-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
μινάρειΜη μας το παιζεις πατρινος τωρα..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί 499 και όχι 1499 αν υπάρχει ζήτηση;
Exclucivity το λένε.
Βλέπω να γίνονται 999 όμως γιατί περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι θέλουν μια LaFerrari. Καλό είναι να μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει.
-
Όσοι θέλουν πραγματικά, θα πάρουν. Το λέω αυτό επειδή θεωρώ απόλυτα σίγουρο ότι θα εμφανιστούν μερικές για πούλημα (αρκετά ακριβότερα από την αρχική τιμή αγοράς) με 0 χμ σε πολύ λίγο καιρό, από αυτούς που τις αγόρασαν για να βγάλουν κατευθείαν κέρδος. Είναι τόσο σίγουρο αυτό, όσο η εμφάνιση του μαλάκα που θα ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη τρακαρισμένη LaFerrari εδώ μέσα.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
μινάρει
Μη μας το παιζεις πατρινος τωρα..
Δεν σε έβρισα
Απλά δεν ήθελα να πώ κάτι σκληρό -
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Τώρα έδειξε το αμάξι!!!laferrari : ειμαι η νεα ferrari και εχω την πιο ωραια μουρη !!!
355 berlinetta : εισαι σιγουρη γιατι σε βλεπω με το στομα ανοικτο ...
laferrari : καλα εχω ομως το τελειο πισω μερος !!!
f50 : ναι καλα , ολο διαχυτη και κακο εισαι ...
laferrari : τελοσπαντων , το πλαινο μου ειναι απιστευτο !!!
550 maranello : καλα μην τρελενεσαι κιολας ...
laferrari : σταματηστε εχω τον καλυτρο ηχο !!!
360 cs : για ηρεμησε κοπελια ...
laferrari : δεν ακουω τιποτα ειμαι ηδη κλασσικη !!!
f40 : αυτο θα το δουμε ...
laferrari : με ζηλευετε , ειμαι η καλυτερη γιαυτο και μου εδωσαν το καλυτερο ονομα !!! ειμαι Η φερραρι !!!
enzo : τι λες μωρη !ΥΓ: Το ότι είναι η καλύτερη δεν χωρά αμφιβολία. Επίσης ποτέ κανένας V8 δεν θα φτάσει το ουρλιαχτό ένός καλού V12!!!
Βλέπω να γίνονται 999 όμως γιατί περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι θέλουν μια LaFerrari. Καλό είναι να μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει.
Θα δάγκωναν το χέρι που τους ταΐζει αν έφτιαχναν περισσότερες από 499 καθώς αυτό θα θύμωνε τους πιστούς πελάτες που προκρίθηκαν για την αγορά της (οι οποίοι έχουν πολλές Ferrari ο καθένας). Έτσι έγινε με την F50 και την Enzo. Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα αλλάξει τώρα, ειδικά από την στιγμή που η Ferrari είναι οικονομικά στην ισχυρότερη θέση της ιστορίας της και άρα δεν χρειάζεται 100-200 πωλήσεις παραπάνω;
Όσοι θέλουν πραγματικά, θα πάρουν. Το λέω αυτό επειδή θεωρώ απόλυτα σίγουρο ότι θα εμφανιστούν μερικές για πούλημα (αρκετά ακριβότερα από την αρχική τιμή αγοράς) με 0 χμ σε πολύ λίγο καιρό, από αυτούς που τις αγόρασαν για να βγάλουν κατευθείαν κέρδος.
Η μαμά προνόησε και για αυτό. Στο συμβόλαιο υπάρχει όρος ότι πρώτο δικαίωμα αγοράς έχει η ίδια η Ferrari.
-
Τι λέει δλδ το συμβόλαιο;
-
Ότι right of first refusal έχει η Ferrari SpA.
-
Ο πιο απλός τρόπος για να φτιάξουν παραπάνω από 500 (ή όσα) κομμάτια και να μην φανουν και ψεύτες αν αυτό έχουν ανακοινώσει τώρα είναι να φτιάξουν περισσότερα μεν αλλά 'διαφορετικής' έκδοσης δε, πχ cabrio.
-
Το ότι είναι η καλύτερη δεν χωρά αμφιβολία. Επίσης ποτέ κανένας V8 δεν θα φτάσει το ουρλιαχτό ένός καλού V12!!!
Περί ορέξεως...Επειδή εσύ προτιμάς τον ήχο ενός V12 σημαίνει οτι de facto είναι καλύτερος;
Θα δάγκωναν το χέρι που τους ταΐζει αν έφτιαχναν περισσότερες από 499 καθώς αυτό θα θύμωνε τους πιστούς πελάτες που προκρίθηκαν για την αγορά της (οι οποίοι έχουν πολλές Ferrari ο καθένας). Έτσι έγινε με την F50 και την Enzo. Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα αλλάξει τώρα, ειδικά από την στιγμή που η Ferrari είναι οικονομικά στην ισχυρότερη θέση της ιστορίας της και άρα δεν χρειάζεται 100-200 πωλήσεις παραπάνω;
Πολύ έξυπνα πάντως απέφυγες να αναφέρεις την F40, της οποίας η αρχική παραγωγή μιλούσε για μόλις 400 αυτοκίνητα...Στην πράξη κατασκευάστηκε (σχεδόν) άλλη μια χιλιάδα από αυτές...
Έτσι κι αλλιώς υπάρχει πάντα η λύση της Pagani, με τις ειδικές εκδόσεις ειδικών εκδόσεων... -
Ότι right of first refusal έχει η Ferrari SpA.σε λιγο για να αγορασεις Φερραρι θα πρεπει να περασεις καμμια τελετη τυπου Μασονεια και να σε στησουν στα τεσσερα ο Λαπο και ο Felisa...
ελεος με αυτες τις μ@λ@κιες.
ειπαμε να σε μαντρωσουν αλλα αυτοι το παρακανουν.
Ασχετο...ποσα χρονια δωρεαν σερβις δινουν σε αυτην;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
σε λιγο για να αγορασεις Φερραρι θα πρεπει να περασεις καμμια τελετη τυπου Μασονεια και να σε στησουν στα τεσσερα ο Λαπο και ο Felisa...
Σε σχέση με αυτά που ο Enzo έκανε στους ιδοκτήτες των 250 GTO, η σημερινή πρακτική της επιλογής αγοραστών βάσει portfolio, είναι πραγματικά της πλάκας.....
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
σε λιγο για να αγορασεις Φερραρι θα πρεπει να περασεις καμμια τελετη τυπου Μασονεια και να σε στησουν στα τεσσερα ο Λαπο και ο Felisa...
Σε σχέση με αυτά που ο Enzo έκανε στους ιδοκτήτες των 250 GTO, η σημερινή πρακτική της επιλογής αγοραστών βάσει portfolio, είναι πραγματικά της πλάκας.....
...oταν αλλωστε μετα απο παραπονα της γυναικας του Feruccio (Lamborghini) για πολυ σκληρο συμπλεκτη και βαρυ τιμονι -λεγεται οτι δοκιμασε και ο ιδιος και επιβεβαιωσε- μιας 250GT που της ειχε παρει δωρο, αφου στην συνεχεια εκανε τα παραπονα του στον Enzo, αυτος του ειπε να γυρισει πισω στα τρακτερ του, μη αποδεχομενος την κριτικη ενος κατασκευαστη τετοιων...τετρατροχων...
Καπου τοτε γεννηθηκε και το πεισμα, και στην συνεχεια η ιδεα, για την καταπληκτικη Miura...P.S καλα να παθουν ολοι αυτοι οι ιδιοκτητες, οι ψωναρες , αφου τα υπεμενεαν ολα αυτα, το θεμα ειναι οτι πλεον το μεγαλυτερο ποσοστο ειδικα πρωτων κατοχων των Ferrari δεν εχουν ουδεμια σχεση με τους παλαι ποτε γαλαζοαιματους, και σχεδον κοντινους συγγενεις, και λοιπους πραγματικους Bon viveur, oυτε απο νυν/παλαιμαχους διασημους και μη μη οδηγους αγωνων, αλλα απο διαφορους πλουσιους μαιντανους, ταγαρια, εντελως ομως κουλοχερηδες, και κιτσατους Σαουδαραβες...
P.S Ο SV2 , Μιχαλης και ο Θεοδωρης εξαιρουνται φυσικα απο τους...κακεντρεχεις χαρακτηρισμους μου...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο πιο απλός τρόπος για να φτιάξουν παραπάνω από 500 (ή όσα) κομμάτια και να μην φανουν και ψεύτες αν αυτό έχουν ανακοινώσει τώρα είναι να φτιάξουν περισσότερα μεν αλλά 'διαφορετικής' έκδοσης δε, πχ cabrio.Cabrio δεν προβλέπεται. Προβλέπεται όμως μια γυμνή έκδοση πίστας αν και δεν έχει πάρει το τελικό ΟΚ ακόμα.
Πολύ έξυπνα πάντως απέφυγες να αναφέρεις την F40, της οποίας η αρχική παραγωγή μιλούσε για μόλις 400 αυτοκίνητα...Στην πράξη κατασκευάστηκε (σχεδόν) άλλη μια χιλιάδα από αυτές...
Η F40 κατασκευάστηκε σε μια εποχή ισχνών αγελάδων και για αυτό κατασκευάστηκαν όσες ζητούσε η αγορά. Τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
Ασχετο...ποσα χρονια δωρεαν σερβις δινουν σε αυτην;
First world problems.
-
Η F40 κατασκευάστηκε σε μια εποχή ισχνών αγελάδων και για αυτό κατασκευάστηκαν όσες ζητούσε η αγορά. Τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
Δηλ τώρα ο κόσμος πάει θαύμα οικονομικώς ε;
-
Ο κόσμος όχι, η Ferrari ναι. Το 2012 είχε ρεκόρ τζίρου, κερδών και πωλήσεων. Κι από ότι φαίνεται το 2013 θα το σπάσει πάλι...
-
Το γιατί τα τεμάχια περιορίζονται σε 499, είναι άσχετο με το πως πάει η αγορά γενικώς.Άλλωστε οι δυνητικοί αγοραστές για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολλοί περισσότεροι από πριν από 25 χρόνια για την Φ40.
Χωρίς να υπολογίσουμε ότι οι υπερλεφτάδες στο δυτικό κόσμο είναι περισσότεροι από τότε και κατά πόσο, μην ξεχνάμε το άνοιγμα νέων αγορών που τότε ήταν ανύπαρκτες. Οι ολιγάρχες των πρώην σοβιετιών φερειπείν και οι κινέζοι μεγιστάνες, άνθρωποι με πολλά λεφτά αισθήματα αμφότεροι, είναι υπολογίσιμη δύναμη γι' αυτές τις φίρμες μαζί φυσικά με τις πανταχού παρούσες πριγκιπικές κελεμπίες του πετρελαίου. -
Καλά ήταν όσο άργησε, τώρα θα έχουμε παραλήρημα επί 40208 σελίδες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά ήταν όσο άργησε, τώρα θα έχουμε παραλήρημα επί 40208 σελίδεςφαντάσου να βλεπόταν κιόλας
-
.Ασχετο...ποσα χρονια δωρεαν σερβις δινουν σε αυτην;
First world problems.
Σ' αυτή τη φωτογραφία πάντως έχει μαζί ίσως με την F50 το χειρότερο πλαινό κατά τη γνώμη μου.
LaFerrari (πρώην F70/F150)