-
@lap said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Και αυτοι υπερτιμημένοι. Απλές μελωδίες αναγεννησιακής εποχής με πρόζα αλλά σοπράνο χωρίς να ναι σοπράνο. Και για ισοκράτη μια ηλεκτρική κιθάρα.
Να μου πεις στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση.Εδώ ίσως οι βάσεις της μουσικής των nightwish
Ιεροσυλε! Μάλλον δεν τους ακούς και δεν τους ξέρεις....
Βεβαίως δεν έφτασαν καν eurovision, τους εξέλεξε μεν το φινλανδικό κοινό αλλά η τοπικη επιτροπή έστειλε άλλους.
Υπάρχει και η "κανονικη" (heavy) έκδοση του sleepwalker, όχι μονο η ξενερουα ευπεπτη eurovisionικη.
-
Φυσικά και τους ξέρω.
Μια επανεκτέλεση με heavy metal ενορχήστρωση αναγεννησιακών μελωδιών και όχι μόνο είναι. Πολύ ωραίο στο αυτί, δεν αντιλέγω. Πρωτότυπο για εμάς εδώ στην Μεσόγειο. Για αυτούς και την κουλτούρα τους κάπως κοινότυπο.
-
-
Το μόνο καλό της Eurovision, είναι το φαγητό που τρώμε κατά την διάρκεια
. & - -
Τι τρώτε;
-
@fiverg
Θες να ακούσεις οπερατικη μεταρομαντική μουσική με metal ενορχήστρωση;;;Άρια από την όπερα Τόσκα του Puccini
-
@lap said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Τι τρώτε;
Πίτσες για την αρχή. Σφολιατοειδη για τη συνέχεια.
-
Μμμμμ ωραίος
-
Να βάλω και το αυθεντικό.
Απλά συγκλονιστικό
Όποιος έχει καλά ηχεία βάλτε το στην διαπασών. Ειναι μουσική εμπειρία
-
Πάνε αυτές οι εποχές, που κάτι ποιοτικό που εξέφραζε τη χώρα απ την οποία προερχόταν μπορούσε να φτάσει σε αυτόν τον διαγωνισμό, πλέον είναι μόνο για αφωνα πουτ@νακια αρσενικού, θηλυκού, ή ουδέτερου γένους να χτυπηθουν επί σκηνής μπροστά σε αλαλάζοντες φανς που πληρώνουν τηλεφωνικές "ψήφους", το νόημα αυτής της ενδοξης ραδιοτηλεοπτικής Ευρωπαϊκής σύλληψης που απλώνεται απ το Ισραήλ μέχρι το Αζερμπαϊτζάν...
-
Εντυπωσιακή η Μαρίζα Κωχ. Νομίζω και η ίδια το έγραψε. Εξαιρετική ερμηνεία, φωνή και μελωδία. Όπως έχει γράψει και άλλα ωραία τραγούδια.
Γενικά έχω δει ντοκυμαντέρ με την ζωή της και είναι μια εκπληκτική καλλιτέχνιδα.
Αλλάζουν οι εποχές και τα πρότυπα διασκέδασης αλλά και τότε υπήρχαν σαχλες συμμετοχές όπως και σήμερα.
Δεν αλλάζει αυτό. Η σαχλα αλλάζει ανά εποχή αλλά παραμένει σαχλα στην ουσία της. -
This post is deleted! -
Εννοείται το 12αρι στην Κύπρο.
Η Ελβετία θα βγει.
-
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Armenia_in_the_Eurovision_Song_Contest_2024
Θεουληδες
Δειτε ονομα συγκροτηματος, με πηρε ενα φιλαρακι και κλαιω -
Χαχαχα ναι οι lada niva.
Οπότε οι #mono_vitara είναι το λογικό επόμενο να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην επόμενη Eurovision
-
Γαλλία Ελβετία θα κοντραριστουν για την πρωτιά και από πίσω η Κροατία
1.10 το δίνω
-
Αυστρία ρε.
Το απόλυτο μονοθέσιο. -
Μπα Ελβετία βλέπω.
-
-
Ναι, ο μικρούτσικος είναι μεγάλο μυαλό και βάζει τα πράματα στη θέση τους
Ειδικά όταν περιέγραφε πως πήδαγε την Βόσσου (που έμοιαζε με τραβεστί) και προσφάτως, πως λιγουρευόταν την Τρέμη, όταν την είδε με εσώρουχα σε ένα σπίτι...Και να μην θυμηθούμε, τις άθλιες ακεπομπές ξεκατινιάσματος (έστω επί πληρωμή).
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015