-
-
Δεν μπορούμε να ξέρουμε την κάθε περίπτωση αλλά είναι κρίμα πραγματικά που κάποιοι αναγκάζονται να πουλήσουν τέτοια αυτοκίνητα που προφανώς έχουν βάλει τόσο μεράκι και αγάπη -πολλές φορές από το υστέρημά τους- για ένα κλάσμα από όσο τους στοίχησε η ανακατασκευή..
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3394794/φιατ 128αυτο ειχε ξεκινησει κανα 10αρικο πριν 4-5 χρονια , τι να πω κριμα φαινεται λουλουδι το αυτοκινητο
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
αυτο ειχε ξεκινησει κανα 10αρικο πριν 4-5 χρονια , τι να πω κριμα φαινεται λουλουδι το αυτοκινητο
Αχ, μου θυμίζει το δικό μου! Αν ήταν σκούρο μπλε και δίπορτο, θα ήταν φτυστό!
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Δεν μπορούμε να ξέρουμε την κάθε περίπτωση αλλά είναι κρίμα πραγματικά που κάποιοι αναγκάζονται να πουλήσουν τέτοια αυτοκίνητα που προφανώς έχουν βάλει τόσο μεράκι και αγάπη -πολλές φορές από το υστέρημά τους- για ένα κλάσμα από όσο τους στοίχησε η ανακατασκευή..αυτο ειχε ξεκινησει κανα 10αρικο πριν 4-5 χρονια
Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει ανάγκη και ταυτόχρονα ζηταει 10Κ για 128, και επιμένει 5 χρόνια.
Μην ψαρώνετε...το 90% των αγγελιών του car είναι είτε απο χλιμίντζουρες (κατά APR) που αγοράσαν φτηνά και προσπαθούν να βρούν κορόιδο, είτε απο άλλους που τους πιάσαν κορόιδο, το κατάλαβαν αργά και τώρα ψάχνουν τον επόμενο.
-
Παντως σε παλιοτερες αγγελιες εγραφε οτι αυτο το φιατ ειναι μοντελο του 1975 με look 1970. Προσεξτε το αυτο οσοι ενδιαφερεστε. Βεβαιως του 1970 ηταν για μενα το πιο ωραιο εμφανισιακα, αλλα αν σας ενδιαφερει η αυθεντικοτητα του τοτε θα εχετε θεμα
-
Μα δεν βλέπω πολύ σοβαρές διαφορές με του 1970. Βλέπω μόνο το μαύρο μεσαίο κομμάτι απο τις μπετούγιες (έχω την εντύπωση ότι ήταν νίκελ), την έλλειψη πούλιων στους προφυλακτήρες (αν μπορεί να θεωρηθεί λάθος), τα άσπρα φλας?
Να έλεγε ότι ήταν του τέλους77 (nuova) με λουκ 70 ή 75, θα το θεωρούσα φάουλ...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μα δεν βλέπω πολύ σοβαρές διαφορές με του 1970. Βλέπω μόνο το μαύρο μεσαίο κομμάτι απο τις μπετούγιες (έχω την εντύπωση ότι ήταν νίκελ), την έλλειψη πούλιων στους προφυλακτήρες (αν μπορεί να θεωρηθεί λάθος), τα άσπρα φλας?Να έλεγε ότι ήταν του τέλους77 (nuova) με λουκ 70 ή 75, θα το θεωρούσα φάουλ...
αν ειναι του 1975 θα επρεπε να ειχε και αλλη μασκα μπροστα,τα τετραγωνα φαναρια ποτε αρχισαν να μπαινουν;;;; θυμαμαι καποια μοντελα που εβλεπα που μπροστα ειχαν τετραγωνα φαναρια με μεταλλικη μασκα και πισω τα μικρα φαναρια. Αυτα πρεπει να βγηκαν γυρω στο '75
-
θεια δικη για την μαιμουδεμενη 911?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μα δεν βλέπω πολύ σοβαρές διαφορές με του 1970. Βλέπω μόνο το μαύρο μεσαίο κομμάτι απο τις μπετούγιες (έχω την εντύπωση ότι ήταν νίκελ), την έλλειψη πούλιων στους προφυλακτήρες (αν μπορεί να θεωρηθεί λάθος), τα άσπρα φλας?Να έλεγε ότι ήταν του τέλους77 (nuova) με λουκ 70 ή 75, θα το θεωρούσα φάουλ...
Αργύρη στα φάουλ πρόσθεσε :τα φιλιστρίνια ( έχουν πλαστική βάση και όχι μεταλλική ), τα πίσω φανάρια που θα έπρεπε να είναι σαν του moretti σου , τα τάσια ( αν τα βλέπω καλά ) που έχουν το λογότυπο fiat που μετά το 1974 ,απουσιάζουν τα νίκελ στα λάστιχα των εμπρός – πίσω παρμπρίζ καθώς και των μαρσπιε , οι εμπρός κολόνες, εσωτερικά ,έχουν πλαστική επένδυση , ενώ τα φλας είναι σωστά .Είμαι περίεργος να δω τη ταπετσαρία του .
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
Μα δεν βλέπω πολύ σοβαρές διαφορές με του 1970. Βλέπω μόνο το μαύρο μεσαίο κομμάτι απο τις μπετούγιες (έχω την εντύπωση ότι ήταν νίκελ), την έλλειψη πούλιων στους προφυλακτήρες (αν μπορεί να θεωρηθεί λάθος), τα άσπρα φλας?
Να έλεγε ότι ήταν του τέλους77 (nuova) με λουκ 70 ή 75, θα το θεωρούσα φάουλ...
αν ειναι του 1975 θα επρεπε να ειχε και αλλη μασκα μπροστα,τα τετραγωνα φαναρια ποτε αρχισαν να μπαινουν;;;; θυμαμαι καποια μοντελα που εβλεπα που μπροστα ειχαν τετραγωνα φαναρια με μεταλλικη μασκα και πισω τα μικρα φαναρια. Αυτα πρεπει να βγηκαν γυρω στο '75
Εννοείς το 128 special όχι τη βασική έκδοση .
-
Ο χρήστης tasos127 έγραψε:
Αργύρη στα φάουλ πρόσθεσε :τα φιλιστρίνια ( έχουν πλαστική βάση και όχι μεταλλική ), τα πίσω φανάρια που θα έπρεπε να είναι σαν του moretti σου , τα τάσια ( αν τα βλέπω καλά ) που έχουν το λογότυπο fiat που μετά το 1974 ,απουσιάζουν τα νίκελ στα λάστιχα των εμπρός – πίσω παρμπρίζ καθώς και των μαρσπιε , οι εμπρός κολόνες, εσωτερικά ,έχουν πλαστική επένδυση , ενώ τα φλας είναι σωστά .Είμαι περίεργος να δω τη ταπετσαρία του .
Σωστός. Και τα πίσω φανάρια δεν είχαν ανακλαστικό μεταξύ φλας και στοπ, αλλά ήταν ξεχωριστό κάτω απο αυτά...
Κατι τέτοιο δηλαδή:
-
Flavia coupe 6χιλ.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
θεια δικη για την μαιμουδεμενη 911?Τα μπαζα δεν μπορουσε να τα βγαλει???
-
Οικογενειακο κλασικο, σε καλη τιμη...
-
Ο χρήστης g_sev έγραψε:
θεια δικη για την μαιμουδεμενη 911?
Τα μπαζα δεν μπορουσε να τα βγαλει???
Για να αποδείξει το ατρακάριστο!!!
-
Audi 100
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ!!! -
Ο χρήστης abarth έγραψε:
Audi 100
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ!!!Ε μην αγοράσουμε και την Christine της Ελλάδας στο τέλος!! Αυτό δηλαδή πόσους ιδιοκτήτες έφαγε?!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2470832/
Boca Negra!
Η μεταφορα αυτοκινητου με 30 ευρω ακουγεται μια χαρα.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2470832/Boca Negra!
Η μεταφορα αυτοκινητου με 30 ευρω ακουγεται μια χαρα.
Τι σημαίνει 'απόλυτα συλεκτικό' με ένα λάμδα? Αν πρόκειται να μου κοστίσει 31 ευρώ (1 η αγορά και 30 η μεταφορά το αγοράζω).
Τάκης.
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών