-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εγω πιστευω το ιδανικο ειναι τα 200+-20 αλογα.
Με λιγα λογια ενα Polo GTI DSG ή Μια Μito QVκαλά...και 300 να σου δίνανε δε θα έλεγες όχι εσύ.
Χωρίς υπερβολές το 'οκ' είναι γύρω στα 100 με 120ps όταν ψάχνεις και κάτι που δεν καίει.
Το δικό μου πχ μοτέρ παρόλα τα 160ps καίει.Ρόλο σίγουρα παίζει και το βάρος (από extras αλλά και από το ότι το αμάξι εξαρχής δεν είναι και ό,τι πιο ελαφρύ) αλλά δεν μπορείς να έχεις 160-200ps Και να πιστεύεις ότι θα έχεις μέση κατανάλωση 8-8,5lt/100km.
Όπως έχει σημασία τι εννοεί ο άλλος οικονομικό (χωρίς μεγάλη κατανάλωση δηλαδή).
Προσωπικά το 10άρι μου φαίνεται οκ φυσιολογικό.Κάτω από εκεί μου φαίνεται οικονομικό και πάνω από εκεί αρχίζει να μου φαίνεται ότι καίει αρκετά.Για άλλον το 10άρι είναι απαγορευμένο νούμερο για μέση κατανάλωση. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγω πιστευω το ιδανικο ειναι τα 200+-20 αλογα.
Με λιγα λογια ενα Polo GTI DSG ή Μια Μito QVιδανικά γιατι???
μάθαμε όλοι και δεν μπορούμε με κάτω από 150 hp...
Δεν ειπα δεν μπορω ειπα ιδανικα
Και με 10 αλογα κανω τη δουλεια μου αμα θελω@Καβουρας
Μολις τωρα διαβαζα τι επαθες με τα λαστιχα
Απιστευτο πραγματικα δεν ξερω τι να πω... -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
@Καβουρας
Μολις τωρα διαβαζα τι επαθες με τα λαστιχα
Απιστευτο πραγματικα δεν ξερω τι να πω...έμπα msn να μην χαλάσουμε ΚΑΙ αυτό το topic.
(Αρκετή αξία του δώσαμε του μλκ. ) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η VW με το 6αρι βελτιωσε και σχεδον τελειωποιησε τα σημεια που ειχαν προβλημα στο 5αρι.
το γκολφ ειναι αυτη τη στιγμη απο τα καλυτερα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στην αγορα.
από τα πιο βαρετά οχήματα που κυκλοφορούν...
Μπορει να ειναι, αλλα οπως και να εχει ο δημιουργος του θεματος το θελει για κινηση κυριως στην πολη, αντε και κανα ταξιδακι. Δηλαδη, για βαρετη χρηση.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
...
Ψάχνω για ,- Μικρο-Μεσαίο ( κυκλοφορία κυρίως πόλη αλλά και μικρά ταξιδάκια )
- Κυβικά ( όσο το δυνατόν λιγότερα για λίγα τέλη και φορολογία .. π.χ. 1,4)
- Ιπποδύναμη ( όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ... βαριέμαι οικτρά αυτ/τα που δεν τραβάνε , Όταν τα αγόρασα τα έδωσα πριν χρονίσουν )
- Κατανάλωση ( όσο το δυνατόν χαμηλότερη )
- Ρύποι ( όσο χαμηλότεροι τόσο καλύτερα ... για χαμηλά τέλη )
- Χώροι ( να είναι απλά ικανοποιητικοί )
- **Σχεδίαση Εξωτερικά ** (να είναι όμορφο και να μην το βαρεθώ στο 6μηνο )
- Σχεδίαση εσωτερικά ( ψεύτο premium κατηγορία )
- Ηχομόνωση ( όσο καλύτερη τόσο καλύτερα )
- Κύλιση ( οσο καλύτερη τόσο καλύτερα )
- Τιμή ( κάτω απο 30.000 )
...
Τα πρώτα που πέρασαν απο το μυαλό μου είναι τα Yeti 1,2, Mini Clubman 1,6, Ιnsight (έχοντας γνωση περί υβριδικών κλπ) και το νέο Opel Meriva 1,4! Με αρχικό κριτήριο την εξωτερική διαφορετικότητα και συνδυάζοντας άλλα πολύ και άλλα λιγότερο το premium, xώρους, επιδόσεις, πάγια έξοδα, τεχνολογία κλπ.
Σε πιο συμβατικές προτάσεις θα ήμουν σε A3 Sportback 1,4 (ή 1,2 αν βγει πέρα απο το 3θυρο) -την προτιμώ ακόμα και αισθητικά σε σχέση με τα Golf/Astra/Megane & ΣΙΑ- ή την 116i αν την έβρισκα οδηγικά ενδιαφέρουσα (εξωτερικά είναι όμορφη)!Με την προυπόθεση πάντως 'κυκλοφορία κυρίως πόλη αλλά και μικρά ταξιδάκια' και η μικρομεσαία κατηγορία ίσως είναι too much όπως και το οικονομικό 'ταβανι' των 30.000€ -εκτός αν υπάρχει απαίτηση στον εξοπλισμό διακοσμηση με Swarovski και δέρμα ... φαλαινας!
Κάποιο supermini ή supermini MPV να δείχνει καλύτερο ... και εκεί οι προτάσεις είναι Polo 1,2 Tsi με DSG ή Clio 1,2 Tce με απο καλή έως συμπαθητική εμφάνιση, αξιοπρεπείς επιδόσεις, λειτουργικά ως 5θυρα και με τα ρεστα απο τα 30.000€ ... υπεράνεση στο -υπο συζήτηση- aftersales!!! -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το νέο ερώτημα έχει ως εξής .
- Ιπποδύναμη ( όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ... βαριέμαι οικτρά αυτ/τα που δεν τραβάνε , Όταν τα αγόρασα τα έδωσα πριν χρονίσουν )
Όπως καταλαβαίνεται η αναζήτηση του ιερού δισκοπότηρου είναι η ανακάλυψη της χρυσής τομής μεταξύ των συνισταμένων .
Για να βοηθήσω ώστε να με βοηθήσετε στο σταυρόλεξο σας δίνω 3 hints για το τι περίπου ψάχνω.
- Μου αρέσει σε μοντέλα π.χ. ( Julietta 1,4t MultiAir ή Lexus CT 200h κ.λ.π. )
- Μπορώ να περιμένω ( δεν καίγομαι να το πάρω αύριο το πρωί)
- 5 πόρτες
Υ.Γ. Ακροβατώντας στα όρια της νομιμότητας θα μπορούσα να πάρω και Diesel
Ακροβάτη
εγώ απο τα 2 που έγραψες θα επέλεγα:
Την** Ιταλίδα **μάλλον,αν ψηνόμουν πιο πολύ οδηγικά,στην έκδοση με τα 120+ ή σε κάποια καλή diesel.
Το Lexus,λόγω της κίνησης στην πόλη που έγραψες,οικονομίας,καλού εσωτερικού κλπα.
Έτσι κι αλλιώς το 2ο είναι 'εγνωσμένης' αξίας για σέναTest drive και στα 2 και με το καλό οι αγορές σου
-
μικρομεσαιο, ομορφο, γρηγορο, σπο, οικονομικο, ποιοτικο με καλη τιμη
ενα σε καλυπτει πληρως
ιουλιετα 1.4 με τα 140 αλογα και το κιβωτιο tct και τελος
ειδικα απο τη στιγμη που μπορεις να περιμενεις κανενα εξαμηνο -
H εξισωση δειχνει Gulietta m-air 170...
Kαλοριζικη! -
Παντως μου κανετε ολοι τρομερη εντυπωση..
Προτεινετε ολοι την alfa μονο απο φωτο και τεχνικα χαρακτηριστικα χωρις κανεις να την εχει οδηγησει ή εστω δει απο κοντα..
Εγω πιστευω οτι οντως θα ειναι οτι ηταν και η 147 την εποχη της και με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αναλογικα αλλα και παλι απορω πως μπορουμε να προτεινουμε χωρις καν να την εχουμε δει..
Και εστω οτι συχνα το κανουμε αυτο αλλα τουλαχιστον τα εχουμε δει απο κοντα ή τα εχουν φιλοι-γνωστοι ,εχουμε μπει συνεπιβατες, το εχουμε κανει και 2-3 βολτες..Εδω μονο φωτο εχουμε.. -
Πάντως εγώ το golf της γυναίκας το άλλαξα με Yeti 1.2 και η γυναίκα δεν το πίστευε ότι είναι τόσο καλό!
Είναι τρελά βολικό, άνετο, δεν το καταλαβαίνεις στο δρομο ότι είναι 1.2, κινούνται τα πίσω καθίσματα, έχει ωραία ανάρτηση για αθηναικές λακκούβες είναι αρκούντως φαρδύ για να πατάει καλά.
Αν δεν σε χαλάει το αισθητικό είναι πολύ καλή λύση! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
..Εδω μονο φωτο εχουμε..Γι' αυτό αρκεστήκαμε στο μοντέλο και στον κυβισμό.
Εκδοση και χρώμα αφού το δούμε live!!!
Οριακά δεν του στείλαμε και με pm το 'έντυπο παραγγελίας'! -
Δεν κατάλαβα έαν ο sprsk ξέρει πραγματικά τι θέλει.
Τι να την κάνει την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ιπποδύναμη, αφού θα κινείται μέσα στην πόλη κατα βάση; και πως πρέπει να συμβιβαστούν η ιπποδύναμη και η χαμηλή κατανάλωση, με τα χαμηλά κυβικά (1.4); μόνο με κάποιο turbo;
με αστικό προσανατολισμό και αφού οι χώροι πρέπει να είναι απλά επαρκείς και πρακτικοί (5θυρο) δε χρειάζεται αυτοκίνητο μεγάλυτερο από την κατηγορία των corsa, polo, 207, fiesta κλπ...
Τέλος πάντων, αντιφατικά μου ακούγονται αυτά αλλά τετραγωνίζοντας τον κύκλο προτείνω FIAT Punto evo 1.3 diesel 90HP. Είναι στα κατάλληλα μεγέθη για την πόλη, από χώρους επαρκεί, είναι πεντάθυρο, 1.3 (τέλη 94 ευρώ), δεν έχει ιπποδύναμη, αλλά η ροπή του φθάνει και περισσεύει, αφού οι ρεπρίζ από τις 1900 σαλ είναι εντυπωσιακές (6άρι κιβώτιο) και από κατανάλωση, μέση χρήση 5,5 λίτρα/100 χλμ και όσο κι αν το σκίσεις δεν ξεπερνά τα 7. Τώρα με την τιμή του diesel (1.1 ευρώ/λίτρο) η οικονομική διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη. Κι από εξοπλισμό πραγματικό πλούσιος στα 20.000 ευρώ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παντως μου κανετε ολοι τρομερη εντυπωση..
Προτεινετε ολοι την alfa μονο απο φωτο και τεχνικα χαρακτηριστικα χωρις κανεις να την εχει οδηγησει ή εστω δει απο κοντα..
Εγω πιστευω οτι οντως θα ειναι οτι ηταν και η 147 την εποχη της και με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αναλογικα αλλα και παλι απορω πως μπορουμε να προτεινουμε χωρις καν να την εχουμε δει..
Και εστω οτι συχνα το κανουμε αυτο αλλα τουλαχιστον τα εχουμε δει απο κοντα ή τα εχουν φιλοι-γνωστοι ,εχουμε μπει συνεπιβατες, το εχουμε κανει και 2-3 βολτες..Εδω μονο φωτο εχουμε..Aπο την πλευρα μου και με βαση τους παραγοντες που εθεσε, αυτο μου ερχεται στο μυαλο.
Θεωρω δεδομενο οτι σαφως και θα την δοκιμασει οταν ερθει και σε συνδυασμο με καποιο αλλο/αλλα μοντελα που επισης εχει υποψιν του θα κρινει για την τελικη επιλογη.
Αν ηταν ετσι, δεν θα επρεπε να μιλαει προτεινει ΚΑΝΕΙΣ αν δεν ειναι κατοχος αυτου που προτεινει ή αν δεν εχει οδηγησει πληρως υπο την μορφη δοκιμης για να εχει σαφη αποψη.
Προτασεις κανουμε ολοι, τις λαμβανει υποψιν του, και ο ιδιος θα εχει τον τελευταιο λογο. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Όπως καταλαβαίνεται η αναζήτηση του ιερού δισκοπότηρου είναι η ανακάλυψη της χρυσής τομής μεταξύ των συνισταμένων .
Για να βοηθήσω ώστε να με βοηθήσετε στο σταυρόλεξο σας δίνω 3 hints για το τι περίπου ψάχνω.
- 5 πόρτες
ισως σε λιγα χρονια βγει και ενα αυτοκινητο με αυτα τα λιγα που ζητας......αλλωστε δεν βιαζεσαι!
-
Επειδή χρόνο έχω ( για να περιμένω ) αλλά όχι για να ψάχνω ... ξεκίνησα την βόλτα αποκλεισμού .
Δηλαδή ,
Πάω βλέπω αποκλείω και μειώνω την λίστα .
Στην σημερινή αποστολή εξετάστηκαν Lancia Delta και Fiat Bravo , στον Σ@ρακ@κη στην Γλυφάδα .
Εξωτερικά η Delta μου αρέσει πολύ έχει design. Το bravo ενώ έχει την διάθεση ( να σπορτίσει ) αλλά σε σχεδιασμό δεν φτάνει στα επίπεδα της Delta .
Και για τα 2 o κινητήρας που συζήτησα ήταν ο 1.6 16v MTJ 120hp DYNAMIC MTA και φυσικά για την Delta ο 1.9 MULTIJET TWINTURBO 190 hp .
Εσωτερικά είναι ίδια σχεδόν όλα τα εξαρτήματα . Και αυτό λίγο με χάλασε .
Οι χώροι είναι σαφώς καλύτεροι στην Delta.
Το σαλόνι όμως με απογοήτευσε . Καμία υποστήριξη στην βάση του καθίσματος , μικρά καθίσματα , επίπεδα καθίσματα στο πίσω μέρος ( σαν ιαπωνικό τζιπ του 90) .
Το χειρότερο μου ήταν το βαμμένο πλαστικό σε ασημί χρώμα στο κεντρικό ταμπλό . Αηδία , Ντροπή . ( το γούστο είναι προσωπικό και αφορά μόνο εμένα , Αν με βρίσκετε κακόγουστο ζητώ συγνώμη ). Έτσι λοιπόν και αφού μου άναψαν τα λαμπάκια και ζήτησα ( για να δω βρε αδερφέ ) αν μπορώ να το παραγγείλω μαύρο όπως το Bravo ή αν μπορώ να το αλλάξω έστω και σε after sale . Η απάντηση ήταν αρνητική .
Τεσπα για να μην κολλάμε σε λεπτομέρειες ...
Παρότι μου αρέσει ο κινητήρας Δυστυχώς και τα 2 αποκλείστηκαν .Πάμε για άλλα, ...... η επόμενη βόλτα θα γίνει μάλλον στην Renault.
Μπορεί σε ορισμένους να ακούγεται μπερδεμένο ή παράλογο ..... αλλά πελάτης είμαι και από κάπου θα αγοράσω. Αυτά είναι τα κριτήρια μου και με αυτά θα αποφασίσω . Συμβιβασμό θα κάνω κάπου, αλλά ακόμα δεν ξέρω που . Μόλις μου κάνει κάτι κλικ θα ξέρω.
Το mini ( ωραία ιδέα ) μου αρέσει αλλά δεν πάω για 3πόρτο . Το Clubman ( sorry αλλά είναι χάλια )
Αλλά για να σας στείλω αδιάβαστους ..... σήμερα μου καρφώθηκε μήπως πήγαινα σε κάνα lite SUV.
Διάβαζα για το Juke της Nissan με τον ιδιαίτερα χαρισματικό 1,6 με τους 190 ίππους και 240 Nm ροπής ή το Ford Kuga αν πάρει τον νέο πολύ αναμενόμενο 1.6t EcoBoostΠρος το παρόν τα 2 που ανέφερα στο αρχικό ποστ τυγχάνουν τις μεγαλύτερης πιθανότητας .
Σε αυτά, σήμερα που μιλάμε, προσθέστε το νέο Focus 1,6t και το Golf VI (το οποίο λόγω άτιμου πρότερου βίου , το V , θα το οδηγήσω και εξετάσω περισσότερο από όλα τα άλλα) .
O Σ@ραΒαλ@κης έχει και Volvo . Βγαίνοντας από το Bravo μπήκα στο νέο C30 ( πώς λέμε καμία σχέση , μα καμία ) . Ευτυχώς που δεν έχει τον 1.6t ακόμα, γιατί θα το είχα πάρει εκείνη την στιγμή ασχέτως που ήταν 3πορτο και θα με παντόφλιαζε η γυναίκα μου.
-
To Juke της Nissan αναμένεται να είναι πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο. Προσωπικά η ιδέα μου αρέσει πολύ.
Ο 1.9 diesel TT με τα 190 των Ιταλών σπέρνει
Αυτό το focus με τον ecoboost το ακούμε κοντά 3 χρόνια τώρα και προκοπή δε βλέπουμε Έλεος πια, πόσο αργοί είναι. Το facelift που θα μπορούσε να πουλήσει καλά το κάψανε με τα ατμοσφαιρικά μοτέρ.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
- 5 πόρτες
Επειδή χρόνο έχω ( για να περιμένω ) αλλά όχι για να ψάχνω ... ξεκίνησα την βόλτα αποκλεισμού .
Δηλαδή ,
Πάω βλέπω αποκλείω και μειώνω την λίστα .
Στην σημερινή αποστολή εξετάστηκαν Lancia Delta και Fiat Bravo , στον Σ@ρακ@κη στην Γλυφάδα .
Εξωτερικά η Delta μου αρέσει πολύ έχει design. Το bravo ενώ έχει την διάθεση ( να σπορτίσει ) αλλά σε σχεδιασμό δεν φτάνει στα επίπεδα της Delta .
Και για τα 2 o κινητήρας που συζήτησα ήταν ο 1.6 16v MTJ 120hp DYNAMIC MTA και φυσικά για την Delta ο 1.9 MULTIJET TWINTURBO 190 hp .
Εσωτερικά είναι ίδια σχεδόν όλα τα εξαρτήματα . Και αυτό λίγο με χάλασε .
Οι χώροι είναι σαφώς καλύτεροι στην Delta.
Το σαλόνι όμως με απογοήτευσε . Καμία υποστήριξη στην βάση του καθίσματος , μικρά καθίσματα , επίπεδα καθίσματα στο πίσω μέρος ( σαν ιαπωνικό τζιπ του 90) .
Το χειρότερο μου ήταν το βαμμένο πλαστικό σε ασημί χρώμα στο κεντρικό ταμπλό . Αηδία , Ντροπή . ( το γούστο είναι προσωπικό και αφορά μόνο εμένα , Αν με βρίσκετε κακόγουστο ζητώ συγνώμη ). Έτσι λοιπόν και αφού μου άναψαν τα λαμπάκια και ζήτησα ( για να δω βρε αδερφέ ) αν μπορώ να το παραγγείλω μαύρο όπως το Bravo ή αν μπορώ να το αλλάξω έστω και σε after sale . Η απάντηση ήταν αρνητική .
Τεσπα για να μην κολλάμε σε λεπτομέρειες ...
Παρότι μου αρέσει ο κινητήρας Δυστυχώς και τα 2 αποκλείστηκαν .Πάμε για άλλα, ...... η επόμενη βόλτα θα γίνει μάλλον στην Renault.
Μπορεί σε ορισμένους να ακούγεται μπερδεμένο ή παράλογο ..... αλλά πελάτης είμαι και από κάπου θα αγοράσω. Αυτά είναι τα κριτήρια μου και με αυτά θα αποφασίσω . Συμβιβασμό θα κάνω κάπου, αλλά ακόμα δεν ξέρω που . Μόλις μου κάνει κάτι κλικ θα ξέρω.
Το mini ( ωραία ιδέα ) μου αρέσει αλλά δεν πάω για 3πόρτο . Το Clubman ( sorry αλλά είναι χάλια )
Αλλά για να σας στείλω αδιάβαστους ..... σήμερα μου καρφώθηκε μήπως πήγαινα σε κάνα lite SUV.
Διάβαζα για το Juke της Nissan με τον ιδιαίτερα χαρισματικό 1,6 με τους 190 ίππους και 240 Nm ροπής ή το Ford Kuga αν πάρει τον νέο πολύ αναμενόμενο 1.6t EcoBoostΠρος το παρόν τα 2 που ανέφερα στο αρχικό ποστ τυγχάνουν τις μεγαλύτερης πιθανότητας .
Σε αυτά, σήμερα που μιλάμε, προσθέστε το νέο Focus 1,6t και το Golf VI (το οποίο λόγω άτιμου πρότερου βίου , το V , θα το οδηγήσω και εξετάσω περισσότερο από όλα τα άλλα) .
O Σ@ραΒαλ@κης έχει και Volvo . Βγαίνοντας από το Bravo μπήκα στο νέο C30 ( πώς λέμε καμία σχέση , μα καμία ) . Ευτυχώς που δεν έχει τον 1.6t ακόμα, γιατί θα το είχα πάρει εκείνη την στιγμή ασχέτως που ήταν 3πορτο και θα με παντόφλιαζε η γυναίκα μου.
αν για σενα αυτες οι 2 απαντησεις σου δεν ειναι αντιφατικες τοτε δεν μπορω να πω κατι παραπανω..μιλας για επιδοσεις με ταυτοχρονη χαμηλη καταναλωση.κ κοιτας τα γκρουπο φιατ πετρελαιου.μεχρι εκει καλα.μετα λες ομως μιλας για χαμηλα κυβικα π.χ. 1.4 κ μου λες οτι κοιτας την ντελτα 1.9πετρελαιο..
επειτα ενω μιλας για επιδοσεις με χαμηλη καταναλωση κ μικρομεσαιο επειδη κινεισαι κυριως εντος πολεως,λες οτι ενδιαφερεσαι για 1.6τουρμπο κ μαλιστα κ σε σουβλακια(που εν συγκρισει με ενα κανονικο αυτοκινητο φερουν κ περαιτερω βαρος αρα κ χειροτερες επιδοσεις κ αυξημενη καταναλωση..)
τελος λες οτι θελεις να ειναι 5θυρο αλλα αν εβγαινε το βολβο σ30 με τον 1.6τουρμπο θα το επαιρνες εκεινη τη στιγμη..σου ευχομαι καλη τυχη στην αναζητηση κ στην τελικη επιλογη.αλλα ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι καποια πραγματα θα πρεπει να τα αλλαξεις στην λιστα επιθυμιων σου..η εστω να ορισεις τι σημαινει για σενα π.χ. χαμηλη καταναλωση η τι σημαινει καλες επιδοσεις η τι σημαινει μικρομεσαιο η τι σημαινει 5θυρο..
προς ελβετ.
+1
κ συμφωνω επισης για το οτι ηταν λαθος που προτειναμε την τζουλιετα(κ εγω ενας μεταξυ πολλων) απο τη στιγμη που δεν εχει καν δοκιμαστει.. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
To Juke της Nissan αναμένεται να είναι πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο. Προσωπικά η ιδέα μου αρέσει πολύ.Ο 1.9 diesel TT με τα 190 των Ιταλών σπέρνει
Αυτό το focus με τον ecoboost το ακούμε κοντά 3 χρόνια τώρα και προκοπή δε βλέπουμε Έλεος πια, πόσο αργοί είναι. Το facelift που θα μπορούσε να πουλήσει καλά το κάψανε με τα ατμοσφαιρικά μοτέρ.
Θα το δείτε στο νέο Φόκους, σύντομα. Αν φυσικά αντέξετε το σόκ της εξωτερικής εμφάνισης
-
@C.L.A.B.
Κατά την γνώμη μου Οχι.
Στην έρευνα δεν μίλησα απόλυτα .
Έγραψα ' όσο το δυνατόν '
Τα κριτήρια μπορεί και να αλλάξουν σε επιμέρους ποσοστά και αυτό είναι λογικό σε κάθε αγοραστή. Αν δεν συνέβαινε αυτό τότε θα σήμαινε ότι δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης του αρχικού ποστ.
Όταν γράφω τις εντυπώσεις μου σε ένα Forum ή όταν είμαι σε ένα κατάστημα, δεν μου απαγορεύει κανείς να προεκτείνω έστω και ενημερωτικά την πληροφόρηση μου . ( π.χ. 1,9 ) και ευθαρσώς να δηλώσω στην συνέχεια την αρέσκεια μου στην κατασκευή. Αλλά αυτό , από την τελική επιλογή συνόλου έχει απόσταση.
Το ίδιο συμβαίνει όταν όπως έγραψα , με κάποια δόση χιούμορ , με την υποτιθέμενη σύγκριση του C30 με το bravo . Όπως ελπίζω να κατάλαβες ήταν σχόλιο όχι απόφαση. -
πιθανως να με παρεξηγησες.απλως οταν δινεις καποια κριτηρια με βαση τα οποια πρεπει να σου προτεινουμε αυτοκινητα,λογικο το βρισκω να φαινεται παραξενο να βαζεις κ αυτοκινητα που δεν πληρουν,ας το πουμε ετσι, τις προδιαγραφες..
δεν ειπα οτι εκανες κατι κακο,απλως θεωρω οτι πρεπει να εισαι πιο συγκεκριμενος στα θεματα επιδοσεων κ καταναλωσης(τουλαχιστον).η ακομα καλυτερα,να ξεκαθαρισεις ακριβως τα κριτηρια.αλλιως ο καθενας θα προτεινει αλλα αντι αλλων,εσυ θα δοκιμαζεις διαφορετικα απο αυτα που ζητας,κοκ..κ ολο αυτο για να καταφερουμε να σε βοηθησουμε να λυσεις τον (ιδιαιτερου ενδιαφεροντς) γριφο που παρεθεσες.για εμας δεν αλλαζει κατι(οκ,τουλαχιστον για μενα προσωπικα.. )
προς θεου δεν ειχα σκοπο να παρεξηγηθουμε,συζητηση κανουμε!
αν κατα καποιο τροπο σε προσεβαλα η παρεξηγηθηκες,με συγχωρεις.
Για Δυνατούς Λύτες ... Μεσαιο - Οικονομικό - Δυνατό κλπ.