το χαλασαν.
τι χαλασαν το σχημα;
μια χαρα μου φαινεται και τωρα.
αλλο;Nαι, ως grande μου άρεσε πολύ περισσότερο...
-
Σωστος εχει πολυ καλος μου φιλος το Pro Ceed εδψ και δυο χρονια, του εχει κανει περι τις 30000 χλμ και τα σερβις που του κανει λαδια φιλτρα ειναι με μηδαμινο κοστος αντιστοιχα αλλος φιλος με το τσιροτο Scirocco το πηγαινει που και που στο συνεργειο για κατι ψιλα που του βγαζει
συνταξιούχος είσαι??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σωστος εχει πολυ καλος μου φιλος το Pro Ceed εδψ και δυο χρονια, του εχει κανει περι τις 30000 χλμ και τα σερβις που του κανει λαδια φιλτρα ειναι με μηδαμινο κοστος αντιστοιχα αλλος φιλος με το τσιροτο Scirocco το πηγαινει που και που στο συνεργειο για κατι ψιλα που του βγαζει
συνταξιούχος είσαι??
Που το συμπερανες αυτο νεε μου??
-
συνταξιούχος είσαι??
Που το συμπερανες αυτο νεε μου??
προτείνεις τον κορεάτικο κουβά σε σχέση με το τουρμάτο σιρόκο...
-
Και ροδάκι για χαμστερ να είχε το τσιρότο, άνετα το προτιμάς...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και ροδάκι για χαμστερ να είχε το τσιρότο, άνετα το προτιμάς...Προσωπικα δεν μαρεσει μου φερνει κα σε αντιγραφη του C30
-
Ούτε το τσιρότο μου αρέσει (έχει αυτό το χοντροκώλικο που με χαλάει) αλλά τουλάχιστον σε δυναμικά χαρακτηριστικά είναι καλύτερο.
-
Εντάξει, τηρουμένων των αναλογιών ο κορεάτης σχεδιαστής έκανε καλή δουλειά με το ceed. Μελλοντικά ίσως βγάλουν και καλύτερα σχέδια.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
κορεάτης σχεδιαστήςΚορεάτης???
Μια βοηθεια παρακαλω πολυ