-
Μάλλον δεν διάβασες τι σου είπα και κοιτάς αυτά που σε βολεύουν. Ψελίζεις ότι λάθος είναι το bold μου όταν ο ίδιος είχες ταυτίσει το δικαίωμα στην Εργασία με Χρυσαυγιτισμό και αυτό ήθελα να στηλιτεύσω. Αν έγραφες περί διακρίσεων είναι άλλο ζήτημα αλλά δεν το έκανες.
Για τα υπόλοιπα περί ενίσχυσης της Ελληνικής Οικονομίας. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η ένεση με νέο εργατικό δυναμικό ενισχύει οικονομικά μία χώρα. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται άκριτα και σε οποιονδήποτε βαθμό. Γιατί αν σε μία χώρα 10 εκατομμυρίων εισάγεις 1 εκατομμύριο παραπάνω εργαζόμενους από αυτούς που χρειάζεσαι τότε απλά και με μαθηματική ακρίβεια πέφτεις στη γνωστή παγίδα του 1 προς 4.3 (ήτοι 1% αύξηση ανεργίας ίσον με 4.3% αύξηση της εγκληματικότητας). Και αν αυξήσεις την εγκληματικότητα σε μία περιοχή το μόνο που καταφέρνεις είναι να πλήξεις άμεσα την παραγωγικότητα και την οικονομική ανάπτυξη μπαίνοντας σε έναν φαύλο κύκλο που δεν έχει τελειωμό.
Κανείς σώφρον δεν είναι κατά των μεταναστών. Των νόμιμων μεταναστών που δεν είναι ούτε εγκληματίες στο τόπο τους (η περίπτωση της Αυστραλίας δεν εντάσσεται στην περίπτωση μας καθώς άλλο εγκληματίας και άλλο διωκόμενος πολιτικά) και οι οποίοι έχουν δεξιότητες που βρίσκονται σε ανεπάρκεια στη χώρα. Δεν μπορούμε δηλαδή κατά τη γνώμη μου πάντα, να είμαστε υπέρ μία αθρόας εισαγωγής εξαθλιωμένων ανθρώπων χωρίς κανέναν έλεγχο. Όπως και δεν μπορεί κάποιος να δίδει δικαιώματα πολιτών αυθαίρετα σε κάποιους χωρίς να έχει εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν τη στοιχειώδη παιδεία (και δεν γίνονται ανδρείκελα όπως πχ. στο Δήμο Μύκης όπου αι εκεί πολίται της χώρας ψηφίζουσι τον αρεστό της γείτονος χώρας.... με ευθύνη της Ελληνικής Πολιτείας που ουδέποτε δεν κατάλαβε ότι δεν μπορείς να αφήνεις την παιδεία των πολιτών σου στα χέρια άλλων κρατών χωρίς κανέναν έλεγχο) και σκοπός τους να είναι ηθική και υλική ανύψωση τους χωρίς αυτό να είναι εις βάρος του κοινωνικού συνόλου (ήτοι έρχομαι εδώ και πουλώ ηρωίνη που παράγω στο χωριό μου).
Αλλά όπως φαίνεται τα απλά αυτά πράγματα είναι πραγματικά rocket science για κάποιους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To KK όπως λες -χωρίς το Ε- κάποτε σφάγιαζε επι Στάλιν ολόκληρους πληθυσμούς είς τας Ουκρανίας και λοιπάς περιοχάς, με ποσοστά μάλιστα πετύχαιναν και στόχους. Για να μην αναφέρω για το ΚΚΕ τι έκανε στον εμφύλιο στην βόρεια ελλάδα, έχω παππού παθόντα.
Σαφώς έχουν γίνει τεράστια εγκλήματα. Ο εμφύλιος είναι άστα να πάνε, υπάρχουν πολλοί που έχουν παππούδες που σφαγιάστηκαν από την μία ή την άλλη πλευρά. Δεν βγάζεις άκρη... κανείς δεν είχε δίκαιο τότε και όλοι είχαν.
Το ΚΚΕ αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν αλλά επικίνδυνο ΔΕΝ είναι. Όχι όπως η Χ.Α. που λίγη δύναμη ακόμα να πάρει, θα βλέπουμε τάγματα ασφαλείας να 'καθαρίζουν' τις γειτονιές από μετανάστες οι οποίοι καλώς ή κακώς βρέθηκαν εδώ. Όποιος θέλει βίαιη άκρα αριστερά ας ψάξει εκτός κοινοβουλίου...
Οι Κρίσεις και γενικά οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις πολώνουν τα extreme άκρα του ιδεολογικού φάσματος και έτσι ευνοούν απολυταρχικά καθεστώτα. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Φυσικά ήρθε και ο dimitris_f έγραψε για το Arbeit Macht Frei και έδεσε το γλυκό.
Το 'Arbeit Macht Frei' το εγραψα εννοωντας οτι το 'Η εργασία είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων των Ελλήνων' κανει μπαμ απο ποιο χωρο προερχεται το κειμενο (τουλαχιστον για αυτους που βλεπουν τις λεπτομεριες).
Περι εργασιας, αν θελεις συζηταμε το απογευμα (αν ειμαι σπιτι , τωρα βγαινω εξω για φαι) ή απο βδομαδα.
-
Εdit mod
-
delete
-
Αρρωστημένο ; Εγώ το βρίσκω πολύ ισορροπημένο
Τι θα πει δεν έπρεπε, επειδή δεν το θεωρείς αστείο εσύ ; -
delete
-
Μάλλον οι διαχειριστές θα 'αναγκαστούν' να το σβήσουν, για λόγους καθωσπρεπισμού και κανόνων του φόρουμ, αν και είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι το βρίσκουν σαφώς αστείο, όπως κι εγώ άλλωστε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εdit modΣωστή κίνηση να το ποστάρεις πάντως.
edit
απειλείται μέλος ευθέως και σβήνετε το ποστ;
γιατι ;Αν αύριο βρούμε δολοφονημένο τον ντρίφτη ( ) δεν θα πρέπει να μπορούμε να ξεκινήσουμε την έρευνα απο κάπου;
-
poli mizeria μωρ'αδερφακι'μ, πως καν'ς ετσ'... μια τρολλια ηταν και ειπε να τη μοιραστει..
-
Όλες οι μεγάλες προσωπικότητες είχαν ορκισμένους εχθρούς
ΥΓ
rx8 killer
Δεν άλλαζε συχνά λάδια και πήρε το ρότορα στο χέρι; -
δεν έχει μείνει νεφρό απ τα γέλια
Μα καλά, σοβαρά περιμένει ο ταρίφας ότι θα μας σκιάξει? τί μυαλά κουβαλάει ο κόσμος
@nozomi Πολύ καημός σε έπιασε για τα συγκεκριμένα σκουπίδια πάντως, μήν άγχεσαι και δεν χαλάει το φόρουμ από δαύταgreelish εδιτ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
den exei meinei nefro ap ta gelia
Ma kala, sovara pisteuei o tarifas oti tha mas skiaksei ? ti miala kouvalaei o kosmos
@nozomi poli kaimos se epiase me ta siggekrimena skoupidia pantws, min agxesai de xalaei to forum ap autasorry kai pali gia ta greeklish, tha to editarw molis vrethw se pc me ellinika
Για καλό και για κακό πρόσεχε πάντως
εγω στη θέση σου δεν θα κθκλοφόραγα με τέτοιο αυτοκίνητο -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ma kala, sovara pisteuei o tarifas oti tha mas skiaksei ? ti miala kouvalaei o kosmos
@nozomi poli kaimos se epiase me ta siggekrimena skoupidia pantws, min agxesai de xalaei to forum ap autasorry kai pali gia ta greeklish, tha to editarw molis vrethw se pc me ellinika
Για καλό και για κακό πρόσεχε πάντως
εγω στη θέση σου δεν θα κθκλοφόραγα με τέτοιο αυτοκίνητοΓια το τελευταίο συμφωνώ, αμάξι είναι αυτό;
Ευκαιρία ν' αλλάξει επιτέλους και να στηρίξει την παραγωγή ανταλλακτικών (πολλαπλασιαστές και μπεκ... ) της φίλης και συμμάχου Γερμανίας...
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
@nozomi poli kaimos se epiase me ta siggekrimena skoupidia pantws, min agxesai de xalaei to forum ap autaΑναλογίσου αν αρχίζαμε όλοι να δημοσιεύουμε τέτοια πμ τι θα γινόταν στο φόρουμ (αν και εγώ δεν έχω λάβει ακόμα... )
Σε μένα φαίνεται μπλόφα (ποιός είναι τόσο ηλίθιος να απειλήσει κάποιον ότι θα τον σκοτώσει?), άλλωστε πολλοί απειλούν στο Νετ, τζάμπα μαγκιά είναι, αν έχεις ενδείξεις για κάτι άλλο, ζήτα την IP του και τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις και θα σε βοηθήσει ο φίλος σου ο koutsan που είναι και δικηγόρος.Και σε μένα μπλόφα φαίνεται αλλά και να μην είναι θα βοηθήσω κάνοντας δωρεάν την τελετή
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
ζήτα την IP του και τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις και θα σε βοηθήσει ο φίλος σου ο koutsan που είναι και δικηγόρος.Επειδή ο koutsan αυτό το διάστημα δεν προλαβαίνει -έχει αναλάβει άλλες υποθέσεις - θα αναλάβει ο manosk την υπόθεση. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια
-
Η ταρίφα του koutsan είναι πολύ ακριβή για φτωχομπινέδες σαν τον drifter, σιγά μην αρχίσουμε και τις αγαθοεργίες.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
@nozomi poli kaimos se epiase me ta siggekrimena skoupidia pantws, min agxesai de xalaei to forum ap autaΑναλογίσου αν αρχίζαμε όλοι να δημοσιεύουμε τέτοια πμ τι θα γινόταν στο φόρουμ (αν και εγώ δεν έχω λάβει ακόμα... )
Σε μένα φαίνεται μπλόφα (ποιός είναι τόσο ηλίθιος να απειλήσει κάποιον ότι θα τον σκοτώσει?), άλλωστε πολλοί απειλούν στο Νετ, τζάμπα μαγκιά είναι, αν έχεις ενδείξεις για κάτι άλλο, ζήτα την IP του και τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις και θα σε βοηθήσει ο φίλος σου ο koutsan που είναι και δικηγόρος.δεν είναι τυχαίο το πμ, είναι απ τον αγαπητό μας nasos/sti, προφανώς και δεν θα έμπαινα στον κόπο να δημοσιεύω καθε μπούρδα που τυχαίνει να βρω, αλλά η συγκεκριμένη, εκτός από ιδιαίτερα διασκεδαστική είναι και διδακτική
για τα υπόλοιπα νομικά, θα συζητήσω με τον κουτσαν αν μπορούμε να βγάλουμε κανα φράγκο απ την υπόθεση, κρίμα δεν είναι
εδιτ: καλά ρε κουτσάν, κι από μένα λεφτά πας να βγάλεις
θα αποτανθώ στο μάνο λοιπόν -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δεν μπορούμε δηλαδή κατά τη γνώμη μου πάντα, να είμαστε υπέρ μία αθρόας εισαγωγής εξαθλιωμένων ανθρώπων χωρίς κανέναν έλεγχο. Όπως και δεν μπορεί κάποιος να δίδει δικαιώματα πολιτών αυθαίρετα σε κάποιους χωρίς να έχει εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν τη στοιχειώδη παιδείαΓι αυτό και έγραψα παραπάνω εάν διάβαζες προσεκτικά, πως παίζει μεγάλο ρόλο με ποιό τρόπο γίνεται μία ερώτηση όπως π.χ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣΌσον αφορά τα περί παιδείας, είναι χιλιοειπωμένες μπούρδες και με αυτό το σκεπτικό τότε τα 2/3 των Ελλήνων θα έπρεπε να είναι Άπατρις.Γιατί παιδεία δεν είχε κανένας από τους παππούδες μας και προπάππους όταν μετανάστευαν σε άλλες χώρες.Απλώς οι σοβαρές χώρες καταλαβαίνουν τις ανάγκες τους σε φθηνό εργατικό δυναμικό και νομιμοποιούν αυτούς που χρειάζονται.Βέβαια είναι μία πραγματικότητα οτι τα σύνορά μας είναι δύσκολο να ελεγχθούν αλλά είναι προφανές οτι η αλλαγή βιοτικού επιπέδου του Έλληνα τις τελευταίες δεκαετίες δημιούργησε την ανάγκη για την εύρεση εργατικών χεριών(και κυρίως φθηνών), π.χ. λιγότεροι Έλληνες ήθελαν το παιδί τους να γίνει οικοδόμος,ξυλουργός,υδραυλικός.
Υ/Γ>>Όσον αφορά το ΣΥΜΦΩΝΩ ή το **ΔΙΑΦΩΝΩ **προφανώς δεν κατάλαβες το προφανές. Έβαλα το κείμενο με τις απόψεις τις Χ.Α. περί εργασίας για να καταλάβουν μερικοί ότι κάποιες αφαιρετικές απόψεις είναι πολύ βολικές αλλά και επικίνδυνες, καθώς μπορούν με μεγάλη ευκολία να κόβουν ότι περισσεύει χωρίς όμως πραγματική προσέγγιση των γεγονότων.
Άρα όσοι πάτησαν το ΣΥΜΦΩΝΩ μάλλον θα πρέπει να ξανακοιταχθούν και όσοι ΔΙΑΦΩΝΩ να συνεχίσουν να πορεύονται με αυτό το σκεπτικό κατά τη γνώμη μου ΠΑΝΤΑ!
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;