-
Τζόγο ναι , φούσκα δεν ξέρω.
Θα μας πει ο roman_k που αγόρασε μερικά. -
Εγώ ήλπιζα πως θα με διαψεύσεις όπως είχες δηλώσει αλλά για άλλη μια φορά πέταξες μία ριπή από 3 απανωτούς εξυπνακισμούς χωρίς να πάρεις θέση για τίποτα και χωρίς να πεις τίποτα.
Για να δούμε, ίσως την επόμενη φορά να πάρεις θέση για κάτι, οτιδήποτε..
-
To είπα και την προηγούμενη φορά πως δεν είναι αυτοσκοπός μου να σε διαψεύσω σε οτιδήποτε.
-
Να με διαψεύσεις όχι, να με επιβεβαιώσεις όμως ναι απ'όσο φαίνεται
-
Αν εσυ νοιώθεις οτι επιβεβαιώνεσαι , δεν θα σου στερήσω αυτη τη χαρά.
Δική σου είναι , διαχειρήσου την. -
Θα την διαχειριστώ όπως ο Πάγκαλος τον Οτσαλάν
τροφή για σκέψη κλπ κλπ
-
http://mam.avarchive.gr/portal/digitalv ... &thid=1593
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=1095&thid=1593Φοβερό λίνκ!
-
Να και κάποια ευχάριστα νέα για το Pony που προέκυψαν από την τηλεφωνική μου επικοινωνία με την εταιρία. Σήμερα υπάρχουν 4 πρωτότυπα Pony κατασκευασμένα και σύντομα θα κατασκευασρούν άλλα 24!
Παρόλο που δεν έχει βγει ακόμη η έγκριση τύπου από το αρμόδιο Υπουργείο, η δημοσιότητα που δόθηκε τελευταία από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αποτελεσε μοχλό πίεσης προς τη σωστή καεύθυνση.
Η υπεύθυνη τύπου της Namco μιλάει για έναρξη της παραγωγής την Άνοιξη του 2012 (και όχι το 2013 ή 2014 που έχει γραφτεί σε άλλα δημοσιεύματα).
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξοπλίζεται με κινητήρες από την PSA (Peugeot-Citroen) και θα παράγεται στις εξής εκδόσεις:Αγροτικό Επιβατικό 5θέσιο Επιβατικό 7θέσιο
Με αφορμή το νέο της 5θέσιας εκδοχήε του Pony, παρουσιάζω μια δικιά μου καλλιτεχνική προσέγγιση του νέου πενταθέσιου Pony με 5 πόρτες βασισμένη πάνω στις αρχικές φωτογραφίες του αγροτικού που δημοσίευσε η Namco στη σελίδα της
-
Πολύ όμορφο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ όμορφο -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ όμορφοΙσως το πιο πετυχημενο σχολιο που εχω διαβασει ως τωρα.
-
Αισθάνομαι σαν το παιδάκι που φώναξε 'ο βασιλιάς είναι γυμνός'
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ όμορφοΣκέψου ότι θα έχει και τον τιμιότερο κινητήρα όλων των εποχών: TU3, 1360κ.εκ. 75 άλογα!
-
Στην τελική, δεν παρατάνε το αυτοκίνητο, να βγάλουν μπαγκαζιέρες δίτροχες ή κανένα τροχόσπιτο;
Ή, έστω, τρίτροχα τύπου piaggio; -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ολοι αυτοί που βγάζετε άχρηστο το pony, ας περιμένετε. Οσπου να κυκλοφορήσει, θα έχουμε αλλάξει νόμισμα, οπότε θα είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που θα μπορείτε να αγοράσετε.
+10000
Όταν θα έχουμε αλλάξει νόμισμα το πόνυ από 7000 ευρώ θα κοστίζει το ανάλογο των 70.000 ευρώ, τα εισαγόμενα εξαρτήματά του θα είναι πανάκριβα και αυτό θα φανεί στο κόστος του.
Άκυρος ο εξυπνακισμός λοιπόν.
Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Ο κινέζος παράγει τα πάντα, φανάρια, προφυλακτήρες, μίζες, δυναμό, κινητήρες, ηλεκτρονικά, ελαστικά και συνεπώς ενα εργοστάσιο στην κίνα μπορεί να παίρνει φτηνά εγχώρια ανταλακτικά και να τα συναρμολογεί και να έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους.
Στην Ελλάδα θα λειτουργούν με μηδαμινό περιθώριο κερδους και παρόλαυτά το τελικό προιόν δέν θα είναι ανταγωνιστικό στην τιμή.
-
-
Έτοιμο το pony, το αποτέλεσμα αρκούντως ικανοποιητικό, για απλές μεταφορές είναι οκ, τώρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν οι τοπικοί φορείς σε όλη την χώρα, κάθε δήμος από 2,3 pony για υπηρεσίες, καθαρισμός πλατειών-χώρων πρασίνου-κοπή γκαζον και τοιαύτα, στήριξη της Ελληνικής εταιρίας . Μη μου πείτε ότι τα φορτηγάκια της Piaggio μπορούν να κάνουν περισσότερα από το pony , αλλά που τέτοια κίνηση από τους τοπικούς άρχοντες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην τελική, δεν παρατάνε το αυτοκίνητο, να βγάλουν μπαγκαζιέρες δίτροχες ή κανένα τροχόσπιτο;
Ή, έστω, τρίτροχα τύπου piaggio;Η άποψή μου είναι ότι πλέον, ότι και να βγει στην Ελλάδα θα καεί. Τσάμπα κόπος.
Αυτά έπρεπε να γίνουν πριν 30 με 40 χρόνια. Τώρα πλέον όλα τα εργοστάσια συναρμολόγησης οδεύουν προς Ινδία μεριά.Ειδικά στην κατηγορία των σκούτερ/δίτροχα/τρίτροχα κλπ... χώρες όπως Ινδία, Μαλαισία, Ταιβάν, Κίνα, Κορέα έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερα.
Η Piaggio έχει μεγάλο εργοστάσιο στην Ινδία και εκεί συναρμολογεί τα τρίτροχα με την εμπρός μία ρόδα.
Και κάπου είχα διαβάσει ότι εκεί πλέον συναρμολογεί και τα 3τροχα σκούτερ.Μόνο αν κάποιος ξένος κατασκευαστής τα 'σκάσει' όπως π.χ. έκανε η Renault με τη DACIA ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι σοβαρό και με προοπτικές. Αλλά ποιος θα τα 'σκάσει' στην Ελλάδα του 2012, ειδικά σε αυτή τη διαλυμμένη χώρα που ακόμα π.χ. δεν ξέρει και δεν τολμά να δημιουργήσει μία 'αποκλειστική οικονομική ζώνη'; (ΑΟΖ).
Η χώρα αυτή ή μάλλον ότι της έχει απομείνει, είναι ξεχασμένη ιστορία.
-
Ο χρήστης Giorellis έγραψε:
Έτοιμο το pony, το αποτέλεσμα αρκούντως ικανοποιητικό, για απλές μεταφορές είναι οκ, τώρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν οι τοπικοί φορείς σε όλη την χώρα, κάθε δήμος από 2,3 pony για υπηρεσίες, καθαρισμός πλατειών-χώρων πρασίνου-κοπή γκαζον και τοιαύτα, στήριξη της Ελληνικής εταιρίας . Μη μου πείτε ότι τα φορτηγάκια της Piaggio μπορούν να κάνουν περισσότερα από το pony , αλλά που τέτοια κίνηση από τους τοπικούς άρχοντες.φιλε, δυστυχώς τα τελευταία 50 χρονια στην Ελλάδα, τίποτα δεν γίνεται χωρίς μίζα.
Ελληνικη Αυτοκινητοβιομηχανια!