-
-
Εύχομαι στον φίλο Μαντέλη καλοφάγωταΤώρα είμαι σίγουρος
-
Τελικά δεν ήταν μίζα τα λεφτά του Μαντέλη, προεκλογική χορηγεία ήταν, τζάμπα ο θόρυβος
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τελικά δεν ήταν μίζα τα λεφτά του Μαντέλη, προεκλογική χορηγεία ήταν, τζάμπα ο θόρυβοςοχι μονο αυτο, αλλα ο ανθρωπος δεν ηταν λιγουρης να φαει αυτα τα λεφτα! Λιγα πηρε μονο για να πληρωσει για τη μορφωση του παιδιου του.
-
Επαναλαμβάνω είμαι υπέρ του Μαντέλη. Σήμερα άκουσα ότι είπε και κάτι άλλο. Βρήκανε άλλα 200.000 χιλ. μάρκα στον λογαριασμό του και γι' αυτά τα δεύτερα δεν γνωρίζει ούτε καταθέτη ούτε φυσικά τον λόγο της κατάθεσης.
Είναι μόλις ένα σκαλοπατάκι από το να πει ότι η κατάθεση αυτή έγινε από άγνωστο με σκοπό τη πολιτική του εξόντωση και αδημονώ να το ακούσω από τα χείλη του. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τελικά δεν ήταν μίζα τα λεφτά του Μαντέλη, προεκλογική χορηγεία ήταν, τζάμπα ο θόρυβος
οχι μονο αυτο, αλλα ο ανθρωπος δεν ηταν λιγουρης να φαει αυτα τα λεφτα! Λιγα πηρε μονο για να πληρωσει για τη μορφωση του παιδιου του.
Εμ για κάτσε λίγο.
Αύριο μεθαύριο, ο γιόκας θα είναι πολιτικός κ' επιχειρηματίας. Συ δλδ τι προτιμάς; Κολλέγιο της p00chas ή columbia;Για το μέλλον της χώρας το έκανε! Και βλέπεις με τι ρίσκο!
-
Και γω θέλω να πάω για MBA στην Αμερική με ετήσιο κόστος διαβίωσης της τάξεως των 70000 $ το χρόνο. Εμένα δε θα μου καταθέσει κανείς 100 ψωροχιλιαρικάκια; Δεν είμαι πλεονέκτης, δεν τα θέλω όλα, θα βάλω και από την τσέπη μου τίποτα...
-
κοίταξες τελευταία τους λογαριασμούς σου;
Όλη την ώρα μωρέ ακούμε κόσμο να του μπαίνουν τπτ 200 300 χιλιάρικα από αγνώστους καθημερινό φαινόμενο στον καθέναΓια κοίτα λοιπόν !
-
την έχω ξαναποστάρει, αλλά δεν χορταίνω να την βλέπω
-
delete
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κοίταξες τελευταία τους λογαριασμούς σου;
Όλη την ώρα μωρέ ακούμε κόσμο να του μπαίνουν τπτ 200 300 χιλιάρικα από αγνώστους καθημερινό φαινόμενο στον καθέναΓια κοίτα λοιπόν !
Μόλις μπήκα στο e-banking και των 2 λογαριασμών μου, και οι δύο αραχνιασμένοι είναι όμως
-
Τέλος η σύνταξη από το Δημόσιο σε άγαμους γιους
Κριτήρια δημοσιονομικής πολιτικής επικράτησαν στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία κατά τη χθεσινή διάσκεψη των μελών της αποφάνθηκε ότι οι άγαμοι γιοι υπαλλήλων του Δημοσίου μετά το θάνατο του πατέρα ή της μητέρας τους δεν δικαιούνται να πάρουν σύνταξη.
Οι δικαστές, σε αντίθεση με παλαιότερες αποφάσεις τόσο της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου όσο και του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις οποίες είχε κριθεί ότι στα άγαμα αγόρια δημοσίων υπαλλήλων πρέπει να χορηγείται η σύνταξη, όπως ισχύει και στις άγαμες θυγατέρες, στο όνομα της συνταγματικής αρχής της ισότητας, ανέτρεψαν τη νομολογία και δέχθηκαν ότι για λόγους δημοσιονομικής πολιτικής δεν μπορεί να εξακολουθήσει να ισχύει το σημερινό καθεστώς εξίσωσης των άγαμων κοριτσιών με τα άγαμα αγόρια ως προς τη χορήγηση σύνταξης.http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=166592
Καταργούν την αρχή της ισότητας ή θα πάψουν και οι άγαμες θυγατέρες να απολαμβάνουν τη σύνταξη των γονιών τους μετά θάνατον?
ΥΓ. Δεν ήξερα βέβαια καν ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα!
-
Ιδού ο αρχιτέκτων της ατιμωρησίας
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 19:29[...]
Πριν από λίγες ώρες, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου εξέδωσε εντολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τον πρώην υπουργό, ενώ ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση μαύρου χρήματος, αλλά δεν έχει εκδοθεί εισέτι ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
Παραμένει ασαφές το νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου θα διωχθεί ο πρώην υπουργός, δεδομένου ότι για την περίπτωσή του ισχύει ο νόμος του 2003 περί Ευθύνης Υπουργών, οπότε τα ποινικά αδικήματα που προκύπτουν από την αποδοχή «χορηγίας» της εταιρίας Siemens έχουν παραγραφεί.
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 21:09
Φήμες λένε ότι η δίωξη βασίζεται στο γεγονός ότι οι λογαριασμοί κινούνταν μέχρι και το 2007 που δεν ήταν πλέον υπουργός.
-
Για να καταλάβω λίγο, με την φωτογραφία που δημοσιεύσατε, είστε υπέρ της θανατικής ποινής;
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Τέλος η σύνταξη από το Δημόσιο σε άγαμους γιους
Κριτήρια δημοσιονομικής πολιτικής επικράτησαν στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία κατά τη χθεσινή διάσκεψη των μελών της αποφάνθηκε ότι οι άγαμοι γιοι υπαλλήλων του Δημοσίου μετά το θάνατο του πατέρα ή της μητέρας τους δεν δικαιούνται να πάρουν σύνταξη.
Οι δικαστές, σε αντίθεση με παλαιότερες αποφάσεις τόσο της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου όσο και του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις οποίες είχε κριθεί ότι στα άγαμα αγόρια δημοσίων υπαλλήλων πρέπει να χορηγείται η σύνταξη, όπως ισχύει και στις άγαμες θυγατέρες, στο όνομα της συνταγματικής αρχής της ισότητας, ανέτρεψαν τη νομολογία και δέχθηκαν ότι για λόγους δημοσιονομικής πολιτικής δεν μπορεί να εξακολουθήσει να ισχύει το σημερινό καθεστώς εξίσωσης των άγαμων κοριτσιών με τα άγαμα αγόρια ως προς τη χορήγηση σύνταξης.http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=166592
Καταργούν την αρχή της ισότητας ή θα πάψουν και οι άγαμες θυγατέρες να απολαμβάνουν τη σύνταξη των γονιών τους μετά θάνατον?
ΥΓ. Δεν ήξερα βέβαια καν ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα!
Μωρέ, κακό γαμήσι που τους χρειάζεται (των θυγατέρων, αλλά και των νομοθετών! )!
Να ίσχυε για τα ανήλικα τέκνα, να το καταλάβω, αλλά για τα...άγαμα; Δε γαμιόμαστε λέω εγω;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για να καταλάβω λίγο, με την φωτογραφία που δημοσιεύσατε, είστε υπέρ της θανατικής ποινής;Οχι, υπέρ της ασπρόμαυρης φωτογραφίας!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για να καταλάβω λίγο, με την φωτογραφία που δημοσιεύσατε, είστε υπέρ της θανατικής ποινής;
Οχι, υπέρ της ασπρόμαυρης φωτογραφίας!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Οχι, υπέρ της ασπρόμαυρης φωτογραφίας!
η λεζάντα της φωτό:
Αθήνα, πάρκο Γουδή, 28 Νοεμβρίου 1925. Οι αξιωματικοί Δρακάτος και Ζαριφόπουλος θανατώνονται δι απαγχονισμού, μετά από καταδίκη για καταχρήσεις εις βάρος του Δημοσίου, επί δικτατορίας Θεόδωρου Πάγκαλου.
απλά ποστάρω ιστορικά στοιχεία
-
Πόσοι εδώ μέσα είναι έτοιμοι να δηλώσουν υπέρ της θανατικής ποινής και για τι είδους εγκλήματα;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πόσοι εδώ μέσα είναι έτοιμοι να δηλώσουν υπέρ της θανατικής ποινής και για τι είδους εγκλήματα;να ανοίξεις ξεχωριστό τόπικ να ψηφίσουμε κιόλας
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]