-
Γεια σας και καλως σας βρηκα .
Θα ηθελα τα φωτα σας για την επιλογη αυτοκινητου .
Τωρα εχω ενα HYUNDAI TUCSON 2.0 GLS του 2005 .
Λογω στενων οικονομικων θελω να κανω αλλαγη σε κατι πιο μικρο/οικονομικο και κατα προτιμηση κατω απο 1.357 cc .
Στο χρημα θα παιξω γυρω στα 16000 υπολογιζωντας να μου παρουν το δικο μου στα 10-11 χιλιαρικα
Δεν ειμαι τρελαμενος με τα γκαζια στο αμαξι ( εχω μηχανη για αυτη τη δουλεια YAMAHA FJR-1300 ) και δεν παιζω καθε μερα κεντρο αθηνας , αλλα επειδη εκει μενω το θελω 'μαζεμενο' για λογους parking !
Εχω καταληξει σε μερικα αυτοκινητα .
Νατα με σειρα ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ :1.ΤΟΥΟΤΑ YARIS 1,33 101 ps
2.SKODA FABIA 1.2 TSI DSG 105 ps
3.FORD FIESTA 1.4 96 ps
4.FIAT PUNTO EVO 1.4 135 ps
5.RENAULT CLIO 1.2 TCE 100 PS
6.KIA SEED 1.4 109 ps
7.ΤΟΥΟΤΑ AURIS 1,33 100 psΠειτε μου σας παρακαλω την αποψη σας γιατι εχω 'πηξει'
-
Λογω στενων οικονομικων θελω να κανω αλλαγη σε κατι πιο μικρο/οικονομικο και κατα προτιμηση κατω απο 1.357 cc .
Στο χρημα θα παιξω γυρω στα 16000 υπολογιζωντας να μου παρουν το δικο μου στα 10-11 χιλιαρικα
Δεν ειμαι τρελαμενος με τα γκαζια στο αμαξι ( εχω μηχανη για αυτη τη δουλεια YAMAHA FJR-1300 ) και δεν παιζω καθε μερα κεντρο αθηνας , αλλα επειδη εκει μενω το θελω 'μαζεμενο' για λογους parking !
3.FORD FIESTA 1.4 96 ps
6.KIA SEED 1.4 109 ps
7.ΤΟΥΟΤΑ AURIS 1,33 100 psΠειτε μου σας παρακαλω την αποψη σας γιατι εχω 'πηξει'
-
3.FORD FIESTA 1.4 96 ps
6.KIA SEED 1.4 109 ps
-
Από άποψη χώρων σε καλύπτει ένα supermini? Επίσης, αν κάνεις ταξίδια καλύτερα κάτι μεγαλύτερο...
-
Σουπερ μινι δεν με καλυπτει γιατι οταν ματακινουμε θελω λιγο χωρο για να μεταφερω καποια πραγματα.
Ταξιδια μακρυνα = μηχανη .
Η πιο συνηθης διαδρομη αθηνα χαλκιδα 1 φορα την βδομαδα . -
Έχεις σουπερμινι στη λίστα σου πάντως (clio, yaris κλπ).
-
δεν ξερω πια εννοουνται ακριβως σουπερ .
Απλα θελω ενα μικρο μα λιγο χωρο ( οχι σαν το σμαρτ quore klp δηλαδη ) -
Μινι: i10, 107, picanto κλπ
Σουπερμινι=clio, polo, 207 κλπ
Mικρομεσαία: golf, megane, focus κλπ -
Το Αθήνα-Χαλκίδα (70 χλμ) δεν το λες ταξίδι...
Αν δεν σου κάνουν τα supermini από άποψη χώρων, τότε πας αναγκαστικά σε μικρομεσαίο και έτσι η λιστα σου μικραίνει δραματικά.
-
Απλα αυτα που θελω και εχω δει εχουν χωρο που με βολευει ( 2 ατομα ειμαστε ) και χωρανε και μια δυο βαλιτσες .
-
Πως φαίνονται οι μηχανόβιοι... δεν ασχολούνται με 4τροχα...
Από όσα έχεις γράψει εγώ θα διάλεγα το Punto (1400 είναι, όχι 1500) κυρίως λόγω του κινητήρα του και του γενικότερα καλού πακέτου που προσφέρει.
-
Συμφωνω με τον Realzeus!!Το Punto Evo είναι το καλύτερο πακέτο από τα αυτοκίνητα που κοιτάζεις.Πολύ δελεαστική πρόταση είναι και το Fabia τώρα που απέκτησε το νέο μοτέρ!
-
Yaris από μένα.
Όμορφο και μικρό, ότι πρέπει για την πόλη.
Είναι και 1,33 άρα λιγότερα τέλη κυκλοφορίας από τα 1,4.
Έχει και καλή κατανάλωση...Κάνεις και ταξίδια άνετα...
Απορώ πως είχες πάρει το Tucson ενώ είσαι Αθήνα!
Γρήγορα για μικρό-οικονομικό......... -
+1 στο Yaris
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
+1 στο YarisΤι σας αρέσει στο ψυγείο ρε παιδιά;
-
+1 στο γιαρις....
αλλα το να δωσεις +4-5 χιλιαρικα για να παρεις καινουργιο ειανι κοροιδια.... βρες ενα πολυ καλο μεταχειρισμενο....
(facelifted yaris ομως)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
+1 στο Yaris
Τι σας αρέσει στο ψυγείο ρε παιδιά;
γιατι το πουντο τι εχει??? κλαιν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
+1 στο Yaris
Για αυτά που ζητάει το παλικάρι μου φαίνεται κουτί η επιλογή, αν και δεν το βρίσκω και άσχημο γενικά.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
+1 στο Yaris
γιατι το πουντο τι εχει??? κλαιν.
- 35 άλογα και πολυ καλύτερο κράτημα ρε Γιάννη! Επίσης δεν μοιάζει με φριτεζα!
-
για μενα τ αυτοκινητα που ξεχωριζω απ αυτες που λες ειναι το fiesta και το clio...
το fiesta νομιζω συνολικα ειναι πιο προσεγμενο, το clio που ειναι αρκετα καλο και λογω της καλης τιμης που μπορεις να βρεις εξαιτιας των εκπτωσεων της renault.
Μια βοηθεια παρακαλω πολυ