-
-
-
καλο αλλα αν πηγαινα για κατι αλλο σε αυτον τον χαρακτηρα θα επαιρνα το εβο...το σουμπι το εχω οδηγησει και δεν τρελαθηκα...αλλα ειπαμε ποιο ειναι το προβλημα...να θυσιασω το ονειρο Μ3 για το πρακτικοτατο all weather χ6?
-
4πορτη m3 e92 παιζει για να τα συνδυασεις οσο μπορεις και τα 2? αντε να πετυχεις κατι τετοιο μεταχειρισμενο τωρα..
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αν όχι m3 λόγο πίσω κίνησης
κάτι τέτοιοΜα αφου τα εχει τα λεφτα γιατι να μην δει καποιο audi? Και το ΕVO X ειναι τρελα.
Το evo είναι εντελώς sport κατασκευή και γι αυτό έχει και τα μειωνεκτήματά του όπως άθλιο εσωτερικό μειωμένη άνεση πράγμα που δεν είναι και πολύ για την χηση που το θέλει, το audi έιναι πολύ πολυτισμένο
το subaru απ την άλλη είναι για εμένα η χρυσή τομή -
....συγκρατημένη 'άσχημα όμορφη'....
(πάρε τη) -
Η λογική επιλογή είναι η Μ3 εφόσον δεν παίζει θέμα με κυβικά, τέλη, ασφάλιστρα, συντήρηση κλπ.
Από εκεί και πέρα μάλλον ισχύει αυτό που είπε ο Μορφέας. Σου χει κάτσει η Χ6 και μπήκες να το ποστάρεις απ'οξω απ' οξω για να κόψεις κίνηση και αντιδράσεις.
Καλορίζικη και από μένα...Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα μεταχειρισμένη 911 που αφού έχεις και τα κονέ όπως λες θα είναι εύκολο να βρεις και σε νορμάλ τιμή κάποιο μοντέλο από '06 και μετά.
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
καλο αλλα αν πηγαινα για κατι αλλο σε αυτον τον χαρακτηρα θα επαιρνα το εβο...το σουμπι το εχω οδηγησει και δεν τρελαθηκα...αλλα ειπαμε ποιο ειναι το προβλημα...να θυσιασω το ονειρο Μ3 για το πρακτικοτατο all weather χ6?εγώ δεν θα την θυσίαζα σε καμία περίπτωση... χρειάζεσαι τόσο πολύ ένα suv; Και αν χρειάζεσαι το x6 δεν έχει και την καλύτερη τετρακίνηση
-
H x6 μου αρέσει πάρα πολύ
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Και αν χρειάζεσαι το x6 δεν έχει και την καλύτερη τετρακίνηση
H Χ6 έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα τετρακίνησης στον κόσμο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και αν χρειάζεσαι το x6 δεν έχει και την καλύτερη τετρακίνηση
H Χ6 έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα τετρακίνησης στον κόσμο.
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ αλλά για τα SUV της BMW δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα για τις offroad δυνατότητες
και έχω παρατηρίσει και ο ίδιος στον δρόμο για χιονοδρομικά αν έχει χιόνι τα SUV της BMW να ζορίζονται -
κοιτα επειδη ειχα 2 land rover δεν μιλαω να παω εκει που δεν παει κανεις...απλα ειμαι πιο χαλαρος σε παραλιες και σε συνθηκες που ενα ιχ μπορει να κολλησει...
-
γνωριζετε κατα ποσο βοηθαει το 7ταχυτο σε μια 335?εχω ακουσει οτι γινονται αστραπιαια οι αλλαγες,αλλο αυτοκινητο εντελως...πραγμα που θα μου εκανε και οικονομια στην τσεπη και ισως να εφτανα επιδοσεις Μ3...και βγαινει και 4κινητη
-
Οι offroad δυνατότητες εξαρτώνται από πολλά πράγματα, ένα μόνο από αυτά είναι το σύστημα μετάδοσης. Επίσης σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι (ή 'δημοσιογράφοι') του ειδικού τύπου απέχουν από τις δοκιμές εκτός δρόμου, είτε χρησιμοποιούν το απόφθευγμα 'κανένας αγοραστής δεν πρόκειται να υποβάλει την -πχ- X6 σε τέτοιες συνθήκες' είτε -ως συνήθως- βγάζουν πορίσματα από την κοιλιά τους. H X6 έχει σαφώς ανώτερες δυνατότητες εκτός δρόμου από ένα απλό δικίνητο επιβατικό λόγω ύψους και τετρακίνησης. Μπορεί να είναι υποδεέστερη (εκτός) από ένα Nissan Patrol αλλά πολύ αμφιβάλλω αν είναι χειρότερη από ένα Range Rover Sport (μάλλον το ανάπόδο ισχύει).
-
Eίχα την εντύπωση ότι ακουγόταν καλά λόγια για το x drive
Aπό προσωπική εμπειρία ανάβασης σε χιονοδρομικό με x3 diesel με χειμερινά ελαστικά και σχετικά σβέλτα έμεινα αρκετά ικανοποιημένος δεδομένου του βάρους του αυτοκινήτου. -
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
φυσικα μιλουσα για την 335 σε αισθηση και αντιδρασεις οχι σε δυναμη,,,,σε δυναμη μου ριχνει στ αυτια αλλα ενα αυτοκινητο δεν λεει τιποτα να σε περασει σε μια ευθεια αλλα σε μια πιστα τι γινεται ....εκει φαινεται το εργαλειο...φρενα,στριψιμο,αναρτηση,ζυγισμα....Σε πίστα κυνηγούσες της Χ6...?
(που ούτε σε πίστα δεν είναι πιο γρήγορο το 350Ζ αλλά κουβέντα να κάνουμε) -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οι offroad δυνατότητες εξαρτώνται από πολλά πράγματα, ένα μόνο από αυτά είναι το σύστημα μετάδοσης. Επίσης σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι (ή 'δημοσιογράφοι') του ειδικού τύπου απέχουν από τις δοκιμές εκτός δρόμου, είτε χρησιμοποιούν το απόφθευγμα 'κανένας αγοραστής δεν πρόκειται να υποβάλει την -πχ- X6 σε τέτοιες συνθήκες' είτε -ως συνήθως- βγάζουν πορίσματα από την κοιλιά τους. H X6 έχει σαφώς ανώτερες δυνατότητες εκτός δρόμου από ένα απλό δικίνητο επιβατικό λόγω ύψους και τετρακίνησης. Μπορεί να είναι υποδεέστερη (εκτός) από ένα Nissan Patrol αλλά πολύ αμφιβάλλω αν είναι χειρότερη από ένα Range Rover Sport (μάλλον το ανάπόδο ισχύει).H Χ6 έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα τετρακίνησης στον κόσμο.
στο ΄5.00 ακριβώς...
πόσο αστεία δείχνει η bmw... -
Αστεία είναι ολόκληρη η εκπομπή και την παρακολουθώ ανελλειπώς. Δεν δίνω όμως την παραμικρή βαρύτητα σε όσα λέει. Αν εσύ δίνεις, δικαίωμα και άποψή σου. Πιθανώς να θεωρείς και την τούμπα του Hammond στην αρχή αυθόρμητη και εκτός σεναρίου κλπ.
-
H X6 έχει δρομίσια τετρακίνηση. Σε άσφαλτο λειτουργεί τέλεια, απλά δεν είναι φτιαγμένη για εκτός δρόμου κίνηση. Ποιο το περίεργο;
-
Αντιο στο 350Ζ τωρα τι? m3 η Χ6?