-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mολις έπαιξε στον **ΑΝΤ1 **διαφήμιση ΟΤΕ ΤV για αγωνα ΑΕΚ ΠΑΟΚ για κύπελο που θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου!!!ποιος το χεζει αυτο το καναλι με την uhd εικονα του?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mολις έπαιξε στον ΑΝΤ1 διαφήμιση ΟΤΕ ΤV για αγωνα ποδοσφαίρου ΑΕΚ ΠΑΟΚ για κύπελο που θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου!!!Είδατε ρε! Ο τιγρης με τα κονε του μας ανέβασε 2 κατηγορίες μέσα σε μια νύχτα!
Του χρόνου βαράμε cl ρε! -
Υπάλληλος σε call center εισπρακτικής εταιρίας
Η ΑΓΓΕΛΙΑ: «Τηλεφωνητές έμπειροι ζητούνται για τμήμα εξερχόμενων κλήσεων, από αντιπρόσωπο τραπεζικού οργανισμού»
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ:
-
Τι λεει αυτος ρε...?
http://www.news.gr/politikh/politika-pr ... kalos.html -
Γεια σας φίλοι μου!
-
Καλημερα στη παλια παρεα. Ελπιζω να ειστε καλα απο υγεια πανω απ ολα και να μην εχετε αγορασει ολοι suv μεχρι τωρα
-
Καλημερα στη παλια παρεα. Ελπιζω να ειστε καλα απο υγεια πανω απ ολα και να μην εχετε αγορασει ολοι suv μεχρι τωρα
Καλως τον !!! Μας έλειψες !!!
Από υγεία σε νορμάλ κατάσταση (κάτι τραβήγματα, αλλά υπό έλεγχο). Με τα suv έχουμε θέμα !!! Εγώ πάντως είναι ακόμα με το αουρις και θα το έχω μέχρι να πεθάνει (δεν παίζουν €€ για άλλο)
-
Καλώς επανήλθες νονέ!
-
Nick δε παρακολουθω καθολου εδω και χρονια αλλα προσπαθωντας να ενημερωθω, πριν μπω σημερα που εφαγα φλασια,για το εμψυχο υλικο ετυχε και διαβασα το θεμα σου περι υγειας μελων. Να εισαι παντα καλά ευχομαι για εσενα και την οικογενεια σου, αλλωστε μου εισαι-ησουν απο τα πιο συμπαθη μελη,ειλικρινα!
-
Ευχαριστώ , και εγώ όταν λέω μας έλειψες το εννοώ!!!
-
Σε πιστευω απλα ειναι σιγουρα για το καλο μου που απεχω συνειδητα εδω και χρονια, δεν υπαρχει αλλωστε και χρονος τοσος πια. Ακομα και στο gcc εχω αραιωσει πολυ εδω και χρονια αφου η εταιρια δε με εκφραζει πια εδω και χρονια επισης. Φυσικα και παλι κραταω επαφες για ολες τις ωραιες αναμνησεις και ορισμενους πραγματικα καλους ανθρωπους. Απο επιλογη πια ακομα κυκλοφορω καθημερινα και με τις δυο ''αντικουλες'' τις οποιες φορτωσα συνολικα φετος με σχεδον 21.500km...
-
Έλα ρε none....welcome back, έστω και ως guest star! Μας έλειψες εσύ και ο τρόπος γραφής σου.
Θέλω να πιστεύω ότι θα μείνεις, έστω και σποραδικά και ελπιζω να είσαι καλά (όσο γίνεται) και να οδηγείς. Όσο για τα SUV, έγώ πλέον δεν έχω...υπάρχει μια MiTo τώρα!
-
που εισαι ρε παλιανθρωπε? που?
αφου εφυγες απο τα σιτροενια, πηρα εγω. σουβι... γκέικο, γαλλικο αφου.
-
Φανη, Γατε.. βρε παλιοπαιδια.. Ωραια η ΜιΤο! Καλα ειμαι Φανη, εχουν παει αρκετα καλα τα πραγματα για εμενα θεωρω τα τελευταια χρονια με πολυ κοπο και πλεον μεσα σε ολο αυτο.
Γατονι προσπαθω να καταλαβω γιατι να κανεις στειρωση στον εαυτο σου...
-
Το επιβάλει η εφορία...πολλά τα κίνητρα για ΦΕΒ έως τέλος έτους και ο γάτος είπε να προλάβει. Οπότε πήρε όποιο βρήκε (περίπου). 300 άλογα δεν είναι και άσχημα βέβαια.
-
δωσε πονο!!!
-
Πρωτη φορα βλεπω Γατο να κυκλοφορει με υπερυψωμενο Βατραχο! Αυτο μαλιστα!
-
Καλώς ήρθες και εδώ Νονέ...
-
nonos wrote:
Το επιβάλει η εφορία...πολλά τα κίνητρα για ΦΕΒ έως τέλος έτους και ο γάτος είπε να προλάβει. Οπότε πήρε όποιο βρήκε (περίπου). 300 άλογα δεν είναι και άσχημα βέβαια.
Τι κινητρα? Δηλ θα τον πληρωνουν τον γατο και απο πανω για να οδηγαει Πεζω?
-
Τι κινητρα? Δηλ θα τον πληρωνουν τον γατο και απο πανω για να οδηγαει Πεζω?
Tα έχει γράψει αρκετές φορές, και στο νήμα του leasing. Δεν τα θυμάμαι ακριβώς, αλλά υπάρχει επιπλέον απόσβεση νομίζω στο 130% της αξίας, οπότε ουσιαστικά μια εταιρεία γλυτώνει αρκετό φόρο. Επίσης, για Phev δεν φορολογείται ο χρήστης όπως με τα κανονικά. Τέλος υπάρχει και 40% επιδότηση εαν βάλει φορτιστή στην εταιρεία του.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]