-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
κορεάτης σχεδιαστής
Κορεάτης???
Sorry, ξανα-τσέκαρα και έιναι κάποιος Schreyer
-
Εγώ από της ψηφοφορίας θα έπαιρνα το Fabia 1.2TSΙ
Έχει τον μικρότερο κυβισμό μαζί με το clio(σημαντικό από τότε που το ελληνικό κράτος αποφάσισε να μπαλώσει τα χρέη του με βάση τα κυβικά μας) , μια απ τις καλύτερες καταναλώσεις (αν δεν ήταν το yaris 1.33 στη μέση θα έλεγα την καλύτερη), ροπή πρακτικά ίση με το Multiair 135 (lb/ft 129 vs 133, σαφώς καλύτερη και απ το Clio) ενώ θεωρώ ότι τα 105 άλογα είναι υπεραρκετά για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, ειδικά συνδυαζόμενα με αυτή τη ροπή.
Αυτός ο κινητήρας μπαίνει σε ibiza, polo, fabia. Θεωρώ το fabia χρυσή τομή ανάμεσα στα σκληρά πλαστικά του ibiza και στα αρκετά καλά πλαστικά του Polo που όμως ζητάει δυσανάλογα χρήματα για την ποιότητα που προσφέρει συγκριτικά με το fabia. -
Ο χρήστης villasg έγραψε:
Ενα θα σου πω οτι το fabia θα βγαινει τελικα και λιγακι πιο ακριβο απο το αντιστοιχο Polo ( dgs παντα ) .
Τον πολύ αγρίως τελικά στη Skoda... Ο Συγγελίδης θέλει να την κάνει την premium μάρκα από αυτές που αντιπροσωπεύει;;;
-
Φταίει που βάλαν προβολείς ομίχλης από το σουπερμπ, είναι υπεραξία.
-
Διαθεσιμο μετα απο 3-4 μηνες λεει η αντιπτοσωπεια ........ σημερα μιλησα ......
Αυτός ο κινητήρας μπαίνει σε ibiza, polo, fabia. Θεωρώ το fabia χρυσή τομή ανάμεσα στα σκληρά πλαστικά του ibiza και στα αρκετά καλά πλαστικά του Polo που όμως ζητάει δυσανάλογα χρήματα για την ποιότητα που προσφέρει συγκριτικά με το fabia.
Κι ομως δεν ζητα δυσαναλογα λεφτα το Polo ....
Ενα θα σου πω οτι το fabia θα βγαινει τελικα και λιγακι πιο ακριβο απο το αντιστοιχο Polo ( dgs παντα ) .Δεν είναι λογικό αυτό, μήπως η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι λίγο βλαμένη; Δοκίμασε να ρωτήσεις και αλλού, μερικές φορές βρίσκεις σημαντικές διαφορές στην τιμή ειδικά αν πληρώνεις μετρητά και κάποιοι δέχονται να σου κάνουν γεναία έκπτωση (ειδικά τώρα που δεν πατάει ψυχή στα μαγαζιά τους)
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Δεν είναι λογικό αυτό, μήπως η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι λίγο βλαμένη; Δοκίμασε να ρωτήσεις και αλλού, μερικές φορές βρίσκεις σημαντικές διαφορές στην τιμή ειδικά αν πληρώνεις μετρητά και κάποιοι δέχονται να σου κάνουν γεναία έκπτωση (ειδικά τώρα που δεν πατάει ψυχή στα μαγαζιά τους)
Συγνωμη δεν το εθεσα καλα .
Μιλησα με την 'ΜΑΜΑ' Βιαμαρ αε και οχι με καποιον reseller ..........Βιαμαρ αε Βιαμαρ αε
-
Πάρε το polo τότε
-
Διαθεσιμο μετα απο 3-4 μηνες λεει η αντιπτοσωπεια ........ σημερα μιλησα ......
Είναι βέβαιο αυτό ; Χθες πήγα και είδα ένα facelift στην Πειραιώς (εντάξει ήταν 70άρι Style...), ενώ υπάρχει κι ένα ακόμη στη Συγγρού (δεν ξέρω επίσης αν είναι TSI).
Έχουν δε βγει ήδη οι τιμοκατάλογοι και οι εκδόσεις... -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Πάρε το polo τότεΚατσε να κατεβω αθηνα να παω και σε αυτους και να φαω και απο εκει μια κρυαδα διαθεσιμότητας .................
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φταίει που βάλαν προβολείς ομίχλης από το σουπερμπ, είναι υπερατού -
Να κανω μια ερωτηση ?
Τι διαφορες εχει το KIA CEED με το HYUNDAI i30 ?
Γιατι κοιτωντας τις τωρινες τιμες εχι το i30 το full περιπου -2000 απο το kia ...
Πιο ειναι πιο καλο ?
Τον ιδιο κινητηρα δεν εχουν ?Ασχετο : με το Fiat πηγα να το κανω στα 'μετρα μου ' και η τιμη μου βγηκε αρκετα ψηλα περιπου 20000 .... απογοητευση ....
Μακαρι να υπαρχει οταν παω αθηνα Polακι γιατι μου εχει 'κατσει' και να μπορεσω να το αποκτησω αλλιως παμε για κορεατη ή fiesta .... -
Να κανω μια ερωτηση ?
Τι διαφορες εχει το KIA CEED με το HYUNDAI i30 ?
Γιατι κοιτωντας τις τωρινες τιμες εχι το i30 το full περιπου -2000 απο το kia ...
Πιο ειναι πιο καλο ?
Τον ιδιο κινητηρα δεν εχουν ?Είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητιο με διαφορετική εξωτερική εμφάνιση και λίγο πιο ΄εντυπωσιακό' ταμπλώ το i30. Καθαρά θέμα γούστου δηλαδή.
-
Δηλαδη τα +2000 του ΚΙΑ ειναι απλα για τα +2 ετη εγγυηση ?
Τον εξοπλισμο δεν μπορω να καταλαβω ποιο εχει τον πιο καλο στην 'μεγαλη' εκδοση
Δηλαδη το
ceed 1.4 EX INTENSE ESP με τα 16500
εναντι στο
i30 1.4 LUXURY με τα 14500 -
Αν δεν κάνω λάθος έχουν διαφορές και στο στήσιμο με το ΚΙΑ να είναι λίγο πιο σπορτιφ. Βασικά η μεγάλη διαφορά είναι στην εμφάνιση.
-
Δηλαδη τα +2000 του ΚΙΑ ειναι απλα για τα +2 ετη εγγυηση ?Είσαι σίγουρος ότι το ΚΙΑ είναι 2000 πιο ακριβό; Είχα την εντύπωση ότι το αντίθετο συμβαίνει, δλδ το hyundai ήταν πιο ακριβό (πριν 3 χρόνια τουλάχιστον, που αγόραζα αμάξι και τα κοιτούσα).
Μήπως κοιτάζεις αναντίστοιχες εκδόσεις εξοπλισμού;
Επίσης μην κοιτάς απόλυτα τους καταλόγους γιατί οι αντιπροσωπείες σου βγάζουν άλλες τελικές τιμές ανάλογα με το τι έχουν διαθέσιμο/τι θέλουν να σπρώξουν/πως θα πληρώσεις κλπ οπότε δες το από κοντά το ζήτημα.
Πάντως ναι πέραν της διάρκειας εγγύησης (που είναι καθαρά θέμα μάρκετινκ για να προωθηθεί η KIA στην αγορά ως ικανή εταιρεία επιτέλους) δεν έχουν μηχανικές διαφορές.
Μόνο το ΚΙΑ συνήθως στην αντίστοιχη έκδοση με το i30 έχει ένα κλικ πιο σκληρή ανάρτηση (σπορτίφ κι έτσι). -
Δηλαδη τα +2000 του ΚΙΑ ειναι απλα για τα +2 ετη εγγυηση ?Τον εξοπλισμο δεν μπορω να καταλαβω ποιο εχει τον πιο καλο στην 'μεγαλη' εκδοση
Δηλαδη το
ceed 1.4 EX INTENSE ESP με τα 16500
εναντι στο
i30 1.4 LUXURY με τα 14500Αντίστοιχες εκδόσεις είναι αλλά που τις βλέπεις τις τιμές αυτές; Στα site των εταιρειών πάντως λέει
Cee'd 1.4 EX INTENSE ESP 15.400
i30 1.4lt GLS LUXURY 15.640
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Αντίστοιχες εκδόσεις είναι αλλά που τις βλέπεις τις τιμές αυτές; Στα site των εταιρειών πάντως λέει
Cee'd 1.4 EX INTENSE ESP 15.400
i30 1.4lt GLS LUXURY 15.640
Οπως αναφερει παραπανω λογω του οτι δεν διαμενω στην αθηνα και εδω δεν εχει αντιπροσωπείες κανω ολη τη 'δουλεια' μεσω τηλεφωνου.
Για να ειμαι ετοιμος οταν κατεβω αθηνα να κανω την κινηση μου ενημερωμενος .
Οποτε σε τηλεφωνικη επικοινωνια με επισημους εμπορους και για αμαξι με κλειδι στο χερι και μεταλικο χρωμα μου δωθηκαν αυτες οι τιμες .
Κανε μια δοκιμη ρωτα και θα δειςΥγ : ισως φταιει οτι η hyundai εριξε τις τιμες μερικες μερες πριν
( παιζει και σχετικη διαφημηση που λεει 'δεν περιγραφονται οι τιμες ' ) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος έχουν διαφορές και στο στήσιμο με το ΚΙΑ να είναι λίγο πιο σπορτιφ. Βασικά η μεγάλη διαφορά είναι στην εμφάνιση.Yup, το ceed είναι διαφορετικά στημένο από το i30 με το πρώτο να έχει ένα πιο sport/ευέλικτο προσανατολισμό και το δεύτερο να εστιάζει περισσότερο στην άνεση.
Το δε pro_ceed διαφέρει σε σχέση με το ceed στο ότι έχει χαμηλώσει, έχει περισσότερο αρνητικό κάμπερ μπρόστα και έχει και κρεμαγέρα 2,5 στροφών.
-
Xιουνται........
Αφου ΚΙΑ σε 'παει' ,παρτο να δεις χαρα στην τσεπη σου.!
Και αργοτερα αν θες κατι πιο μεγαλο το πουλάς σε καλη τιμη ! -
Πάρτο και με ηλιοροφή, είναι καλό το timing μια που έχει καλοκαιριάσει.
Μια βοηθεια παρακαλω πολυ