-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
το ποδόφρενο το έχω συνηθίσει και πρέπει να πω ότι δεν μου αρέσει , αλλά είχα την εντύπωση ότι είχε ηλεκτρονικό χειρόφρενο .
Ο χώρος αποσκευών δεν με ενδιαφέρει και πολύ , οι χώροι ας είναι και μέτριοι μου αρκούν . Η ποιότητα των πλαστικών , η ηχομόνωση και η κύλιση με ενδιαφέρουν περισσότερο.
Ξέρουμε τι καίει ???Κοίτα, εμένα δεν μ' ενοχλεί το ποδόφρενο, απλά κι εγώ νόμιζα ότι είχε ηλεκτρικό όπως η Νίτσα και έγινα ρεζίλι επί 10λεπτά στο πάρκινγκ μη ξέροντας πως να φύγω...
Από κατανάλωση, αν λέει κάτι η μέση του TC σε αμάξι test drive, ήταν στο 6,7-6,8. Αν σκεφτείς ότι ο κάθε πικραμένος το σκίζει, δεν είναι κακό... Αλλά όχι και ιδιαίτερα καλό... Πάλι, έκανα ολόκληρο το test drive με ελάχιστη βενζίνη (μου έδινε αυτονομία 27χλμ... ), αλλά δεν κατέβηκε καθόλου... Ιδίως όταν άρχισα να οδηγώ οικονομικά... Αν προσπαθήσεις λίγο πιστεύω ότι άνετα το πιάνεις το 4-4,5... Αλλά πολύ φασαρία εκεί μέσα βρε παιδί μου... Και από άνεση, μέτρια πράγματα... Ίσως το Auris hybrid να είναι καλύτερο συνολικά σαν αυτοκίνητο...
-
Αν προλάβω , ίσως δώ αύριο πρώτα συτό και μετά το VI
-
Είδα προχθές το Prius ....
Δεν θα γράψω πολλά για να μην κουράσω.
Δεν έχει σημασία ούτε η κύλιση ούτε η ποιότητα ούτε η συμπεριφορά και τα φρένα ...απλά αυτό ....
Για την εξοπλισμένη έκδοση με το Navi ( χωρίς Ηλιοροφή )
θέλουν να τους δώσεις ...38500
το σχολιάζω ως εξής
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Είδα προχθές το Prius ....Δεν θα γράψω πολλά για να μην κουράσω.
Δεν έχει σημασία ούτε η κύλιση ούτε η ποιότητα ούτε η συμπεριφορά και τα φρένα ...απλά αυτό ....
το σχολιάζω ως εξής
Υπερβολές, σε κανά τριάρι εκατομμύριο χιλιόμετρα θα έχεις κάνει απόσβεση χρημάτων από τη χαμηλή του κατανάλωση.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Είδα προχθές το Prius ....
Δεν θα γράψω πολλά για να μην κουράσω.
το σχολιάζω ως εξής
Υπερβολές, σε κανά τριάρι εκατομμύριο χιλιόμετρα θα έχεις κάνει απόσβεση χρημάτων από τη χαμηλή του κατανάλωση.
Ναι, αλλά πρέπει να υπολογίσεις το ακριβό σέρβις (180 ευρώ για λάδια κάθε 15Κχλμ μου είπαν) + τις μπαταρίες, που όσο και να κρατάνε δεν θα θέλουν αλλαγή σε κανένα εκ. χλμ;;;;
Συμφέρει... χτύπα το!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
προβλέπω τρελή τσόντα τώρα με τη Giulietta
μην βιαζεσαι γιατι το hype πεφτει....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Είδα προχθές το Prius ....Δεν θα γράψω πολλά για να μην κουράσω.
το σχολιάζω ως εξής
Δηλ. εσύ πόσο θα ΄θελες να κάνει για να 'αξίζει τα λεφτά του';
Απ ΄το site πάντως βλέπω ότι:
PRIUS EXCLUSIVE SOLAR NAVI & LEATHER / SAFETY PACK: 35.500 €Γιατί δεν παίζεις με το
PRIUS: 26.650 € -
Απ'ότι τσέκαρα,η ανώτατη τιμή του είναι **36κ **με τα ΠΑΝΤΑ μέσα.
(Adaptive Cruise Control,Remote AC,κάμερα οπισθοπορείας,δέρμα,HDD κλπα)Πως το κατάφερες ρε θηρίο άλλα 2.5κ πάνω?
Συμφωνώ με Danao,αν σε εξυπηρετεί το βασικό,η τιμή του είναι οκ.
-
Κοίτα δεν είπα ντε και καλά Υβριδικό .
Αν είναι να δώσω 27 χιλιάρικα για ένα γυμνό με 15αρες ζάντες Prius να μου λείπει .
Ετσι λές να πάρω Υβριδικό που θα έχει και gadget . Αλλά λογάριαζα χωρίς ξενοδόχο.
Καλύτερα όλα όσα έχουμε μέχρι τώρα αναφέρει .
Για Δυνατούς Λύτες ... Μεσαιο - Οικονομικό - Δυνατό κλπ.