-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ερώτηση: γνωστός μου είπε ότι σκέφτεται να αγοράσει χρυσό και να τον αφήσει στην ΤΤΕ. Σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος/υποτίμισης/κλπ αυτό δεν θα επηρεαστεί? Γιατί μου λέει εγώ θα έχω και πάλι τα ίδια γραμμάρια.
Έχει την δυνατότητα να αγοράσει χρυσό. Που σημαίνει ότι διαθέτει αρκετά χρήματα. Που σημαίνει ότι έχει ικανότητες. Με τις οποίες τα έβγαλε.
Και κάνει τέτοιου είδους ερώτηση; Πώς τα έβγαλε;
Μπορεί όμως να κάνω και κάποιο λάθος, και να μιλάει για μικρά ποσά (ή να τα έβγαλε με ελληνικό τρόπο). -
Η τιμή του χρυσού μεταβάλλεται, δεν μένει σταθερή. Οπότε δεν υπάρχει εγγύηση ότι κάποιος δεν θα χάσει χρήματα όταν επενδύει σε χρυσό.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Ερώτηση: γνωστός μου είπε ότι σκέφτεται να αγοράσει χρυσό και να τον αφήσει στην ΤΤΕ. Σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος/υποτίμισης/κλπ αυτό δεν θα επηρεαστεί? Γιατί μου λέει εγώ θα έχω και πάλι τα ίδια γραμμάρια.
Έχει την δυνατότητα να αγοράσει χρυσό. Που σημαίνει ότι διαθέτει αρκετά χρήματα. Που σημαίνει ότι έχει ικανότητες. Με τις οποίες τα έβγαλε.
Και κάνει τέτοιου είδους ερώτηση; Πώς τα έβγαλε;
Μπορεί όμως να κάνω και κάποιο λάθος, και να μιλάει για μικρά ποσά (ή να τα έβγαλε με ελληνικό τρόπο).Δεν διαθέτει πολλά χρήματα, απλά χρήματα που αποταμίευσε με κόπο, γι αυτό και σκέφτεται αυτά τα πράγματα, για να μην τα χάσει.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://www.reuters.com/article/2011/03/08/us-germany-usa-economy-idUSTRE7273RH20110308Θεωρητικα το 2012 βγαινει η Ελλαδα στις αγορες για δανεικα . Μονο τα ομολογα που ληγουν το διαστημα 2012 – 2015 ειναι περι τα 80 δις και κανεις δεν θα μας δανειζει (με λογικο επιτοκιο) το 2012 ή το 2013 , αφου κανεις δεν μας δανειζε το 2010 με μικροτερο χρεος και μεγαλυτερο ΑΕΠ. Οι λυσεις που προωθουνται ειναι δυο, ή κουρεμα των ομολογων ή συνδυασμος κουρεματος και δανεισμου απο EFSF ή ESM . Το κουρεμα ειναι βεβαιο , απλως το θεμα ειναι σε ποια φαση θα γινει δλδ στο ποιο θα ειναι το ποσο των ομολογων που θα εχει μεταφερθει απο τους ισολογισμους των τραπεζων στα κρατη πριν γινει το κουρεμα καθως και το ποσοστο του κουρεματος. Η Γερμανια θελει στη φαση που η κατοχη των ελληνικων ομολογων ειναι κατα 1/3 στα κρατη και κατα 2/3 στις τραπεζες ενω οι ΗΠΑ οταν οι τραπεζες θα εχουν ξεφορτωσει το μεγαλυτερο μερος των ελληνικων ομολογων στα κρατη.
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Οι λυσεις που προωθουνται ειναι δυο, ή κουρεμα των ομολογων ή συνδυασμος κουρεματος και δανεισμου απο EFSF ή ESM . Τμωρε κουρεμα S/M ( ) θα ειναι
-
Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Δ. Γεωργακόπουλος
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1941806 -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.apocalypsejohn.com/2011/03/25-2011.html
Νο comments'Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο'.
-
Έχεις κανένα κενό κρεβάτι εκεί που είσαι?
-
Μπορεί να μιλήσει και για UFO ποτέ δεν ξέρεις τι λέει κανεις μέσα στο παραλήρημα του
-
Νωρίς είναι για χρεοκοπία, περίμενε λίγο.
-
Εγώ; Άλλος δεν κρατιέται
-
You might also like:
Αρχαίο σμήνος γαλαξιών είναι το πιο μακρινό στο Σύμπαν
Ο σιδερένιος πυρήνας της Γης κινείται, λιώνει και ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ...
Όλο το γνωστό Σύμπαν σε ένα ταξίδι έξι λεπτών από το ...
Έλεγχος Μυαλού μέσω Κινητώνμήπως να το στείλω στον πατέρα μου μπας και φιλοτιμηθεί να μου μεταφέρει κανα φράγκο για ασφάλεια?
-
Για πιο αντικειμενική ενημέρωση υπάρχει πάντα και το εγκυρότατο http://www.e-e-e.gr/
[spoiler='...':ei5z64gf]Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣΩΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΣ ΗΓΕΤΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ 'ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ' ΚΑΙ ΤΗΝ 'ΙΣΧΥΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ' ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
-
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
-
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.
-
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
-
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.
-
ΔΕΝ ΔΗΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟΥ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
-
ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΡΑΒΒΙΝΕΙΕΣ.
-
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.
-
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΜΙΣΑΝΔΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ.
-
ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
-
ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ.
-
ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ.
-
ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΟΡΔΩΝ, ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΥΠΕΡΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΜΟΓΓΟΛΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
Υ.Γ.: Avensis, τυχαίο; [/spoiler:ei5z64gf]
-
-
Δε νομίζω
-
Προσδεθείτε, έρχεται χρεοκοπία ολοταχώς (όπως έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, χωρίς να προστεθούν τα 110 δις).
-
Όλοι, μα όλοι όμως μιλάνε για το ΔΝΤ και για την ζημιά που έκανε στις διάφορες χώρες, κανείς μα κανείς όμως δεν μιλάει για την Τουρκια, η οποία μπήκε καταχρεωμένη το 2000 στο ΔΝΤ και πέρυσι ο Ερντογάν αρνήθηκε την τελευταία δόση του δανείου και τι να το κάνει ο άνθρωπος αφου η χώρα του βρίσκεται στο G20 και η οικονομία της τρέχει με φοβερή ταχύτητα.
Α! ξέχασα, η Τουρκία είναι κόκκινο πανί, σιγά να μην ασχοληθούμε με το πως ξέφυγαν αυτοί απο το ΔΝΤ.
Πιο πιασαρικια η τρομολαγνεία -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Προσδεθείτε, έρχεται χρεοκοπία ολοταχώς (όπως έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, χωρίς να προστεθούν τα 110 δις).+1!!
Απο το πρωι η προισταμενη μου στο διπλανο γραφειο εχει τρελαθει...Ολο για πλαφον στις αναληψεις λεει,σταση πληρωμων και λοιπα αλλλα ωραια...25/03...
Περαστικα μας και καλα να παθουμε.
-
Ετσι - έτσι... , Εθνική Παλιγεννεσία!
-
'25/3: χρεοκωπία'
οκ, το έβαλα μεμο στο κινητό.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!