-
για πείτε τπτ αιδεσιμότατε, μην μας αφήνετε στο σκότος
-
Kρίμα που έπεσε στο επίπεδο να απολογηθεί, ή είσαι @ρχιδάτος και εμμένεις σε ό,τι έχεις πει με το όποιο κόστος -εφ' όσον εξακολουθείς να το πιστεύεις- χωρίς να απολογείσαι σε κανέναν, ή δεν βγαίνεις να εκφράσεις δημόσια τέτοιες απόψεις, για τις οποίες είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι θα σου χιμήξουν (δικαίως ή αδίκως δεν το εξετάζω αυτή τη στιγμή). Αν φοβάσαι την αντίδραση του όχλου, ή το βουλώνεις εξ' αρχής ή πας με τα νερά της μάζας.
Να κάτσεις τώρα να το μαζέψεις από 'δω κι από 'κει, επειδή σε κράξανε, δεν σε τιμά ως προσωπικότητα.
-
Όπως φαίνεται μάλλον το είχε πει για να συγκεντρώσει δημοσιότητα παρά γιατί το πίστευε.
-
Τρίμηνη παύση σε καθηγητή της ιατρικής Θεσσαλονίκης μετά καταγγελίες φοιτητών
ΘεσσαλονίκηΜαζικές καταγγελίες φοιτητών σε βάρος καθηγητή ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για απειλές και εκφοβισμό, έγιναν αιτία να τιμωρηθεί με τρίμηνη παύση από τα διδακτικά, ερευνητικά και διοικητικά του καθήκοντα.
Η ποινή επιβλήθηκε από το Πειθαρχικό Συμβουλίου Μελών Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, στο οποίο συμμετέχουν οι πρόεδροι του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καθώς επίσης πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις.Η υπόθεση έφθασε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ύστερα από καταγγελίες φοιτητών προς τα συλλογικά τους όργανα (Σύλλογοι Φοιτητών και πολιτικές παρατάξεις της ΠΑΣΠ, ΔΑΠ και ΠΚΣ).
Υποστήριζαν ότι ο καθηγητής Αθανάσιος Δημητριάδης τους εκφόβιζε και τους απειλούσε για τις βαθμολογίες τους κατά την εξεταστική περίοδο, εάν δεν τον ψήφιζαν στις προεδρικές εκλογές της Ιατρικής Σχολής που έγιναν στις 27 Ιουνίου 2007.
Μιλάμε για ποινή, όχι αστεία
-
Του κάνανε την μούρη κρέας
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για πείτε τπτ αιδεσιμότατε, μην μας αφήνετε στο σκότοςΕνα παράδειγμα, μπορεις να φανταστείς τι περίπου έχω γράψει εδω νομίζω...(σιγά μη δημοσιευόντουσαν )
http://www.protagon.gr/Default.aspx?tab ... E%BF%CF%85 -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ενα παράδειγμα, μπορεις να φανταστείς τι περίπου έχω γράψει εδω νομίζω...(σιγά μη δημοσιευόντουσαν )
http://www.protagon.gr/Default.aspx?tab ... E%BF%CF%85Μου αρέσει πως περιγράφει το σπάσιμο της απεργίας από την παρέα των κυριλλέ κουμαρτζήδων.
ΥΓ
Έχεις μια έφεση να ασχολείσαι με καμμένους όμως -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ενα παράδειγμα, μπορεις να φανταστείς τι περίπου έχω γράψει εδω νομίζω...(σιγά μη δημοσιευόντουσαν )
http://www.protagon.gr/Default.aspx?tab ... E%BF%CF%85Aπορώ γιατί ασχολήθηκες να απαντήσεις σε τέτοιου είδους ελεεινή αρθρογραφία.
Μην περιμένετε να δημοσιευθούν οι επιστολές σας, ειδικά όταν ρίχνουν ξυλίκι στον αρθρογράφο με τα επιχειρήματά τους. Η μόνη πιθανή περίπτωση να δημοσιευθούν είναι να γράφουν μπούρδες, ώστε να μπορέσει να σε γελοιοποιήσει ο τελευταίος, βγαίνοντας από πάνω.
Δική μου κορυφαία στιγμή ως επιστολογράφου ήταν το μακρινό '98, με δημοσίευση στους 4Τ και προσωπική απάντηση ΚΚ, είχα παλαβώσει από την χαρά μου.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Δική μου κορυφαία στιγμή ως επιστολογράφου ήταν το μακρινό '98, με δημοσίευση στους 4Τ και προσωπική απάντηση ΚΚ, είχα παλαβώσει από την χαρά μου.
Ελπίζω να το ξεπέρασες γρήγορα
Τουλάχιστον απάντησε on topic ή ήταν σαν την απάντηση που είχε δώσει σε δική μου επιστολή (τύπου τρεις λαλούν και δυο χορεύουν); -
On topic απάντησε αλλά με τέρμα ειρωνία.
-
Μάιστα και κάποιος άλλος φουκαράς εδώ 'απολογούνταν' επειδή του άρεσε η Μιλένα τη στιγμή που εσείς στέλνατε επιστολές σε ποιον ; Στον ΚΚ
Δημόσιος ραβδισμός σας αξίζει -
On topic απάντησε αλλά με τέρμα ειρωνία.A, 'τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα'. Ο αιώνιος Καββαθάς. Όσοι δεν συμφωνούν μαζί μου, είναι οχτροί μου και οχτροί του έθνους
Έχεις πάντως απόλυτο δίκιο όταν λες για τις απαντήσεις σχολιαστών, που ταπώνουν το άρθρο του μπλόγκερ 'αυθεντία'. Δεν δημοσιεύονται σχεδόν ποτέ. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μάιστα και κάποιος άλλος φουκαράς εδώ 'απολογούνταν' επειδή του άρεσε η Μιλένα τη στιγμή που εσείς στέλνατε επιστολές σε ποιον ; Στον ΚΚ
Δημόσιος ραβδισμός σας αξίζειΣωστός, αλλά είχαμε και το ελαφρυντικό της ηλικίας, σχολείο πηγαίναμε κύριος!
-
Δημόσιος ραβδισμός σας αξίζειΗ βεβαιότητα της νιότης πως μπορείς να αλλάξεις πολλά στον κόσμο. Πάθαμε και μάθαμε
-
Κι εσύ BEAMS παλικάρι μου σχολείο πήγαινες το 98 ;
-
Κι εσύ BEAMS παλικάρι μου σχολείο πήγαινες το 98 ;Bέβαια
Στο σχόλασμα για φόρτωμα μαθητριών -
-
Aπορώ γιατί ασχολήθηκες να απαντήσεις σε τέτοιου είδους ελεεινή αρθρογραφία.
Πάντα έχω καιρό για χάσιμο
Δεμ με νοιάζει που δεν δημοσιεύτηκε, αυτό που με στενοχωρεί είναι πως συνήθως υπάρχει 'firewall' και δεν φτάνει ποτέ το κράξιμο στον αρθρογράφο. Μην αναστατωθεί κιόλας
Μόνο πως τα διάβασε να ήξερα και θα ήμουν κομπλέ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Του κάνανε την μούρη κρέαςΤο πρόβλημα είναι ότι προς τα έξω προσπαθούν να περάσουν μήνυμα αυτοκάθαρσης:
Εκβίαζε φοιτητές να τον ψηφίσουν
[...]
Σύμφωνα, πάντως, με τον πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, κ. Αν. Μάνθο, «η λυπηρή αυτή υπόθεση δείχνει πως το δημόσιο πανεπιστήμιο έχει τη δυνατότητα να παραπέμπει τέτοιες συμπεριφορές, κάνοντας έτσι την αυτοκάθαρσή του».
-
Παρέμβαση Ομπάμα για το σχεδιαζόμενο κάψιμο του Koρανίου
Καταδικάζει και ο Μπαράκ Ομπάμα το σχεδιαζόμενο κάψιμο του Κορανίου από εκκλησία της Φλόριντα, προειδοποιώντας ότι μια τέτοια ενέργεια μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για νέα χτυπήματα της αλ Κάιντα.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε ότι μία τέτοια πράξη, που προγραμματίζεται με αφορμή την ένατη επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, θα θέσει σε κίνδυνο τα αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Η εκκλησία Dove World Outreach Center, που εδρεύει στη Φλόριντα, έχει ανακοινώσει ότι θα κάψει αντίτυπο του Κορανίου το Σάββατο στο Γκέινσβιλ με την ευκαιρία της ενάτης επετείου από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο πάστορας Τέρι Τζόουνς έχει δηλώσει ότι θέλει να «εκθέσει το Ισλάμ» ως «βίαιη και καταπιεστική θρησκεία».
Ο Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε την ελπίδα ο κ. Τζόουνς «να καταλάβει ότι αυτό που προτείνει είναι εντελώς αντίθετο με τις αξίες μας ως Αμερικανών, ότι αυτή η χώρα έχει χτιστεί πάνω στην έννοια της ελευθερίας και της ανεκτικότητας απέναντι στις θρησκείες».
Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε ότι η ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά επεισόδια βίας στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν, αλλά και σε επιθέσεις αυτοκτονίας σε αμερικανικές ή ευρωπαϊκές πόλεις.
Οι εντάσεις έχουν ενισχυθεί στις ΗΠΑ καθώς πλησιάζει η επέτειος της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά και το τέλος του Ραμαζανίου την Παρασκευή, τη στιγμή που συνεχίζεται και η διαμάχη γύρω από την ανέγερση μουσουλμανικού πνευματικού κέντρου κοντά στο «Σημείο Μηδέν».
Εξάλλου, σε διαδηλώση διαμαρτυρίας προχώρησαν τουλάχιστον 100 ακτιβιστές στο Πακιστάν, αντιδρώντας στα σχέδια του πάστορα Τέρι Τζόουνς. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν αντιαμερικανικά συνθήματα και έκαψαν την αμερικανική σημαία
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]