-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Δλδ ο postruck. τον έχει πάρει στα σοβαρά αυτό τον τύπο με τα 6 ψαλίδια
Sent from my Nexus 4 using 3
Αυτό κατάλαβες εσύ?? Δεν βλέπεις οτι τον ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα και οι απαντήσεις του είναι Διαβασες τις τελευταίες μου λέξεις στο προηγούμενο ποστ μου??
Μου ζητάς τον αριθμ.μηχανής του Τ4. Αν ήσουν γνώστης του αυτοκινήτου δε θα μου το ρώταγες, γιατί θέλω 2 ώρες να ξηλώσω τη μούρη του για να τον δω.Και αν είσαι περίεργος για τα οχήματά μου, πάρε όλο το τιμ σου και ελάτε στον τόπο μου να τα δείτε live.Γιατί εδώ μέσα πολλά λέτε.......
tzo,μην φορτώνεις μαζί μου,γιατί οπως έχεις διαβάσει,ούτε σε ειρωνεύτικα απο την αρχή,ουτε σε χαρακτήρισα με φωτογραφίες σαν μερικούς άλλους Εσύ για να μας πεις τον αριθμό κινητήρα, πρέπει να ξηλώσεις την μούρη του Τ4?? Η άδεια δεν το γράφει να το διαβάσεις?? Αν ήσουν γνώστης του Τ4 λοιπόν,θα ήξερες οτι επάνω στον κινητήρα του Τ4 δεν γράφει τον κωδικό του,αλλα μόνο τον αριθμό,εγω σου ζητάω τον κωδικό που γράφει στην άδεια.Επίσης αν ήσουν γνώστης του Τ4 θα ήξερες οτι,βγάζοντας τις μεσαίες βίδες στην επάνω τραβέρσα της μετώπης,τα ψυγεία έρχονται προς τα έξω και μπορείς να δείς τα πάντα επάνω στον κινητήρα.Αν ήσουν γνώστης του Τ4 σε 2 ώρες έχεις ξηλώσει όλη την μούρη ΚΑΙ έχεις κατεβάσει κινητήρα,κιβώτιο,μπροστινό σύστημα και ντεπόζιτο,μόνος σου και χωρίς τιμ Λοιπόν,το ξαναγράφω άλλη μια φορά,τόσο δύσκολο είναι να μας πείς τον κωδικό του κινητήρα??? Μήπως κάτι δεν κολλάει σε όλα αυτά που μας λές??? Αλήθεια το 730,είναι 730 ή είναι κανα 500,τσιπαρισμένο?? Οπως ξέρεις,αφου είσαι της δουλειάς, εργοστασιακά 730 δεν έχουμε και πολλά στην χώρα μας
Βρες τρόπο κι έλα να τα δεις από κοντά.Στο truck festival του king club που έγινε πρόσφατα στα Γιάννενα ήσουν?
-
Πάλι δεν απαντάς Αρα κάτι σημαίνει αυτό Αφου είσαι στο king club,για πες μου ποιο είναι το r730 το δικό σου και που το είχες παρκαρισμένο 5&6 Oκτωβρίου στα Γιάννενα Εκτος και αν ήταν ακόμα στο Sodertalje
-
Και εγώ ήμουν στην συνάντηση του King club hellas με το R620 που οδηγώ
Πάντως ένα Τ3 που έχω δεν μου έχει βγάλει τίποτα!!! -
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Πάλι δεν απαντάς Αρα κάτι σημαίνει αυτό Αφου είσαι στο king club,για πες μου ποιο είναι το r730 το δικό σου και που το είχες παρκαρισμένο 5&6 Oκτωβρίου στα Γιάννενα Εκτος και αν ήταν ακόμα στο SodertaljeΜια ερώτηση σου έκανα.Ήσουν τότε στα Γιάννενα? και μου έγραψες χίλια δυο και πάλι.
Λοιπόν ..... διατηρώ μεταφορική εταιρία στο Μανχάιμ της Γερμανίας και ο στόλος μου αποτελείτε από
2 actros 1858
1 R 580
2 R 620
1 R 730
και 4 ATEGO 815.Συνεργάζομαι με πολλές μεταφορικές εταιρίες στην Ελλάδα και γνωρίζω πολλούς φορτηγατζήδες TIR.
Αυτά για μένα. Τα δικά σου? εκτός απ'το να με στολίζεις? -
Αυτός την εχει 25cm ...
Η δικιά σου ;
-
Χωρίς περίμετρο δεν γίνεται τίποτα όμως!
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Πάλι δεν απαντάς Αρα κάτι σημαίνει αυτό Αφου είσαι στο king club,για πες μου ποιο είναι το r730 το δικό σου και που το είχες παρκαρισμένο 5&6 Oκτωβρίου στα Γιάννενα Εκτος και αν ήταν ακόμα στο Sodertalje
Μια ερώτηση σου έκανα.Ήσουν τότε στα Γιάννενα? και μου έγραψες χίλια δυο και πάλι.
Λοιπόν ..... διατηρώ μεταφορική εταιρία στο Μανχάιμ της Γερμανίας και ο στόλος μου αποτελείτε από
2 actros 1858
1 R 580
2 R 620
1 R 730
και 4 ATEGO 815.Συνεργάζομαι με πολλές μεταφορικές εταιρίες στην Ελλάδα και γνωρίζω πολλούς φορτηγατζήδες TIR.
Αυτά για μένα. Τα δικά σου? εκτός απ'το να με στολίζεις?tzo,έχεις χάσει την μπάλα με αυτά που έχεις γράψει και δεν τα θυμάσε! Πήγαινε στην αρχική σελίδα που έγραψες το πρώτο πόστ σου για audi,T4,r730,μεταλικά σωληνάκια,ψαλίδια και ΔΙΑΒΑΣΕ τι σε έχω ρωτήσει και απαντήσει εγώ και τι ολοι οι άλλοι Το τρολάρισμα και την ειρωνεία που σου έχουν γράψει,δεν τα διάβασες?? Εγώ σε ρώτησα που είχες στα Γιάννενα το 730,γιατί μόνο σου είπες οτι ήσουν εκεί,αλλα απο τι φαίνεται το είχες ξεχάσει και έρχεσαι και απαντάς,οτι σε στολίζω Αφου λοιπόν έχεις μεταφορική δική σου,για πες μας και την επωνυμία της Οσο για μένα,απο 19 χρονών είμαι μέσα στα συνεργεία και απο τα 22 μέχρι και σήμερα στη εθνική μεταφορά,σαν οδηγός.
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Μια ερώτηση σου έκανα.Ήσουν τότε στα Γιάννενα? και μου έγραψες χίλια δυο και πάλι.
2 actros 1858
1 R 580
2 R 620
1 R 730
Αυτά για μένα. Τα δικά σου? εκτός απ'το να με στολίζεις?Αδερφέ εγώ την μεταφορική μου την έχω στην βουλγαρία για ποιό φθηνά
-
Tι καιρό κάνει στο Μάνχαïμ;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tι καιρό κάνει στο Μάνχαïμ;Ανεβαίνω δρομολόγιο αυτή την στιγμή και βρέχει. Οι υαλοκαθαριστήρες δουλευούν στο φούλ!
-
Άσε ρε τον ντόπιο να μιλήσει
-
IP μπουρνάζι?
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Μάλλον βρίσκομαι σε μια κλίκα εδώ μέσα που δε δέχεται κουβέντα για κάτι άλλο εκτός από ιταλικά αυτοκίνητα..Ανυπομονώ τη στιγμή που θα πάρω fiat για να σωθώ......εγω πηρα και σωθηκα!
Φίλε Τζο, όσα δεν φτάνει η μακαρονού αλεπού τα κάνει σπαγγετίνι. Άσε τους κομπλεξικούς ιταλόφιλους να τα χώνουν στα Audi, στην πραγματικότητα θα ήθελαν πολύ να έχουν ένα.
ενω οι γερμανοφιλοι δεν ειστε καθολου κομπλεξικοι! βλεπω μερικους που αγοραζουν vw και πιστευουν οτι κατεκτησαν τον κοσμο...
και εσεις θα θελατε μια integrale, μια stratos, μια s4, 037, μια giulia gt, μια sprint veloce κλπ στην πραγματικοτητα!
εγω φιλε ειδα σε τι θεση ηταν η fiat σε προσφατες ερευνες και σε τι η vw! και επειδη ειχα fabia και ετρεχα στα συνεργεια, πιστεψε με δεν θα ηθελα καθολου να ειχα ενα ξανα, με δυσκολια θα επαιρνα κατι, υπο προυποθεσεις!
και στην τελικη ο καθενας εχει την γνωμη του.
και για οποιον αμφισβητει τους multijet και θελει να πεισει οτι οι tdi ειναι κορυφη, καλα κανει και το πιστευει, αλλα ας ψαξει και μερικα πραγματα, να μην πηγαινει βαση ονοματος/καταγωγης, αλλα βαση του τι ισχυει, η fiat μπορει να μην θεωρουταν στο παρελθον κατι το φοβετο, ομως ειναι πρωτοπορος στο diesel! -
Έτσι. Καλά του είπες του γερμανόφιλου του Κούλη
-
-
Τον κέρασα τσάι στην autobahn με το δικό μου SCANIA γι'αυτό εξαφανίστηκε
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Μάλλον βρίσκομαι σε μια κλίκα εδώ μέσα που δε δέχεται κουβέντα για κάτι άλλο εκτός από ιταλικά αυτοκίνητα..Ανυπομονώ τη στιγμή που θα πάρω fiat για να σωθώ......
εγω πηρα και σωθηκα!
Φίλε Τζο, όσα δεν φτάνει η μακαρονού αλεπού τα κάνει σπαγγετίνι. Άσε τους κομπλεξικούς ιταλόφιλους να τα χώνουν στα Audi, στην πραγματικότητα θα ήθελαν πολύ να έχουν ένα.
ενω οι γερμανοφιλοι δεν ειστε καθολου κομπλεξικοι! βλεπω μερικους που αγοραζουν vw και πιστευουν οτι κατεκτησαν τον κοσμο...
και εσεις θα θελατε μια integrale, μια stratos, μια s4, 037, μια giulia gt, μια sprint veloce κλπ στην πραγματικοτητα!
εγω φιλε ειδα σε τι θεση ηταν η fiat σε προσφατες ερευνες και σε τι η vw! και επειδη ειχα fabia και ετρεχα στα συνεργεια, πιστεψε με δεν θα ηθελα καθολου να ειχα ενα ξανα, με δυσκολια θα επαιρνα κατι, υπο προυποθεσεις!
και στην τελικη ο καθενας εχει την γνωμη του.
και για οποιον αμφισβητει τους multijet και θελει να πεισει οτι οι tdi ειναι κορυφη, καλα κανει και το πιστευει, αλλα ας ψαξει και μερικα πραγματα, να μην πηγαινει βαση ονοματος/καταγωγης, αλλα βαση του τι ισχυει, η fiat μπορει να μην θεωρουταν στο παρελθον κατι το φοβετο, ομως ειναι πρωτοπορος στο diesel!Άσε μας ρε φίλε, πάρε ένα up! να δεις τί εστί αυτοκίνητο(της hasbro)
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Τα audi αν τα συντηρείς βάση κατασκευαστή δε σ'αφήνουν στο δρόμο και γενικώς δε βγάζουν ζημιές αλλά θέλουν βαθιές τσέπες για να τα πάρεις.Αν με τα σημερινά δεδομένα πάρεις το Α4 2.0 TDI, δεν πα να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας? Αν το βάλεις κάτω μ' ένα άλλο οποιαδήποτε αυτοκίνητο σε βάθος 10ετίας θα δεις πως τα χρήματα που επένδυσες για να πάρεις το audi είναι κατά 70% λιγότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα (βλέπε ζημιές-συνεργεία-νεύρα.....γιατροί).Κι ύστερα αν θες να το πας με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, βρίσκεις και στο περίπτερο της γειτονιάς σου......viewtopic.php?f=6&t=49210
-
Μαλλον δε μπορει να καταλαβει κατι ο ανθρωπος που ειναι οτι δε θα ειναι ολα τελεια... Ειναι θεμα τυχης παντα, και σαν καταναλωτες επιλεγουμε με βαση στατιστικων την καλυτερη επιλογη.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μαλλον δε μπορει να καταλαβει κατι ο ανθρωπος που ειναι οτι δε θα ειναι ολα τελεια... Ειναι θεμα τυχης παντα, και σαν καταναλωτες επιλεγουμε με βαση στατιστικων την καλυτερη επιλογη.Δεν ειναι μονο θεμα τυχης, ειναι και ποσο πολυ καποιος 'πουσαρει' το αυτοκινητο του. Οταν βλεπεις ατομα να παιρνουν ενα αυτοκινητο 150 αλογα και να το πηγαινουν 200+ χωρις να αλλαζουν τουρμπο η χωρις να τσεκαρουν αν η μηχανη του αυτοκινητου αντεχει ε λογικο ειναι να πεσουν σε προβληματα (οπως εβλεπα καποιον εδω μεσα να λεει πως απο 120 αλογα θα παει το Α4 1.8 TFSI στα 220 αλογα).
Τι ζημιες εχουν βγαλει τα αυτοκινητακια σας;