-
Τα οδηγησα ολα ( με διαφορα του οτι το 308 ηταν 1,6 γιατι δεν βρηα τεστ δριβε με 1,4 ).
ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο το 308 για μενα , μπορει να μην εχει τον 'πλουτο' του i30 αλλα ειναι 'αλλο' αμαξι .
Η ενσταση ειναι εαν και το 308 1,4 ειναι τι ιδιο καλο σε αισθηση κινητηρα (να μην σερνεται δηλαδη ) -
Αν το 308 1.6 σε ικανοποίησε στο δρόμο, προχώρα αυτό και μην κοιτάς για το 1.4 γιατί ο κινητήρας αν πάρουμε ως δεδομένο ότι θα κάνεις ταξίδια, θα είναι όντως 'μικρός' για το αμάξωμα.
-
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Καλα λενε οτι αμα δεν εχει δουλεια ο διαολος μαμαει τα παιδια του.........
Πηγα λοιπον εχθες το πρωι και κανονισα τα παντα ( ανταλλαγη εξοπλισμο χρωμα τιμη κλπ κλπ ) για το 308 .
Θα πηγαινα το απογευμα με τα λεφτα να προχωρησουμε .
Φευγωντας απο την peugeot πηγα στο σπιτι της μανας μου γιατι κατι ηθελε .
Ηθελε να παμε στο ΙΚΕΑ στον κηφισο να παρει ενα κρεβατια και καποιο αλλο επιπλο καθως θα εδινα το 'μεγαλο' και δεν θα μπορουσα να την εξηπηρετησω μετα με το πιο μικρο καθως και του οτι θα ξαναγυρναγα στο νησι .
Ξεκιναμε απο πατησια , παμε ΙΚΕΑ , ψωνιζουμε φορτώνουμε και ξεκιναμε .
-1 υπογειο γκαραζ και εκει που πηγαινα κανονικα ..... ΜΠΑΜ .... απο αριστερα ενας παπους με ενα ΚΙΑ τζιπακι περασε αερα το stop που ειχε και αγκαλιαστικαμε ........... παλι καλα που πηγαινα με καμμια 15-20 χλμ (ουτε αεροσακοι ανοιξαν )
Ευτηχως το παραδεχτηκε , ηρθε το παλικαρι απο την ασφαλιστικη , βγηκαν φωτο , συμπληρωθηκαν εντυπα φιλικου διακανονισμου ( δηλωσε και υπογραψε οτι παραβιασε στοπ ) και τελικα εμεινα λαλακας να σκεφτωμαι τι εγινε τωρα ...............
Παω απο την Peugeot με τα μουτρα του αμαξιου χαλια ( καπο προφυλακτηρας εσωτερικα καποια γεφυρα μεταλικη στραβωμενη , πορτα συνοδιγου δεν ανοιγει γιατι την στριμωξε πρως τα πισω το δεξι φτερο , αριστερο φτερο 'ορθιο' .... κλπ κλπ ) .
Μου λενε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ .....
Φτιαχτο και βλεπουμε .........
Σημερα το πηγα στην HYUNDAI στο φαναρτζιδικο και τωρα λογικα θα εχει παει εκει και ο πραγματογνωμονας απο την αφαλιστικη μου ( φιλικος διακανονισμος αρα με πληρωνει η δικια μου ασφαλιστικη ) .Πανω στα νευρα και την τσαντιλα και και και και ...... πηρα το πρωι αποφαση εν θερμο :
Κανονισα να κρατησουν το tucson οπως ειναι ( εφτιαξα εξουσιωδοτησεις για να πληρωθουν απο την ασφαλεια και μετα να το πουλησουν ).
Και εκλεισα το i30 1.4 GLS PREMIUM σε λευκο που μου αρεσει .
Ηθελα το luxury ( η μονη διαφορα ειναι οτι αυτο εχει και δερματα και η τιμη του ηταν +350 ευρω ) αλλα δεν ειχε λευκο .Η τιμη ακριβως η ιδια με αυτη που μου ειχε δωσει πριν για την ανταλλαγη , δεν αλλαξε κατι λογω της τρακας .
Θελω να πιστευω οτι εκανα καλα ( ουτως ή αλλως ηταν η δευτερη επιλογη μου )
Γιατι εαν περιμενα να το φτιαξουν ( αν και ποτε ) και να κατεβαινα αθηνα ξανα , θα ειχε αλλαξει ο φπα και θα ειχαν τελειωσει οι προσφορες .........
ΟΠΟΤΕ
Μεγεια μου το i30 1.4 GLS PREMIUM ( παραλαβη λεει μετα απο 2 εβδομαδες , οποτε γυρνω νησι και ξαναρχομαι )
Συμπερασμα : Εαν αποφασισετε - κανονισετε καποια ανταλλαγη - πωληση κλπ ΜΗΝ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΛΕΩΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ και κλαιτε μετα ......
sorry εαν κουρασα
Ευχαριστω ολους για την βοηθεια !Γιωργος
-
Καλοταξιδο το νεο σου αυτοκινητο.
Ο νομος του Μερφυ σε χτυπησε για τα καλα.
-
Απίστευτο πάντως!
Είναι σαν να σου λέει η μοίρα δεν θα πάρεις 308 αλλά i30
Καλοτάξιδο και μακριά από άλλες ατυχίες!
-
Καλοτάξιδο και προσοχή στους δρόμους
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο νομος του Μερφυ σε χτυπησε για τα καλα.Αμα τον πετυχω πουθενα αυτον τον τυπο (μερφυ) θα τον τσακισω στο ξυλο
-
Καλοταξιδο και βαλε και καμια χαντριτσα για το ματι καπου.
Που να ειχες και την πεθερα μεσα.........που λεει ο λογος ...... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καλοταξιδο και βαλε και καμια χαντριτσα για το ματι καπου.
Που να ειχες και την πεθερα μεσα.........που λεει ο λογος ......Και χανδρες ειχα και ματακι μεγαλο και εικονιτσα ....
τιποτα .
1ο τρακαρισμα μετα απο 22 χρονια οδηγησης .......
Θα το ξεπερασω τελικα -
Αφου δεν παθατε τιποτα φιλε μου παλι καλα να λες!!!!
Καλοταξιδο το i30!!!!
-
Να δεις που θύμωσε το Tuscon που θα το πούλαγες!!!
Σ' εμένα πάντως σε 2 περιπτώσεις είχα 'παραξενα φαινόμενα'. Στο ένα με το που είπα ότι το πουλάω, απο εκεί που ήταν επεικώς προβληματικό έπαψε να δημιουργεί θέματα (και πήρε και παραταση ... κατοχής), στο δε άλλο με το που είπα ότι το πουλάω με ταραξε στα προβλήματα (πήρε και αυτό λίγη παραταση ... αλλά η πώληση έγινε ξαφνικά)! Ωρες ώρες σκεφτόμουν ... 'Συμπτωση? Δεν νομίζω!'
Καλοταξιδο και καλότυχο το νέο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης villasg έγραψε:
...Πανω στα νευρα και την τσαντιλα και και και και ...... πηρα το πρωι αποφαση εν θερμο :
Κανονισα να κρατησουν το tucson οπως ειναι ( εφτιαξα εξουσιωδοτησεις για να πληρωθουν απο την ασφαλεια και μετα να το πουλησουν ).
Και εκλεισα το i30 1.4 GLS PREMIUM σε λευκο που μου αρεσει .
Ηθελα το luxury ( η μονη διαφορα ειναι οτι αυτο εχει και δερματα και η τιμη του ηταν +350 ευρω ) αλλα δεν ειχε λευκο .**Η τιμη ακριβως η ιδια με αυτη που μου ειχε δωσει πριν για την ανταλλαγη , δεν αλλαξε κατι λογω της τρακας .
**
Θελω να πιστευω οτι εκανα καλα ( ουτως ή αλλως ηταν η δευτερη επιλογη μου )
...Φοβερό!... Η hyundai κράτησε την τιμή ανταλλαγής...!...
Πολύ καλά έκανες! Φοβερή κίνηση και πολύ καλή η επιλογή σου!...Καλοτάξιδο το i30!...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
**Η τιμη ακριβως η ιδια με αυτη που μου ειχε δωσει πριν για την ανταλλαγη , δεν αλλαξε κατι λογω της τρακας .
**
...Φοβερό!... Η hyundai κράτησε την τιμή ανταλλαγής...!...
Αρκετά ενδιαφέρον θα ήταν να ξέραμε ... η προσφορά της Hyundai για το Tuscon και για την ανταλλαγή ήταν ίδια/μικρότερη/μεγαλύτερη απο τις άλλες εταιρίες?
Είναι απο τις εταιρίες που 'απαξιώνει' μετα την αγορά τα αυτοκίνητα της. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αρκετά ενδιαφέρον θα ήταν να ξέραμε ... η προσφορά της Hyundai για το Tuscon και για την ανταλλαγή ήταν ίδια/μικρότερη/μεγαλύτερη απο τις άλλες εταιρίες?
Είναι απο τις εταιρίες που 'απαξιώνει' μετα την αγορά τα αυτοκίνητα της.Λοιπον το φοβερο στην ολη υποθεση ειναι :
ΟΛΟΙ ( peugeot ,kia , hyundai ,toyota , renault , vw , ford , seat ) όσοι δέχτηκαν ανταλλαγή ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΜΗ λες και ηταν συννενοημενοι απο πριν .
Φοβερο διαφορετικοι εμποροι σε διαφορετικες περιοχες και σε πολλες περιπτωσεις πανω απο 3 εμπορους στην καθε μαρκα ......... -
Αυτό που τύχαινε σε εμένα ήταν να τηλεφωνούν όλοι στην αντιπροσωπία και να ρωτάνε πως το πουλάνε!
Κάποτε (δεν ξέρω αν και τωρα συμβαίνει) έβλεπαν τους τιμοκαταλόγους μτχ του AutoΤρίτη που σε κάποια αυτοκίνητα ήταν αλλά σε άλλες ήταν -
Το 'ενδιαφέρον' είναι ότι το Tuscon θα πωληθεί από την Hyundai ως ατρακάριστο και στην ίδια τιμή με ένα πραγματικά ατρακάριστο...
Καλότάξιδο το i30 villasg!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό που τύχαινε σε εμένα ήταν να τηλεφωνούν όλοι στην αντιπροσωπία και να ρωτάνε πως το πουλάνε!
Κάποτε (δεν ξέρω αν και τωρα συμβαίνει) έβλεπαν τους τιμοκαταλόγους μτχ του AutoΤρίτη που σε κάποια αυτοκίνητα ήταν αλλά σε άλλες ήταν:
Αυτήν την π@υστιά με το ωτοτρίφτη δεν την κατάλαβα ΠΟΤΕ ...
Οι τιμές που δίνουν, είναι γι' αυτοκίνητα με βασικό εξοπλισμό, αρκετά (εντάξει, όχι άπειρα) χλμ. ανά έτος κλπ.,κλπ...
Και οι έμπορες (αλλά και οι ασφαλιστικές ; ) δίνουν αυτές και ΜΟΝΟΝ αυτές, όσο διαφορετικό και να είναι το κάθε άλλο αυτοκίνητο !!villasg, καλοτάξιδο !! Κάθε εμπόδιο για καλό ...
-
Να ειστε καλα παιδια ευχαριστω .
Αναμονη να κατεβω αθηνα για την παραλαβη !
Μια βοηθεια παρακαλω πολυ